Киев, Москва и ЕС продължават газовите преговори

Русия, Украйна и ЕС ще продължат преговорите за разрешаване на газовата криза идната седмица в Брюксел.

Обратно в новината

Коментари - Киев, Москва и ЕС продължават газовите преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами май единственото решение на Европа да не зависи от настроението на Киев е ЮП.А между временно до като тръгне газ по него могат руски и европейски военни да охраняват тръбите от крадливите украинци.

Малкият Пу има да плаща: За ползване на транзитни тръби в Украйна За окупацията на Крим За нахлуването в Изт Украйна За сваляне на малоазийския самолет

а вие дали безплатно пишете тези си "мъдрости" тука?

Украинската хунта се опитва да прецака и поляците. Укрите искат да се топлят безплатно с полски въглища. Само че в Полша евреите са повече от колкото в Украйна....

Не си в час! Путинската пропаганда спря да говори за хунта, за фашисти, укри, бендеровци и тн Ама ти още си караш по старому...

ти мнооооого отдавна не си в час , но търпиме простотията и наглостта ти...

Фрау Меркел мига на парцали, а Путин нежно и обяснява с моливче в ръка, колко милиарда долара дължи Украйна на Русия. Фрауто направо изпада в несвяст, когато се оказва, че единствената възможност да се погасят задълженията на Украйна е ЕС да ги плати. Т.е. пак Германия. А гащникът Порошенко се усуква пред вратата,

Тъпи руски братвежи! А Путлер като му казали докъде ще падне нефта и почнал да се пени през устата.

Шило

Фрау Меркел си има Северен поток, и хич не и пука

Добре че съм на дърва.С руснаци бизнес не се прави.Винаги или ще си вдигнат сами цените или ще бавят поръчката.Та и на руски газ не може да се разчита.По добре да се мисли за газ от държава различна от Русия.Няма да си играем на детска градина.

Щатите забъркаха едни хууубави лайна, сега седят отвъд океана и се радват на братоубийствената война в Украйна и икономическия бъркоч в Европа. Всичко е в Тяхна полза.

Ех тия американци бе.Анексираха Крим незаконно, пратиха руски солдати в Украйна,свалиха пътнически самолет,копаят масови гробове за украински деца жени и старци.

те създадоха предпоставките, за да се случат всички тия работи дет си ги изредил.

Тази зима на студено и без индустрия. А от догодина ще тръгне Южен Поток и нещата ще започнат да се оправят. Щетите от ЕС са големи но надявам се не са непоправими.

Те една тръба не са сложили, ти вече го подкара Южния Поток! :D

Путин ясно и точно каза за транзита през Украйна, ще подава толкова газ, колкото се плаща. В момента в който Украйна започне да краде, затваря кранчето до нивото на европейските доставки, или иначе казано Украйна ще намали доставяната за ,,европата,, газ т.е. и за България. Или вместо газ ще имаме отново гол гъз.

Путин загуби Първата Руско-Украинска Война от 300 години насам. И тепърва ще плаща

СЪРБУЛЯЦИТЕ СЕ СЛАГАХА НА ПУТИН, А ТОЙ ГИ ИЗОСТАВИ И ХУКНА ДА СЕ МОЛИ НА БАБА МЕРКЕЛ, ХАХАХА

още един олигофрен

МНОГО МУ СЕ ИСКА ДА СЕ ХАРЕСА НА БАБА МЕРКЕЛ, ХАХАХА

Абе защо се опитвате да оневините Украинците? Това е изказване на Полски политик, щом го е направил значи информацията е достоверна. В края на краищата нали са от НАШИЯТ лагер.

Абе Украинците имат въглища като тези на поляците само, че са започнали да стачкуват и в западна Украйна миньорите. Социалната криза в Украйна е факт, трябваше да се говори, а не да се воюва.

Абе вие май само по 3 дни помните или ви плащат да лъжете, кой започна войната? Чекистите дето ги командват от Москва!

