При газова криза парното спира до 5 дни

Клиентите на топлофикациите ще бъдат сериозно засегнати, ако се стигне до нова газова криза. Парното спира до 5 дни.

Обратно в новината

Коментари - При газова криза парното спира до 5 дни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Парното може да спре, но сметките никога.

Да има газ за промишленоста,с какво ще си топлите задниците си е ваш проблем.

А мазутът е твърде далече и по евтин- чак в Бургас или в Гърция.

Радвайте се! Икриза за ток ще има. Както се очертава сурова зима тежко и горко ни. Което и правителство да дойде, ще падне след месец-два.

Най-после ще ни отърват от топлофикациите!

Супер! С огромно удоволствие очаквам да има такава! Тогава най-после последните мохикани, дето не са теглили флекса и тапите може и да проумеят, че със ел радиатори и малки печки е много по гот! хем е по евтино, хем е по икономично, хем е по хигиенно! А дано има криза!

Предлагам, за да нямат политиците козове за зимата, да не се пуска парното. Да се обьяви, че парно няма да има и въпроса с газа отпада в този контекст. "В други ден" да обяват но нека ако може да с9тане преди изборите, че спнират и електричеството, и последния да дръпне шалтера на държавата. Така поне, българите ще имат един шанс, който след години няма да имат - да дойде някой, който все още счита, че на тази територия все пак е останало нещо.

Хех кеф- топлофикациите няма да си пълнят гушите. Политиците се изяждат от яд, а гражданите ще ликуват, защото няма да ги крадат :)

Разбира се, че ще ги глобят заради замърсяването. Свикнали са правилата да не важат за тях - и в отношенията си с клиентите си са такива.

СТИГА СТЕ ВСЯВАЛИ ПАНИКА СРЕД НАРОДА!!!

не може да всява паника,народа си знае,че каквото и да става винаги е добре и се измъква сух от водата,този народ нито от криза разбра,нито от поскъпване на нещо,нито от намалени заплати,живеят като богове,кой би могъл да му наруши спокойствието,надценяваш тези,които се опитват просто да предупредят,но всички знаем,че нищо няма да се случи на богоизбрания български народ

Браво на Катето! Може да е от Президентството, ама не ни залъгва със светло бъдеще ако се изрепчим на руснаците.

Готови сме на глад и студ само нато да е тук в повече

Ако политиците ни са умни, няма да има газова криза. Руснаците все още са запазили някакви остатъци от толерантност към българите. Прави ми впечатление, че Путин нито ни намали газта, нито прие контрасанкции към България, нито плаши, че ще превземе София. Обаче ако ненормални политици почнат да се дуят и да се държат блогърски език като "Пъстър свят"... не знам докъде ще я докараме с руснаците.

Абе спирайте го газът, да фалира топлото и да се оправи тая държава, че ми писна... И наистина почвам да се ядосвам, защо не сте го спрели още...

ЗАЩО ЩЕ ВИ СПРАТ ПАРНОТО ??? АМИ ВЧЕРА НА СЛУШАНИЯ В СЕНАТА ДЪРЖАВНИЯ СЕКРЕТАР ДЖОН КЕРИ КАЗА ЧЕ БЪЛГАРИЯ ДОСТАВЯ ОРЪЖИЕ ЗА СИРИЙСКАТА ОПОЗИЦИЯ И УКРАЙНА ... ... БЯХТЕ СПОМЕНАТИ НА 3 МЯСТО - СЛЕД ГЕРМАНИЯ И ИТАЛИЯ :))) .... А ТОВА Е ОТГОВОР И НА ВЪПРОСА - ЗАЩО ОТ НАШЕТО ПОСОЛСТВО НАРЕДИХА НА БНБ ДА ЗАТВОРИ БАНКА КТБ :))

Да му мислят тези, които ползват услугите на топлофикацията. Да се оправят сами, както се оправят всички останали, които нямат парно. Лошото е, че кризата ще засегне и училища, и болници, те как ще се отопляват?

- за тях. В нашия блок пускат парното по искане на 5 жилища от 111.

