Генерал е сред загиналите 10 военни при катастрофата на хеликоптер в Турция

Инцидентът е станал при неблагоприятни метеорологични условия - снеговалеж и мъгла

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомнете си как беше убит Ген. Лебед.

Мангалска Работа ! Защо не пада нашия с Тиквата ? БМБ ще плаче за тях !

Ашколкун, бабаит будали!

Прост грък - терористолюбец

Нямат място в Кюрдистан турски военни. Никой не ги е канил.

Кюристан(древен Вавилон) ....от Арарат до Кувейт. Свобода за Братския кюрдски народ!

Ганю няма Кюрдистан (никога не е имало )! Това е все едно да кажеш,че в България има Индустан !!! Като се има предвид бройката на турските хеликоптери и че се използват непрекъснато е нормално да се стига и до техническа неизправност все пак е техника !

Какъв Кюрдистан бе Ганю там е територията на република Турция ! Иди и нахрани прасето ,че ставаш смешен !

А Мунчо, селския идиот, държи речи срещу турците на Шипка и се снима с руското знаме.

То в Кюрдистан за турските самолети и въртолети климатичните условия винаги са неблагоприятни :-)

За това ли кюрдските ма*густи не смеят да се покажат от пешерите ?

Това че хора са загинали е трагедия и не се пожелава на никой дори и на враговете си. Ма то големи саболезнования големи мъки голямо чудо от Европейския съюз от нато от американското посолство Мале мале мале мале....

Ще си направя чекия в чест на кадъните-вдовици.

Няма летателен апарат останал безкрайно дълго във въздуха. Все някога по един или друг начин се оказва на земята. Трагедия за Турция, празник за други. Нищо ново под слънцето, но едва ли това събитие ще промени нещо.

Закон за запазване на енергията.

Голям рев и съболезнования, но когато турците избиваха кюрди поголовно и безнаказано, всички мълчаха, както и в Нагорни Карабах! Кюрдите са велик народ и рано или късно ще си извоюват автономност!

Проблемът с кюрдите е една от многобройните гадости сътворени от за щастие издребняла Британие. След първат световна война под натиска на тогава велика британия един шестдесетмилионен народ е разделен между четири държави, като по този начин създават един едва ли решим в обозримо бъдеще проблем. От една страна напълно естествено е желанието на кюрдите за създаване на собствена държава, от друга страна нито един държавен глава на която и да е от четирите страни не може да си позволи да им даде автономия без да загуби не само поста си, но и главата си.

В последните 100 г тази "британия" се нарича Русия.

Ганю Турция е имала министри и президент от кюрдски произход ! Не бъркай терористите от ПКК с мирните кюрди ,които са лоялни на турската държава !

Когато турците умират, България РАСТЕ.

Да ти Е.П.М.

Един по един, до един.

А дали не е свален от кюрд с руско оръжие?

турците си мислят, че само техни марионетки могат са свалят руски самолети и хеликоптери.... но всеки салам си има два края! ...

Значи да очакваме свален руски самалют или хеликоптер !

Едва ли руснаците знаят,че веднага ще бъде свален руски" безаналогов "самолет !

Кугърите са боклук хеликоптери. Помня, че преди години имаше проблем с български обледенен кугър.

става обледеняване на хеликоптерите?

"Хеликоптерът се е разбил в град Татван в преобладаващо кюрдския окръг Битлис. До момента не е известна причината за катастрофата." "инцидентът е станал при неблагоприятни метеорологични условия," Абе тя причината е ясна, хеликоптера е летял при неблаприятни етнически условия в Кюрдистан.

Краварите веднага изразиха съболезнования за смъртта на десет рязани чалми. Но вчера пропуснаха да поздравят Бойко посерков или България с националния празник. Това са ни новите приятели. Лайноядци!

Абе ЩО не си ебеш майка ти проста . Мама ти ганювска

И Ганьо веднага на амбразурата,

Зер келепирец се чака

Защото не е никакъв празник!!! Празник е за руските облюдки!! В чест на императора им на 3 март, ама сильо и пульо се кланят на облюдките, и не ми обяснявай че ако не са били руснаците щели да сме с фесове!!! Как 500г сме си запазили единтичноста без ватниците!!!

Откачен боклук!

Ганю и да си прост не е лесно !