МВнР: Избягвайте пътуванията в Гърция на 4-ти

МВнР препоръчва на българите в Гърция да избягват места с масови обществени мероприятия като митинги и шествия във връзка с генерална стачка на 4 февруари.

Обратно в новината

Коментари - МВнР: Избягвайте пътуванията в Гърция на 4-ти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС ако още изнудва Гърция ии я тормози, аз ако бях на Ципрас, бих предприел политика и тактика като Турция. Стимулирам и помагам на мигрантската вълна, събирам орди от орки и ги пускам на Европа като подарък от външ. Граница на Съюза. После от Европа реват и дават кинти например 3 млрд, ама аз се пазаря ирева за 5 млрд. Точно по цигано-туски тертип. Демек ,,келипир,, да има. Ципрас защо още не се е усетил и чака боклуците от Европа да се гаврят с народа и страната му.

Ето учете се от Гърция,където при стачка излиза всичко живо,а не,като тук да излязат 1 000 човека и другите да ги сочат и да викат,че са платени! Навсякъде по света има задружност,дори нашите цигани са задружни,само ние българите сме разединени от всякъде и затова сме най зле на света!!!!!

И всички са по търлъци и само щепнат и шепнат: "Тихо, тихо, да не събудим...." (толкоз тихо, краят му не се чува у нас)

Допреди 6-7 месеца кризата в Гърция и номерата на Ципрас бяха новина номер едно. После някак Ципрас беше забравен, започна да се вдига шум за "мигрантите". През последните дни някои журналисти упорито се опитват да извадат Гърция от нафталина, за сметка на "мигрантите". Това ме навежда на мисълта, че положението с прииждащите орди съвсем е изтървано и се отвлича вниманието ни. Не че подценявам гръцката криза, но мисля че мирът и благоденствието в цяла Европа са с по-висок приоритет.

Така се защитават интереси, така се демонстрира воля и сили за борба! Така една нация печели уважение!

DIDA

Добре дошли в прехваляния "Европейски съюз". Такива свинщи дори и по време на социализма не е имало!!!

Ние българите да бяхме направили поне една генерална благодарност на това правителство??!!

Селяните сега още не работят. Нещо като зимна ваканция и си стачкуват. Ама ако съм на шофьиорите , бих направил така че като им стане готова продукцията, тогава да протестират срещу лоши пътища примерно. Да ги видеим как ще продават домати в ЕС тогава.

Новият финмин на Гърция иска данъците върху доходите да се вдигнат над 60%. Също и пенсионните вноски да се увеличат. Това са изключително "радостни" новини за редовите гърци. Къде сте бе, другари, 'дето квичахте радостно през лятото как Ципрас щял да накара Европа да му клекне?

Нова Демокрация вече се развихря и нещата вървят към избори с пълна сила. Вече са доста пред Сириза, според проучванията.

В същото време в Сирия май, армията на Асад е пробила обсадата на Алепу и май е прикрила пътищата за снабдяване към Турция. Турция пък е отказала полет по "Открито небе" на Русия. Вероятно Турция ще тръгне на ва-банк, ще "пуска" бежанци в ЕС. Гръцката граница е прикрита от фермерите и сигурно ще се търсят алтернативни маршрути. Ще има шоу следващите 1 -2 седмици, ако това се окаже вярно и Асад се закрепи около Алепу

а през юни?

Предсрочни избори в България 2 в 1.....

Национална компания Железопътна инфраструктура е отказала участието на България в Механизма за свързване на Европа (МСЕ, Connecting Europe Facility CEF) на ЕС С БЕЗВЪЗМЕЗДНО финансиране на проекта за модернизацията на железопътната линия Видин София Кулата с първия участък Видин Медковец на стойност 405 млн. евро. Железопътният инфраструктурен проект Видин София Кулата е обявен за проект с национално значение с Решение 509 на Министерски съвет от 2011 година, включен е като приоритетен проект и в Приложение 1 на Регламент 1316/2013 г на ЕС за Създаване на Механизъм за свързване на Европа (МСЕ) и ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за изпълнение от България.

за свързване на Европа (МСЕ) и ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за изпълнение от България.

деер

Министърът на външните ни работи призна, че френски, белгийски и гръцки протестиращи могат да се бият на кукуво лято, но българските стачници повсеместно!

Голямото закъснение в изпълнението на поетите миналото лято ангажименти съвсем скоро може да изправи Гърция отново пред сериозни финансови затруднения. В същото време се засилва общественият натиск, чиято кулминация се очаква на 24-часовата общогръцка стачка в четвъртък. Правителството е притиснато от фермерите и работещите на свободна практика във всички икономически сектори, които протестират срещу пенсионната реформа. Натискът е толкова силен, че според електронното издание iefimerida.gr, сътрудници на премиера Алексис Ципрас го съветват да свика отново парламентарни избори, ако правителството му не успее да постигне достойно споразумение с кредиторите.

Остават блокирани в различни периоди и основни транспортни връзки в цялата страна, включително континентална Гърция, Пелопонес, о-в Крит, областта Атика и подходи към летището на Атина. Ей тези гърци направо ще решат проблема с бежанците.Няма транспорт , няма мигрант.

Продължават и се засилват протестните действия на земеделските производители в цялата страна, включително в цяла Северна Гърция. Блокирани са при произволен режим на пропускане ГКПП със съседните страни България, Турция, Република Македония. В Гърция вече се очерта и ясен "сезон" на стачките.Има няма от края на януари до малко преди Великденските празници.

добре тамън бях тръгнала за солун ..:) хубава ,лятна държава е гърция

те стачкуват , а ние само тук пишем, къде са бг протестърите/

Нищо няма да избягваме. Платили сме си свинетки. Ще ни осигурите въоръжен конвой, за да преминем през блокадите.

И децата ще ти направим. Съвсем безплатно.

нещо а не ни учете кога и къде да ходим.

Евала на гърците , а вие прости Българи чакайте Тиквата да ви опраска.

абе в гръцките медии пише, че скоро ще захапеш дървото.

На господата дето се ''загрижили''за нас мога да им кажа че в Гърция дори при такива мероприятия е много по надеждно и спокойно отколкото в България дори и без всеобщи стачки и протести за които българите само гледат как си защитават интереа и правата хората

я па ти! Абе всичко е сиртаки!

засто така наакакис?