Москва: Ципрас не е искал пари от нас, за да върне драхмата

Гръцкият премиер Алексис Ципрас не се е обръщал към Русия за финансова помощ, за да върне драхмата, заяви говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Ципрас не е искал пари от нас, за да върне драхмата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Гърците определено им се живее на аванта!Но хубавият сън свърши!И сега ще трябва да си платят сметките.Честно, не злорадствам!Но никъде няма безплатни обеди и банкети.По един или друг начин сеплаща.Пряко или косвено,веднага или след време,с лихва или без,но се плаща!Така че,господа Елини,не смесвайте желаното с действителността!Путин и да ви беше дал пари нямаше да е подарък!

Познаите коя ще бъде първата страна която ще преведе бъдещите `трудове`на новия вожд? Ще има трудове,те всички са писатели,то тодор ви живков имаше, та този ли дето за център на вселената се мисли няма да има.

Руснаците ако бяха умни нямаше да коментират.Светът да си мисли каквото иска.Ама нали навсякъде да се наврът и за всичко да имат мнение.

Господа, не съм "кашерен" за много соцмислещи, та ще напомня, че на Ципрас му помогнаха и помагат САЩ, а не Русия. "Защо" е въпрос на държавни интереси, преценка на възможностите и на решения. Преценка? Няма разумно основания да се предполага, че Русия има възможности за съществено влияние в Гърция. Така е от поне два века. Руската управа правилно е преценила, че Гърция не е област на решаващо й влияние. Има разумно основания да се предполага, че САЩ имат възможности за съществено влияние в Гърция. Така е от поне 70 години. И правителството на САЩ правилно е преценило, че Гърция е в областта му на неговото решаващо влияние ни да не да я даде другиму. И още. Ципрас не е ляв екстремист, както се струва на шаблонно мислещите. Обратното е вярно - левите екстремисти са използвани срещу му. Както винаги - нека си спомним негодяя Лео Троцки - ляв лъв екстремист в служба на тогава новия световен банков капитал, т.е. десен, "та дрънка". А дрънкащите пропадат по взаимно съглашение на можещите с имащите. Тогавашното ново днес е старо, та смърди, та и създава световни кризи с прокисналото си мислене и огромни сили да ги създава. Както се вижда, правителствата и на САЩ, и на Русия, са оценили какво могат и са взели верните решения. Решения? Взети са. Негодното вече управление на МВФ - фондът на Световната банка - банката на ООН се сменя. За изпълнение на решения, а не за решаване. И така господа, не Ципрас - организаторът в Гърция, а Президентът на САЩ Обама - в решаващият момент не е ударил по масата, а е сменил масата. В тази смяна е решението кой да изпълни същото това взето решение. И точка.

Господа, добре би било за другите участници във форума, да обосновете минусите си с факти от действителността. Добре би било и за мен - като бъркам, да се поправя. Е, като не целите добро, само щракайте...

Та да сме на ясно колко рубли ще трябват за да се стабилизират византийците-МНОГО! А Путя ги няма!:)))

Удоволствие е да се следи висша политика. Като играта на добри актьори. Разбира се, че не от Путин и Русия ще дойдат парите за Гърция. Русия е сложена "в ъгъла от световната демократична общност" , с унищожена икономика и отчаяни руснаци. Но ако Царапис и Путин не са си говорили за узо и калмари по гръцки, а Путин е нашепнал, че БРИКС, водена от Русия, ще се радва да помогне с отстъпка в % като за първи клиент влязъл в дюкянът а китайският презедент, качен на белия кон на най-силна икономика ,ще спаси малка Гърция чрез задълженията на САЩ към Китай ....е друго сиртаки. Особенно, ако Гърция се ангажира дългосрочно, като най-голям корабособственник, да пропуска корабите си Единственно през Панамски канал #2 строящ се от Русия и Китай през няколко стотин мили от Панама...в братска страна. В Поднебеснана е традиция да гъделичкат егото на Императора...когато добре се е нагушил :) Иначе, Бизанти е с чист български корен като дума и суверенна тракийска територия. Пробвай грък да каже: Днес продадох шест кози кожи :) Или Булевард, Булстрад, Булгаков и т.н.

Пред много труден ицбор са поставени българските комуноиди, колониални роби и обикновени дебили. Те трябва да избират между "обожествения" от тях - Путин и "канонизирания" пак от тях - Ципрас. И трябва да сторят това така, че никой да не им се смее и да им напомня какви идиотщини са плещили до вчера. Все пак, те трябва да изберат върху кого от двамата да плиснат кофата с умствената си помия?

че ходил Ципрас при Путин. Па то цял свят ходи там в Уфа. И меркел ходи. Тука няколко изолирани държавички в края на евразия не ни дават да ходим и тва е. Ама ако не ни гледат и ние веднага бихме се шмугнали за още някое заемче.

защото не е искал, те затова преди месец изрично обявиха, че няма да помагат на гърция. да не искал тои някои друг по канален ред е проверил.

