Борисов: България ще е сред големите производители на газ

Бойко Борисов отрече обвиненията на БСП за негов донос до еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер във връзка с промените в Закона за енергетиката.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: България ще е сред големите производители на газ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Давай Бойко! Ние сме с теб! Взимай властта отново и този път всички комунисти и "ченгета" да ги разстреляме заедно с поколенията им. ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА! (без "свидни" жертви няма да стане)

Преди време в ДИРа имаше новина, чв аржентинските учени открили начин да правят газ от пръднята на говедата. Може това да е имал предвид Бойко - те нали животновъдите са все негови хора.

Някой разбра ли, какво точно иска Тиквенюк? Такъв върти зад..к надали има в света! И той не знае, как да угоди на всички господари, та се е оплел като пате в кълчища. Не знае какво говори. Да ама ЕПН много си го дундурка и само това вече трябва да ни накара да се замислим, какво всъщност иска от нас Брюксел. Още Ран и Ът бяха съставили план, как да бъдем затрити от лицето на земята. Ето, че той се осъществява с пълна пара. А не може ли да си гледаме добрите отношения с и Русия (този гигантски, ненаситен пазар, който глупашки изтървахме), и с ЕС, както между другото правят всичко останали бивши соцстрани.Без да дават ухо на Брюксел. А и той много много не смее да ги командари. Разбра, че няма да мине пред тях. Минава само пред нас! За съжаление!!!!

От Борисов мутрата всичко може да се очаква..! Не забравяйте какъв долен човек е той.

Този наистина е луд за връзване! На ден по 3 пъти си сменя мнението....

Няма значение кой ще е на власт. Подготвят ни за поредното национално предателство - ДОБИВ НА ШИСТОВ ГАЗ В БЪЛГАРИЯ ОТ ГЕЙМЕРИКАНЦИТЕ! Бедна ми Българио((!

.. и не само на газ, ами и на метамфетамини, нали Бочко? хаха

ЧУДЯ СЕ ЗАЩО ПОСТОЯННО НИ ПРОБУТВАТ ГЛУПАВАТА РИТОРИКА НА ЕДИН НИСКОЧЕЛ НЕ МНОГО ИНТЕЛИГЕНТЕН ЗАВЪРШИЛ СИМЕОНОВСКОТО УЧИЛИЩЕ ПОЖАРНИКАР.

Защото това сайтче, в което пишем, е населено със същите такива нискочели журналя, работещи чевръсто с ибрика, затова.....

Абе, я ходи да си сондираш в задния двор...За 5лв и майка си ще продадете, безродници мръсни депутатски!

И аз така си мисля! Като ям боб с кисело зеле и после дам газ - до 4-тия етаж всички припадат! Една бабка със запушен нос обаче - тарикатка! Ходи та го лови с балони и после си вари манджата на него... Ако здраво се напънем всички - ще успеем! Цяла Европа ще гЪзифицираме!

ПО ПРИНЦИП БОЦЕТО Е ПРАВ АКО ИЗХРУПА 2 КИЛА ПРОЛЕТНА МАРУЛЯ БАКТЕРИИТЕ В ШКЕМБЕТО ЩЕ ПРЕВЪРНАТ ЧАСТ ОТ МАРУЛЯТА В МЕТАН :))

То само заглавието, на статията да четеш ти стига. Господин Борисов ще ни пробутва пожарникарски номера преди изборите. Еми след това, какво ще коментираш другарю Борисов, или не те е грижа за българския народ. Не, че тези в момента са по-читави, те са същите, катотези дето крадат вече от 25 години, но не са простаци. Кабинета е съставен от (на)Учени! Лек ден Уважаеми.

Не миряса тая американска подлога

СЕГА ЧУЙ ТЕ МЕ. ГАЗЪТ ГО ИМА САМО В ПРАЗНАТА ГЛАВА НА БАТЕ БОЙКО. БЪЛГАРИЯ Е ПРОСОНДИРАНА С ДОСТА ГЪСТА СОНДАЖНА МРЕЖА И ТО С ДЪЛБОКИ СОНДАЖИ СРЕДНО ПО ОКОЛО 3000 МЕТРА. РЕЗОЛТАТА Е ОТРИЦАТЕЛЕН. ГЕНИАЛНОСТТА НА ГЕОЛОГА БОЙКО БОРИСОВ УДИВИТЕЛНО МИ НАПОМНЯ НА ГЕНИАЛНИТЕ СПОСОБНОСТИ НА ХИДОИНЖЕНЕРА АХМЕД ДОГАН

Хайде и този гений се изходи по въпроса! А бе що си не траят ами ръсят глупости, после този бил тъп ... другия още по-тъп? Поприкрийте малко празноглавието си - ще ви е от полза за изборите!