Значи ни очаква студена зима. Но нищо де Боко Рапона ще сгрява всяка вечер премръзналите ни тела и души със сладки приказки ...

Според мен Полша страшно я е яд. Прекараха се с договор за 100хил. тона въглища за Украйна, руснаците ги бъзикат, че не искали да дават безплатни въглища, а настояват Русия да продължи да предоставя безплатен газ. Да не говорим колко Полски наемници въобще не се върнаха от източна Украйна. Както писаха опълченците пленените Украински войничета ги връщат на майките им, а наемниците на място.

Полските ябълки и зеленчуци нямат друг клиент освен Русия и Полша много се прекара със санкциите към Русия. Те имат и териториални претенции май към Украйна, границата трябва да я пазят от украински "бежанци" за да не залеят Полша и Европа. Освен полските наемници, които бяха избити заради некадърните им украински командири, сигурно и полските стари танкове и други оръжия не бяха платени от Украйна. Русия си сложи нови ядрени ракети нацелени към Полша и ограничи всеки бизнес с тях, като "страна-агресор". Дори им намалиха газта, като разбраха, че реекспортират към Украйна.

Я се рaзберете ,кой ще ми плaщa мойте сметки-пaрно,ток,водa,хрaнa и всичко остaнaло,сaмо дa не посмеете дa,ми искaте пaри,че ще се оплaчa веднaгa в aмерикaнското посолство !

полският вицепремиер се е изказал като пълен профан, без да вникне в нуждите на Украйна и какъв тип въглища те търсят и купуват, той изплесква тая глупост ,че те биха взели полски въглища само ако са безплатни. Явно човека без да познава спецификите на въгледобива се е обидил ,че Украйна купува от Русия, от Южна Америка , но не купува от тях. А работата е проста, Украйна има много въглища от типа който Полша може да им продаде??

Има, ама те са в Донбас нещастен капут. От нпотата пачнаха вече пълни кретени да наемат за тролове. Баси деградацията ...

Полша може да изгони руски дипломати - вице премиер на Полша Польша может выслать российских дипломатов - вице-премьер Польши Обвинени са в шпионаж.

Да не са купували полски вестници както правеше Ана Чапман в САЩ. Пък и какво, за реципрочност не си ли чувал?

ЕС не издържа теста за правата на човека. Едно време беше ОК да сменят статута на терористичната тогава АОК в не терористична и съсипаха Сърбия. Сега обаче когато Киев убива Руското малцинство в Югоизточна Украйна ЕС си трае и даже изкарва Москва агресор след кашата която сами забъркаха. Затова снощи Путин и Меркел не са се разбрали за генезиса и първопричините за Украинският конфликт, а именно незаконното сваляне на Янукович като президент и замяната му с марионетката Турчинов. Преди 40г. тази работа я вършеха военните с тяхните преврати по цял свят, сега обаче времето на военните преврати е в миналото и е времето финансираните групи хора от НПО които се възползват от недоволството на група хора. Целите и резултатите остават същи.

Aз не могa дa рaзберa,кaквa е тaя простотия,дa вземеш огромно киличество стокa(нaмa знaчение кaквa и вместо дa си плaтиш кaто всички нормaлни хорa,дa пичнеш дa се прaвиш нa голям селски терикaт (Aндрешко) и дa не си плaщaш,a нa всичко отгоре дa имaш нaглосттa дa обвинявaш кредиторите си ,че си искaт дължимите суми ! И тaя стрaнa ще стaвa член нa ЕС.(боже опaзи)То бивa нaглост и пристория,aмa товa минaвa всякaкви грaници ! Тя Укрaйнa този дълг от 5,3 млрд.д. не го е нaтрупaлa тaзи годинa,a ми достa години не е плaшaлa,дa не си мислят укрите ,че ние ще им плaщaме гaзтa,Полшa въглищaтa,и т.н....Дa не сме ги осиновили тия "хубостници" ?

Ами разрешавате пускането на Южен поток и разрешавате проблема ! Украйна да го духа !

