Генерал Тодор Бояджиев пред Dir.bg: Очаквам Перестройка и в Русия, и в Америка

"С какво е по-добра Турция? България пропусна възможността да бъде медиатор в конфликта между два братски народа, това беше нашият голям шанс", твърди доайенът на българското разузнаване

Обратно в новината

Коментари - Генерал Тодор Бояджиев пред Dir.bg: Очаквам Перестройка и в Русия, и в Америка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

2022-11-17 22:59:44 Ами (нерегистриран) Първо слизат от шумата, крадат чуждата собственост, превръщат хората в роби и когато от некадърност фалират държавата, крадат построеното от робите и ги будалкат, че уж демокрацията ги е обрала.

Господ го чул и казал: "Айде стига толкова глупости!"

Заради "разузнавачи" като него СССР се разпадна през 1991, а не 20-30 години по-рано. А да клатиш топките на империята на Сталин, която спря развитието на България през 1944 г. (водеща държава на Балканите в този период) е непростимо.

А пък може да намерят и лекарство против Алцхаймера му.

Типичен съветски чип в главата "братски народи", "халиване на малско в огъня", "самолети на хартия" ... всичките кремълски опорки.

перестройка има в диментната му русофилска глава

За какво балансиране говори генерала,все едно преси 80 години да балансираш между престъпния хитлерова режим и неговите войни и съюзниците срещу хитлеризма?От поне 2014г Рускофашистките Федерация не е спряла да плюе и бълва срещу страната ни всякакви лъжи и обиди,гаври,както само тя си знае.То не бяха "кирилици от македонски земи,изкупуване на България цялата от Петр Толстой,гаври със загиналия пилот край Шабла"

Демек на Таймс скуеър в Ню Йорк един хотдог ще струва 5 рубли. Дано!

Мокри сънища подлого,и като се събуди копитцата ти цопнали в цукалото както и на този "генерал" и така и не разбрахте,че сте МИНАЛО което трябва да погребем заедно с вас

Пич, в дебелата книга пише кой кога ще бъде погребан. И като не знаеш не рипай чееее поредността не зависи от възрастта!

Дълбок поклон, ако ме разбирате правилно

Промити обучени шпиони-"интелектуалци" им плащаме максималните пенсии и още толкова за звания! Докато нашите родители бяха мачкани и работеха като мравки-автомати безмълвно, а ние днес още гладуваме.......

А ти знаеш ли с какво се е занимавал този човек? Запознат ли си с факта че имено той договаря технологията с IBM за производство на "Първите" Български компютри който се продават в цял свят в продължение на повече от 10 години Запознат ли си с факта че той е в основата на изграждането на Българската електроника през 70 и 80 години на миналия век. Аз мисля че този човек си е заработил достойно пенсията !

Нищо не е договорил, а откраднал!

Това е генерал към щатското разузнаване.

Затова казва, че и на САЩ предстои ПЕРЕСТРОЙКА - RED WAVE.

Цоцкащ мизерната пенсионна система

Това е генерал защитаваш Българските интереси!

Добре си го казва човекът, но тези тиквинициа , дето коментират тук, не са на интелектуално равнище, за да могат да го разберат.

Какъв медиатор да е България между Русия и Украйна? Та България е пробита руска губерния. Добре,че изолираха Русия та България да си отдъхне, да си върви по собствен път.

само че и много сволач в бгто требе да се "изолира" ако ме разбиаашш

Смешник разказва смешки. Рашките ще се разпаднат и китайците вече точат зъби.

истинска промяна в русия има само след много много кръв патаклама убийства и репресии и то тя е временна после пак се връщат в лоното. на техния измислен свят, завладявай и нападай така живеят от средновековието затова от една малка държава по малка от украйна тогава сега са завладяли почти цяла азия а наслението им е само около 100 милиона... такива са руснаците наследници на хазарите степни бандити и убийци

Да си гледа пенсията, дето я е заслужил като комунистическа руска подлога.

И медиите дето им дават гласност

На ДС-генерала

Отдавна орезилен, но иска още.

можеше да ги поканим в София да се разберат,а не да пращаме оръжие и да се ежим.

Ох тези паркетни разузнавачи. Цял живот лапане за нищоправене, имитиране на полезност и далавери. 99%от "героите в службите са като него.

Бившата номенклатура и ДС, прибраха активите а за народа останаха пасивите.За това сме толкова бедни и обрулени. Вече инсталират внуци и правнуци на възлови позиции. Всичките беди и неразбории идат от тях.

Първо слизат от шумата, крадат чуждата собственост, превръщат хората в роби и когато от некадърност фалират държавата, крадат построеното от робите и ги будалкат, че уж демокрацията ги е обрала.

