Сблъсъци и насилие в Атина

Протестите на гръцките фермери станаха неконтролируеми. Полицията бе принудена да използва сила.

Обратно в новината

Коментари - Сблъсъци и насилие в Атина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

къде е гръцкия циганин с ник"информатор"за да види какво са писали за гърците братята му православни християни-българите

Гърците не се страхуват от сблъсъци, защото са ходили войници, а в бг-ходят на гей паради мъцете и се крият зад полите на жените. Затова ли сте тук толкова знаещи? Това че турците ще ви приберат отпечатъците , а мафиотско граворезкия ЕС ще ви затрие , не се вълнувате. Ей, тъпи хора. ЕС е създаден от мафиотска Италия и САЩ, чрез германците(договора за 190 години между САЩ и ФРГ) помните ли?????????

Мафиотският ЕС ще затрие вас.Турците ще ви на...бът ...за договор между ГФР и САЩ ,няма такъв .Тъпа си за цяло стадо атакисти

отде ви изкопават толкоз прости ора тоз психопат ма?

Е защо протестират гьрчолята???? Искаха си комуниста Ципрас и Сириза, избраха си ги с голямо мнозинство..... Сега да се радват на плодовете на комунистите........

Пари нема. Германцитте стиснаха сфинктера. Гърчолята си мислят, че има още мегдан за доене, но грешат! Единственият изход както в далечната 56-та или не помня коя военните взеха власта за 15 години! Друга оправия според мен няма - "ЕДНО КУЧЕ НАУЧИЛИ СЕ ДА ЯДЕ ЛАЙНА - ТРЯБВА ДА ГО УБИЕШ - ДРУГ ЛЕК НЯМА"!

Фермерите искат OXI. Хайде да видим, после откъде ще теглят пари. Има OXI, няма Евра в банкоматите.

"А ние кога ще протестираме срещу 16-те млрд., които Боко и компания завещаха на децата ни?!?!" Компанията може де е по-шарена,но защо на човека написал това му слагат минуси?

Тия 16 милиарда всъщност ни ги натресоха руслямистопутлямистките подлоги като вас Бесепароатакисти и депесари!По голямата част покриват и прикриват ваши ...рания.Макар,че Бойко едва ли ще се осмели да ви го каже на глас.

Ето така се протестира ... а не, като нашите юнаци на маса ....само да си седят и да плюят телевизора и да си седят на топличко !

А вие като сте толкова ербап що не протестирате? Щото сте един обществен кенеф ,,ора"".Като бройка мислим.Макар,че...

Гледайте шест милиона агнета заухави.

Добре де, а изобщо защо протестират ?

Защото не са овце поведени от сикаджийска отрепка на заколение като теб!

Това добре, а все пак за какво протестират г-не ?

Да се трепат и да отварят границите да не ги почнем и ние много са гадни

Днеска в Гърция, утре в други държави на ЕС ...

Пикльовци вие можете да протестирате така, само ако ви подържа Сорос, посолството и ...макдоналдс :)

А ние кога ще протестираме срещу 16-те млрд., които Боко и компания завещаха на децата ни?!?!

когато педалите от Позитано наредят.

Nмам въпрос към тези колеги, които така яростно защитаваха пропадналото ком. мекере ципрас: Mоля ви кажете ми защо му беше нужно на ципрас да предизвиква референдум, с който излъга народа си. Tе, гърците гласуваха по точките, които той предложи, по начин по който той искаше, а после той направи точно обратното. 3ащо? яти?

Шило

"Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто- да го направиш"- Хайтов

Като гледам как са тръгнали нещата, чудя се тази година къде да е морето. Няма да е нашето, защото всичко там образува нерви. Ама и гръцкото няма да е не от патриотични чувства, че ни затварят границите, ами защото за мен почивката не е сървайвър. Последното обаче може да се окаже вярно и за Турция, там дори още по-страшен. ако Ердоганя не кротне. А за Карибите трябва повечко да поработя...

Остави, аз вече дори предплатих за лятната почивка в Гърция...

Абе и по шосетата има слънце, дори по-силно пече там...А дано пък извадиш късмет с почивката си.

Не бой се. Те тогава са на полето щото има реколта за прибиране. Никак не са шашави и протестират по границите само зимата. Преди 4 дни бях на кулата. Протеста беше от 150 трактора встрани от пътя и 2 ремаркета на пътя. Протестиращите въсщност бяха 10-20 човека седнали на едни караванки и си папаха кебапи и узо. Ама ми казаха, че са на смени. Няма да мръзнат всички я!

А ние българите кога ще се дигнем на бунт срещу онази измет долна в парламента. Кога?

фермери пред боцко са по скоро като стадо послушни овчици ,нищо, че ги дои няколко пъти повече.

Трябва да се спре да им се изкупува продукцията, да ги видим тогава! Ама това в БГ никога няма да се случи, ние нямаме волята за обединение!