Абе умник, какви глупости говориш, наил ако се задълбочи тази криза ще свърши газа и за оснoвните ни предприятия, главно от химическата промишленост. Тогава занеш ли какъв глад ще настъпи?! Ти стой и яж дърва...но внимавай да не дойде някой да те изяде тебе...щото не се знае

Херкулес

Няма бе.. ще ядем асфалта на Бойко! Нали затова го направиха!

И сега какво ще правим ако няма парно? Ще трябва да се топлим с ток, но лошото е, че трябва да го плащаме, а поне парното се топлим без да плащаме. Топлофикация ни опростиха 4000 лева, но имаме да плащаме още толкова, но като гледам и тях няма да платим скоро :))))

И те удобно пък увеличават цената на тока, гадове нали?

Поредната ганьовска трагедия, ша измрем идин ден без парну, дукът привключи на мазут?

Като превключат на мазут и въглища, ще умрем от пушеци и сажди. Така или иначе.... без руската газ все е на умирачка.

Ето затова НЕ ни трябва Южен Поток. Ето затова ни трябват истински политици, които умеят да защитават интереса на народа, а не просто някакви келеши, които цял живот са били функционери и си нямат хал хабер от бизнес. След като беше очевадно още в началото на годината, че този конфликт може да ни засегне защо не се организира една кръгла маса на балканските държави и с помоща на презокеанския голям брат, ако трябва, не се започнa работа в посока истинско диверсифициране на доставките - например като започне изграждането на терминал за втечнен газ в Гърция или Черна Гора (вторите заедно със Сърбия много биха искали да са част от ЕС) и не започне внос от Египет например- вижте колко реално близо е терминал от другата страна на Средиземно море. За справка, за да задоволи своите нужди, Великобритания внася втечнен газ от Катар- вижте къде е острова и къде е Катар! Защо да му е... майката един път някой не помисли и за тоя народ. Руснаците ще ни извиват ръцете, но ако имаме възможност защо да не направим някакви усилия за наше добро, като е толкова явно, че отиваме на заколение.

Ако имаше Южен поток намаше да има газова криза.Всички глупости които си написал след това щяха да са излишни.Не че сега ще се случат, но поне можеш да си мечтаеш.В момета получаваш газ, защото Русия не го е спряла, и няма да го спре, до като Украйна не започне да го краде, а това неминуемо ще се случи и това се знае от самото начало на конфликта.

По заповед на шефа на света, Обама, санкции срещу Русия ще има, но газ за България, няма да има!

кой има парно в тази умряла държава и как си го плаща това са единици дето работят по министерства и ведомства и друга крадлива сладка държавна работа

Той путин ако беше мъж, а не ....ами ...путин, вече да го е спрял... Ама нали е путин....... Тъй че аре стига сте плашили гаргите, ако не го спре добре..Ако го спре ОЩЕ ПО-ДОБРЕ!

Естествено, че ще го спре в разгара на зимния сезон... за какво да го спира през лятото?! Същото стана и сега лятото. Най-удобно изчака земеделските производители да съберат реколтата от плодове ( за пример Гърция ) и наложи санкции в отговор на санкциите на ЕС и САЩ и не пусна тир-овете с продукция в Русия. Тези плодове се развалят! Та по-удобно ще е за него да спре газа през зимата, точно когато най-много трябва!

Да ама така има време за реакция... А като го спре, още по-добре...

предлагам г-н Плевнелиев да си купи гумени ботуши и лопата, за да нарива кюмур по ТЕЦ-овете... или примерно да викне тръбата от Америка да дойде... Еййй ербап... сега ще го отнесеме Българите, щото циганите са си на безплатни дърва от поне 25 години

Ststar

А ти иди се наведи на Пут*ин да пуснат газ.

дреме ми за парното, важно е порното да не спира

Тъй като газовата катастрофа е неизбежна за България, както и за цяла Източна и Средна Европа, можете да скачате. "Кой не скача е вледен! Кой не скача е вледен!"

ние не ядем гаС. Ползваме барбекю на дървени въглища.

В България по закон всяко индустриално предприятие работещо на газ трябва да има резервно захранване на мазут или нафта за 70 дни ! Стига сте дрънкали за апокалипсис.