А при курвите от ДС техните доносници ,прислуга,курви ,шофьори,крадци ,братчеди и др. Отрепки ,както и политическите им представители гербави,мултисарайни,комунисти,платени патреоти и др простит уткище има ли перестройка или ще продължават да ни крадат и мародерстват

Тоя говори като стар комунист от 50 те!

Авторът генерал Бояджием много добре знае, защо Холандия не ни пуска еди къде си. Знае и как пропуснахме един шанс заради мърляви и алчни политици. Злобари на ента степен.

Гриша Димов

Руските хакери са прихванали едно писъмце писано в съвсем детински стил радеещо за мир и благоденствие на два народа. Та на Русия им се поиска, ама тази им нова доктрина извлечена от ръждясалите оръжия се оказва пра-стара имперска доктрина

Не запазихме нито един клон на промишлеността. Парите от сбърканата приватизация - чисто разграбване на националното богатство от порядъка на 70-80 млрд. лв., отидоха в безотговорни хора, които не ги реинвестираха. А забраниха на специалните служби да се занимават с проблемите на приватизацията. Иван Костов официално им каза: "Нямате работа там да се месите!" "Доброжелателите" отвън искаха и искат икономически слаба България. Сега каква държава сме? Най бедният член на ЕС и НАТО!

Много дебили в този форум! Дали ви харесва какво казва или не това е друг въпрос! Но имаше българско разузнаване българското научно-техническо разузнаване бе водещо в източния блок преди 1989-а. Именно то първо трябваше да бъде закрито от Луджев в услуга на чужди интереси. Защо Ами четете, интересувайте се. Имаше Държавна сигурност, защото имаше държава! и не бъркайте Луканов, военното разузнаване, външнополитическото и въобще, ако пишете не показвайте колко сте прости, неинформирани и слугински настроени.

Перестройката в САЩ е всеки 4 години, а не на 70. За това минава и по-леко.

Чака ни още десетки години Нова Перестройка,само че сега няма да дойде от СССР,а от САЩ.След като Републиканците ще възстановяват Социализма,гответе се и ние да се преустройваме от олигархичен капитализъм към някакъв нов Социализъм,за който още нищо не знаем.

Поредния комунистически галош.

Чичо Тошо, само пропусна да разкажеш от кое от куфарчетата извади парички да дадеш на шерката си … за болниц Вижън-Дружба? Доста ще да са - може едно да не и е стигнало, а и две … Чичо Тошо … винаги си бил БОКЛУК!

Колко е приятно да четеш умни приказки от човек, който цял живот е цицал от държавата, независимо дали е преди 89 година или след това. Може затова целия хал в България сега е такъв!?

Какъв братски нрод може да ни бъде пРосия след като ни окупира 1944 и ни налага диктатура ,тъпо комунде-генерл свикнал да плюска на аванта в офицерския стол ,нищо полезно не е свършил през живота си !

Тоя генерал е тъп както почти всички съвременни Г генерали, задава тъпият въпрос с какво е по добра Турция, по добра е най-млкото с икономика, дисциплиа и трудолюбие , а и с много други неща което е дълго за обясняване ...да не говорим и за тоталния боклук който имаме в парламента .

Той и тези като него не са толкова непременно тъпи, но са с промити мозъци. И точно защото не е тъп той не може са не знае своята голяма вина и отговорност за окрадената ни разцита държава. Защото ТЕ И МЕКЕРЕТАТА ИМ ГО СТОРИХА! Те са “колили и бесили” в страната ни, те отгледаха мутрите и престъптиците, те ги обгрижваха и съветваха, за тях те работеха! (И те те само ги подбираха, но и наказваха), показвайки закони и морал, “конспиративно”! И сега не могат по мъжки да признаят вината и отговорността са, да сложат черта на живота си, на стопеното и да се извинят и покаят! Защо например този и другарчетата му от ДС никога не коментират как така хем ДС дносникът им Доган, когото те отгледаха и издържаха предаде цялото ни външно разузнаване - и точно на турците - а тези и дума не обелват и дори го венцехвалят. че бил “вторият Левски”!?!?! що за наглост и безочие - и тия се пишат големи (знаещи и можещи) доблестни въже и патриоти!!! Отврат!

От репортажите на Антон Тодоров изязоха данни за дейността на разузнавача ТБ.... Гротеска, но за някои това е жива легенда. Противно на всички архивни документи! И този човек претендира за перестройка 37 години след перестройката! Какъв срам! И кое да се реформира в САЩ?! Икономиката, която е най- силна на света? воено промишения комплекс- най- големия в света?! срамно е да се тиражират глупави приказки, но явно някой все още не вижда какво дърво ще изяде държавицата след напускането на ЕС и НАТО.