"Набуко", го замислих като транс - гранична реверсивна връзка, по една от двете тръби по които се транспортираше газ от Русия за Турция.Годината беше 2001г.Парламентарно-правителствена делегация с два вагона чиновници отлетяха за Техеран.Подписаха спогодби и с Австрия, Румъния, Унгария, Турция.Аха да се започне.Изведъж, Американската световна общност каза - от Иран - газ?!В никакъв случай!Това е "НАБУКО"!Казаха - търсете си по тази тръба от други места, а най-добре е "Шеврон", да ви вади шистов газ!Това е!

А бе бях слушал да казват , че газта се добива ... , но за първи път чух и че се "произвежда".. дали много скъпо производството ... и с какви материали и продукти се произвежда "газта" на ББ ?

С боб.

Върти суче-пак ни тика към шистовия газ. И тая американка дето шета в България да си отива. Няма да застанем с/у Русия-това трябва да им е ясно. Всички видяха , как се направи "демокрация в Украйна"- с пари от американците.

Тоз човек /на снимката/само газ може да произвежда.....

Тоя шемет, пак се оказа неподготвен, баси и квазимодото!

Случайно да си чул , че природната газ не се произвежда, а се добива111 ама това не го пише във Винету!! И пак тъпо изказване - да не си гадател, че да знаеш колко газ и къде има? Поредната изцепка и тъпотия на Бащицата!

абе боко, сън ли си или те има? какво е това огромно находище на газ и нефт носещо името "хан аспарух"? пореден балон или сладък сън. а руските проекти трябва да бъдат изцяло отхвърлени, защото русия е коварен партниор, които обвързва икономическите си интереси с политическите. европа без руски енергоносители!европа без муджици

"Борисов: България ще е сред големите производители на газ" Как ще бъде произвеждана тази газ? Просто Б.Б. ще увеличи яденето на зрял боб от една тенджера на един варел дневно. Така погълната храна по естествен път ще се превърне в газ, който той ще затваря в бутилки от 2 литра на Кока Кола. Ако го направите пак премиер, за благото на България може да яде и по една цистерна боб на ден - така хем ще помогне на селското стопанство, хем ще осигури евтин газ за народа. Да живей!

Да пръднем дружно !

..... и организирано!

ЕХ НЕГРАМОТНИК ТЪП, ТОВА НЕ ТИ БОЙ С БУХАЛКАТА

Петата колона и руската агентура ще направи всичко за да осуети такова развитие. За тях това ще означава край на рубловите доходи. За България ще бъде скок в икон. развитие и просперитета на хората.

ТОЗ ЧОВЕК БЪКА ОТ ИДЕИ.......От всичко отбира, БЛЯК.

Много е забавен!

В Бургас, за такива хора като ББ, има една единствена , точна дума - мекере!!!

Докато такива като Боко са в политиката, а не в затвора един българин нямя да остане на тази територия.Главният прокурор умно се почесва зад ухото.......и нищо не прави, освен стаж за пенсия.

не бой се боко ще изнасяме газ за русия и украйна и ще оправим бюджета на страната ама другите глупави не им идва на ум

Още президентът Янукович беше предложил на Русия трасето на "Южен поток" да минава през украинския полуостров Крим. На среща с Путин през септември 2011 година Янукович беше казал, че ако се избере това трасе, подводната част ще поевтинее пет пъти. Преизчислението показва, че твърдението на Янукович съвпада със сега подмятаното число за поевтиняването на "Южен поток". С анексията на Крим Южен поток може да заобиколи България Твърди се, че има план за "пренареждане" на газопровода "Южен поток" - тръбата ще минава през Крим и ще заобикаля България, пише Татяна Ваксберг от Дойче Веле. banks dir bg/2014/04/03/news16438375 html

Ами тогава защо ходи Роско до Катар? Не се ли консултира с Боко, че ще залеем Европа с природен газ .