Византийците са мързеливи и искат да живеят на гърба на цяла Европа. Няма разлика м/у тях и нашите цигани. Обаче от друга страна ей така се правят протести, а не като нас. Ние всички искаме тиквата да си ходи, но на протест излизат две карета белот. Трябва да вземем пример от тях.

дават им субсидии от държавата дават им субсидии от Евро проектите намаляват им данъците имат готов клиент - държавата която я издояват както си искат плащат смешни заплати на работниците си Сега не стига, че един касов бон не издават за ДДС ами искат и да получават пенсии по-големи от заплатите които дават...ееее... гръчката наглост мяра няма.

бой по кухите фермерски канчета. Тръгнали да ми орат пътищата вместо нивите. Мързеливите гърци искат да не плащат данъци и осигуровки, после българите да им плащаме пенсиите. Я марш на полето където ви е мястото кухи лейки алчни.

роби,учете се

Южните народи сме царе да вдигаме протести, да чупим, палим и анатемосваме "лошите" политици. Ако се работеше качествено и ежедневно с ентусиазма с който се чупи, пали и анатемосва, 100% нямаше да има нужда от протести.

северните работят много по-малко от нас ама използват нас и ние работим за тях. купуваме техните стоки,внасяме тяхното мляко,ядем тяхното месо,както е договорено(да купуваме а не да произвеждаме .

Дааа ходи виж, колко "малко" се работи в Германия, Холандия или по Скандинавието..или в САЩ и Канада....ама това пийте хапчетата редовно в Алфа ТВ.

Никой няма да ти повярва,колега- зомбирани са;-).

Така, така разкрий ги другарю .. ако не бях тия тайни договори, Мерцедес щеше да е българска марка и да се прави в Световрачане ;)

В един народ винаги има мърша- лумпени комунисти и фашисти, сега са грабнали тоягите в Атина. Какво ли ще се случи?

DIDA

Искаш да кажеш, че всички частници са лумпени и комунисти?! Баси тъпото парче!

частника не е комунист , пъпчив пубер. Той е човек, който не разчита други да го хранят. Но в Гърция са изсипвали евракисбез мярка и са станали търтеи .

Дано комунистите се избият в фашистите и оставят света на нормалните хора...

не смятам че мързеливите хора са нормални. По-скоро ще останат ненормалните и мързеливи търтей.

Бедна ви е душичката, гръкомрази. Стига сте спекулирали с тези дългове и кредити. Хората искат да живеят нормално, без притеснение за работа, заплащане и старини. А който ги е подмамил с тези кредити, да му бере гайлето. Има примери колкото щеш - последно Еквадор, среден пръст на банките. Който им е взел парите, от него да си ги търсят. Така че Борисов да не се прави на спокоен с тези 16 милиарда - взети без ползу роду.

Тия 16 милиарда ги дъвкахме вече. Те не отидоха за ядене, пиене и последващо сране, а за погасяване на предишни кредити. После, къде са 16 милиарда, къде са, Бог знае вече колко стотици милиарди, дългове на Гърция.

и 1000000 пъти да излъжеш нещо,на лъжата краката са късички,а носът ти стърчи яко.

А ние българите знаем по форумите,хаха излагация сме.Като не можете като гърците не мрънкайте че мразите правителството.

Сега Ципрас ще сърба попарата на анархисите и ще им духа кавалите под масата о йеее, сега ще види тоя обратен от веднъж става ли се хохохо. Не забравяйте за какви протести говорим! Не като тука партийни ,а от луди пияни и дрогирани селяци с коктейли молотов хохо

Европа е глупава ! Гърция и гръцкият народ трябва да бъдат изрязани и изолорани.Те са вторите след еврейте по коварство и злонамереност.Ако Европа не смени такива тези шизофренични глави като Меркела става лошо.

Ако си направите труда да попрочетете по темата ще видите,че тяхната приватизация е по доста различни цени и мащаби от нашата и народът пак не е доволен от нея,защото я оценя правилно: като грабеж. Намирам за твърде вероятен сценарий да има трупове на политици скоро по улиците на Атина.

Днес в Атина утре и на Уолстрийт!

Рекетът на СИРИЗА и Ципрас към ЕС и кредиторите, продължава. Време е гърчолята да обевят всички тладна стачка - който не работи, не трябва да яде.

спази си принципа!

OZZY е прав, килограм рубли за кубик драхми е добър курс към комунизъма.

прикомунизма пари няма ,какъв курс те гони ? Или те гони оня сКура?

Гърците били на ръба на пропастта. Ние вървим след тях.

Бъркаш, връщаме се от там.

Ние сме много преди тях. Вече сме бедни,но тепърва затъваме в дълговата спирала. Те богати затънаха в дългове. Нашето чудо никъде го няма.

Шило

Важното е да не го преминаваме. Дали отиваме или се връщаме е друга тема. Задържахме се, дано наистина да се връщаме.

Вървим до тях ... от външната страна...