Агнето върви след него

Четейки коментарите стигам до извода ,че професор Иво Христов е абсолютно прав в изказването си за 80-те %-та !!! Страшно изпростял народ !!! Опита на генерал Т.Бояджиев трябва да бъде изучаван от младите кадри на разузнаването ! Той е написал и някои книги ,които могат да бъдат и терени и познавателни и за редовия читател . То и такива не останаха много....вървим стремглаво към закриване и на държавата и на народа !

Не е написал, а преписал и е взел доста добри кинти за това. Не е уличен в плагиатство по разбираеми причини.

Тая комунистическа номенклатура още живее с болшевишката терминология в сърцето си! Смърт на комунизма!

Тоя цървул навремето го пратиха в загниващия ню йорк да “разузнава” без бъкел да знае английски ,лапаше долари понеже беше от семейство на партизани и висши болшевики

гати боклука е тоя, направо уникален!

Много е дълго да го чета докрй, не ми држат очите, придремвам от нищото..веке Но от това което прочетох -, а то е половината. Ми ставя ясно, че г-н Бояджиев е оцелял от миналото динозавър, с носталгично-романтични нагласи . Днешният съвремен свят се движи от други апетити, други морали, други играчи с други тактики, и други крайни цели. Ако не влезем в час , а само гледаме миналото, никога няма да сме успешни в бъдещото. Я това моем кажем, с мойте селски разбрания и наблюдения над живота ...

Отдавна нямаме БГ разузнаване и държава - да кажат този световно неизвестен герой от снимката на кого е троен агент и къв ранг заема и в коя точно масонска ложа членува?

Генералът е куха лейка от службите. Но за разнообразие може.

За да сме обективни - той точно не е куха лейка, но не е и това, за което се изживява! И е направил кариерата си при престъпен режим и в престъпна организация!

Знаете ли кое е тай-впечатляващото при този и такива като него (защото аз познавам и съм изучавал доста от тези екземпляри)? Тези всичките като правило са абсолютни грандомани с мания за величие, която граничи с патологията и за мен е съвсем ясна индикация за тежки дефицити - тежко детство, лошо отношение, дълбоки комплекси, вина, зависимости…

И най-тежкото заболяване - болшевизъм. Води до смърт!

ти да видиш , имало и трезво мислещи в територията ,а не само насъскани хиени , на практика това е последен шанс за очовечаване на политиците и законите

Писна ми от български пребоядисани червени чукундури - генерари, да говорят претенциозно глупости, и то по военни теми! То не беше генерал Радев да ни обяснява как войната та изрода Путин щяла със сигурност да приключи до дни, или чий бил Крим (“как чий - ПАЗБИРА СЕ РУСКИ?!?)… Друг генерал - Янев пък се гърче заради Путинпда нарече войната война - и тези били “натовски генерари”! Колкото е генерал и Мтрата Борисов, която пак тези измислиха да политик… Сега и тоя - повтаря втръснария припев на тези: “Самолетите са необходими сега, а не след години.” Аз не бих дори и понечил да водя сериозен разговор за проблемите на отбраната и националната сигурност с тия! Но да го попитам тоди - и за какво са ти необходими тези самолети точно сега, це (и защо ги нямаме тогава, защо армията ни е в такава пламенно състояние след 70 години ваши управления?) Защото истината е, че и ние ако бяхме нормална държава като другите в ЕС щяхме са имаме далеч по-добра армия и въоръжение. И отбранителни способности, но вие и на тях им е.ахте майката! А и да си го кажем - и тези камолети сега са ги имахме, те щяха са са от знамение най-вече за по-равностойно участие в ЕДИНСТВЕТИЯ ни истински гарант за страната от външни врагове - НАТО! С други думи - ако се пазгледат потенциалните опасности и врагове, ке видим, че местно казано и със самолетите и без тях НИЕ САМИ не можем са се защитим при нападение от сериозен външен враг (а всичките почти около нас са по-добпе въоръжени, с изклюмение на “космонантште” от Скопие! Тогава на кога ги разправяте теди лакардии, бе!

..нито."дебелата пенсия" , нито мокрия памперс, нито опиканата тоалетна дъска могат да пречупят БГ-СОЦ-разузнавача!!!!

Шилo

Пак ли го извадихте тоя изкуфял кадър на ДС от нафталина???

в паКрайната перестройка нема ли да има? Или в паКраина разстройка и слава уКраїні с лайната по стената.. ббаахаха

Който прави внушения тип ,,Студената война” Алооу дядка?Коя година сме бе?И ти като шефа си от Кремъл ти е хубаво да живееш в 70-е.

поредно квичене на бугаристански чалгопитек.. ббаахаха

Кукумицинът яко го гони.