КАТО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ЯДЕ ЗРЯЛ БОБ И ТО ПЕТО КАЧ., КАКТО И ХЛЯБ КОЙТО ЕДИНСТВЕНО ПРОИЗВЕЖДА ГАЗ

СКОРО СТРАНАТА МИ ЩЕ БЪДЕ С НАЙ- ЗАМЪРСЕНИТЕ ЗЕМИ, НАЙ-БОЛНО НАСЕЛЕНИЕ, НАЙ-МАЛКАТА ДЪРЖАВА, ...ПРЕДАТЕЛИТЕ В ДОЖИВОТНО В ЗАТВОРА. НЕ НА ШИСТОВИЯТ ГАЗ!

този газ от твоя задник ли ще излезе, егати обгазяването , пък и нямаме подготовка и противогази за случая, че стискай поне малко, бе дебелосерко....

ТРЯБВА ФИДОСОВА ДА ТИ Е СЕДНАЛА НА ЛИЦЕТО, ЗА ДА ТИ ДОЙДЕ ПОДОБНА МИСЪЛ

ВЕЧЕ ИСКА ДА МУ ВИКАМЕ БОКО ГЪЗА

КВОТО И ДА ПИШЕТЕ ИДИОТЪТ СИ Е ИДИОТ

Вие от цензурата - признавам много сте бдителни и бързи!

Тиквата е любим вожд и учител на всички тъпунгери!

голям залак лапни ама голяма дума не казваи

Само дебелите пърдят с много газ и разрушават озоновата тиква.

ПО ВРЕМЕТО НА ТАТО БЪЛГАРИЯ БЕШЕ НАПРАВЕНА НА РЕШЕТО ОТ СОНДАЖИ ЗА ТЪРСЕНЕ НА НЕФТ И ГАЗ В РЕЗУЛТАТ НЯКОЛКО МИВИАТУРНИ ГАЗОВИ НАХОДИЩА В СЕВЕРНА ЦЕНТРАЛНА И В СЕВЕРОЗАПАДНАЛА БЪРГАРИЯ. ТЯКОИ СОНДАЖИ БЯХА ПОВЕЧЕ ОТ 5000 МЕТРА. ОБЩО ВЗЕТО НИЩО. ТОВА БОКОВО ЗАКЛЮЧЕНИЕ МИ ПРИЛИЧА НА ВЕЛИКАНА НА БЪЛГАРСКАТА ХИДРОГЕОЛОГИЯ АМЕТ ДОГАН. НЕ ГИ СРЪВНЯВАМ ВТОРИЯ Е УМЕН ХИТЪР И ТАРИКАТ ДО КАТО БОТО Е ТЪП КАТО ТИКВА БЕЗ ДА ИСКАМ ДА ОБИЖДАМ ПОЖАРНИКАРИТЕ.

Време е жени да поемат управлението на тази загиваща държава. Ясно е, че тук мъже не виреят, с трън да минеш не можеш да закачиш някой дето да става за водач и лидер.Само претенциите им големи, иначе всички приличат на момченца, току що навлезли в пубертета, кухи дрънкала с оскъдни умствени способности, със склонност към предателство, раболепие и доносничество, пълна липса на мъжка чест, а само ламтеж за власт и келепир.

ВСЕ ПАК ! ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ИМА ПОД ЦЯЛА ДОБРУДЖА!! -ВЪГЛИЩА, И ТО В ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА! ЗА ТОВА СЕ ИНТЕРЕСУВАТ СВЕТОВНИТЕ МОНОПОЛИ!

Добуджанския въглищен басейн е на дълбочина повече от 1500 метра. За да се влезе в него трябва да се премине огромния водонаситен малмо-валанжински комплекс, чиято мощност не е по-малко от 150 метра. НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ДОБРУДЖАНСКИЯ ВЪГЛИШЕН БАСЕЙН

Шистова махалка за др. Пусин !

Е, като се загледах в Снимката, това е АГЕНТ 008. Сержанта от КГБ Борисов. Те лЕйтенатите от БГ Пожарогасителни, са си Сержанти от Петровка 38/39.