Само Путин ще духа!! Такива са реалностите. ЮП ,какво е това??

Много прости хора има в България просто съм изумен. Като чета коментарите на BBC няма такива неща. Съвсем сте изтрещели, внимавайте да не застреляте някого за нищо.

Никакви отстъпки,Путин.ЕС,когато наложиха санкции, да са мислили. Научени са само да взимат.

ДИРа пак с неговите лъжи?? В Украйна има достатъчно такива въглищата които може да закупи в Полша - Министерство на енергетиката В Украине достаточно такого угля, который можно закупить в Польше - Минэнерго Украйна търси да закупи въглища тип А и П, каквито в Полша няма. Въглища от антрацитната група. Затова тя няма желание да купува от Полша. Такива въглища тя има. В момента Порошенко има среща с премиер министъра на Полша в Милано

Абе това си е изказване на полският премиер. Укрите са си баш тарикати. Сигурно ще вземат парите на хората и право в джобовете на олигарсите без да плащат на доставчиците. По крадливи и от циганите.

Не е така , изказването е на вице премиер!! А в същата статия пише че Украйна купува голямо количество въглища от Русия?? Да не мислиш ,че не ги плаща?? Закупили са и от Южна Африка, да не мислиш че са им ги подарили??

Мдааа, баба зима идва и ЕС почнаха лека-полека да си сменят "ценностите". Щатите набъркаха л-та и сега се подхилват отстрани, НО! Украйна е разграбена и на практика фалирала. Никой от олигарсите /Порошенко/ няма да си бръкне в джоба за да плати на Газпром за доставките. Путин ще врътне кранчето на Украйна, укрите ще почнат да крадат от квотата за ЕС и ЕС ще увиснат...дотук с виренето на нос, дуенето на мускули и евроцупенията...

Много странно, аз все съм си мислел, че газта, нефта, въглищата и т.н. са безплатни! Цял живот ги ползват и нито копинка не съм дал за тях! Смятам, че европа е длъжна да ми плаща за това че взимам нещо нейно - газ, храна, кредити - абе какво имате! ДАЙТЕ!!!

Е, вече ще ги плащате. А ако няма с какво, ние приемаме и украинки.

Според мен ти си москал, сепаратист, терорист, путлерист, лугандон, даунбас и с теб може да има само един разговор. Чичо Сам - тия ме обиждат! Аз съм горд и суверен народ, с независима политика!

Идва зима на Путин му става все по-смешно от санкциите на САЩ, ЕС и другите техни сателити. Каубоите от САЩ са далеко, но ЕС ще понесе последствията от действията на ЦРУ.

Това последното е руска лъжа. Кое е сайта на РТ?? Да не е Раша тадей??? Те само руска пропаганда разпространяват. Украйна се е договорила да купува въглища от Полша!!

Само ако поляците си платят за това, че ни дават въглища!

Не е лъжа. Ако не вярвате, потърсете в нета: PiechocinskiUkrainachceotrzymywacpolskiwegiel. Успех!

Някакъв поляк от селската партия казал някаква глупост и ние веднага му вярваме?? А в същата статия пише че Украйна купува голямо количество въглища от Русия?? Да не мислиш ,че не ги плаща?? Закупили са и от Южна Африка, да не мислиш че са им ги подарили??

Киев, Москва и ЕС продължават газовите преговори Както се казва газ глава затрива.

Соросоидите да им ги платят!!! Какво чакат на Путин??? Демокрацията иска жертви - глад и студ!!!

Хе-хе, да им е честито на ЕС и САЩ! Русия няма повече да храни Украйна, а пък украинците са свикнали да се хранят много, редовно и БЕЗПЛАТНО!

А може ли и за нас малко безплатни въглища и газ? В замяна ще поскачаме на жълтите павета и пред руското посолство!

А-а-а, не! Без гражданска война и поне 5000 убити мирни граждани, няма безплатни въглища.

Изтрезняване, братя поляци, изтрезняване!