И сега, когато гръцката социалистическа революция победи, ще потекат реки от безплатни мед и масло. Руските туристи презглава ще хукнат към гръцките курорти, а разменният курс ще бъде 3 кила рубли за 1 кубик драхми.

Какво против меда и маслото имаш против? те искат да оставят гръцкия народ на хляб,вода,гмо,и вируси като в БГ.

Когато отидеш на ресторант, накрая плащаш ли сметката, или не? Е, тук е същото - гърците искат да ядат и да пият за повече пари, отколкото имат в джоба. Не става повече.

Шило

Ако някой знае гръцки да им преведе, че да им пратим нашата мъдрост "Който не работи, няма да яде!"

Ти сега работиш като трол,за да ядеш.

Шило

Щом като това е единствената професия, за която знаеш- ок.

веднъж да е прав , и ти го обвиняваш ?

Ние сакис авантакис и невръщакис на евракис бе!

Тис глупакис зи, гербофъкис.

Шило

Брях тъз нация на протеста. Кога ще работите, съседи?

Само малограмотен и духовно беден българин може да се радва на ставащото в Гърция. Пък и да злобее: жените били мързеливи, мъжете грозни, а селяните алчни. Това си е техен проблем и не може едностранно да се профанизира. Колкото до мързела и жените, влезнете в някое малко гръцко село и ще видите че не сте прави. А фермерите и земеделците са прави, политиката с квотите и субсидиите на ЕК са тотално сбъркани. Друг е въпросът, че при нас земеделие и животновъдство има само на книга.

Това са платени тролове на бг власт, и НПО-тата, има и някой друг глупак.

Четвърта година вече ,цяла България воглаве с ръководството оплаква гърците.Ама те се не дават! А ние вървим напред и ни се кефят всички.

Преди 4 години бяха на ръба на пропастта. Ама сега направиха решителна крачка напред! ;)) А докато протестират вървят търговете за пристанища, ВиК, Енерго..

И като изядат парите от приватизацията какво правят? Стават като нас. Приватизацията е грабеж. Тези пристанища, ВИК и други престават да работят да народа,и отиват в частни ръце.

Нямам никакви симпатии към гръцките фермери.Не им пука,че ни създават проблеми.Държат се арогантно.

Ето това е светлото европейско бъдеще дето очаква България и много други европейски страни. Много тук коментиращи се радват, че така станало в Гърция. Ами че в Бътлгария да не е по-различно. Да не би да е нарастнала прозводителността на труда, че да се взимат нови и нови заеми. Почакайте още малко и ще видите вие евробъдеще.

Изпих си кафето, и си мисля ние кога ще се оправим, докато чета дир.бг. Мисля да го споделя във фейсбук

Браво на гърците! Ние сме п..п...п. Къде е тази гражданска квота в НС, България на гражданите (кои граждани ?). Лъжат хората само докато се докопат до НС. И 120 са много за това Народно събрание. 80 даже са предостатъчно. При бай Тошо имаше 2 сесии на НС в годината - пролет и есен. През останалото време депутатите си бяха на работа. Найда Манчева - по-старите я помнят- беше тъкачка, многомашинничка и депутат в НС. 150 лв върху заплатата им даваха допълнително. Сега се чудят как да си уплътнят времето. То не са ваканции по 1 месец и повече, кафенета, "няма кворум" - хайде в къщи или в ресторанта. Почват в сряда, уж комисии. Да се върне стария режим в НС и да РАБОТЯТ!

Да, бе, вярно... Много бих искала да видя как ТКЗС-тата по тошово време излизаха на протест за повече пари ;))

И макетата се смеят на празните ви балалайки!

И на края малко кютек трябва да има.

Гръцка трагедия - да си избереш два пъти популиста Ципрас.... после да се чудиш кво не ти е наред....

да си избереш ен пъти празна тиква и да не осъзнаваш какво си направил !

Пародия

поправка 2 пъти вече....

В НРБ-то колко пъти избираме БКП-то?

Пародия

Е то за тва всичко ни е наред... още ги влачим Брейди облигациите на комунистите....

деер

Еврогрупата оптимист за еврозоната и за Гърция

12 Февруари 2016 13:16 ч. Снимки RSS Каталог на сайтовете в София Подземни води отвориха огромни кухини в участък от метрото

Гърците са били освободени от турско с помощта на българската войска.Корабите им са построени в Дръстър- Силистра, а маслините са внос от шопско.Морето им е един гьол в сравнение с българското на което идват на табуни да почиват гърците.Баси и изтрещелият народ.

гърците,издухаха повече пари на човек от италианците, имат невероятни дадености природни и географски и си останаха сметта на европа (за нас не говоря ) без капка достойнство . срам ако можеха да ги видят древните гърци....

зинаида , гърците не идват тук , защото идват руснаци ! а където ходят руснаци , никой нормален не ходи !

Затова ли кипърците доедин научиха руски и една част от банките са руски.

тва дето си помислила за зехтин и си го изпила е било газ !