Дрънкането на глупости си е форма на "професионално изкривяване" Казваш: Няма да има газ след 5 дни, да ама газа не спира и хоп - повод да се тупаш по гърдите "Благодарение на усилията, положени от нашето правителство ... бля, бля, бля!" Народа е казал - най лесно се лови риба в мътна вода - реално това и правят нашите политици - мътят водата! А риба, още е останала в тази страна - благодарение на изборите станахме 7 милиона!

Къде е сега "Пъстър гад" да каже на хората, че са тъпаци, защото не са инвестирали в алтернативно отопление?

и к'во излиза, че вместо да извади очи, изписа вежди.... Аз отдавна се моля да фалира Топломафикацията..... Явно ще е тази зима... Хип хип урааааааа.

е Южен поток, заобикалящ Украйна... обаче ние нали не щем... Тъй че сега премиерът да отива в Брюксел ли във Вашингтон ли и да организира доставки на същите или по-ниски цени

"Ти му викаш куме Иване, оно търчи за х*я да те фане" (не го трийте бе, това е народна поговорка). Хората ти написаха, че не ти искат газта ти пак си пишеш, че имало и други варианти за доставка.... Аре марш в блядистан......

Ми да го спират бе.. Аз не го плащам така или иначе. Се ми е тая....

От цялата криза единствено това ме кефи . Ма мръсниците ще му намерят колая и ще го подкарат на въглища та пак ще ни излезе прес гъ...извинете носа .

Няма бе, споко! Те парите на топлофикация са КТБ, а тя....... Май май .... Тая зима сме без топлофикация при всички положения...

А дано най-после се свърши с тая пирамида топлофикация.

Ще се оправдаят с форсмажорни обстоятелства.

Айдеее спирайте ни газа, по бързо.....

Ей насила ще ме накарат да ставам Путкинист,а дано цяла зима няма газ,да фалират топлофикациите.Дай боже.

Технически ( поне ТЕЦ-София ) е фалирала преди 5-10 години. Изкуствено я поддържат... на командно дишане с десетки/стотици милиони левове всяка година от нашите пари..

Дано има криза с газта, и парно да няма . УРААААА,една зима без натоварени сметки към топлофикация

ще се топлиш? На ток - и него го повишават? Или ще влачиш в апартамента дърва и въглаща и ще се завирате всички в една стая? За топла вода не питам, ще се къпеш веднъж месечно в коритото и ще си честитиш банята с останалите. Като не ти стигат парите да живееш в София, върни се обратно, откъдето си дошъл.

топля се на ток от 7 год.и плащам по малко отколкото на топлофикация (без да ползвам техните услуги) докато има такива заблудени глупаци като теб,всички ще сме потърпевши от тях

Ти на чужд .... не плачи! Важното е тия узаконени рекетьори да ни се махнат от сметките. По-голяма мафия от тях няма. Дано не го пуснат никога . Не съм русофил , но ги приветствам ,че ще помогнат на бедния български народ.

а дано да има газова криза,тогава ще съдим до дупка топлофикация за недоставяне на услугата.както тя ни съди за доставка на нещо което ние не искаме

За тези,които не искат да се доставя директно газ от Русия, да си съберат парички и да си поръчат от любимата Америка..сгъстен :))))в шишенца:)) Като политизират всичко (Русия заробвала, защото давала газ ..а ако взематот Америка,не е заробване..) Питам- като се взема петрол от арабите- заробване ли е или просто икономически сделки със страни, които имат природен ресурс??? Сега ..нека да стоят на студено..

Сека всички про-западнали маняци пикаят газ на поста ти :D

Ами не баш.... просто ще сменим доставчика. И без това руският газ е скъп...

Ststar

Пиша ти го бавно за да разбереш: диверсификация на газта е да имаме поне два различни доставчика. Ако можеш да броиш Русия е един доставчик независимо дали е през Украйна или Южен поток. Ако си разбрал при два и повече доставчика може да има пазарна цена.

Аре стига плашихте гаргите...

Я да се хваща правителството и да работи по въпроса?! Най малкото трябва да задължи пръ.лювчите да го правят в бутилки под високо налягане