ЕК призова Русия да не спира или ограничава газа за ЕС

Жозе Барозу е изпратил писмо до Владимир Путин, в което настоятелно призовава доставките на газ за Европа да не бъдат ограничавани или прекъсвани.

Обратно в новината

Коментари - ЕК призова Русия да не спира или ограничава газа за ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

клекнаха тези чичковци и лелки от ббрюксел БРАВО СА РУСИЯ .......КРАЯ НА КРАЙЩАТА КРАНЧЕТО Е ПРИ ТЯХ ,А И ПОСЛЕДНИЯТ КОЗ Е В ТЕХНИ РЪЦЕ ....БРАВОООООО

сега се вижда че ЕС маниполира така както искат Не чудно да ни кажат че нямаме нужда и от водата Ссед като имаме диплати от 3я пол

Европарламентът призова Южен поток да не бъде изграждан. ЕК призова Русия да не спира или ограничава газа за ЕС. В крайна сметка, кой трябва да получава газ и кой - не?

ЕП прави глупости. Ако Южен поток не го направят през България ще го направят преж Турция. Руснаците могат доста ефективно да ни заобиколят ако не можем да си отстояваме позициите в Европа.

ГЬАЗ само срещу ГЬАЗ! Може и ГЬАЗ срещу мъни!

"Барозу обяснява, че комисията може да бъде бъде домакин на тристранни преговори..."Домакине,нещо май си съучастник в държавен преврат и убийства на площада.Като се прибави и безпределната корупция по-скоро се замисли за адвокат.

Господа, несъмнено с писмото си г-н Барозу освен призив за продължаване на руските доставки на газ е изпратил и лични гаранции за заплащането им със съответната сума в десетки милиарди "юро" при настъпване на светлото украинско бъдеще. Добрият тон и благородството го налагат... Какво се казваше във вица преди "Жозеф", не мога да си спомня... Добрият тон и благородството не ми го позволяват.

Сигурно и той е за "ПОРНО БЕЗ ГРАНИЦИ"

Значи ЕП -налага санкции на Русия , а пък иска да получава ГАЗ безпроблемно?? Този Барозу наистина ли е такъв глупак??

Не "безпроблемно", драги, а авансово. Има разлика, нали...

..да не спира газа по Северен поток, ама да спре Южния за България. Гяволи!

"...няма нужда от съюз, няма нужда и тях самите за да се съкратят разходите за енергийни нужди на хората и никога не е имало. всичко това е лъжа и част от мегамащабният цирк целящ да подчертае ролята на безсмислените и установени структури в настоящата псевдореалност. те пропиляха своят шанс, сега ще бъдат осъдени и напълно унищожени от природата на смисълът в еволюцията, защото никой не носи пагони за заслуги в избиването на цивилните и това независимо до колко и дали последните са идиоти..." - SQ 1999

А в съседната статия "Европарламентът призова Южен поток да не бъде изграждан". Да им пикая на еврогейските ценности. Крайно време е да излизаме от ЕС.

Излизай бе! Кой те държи в Европата? Магадан в Русия отдавна те чака!

Защо да трябва да ходя там. Аз съм в България. И никой не може да ми казва, къде да ходя.

нямам нищо лично срещу теб,но преди,ако не ми изменява памет,врБългария кипнеше срещу Южен потос.Де мек,-екология,руснаците са варвари,как смеете.Какво сег априказваме?Двуличната държава,като България по скоро ще получи и решението като за такава.Успех за вас в бъдеще с шистов газ от чичо амер!!!

Ей мишки църкащи,доскоро подклаждахте огъня на майдана,а сега се чудите защо чичко ПУТИН ще ви оноди яко. Хак да ви е,подлоги хамерикански...

Много ми е интересно с кво ще ги оноди! Нали жена му го напусна щот не му става! Китай и САЩ държат 47% от световната търговия, Европата 15%, общо 62%! Русия - 0.5%! Квото с Русия, това и без нея! Кво се пуйчи тоя Путин?

Не ставаш за тролка.Много се повтаряш.Явно си малограмотна.Все още имаш шанс да кандидатстваш за някакви пари в сферата на земеделието.Препоръчвам ти овцевъдство-ще си паснете идеално със стоката,а и все още има овчари които не подбират.Ще свиеш гнездо.

Южен поток не е Руски проект. Няма как един проект за търговия да е едностранен, в него има две страни. Южен поток е двустранен проект в който Русия продава , а ЕС купува газ. Най-естественото нещо на света е продавача и купувача да се разберът. Коминсионерчета от транзита като Сърбия и България са безгласни букви. Те ще чакат и ще гледат мирно и тихо.

Хем ги плюят и санкционират, хем се молят да не им навредиш. Лицемерието на тия е безгранично. Както днес се молят, така утре ще се ....... ако намерят алтернатива на руският газ. Ако зависеше от мен, бих го спрял след Великден, поне за шест месеца....

Путин трябва да затвори тази вечер кранчето и да иска извинение от Барозу и анулиране на договора с Украйна. Аман от мании за величие на ЕК.

Що ревете бе! Разберете се с украйнците, да не ви крадат газта. платете им газта, нали са ви приятели. То иначе излиза храни куче да те лае!!!

Е дано проявят разбиране въпреки че им спират големи проекти за Европа като Южен поток .

В бизнеса разбиране няма! има сделки. така е по цяал свят , така е и в русия! като не им харесва да си доставят газ от друго място, свят голям!

А защо се спира построяването на Южен поток. Прилича на шизофрения. Съвсем редовен е въпросът, тези дето се опитват да управляват Европа, въобще наясно ли са със себе си и какво точно искат. Поведението им е инфантилно и близко до това на като на малко дете. Искам, искам, ама какво и как, това е вече няма значение.

Вместо Барозу и останалите безполезни еврохрантутници да си счупят краката от бързане и уреждане на проблема, те се държат високомерно. А слем месец май, Русия подпише ли договори за доставка за Китай, може и да изгуби интерес към Европейския пазар. И какво се получава тогава, значително по-високи цени. И в резултат, повишена себестойност на продукцията и неконкурентност на евреопейските стоки.

хем санкции, хем да не спирал газа бахти ЕС идиоти чиновници има

Барозу хем го боли, хем го сърби ... За това има само един лек.