”Златна зора” в Гърция се активизира заради бежанците

Проблемите с бежанците на гръцките острови засилиха влиянието на крайнодясната партия “Златна зора“.

Обратно в новината

Коментари - ”Златна зора” в Гърция се активизира заради бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

гръцките люпячи на семки се активизираха. от някъде са им дошли пари, значи

Да сме благодарни, Путин и левите демократични партии разполагат с достатъчно влияние да не допуснат ксенофобски партии, лукови маршове и други фашисти в България. Нека и ние бдим срещу фашизма, при основателни опасения от преследване по расов признак, религия, националност или политически убеждения!

И преди 10-15г по омония пак имаше струпване на тъмнокожи само че не бяха толкова много и ако направеха грешка тогава полицията там ги пребиваше на място пред хората. От омония към платия ватис в една локална уличка има 2 хотела афея и пригипикон , тъмните ако минеш от там са го направили на тоалетна - навсякъде е смрад и зловоние. Същата работа е и с платия виктория и платия америки , центърът на Атина вече не става за живот.

Преди два дни бях в Атина - площад "Омония" в централната част на столицата е нещо подобно на нашия бул. "Мария Луиза". Разхождат се тълпи от млади мургави младежи в боеспособна форма, или лежат на полянките пред църквите. Тъй като в Атина няма джамия, не се събират пред такава, но това не пречи Омония да изглежа по същия начин като Мария Луиза, Проблемът е наистина сериозен и общоевропейски, а вчера гледах едно клипче от Париж, където централната част изглежда по същия начин!

Гражданската активност е много важна, а другите партии какво чакат да се активизират и те какво са чакали до сега? Крайно десните движения в Европа тепърва ще се активизират, и вината за това ще е у либералната толерансия. Ай честито, ако би мирно и консервативно стояло не би чудо видяло.

Думата толерантност идва от латинската дума"tolere"което означава търпимост.Трябва да търпим всичко което ни натрапва ЕС. Да търпим правителството което ни продава за пари.Да търпим издевателствата на мигрантите техният паразитизъм.Тяхната омраза към християните. ЕЕЕЕЕ много ни идва вече.ТЪРПЕНИЕТО ИМА ГРАНИЦИ!

Търпимост, но в определени граници и не на всяка цена. Защото сега какво стана - ти го пуснеш под миндера, то се покачи на миндера.

Накратко: Не САЩ и Меркел са виновни за диващината залява Европа, а гърците от "Златна зора"... Така си е. Повярвах ви.

че се сърдят но да незабравят: За гърците старите автори казват, че са дошли от Африка. Херодот [3] VI- 53, Страбон [4] VII- 7- 1 и Плиний [6] VII- LVI-195 обясняват това от ясно по-ясно. Есхил описва гърците като тъмнокожи и идвайки от Африка

знаех чи има и гърци в дир-а. Не вярват и на собствените си автори.

Защо продължават да ги приемат,след,като виждат,че започнаха конфликти вече?!?!? Явно това е целта,конфликти и съсипване на Европа!!!! Целта вече е постигната отчасти,но ще приемат още имигранти,за да се нажежи още обстановката и да се започне с един по масов конфликт,който да доведе до идването на някой ненормалник на власт и избиването на милиони хора в последствие...

Германия да взема по 6000 мигранти на година и от България, не ни свидят,вместо да ни давят пари за тях.

Шилo

Стига с тия бежанци бре!!! Това не са бежанци, а имигранти. Незаконни имигранти. Нарушители на границите на ЕС!

Грешното разбиране на западноевропейските държави за хуманност ни натресе тоя проблем. Но още по-големият проблем е, че дори сега въпросните държави не са си отворили очите, за да видят, че грешат. Схващането "О, ама ние сме бели, добри и богати, с големи сърца, ще им помогнем да си стъпят на краката и да се интегрират" е тотално ирелевантно на обективната действителност.

Spirit

На снимката виждам двама "чистокръвни" арийци/особено този вляво на снимката/, които по цвят на кожата удивително много приличат на другия "чистокръвен ариец"- Динко от Елхово.

А що трябва да приличат на арийци ?

На снимка се виждат двама гърци, които си защитават Родината и децата. Тук не говорим за цвят на кожата, а за диващината на нелегално проникналите подчовеци. Ако идващите бяха черни, но интелигентни и цивилизовани, никой нямаше да протестира. Капиш?

Престанете с тия '' бежанци ''! Това са икономически нелегално минали граници имигранти. ЕС е разграден двор заради кухата комунистическа бабичка.

стига с тези глупости. икономически имигрант са мехиканос в САЩ, дошъл да бачка, говори английски и се интегрира стопански и социално. от тези никой не е допъл да работи, език на знае, нагло погазва закона и се стреми да тероризира местните.

Някои мексиканци са иконмически, някои са по-страшни от талибаните

Тая гръцка партия да направи един клон в БГ, че да гласуваме за нея.

Златна зора = Атака /бълг./

Минали са Юрош покрай Златна зора..

да не мислите ,че сме забравили златното средно пръстче ....вървете на маи.ната си,вие също сте предатели