БРАТУШКИТЕ, ЯВНО ЖИВЕЯТ С ТЕХНОЛОГИИ ОТ ВРЕМЕТО НА ЙОСИФ ВИСАРИОНОВИЧ. ДЪВКИТЕ ВЕЧЕ ПОДСЛУШВАТ МЕЛМЪК, ТА НЯМА ДА ПОДСЛУШАТ ЦИ ПРАСЧО, И ЛИЛИПУТИН!!

На летището в Луганск при разчистването е намерено американско оръжие!! Всичко е документирано!!

"Ципрас не е искал пари от нас". Сигурно е ходил при Путя само да му каже колко е велик и да помоли другарят Кобзон да пее на благотворителен концерт в Атина.

незнайно за малката ти главица но днешно време всички ходят при Путин - Меркел, Оланд, Кери, сега френският външен министър и до Крим ще се разходи. Тия ходят само като имат интерес. Та Путин си има пара, но остави ес да потъва и поведе останалия свят по-надалече. Вземи малко се образовай наистина.

Малката ми главица е достатъчно голяма да ти създаде проблеми в задния двор. Ама със слънчасали комуноиди не ми се занимава, камо ли да коментирам глупостите за "водача" им

Ципрас, леко бре, ще счупиш ръчичката путинска, ти като с клещи си го стиснал, виж го, че вече прикляка.

верно го е сгънал ++

Боли го ръката, бе. Мало ли световни лидери се ръкостискат там по цял ден.

Царчето Жужани 1-ви Късия одма ще отчупи от залъка на руските пенсионери, за да помогне на Ципурата. Ципурата трябваше по-настоятелно да моли, Жужани е с много малко пипе, например смята, че колкото повече рубли е 1 долар, толкова по-добре и ако Ципура му беше казал 2-3 думи за злата Гейропа, щеше да даде парите.

Масква панически бяга от честен отговор на този въпрос, за да не лъсне (първо) че не е никаква сила и няма пари и (второ) че на нея не могат да разчитат даже и близките ѝ приятели.

Европа не спира да помага да Гърция. в едно семейство са, ако на семейството не помогнеш на кого да помогнеш? Европа прави най-доброто за Гърция и гръцкия народ.

Вярваме ви, вярваме ви, другарю Песков :)))

Двамата удавници на снимката имат шанс да изплискат световния океан по бързо заедно, отколкото по сами..ха..ха

снимката кърти. Пу пак не си е пил лекарствата и мяза на зеленчук.

каква стана тя? Сега на Ципрас ли да вЕрваме или на Путин да вЕрваме. Като почнат да се надлъгват евреите и гърците се чудя на кого да заложа.

Ципрас никога не лъжи! Виж, Путин само да си отвори устата и шурва водопад от лъжи!

Яко стиска ръцете нашия Ципрас! Снимката е направена секунди преди Путин да застане на колене пред Херкулес! Много се изкефих!

е, какво бях писал в блога по този въпрос? че цялата тази "информация" беше да се плаши отново с путин, русия, брикс и пр. и че коментарите на повярвалите са еквивалентни на това да се хванеш на "първоаприлска", привет на всички, които ми написаха куп минуси!

Злостните хлебарки от американския протекторат България щракат с гладните си зъби и квичат срещу Путин и Сириза..Ха Ха

Циопрас не е искал пари.Путин му ги е дал.Толкова по въпроса. Както винаги Путин разчепати дъртата блудница Европа.Шах с Ципрас и мат на гея Юнкер ! Ще дават потомствените крадци и разбойници, къде ще ходят....

Кът гледам снимката, май Путин е яко матиран!

какви 1400? средата на 2011 беше 1800

бегай в другата тема, че там ква драма сте... :)))

Е минал от където се сети да иска пари, ама нейсе. По-ларж от Юнкер - нема. И ние трябва да го примолим за някой грош.

не се е разтварял задните части пред арабите за едни 10 млрд долара за инфраструктура..неее... хич не е. дори вече забравиха путлеристите за тези 10млрд. нищо че мина само седмица от тогава :))))

цялата Сириза се премести в дир,бг да злослови по адрес на руското участие в мвф!!

никои няма никаква причина да вярва на каквото и да е, казано от путин и кремъл

давал пари само срещу съдебна реформа и Ципрас решил да фалира :)))

каквото казват от кремъл, разбираи го обратното. значи ципрас е искал пари от тях (а те нямат)

ЦИПРАС ОБЕЩАЛ ДА ИЗРАВНИ ДОХОДИТЕ С БЪЛГАРИЯ НО ПУТИН ГО ПРАТИЛ ПЪРВО НА СТАЖ В ДИРА ДА УЧИ ПРИЛОЖЕН КАПИТАЛИЗЪМ И СЪДЕБНА РЕФОРМА ПО ШЕРИАТА!

Ципрас много се вълнува от ТУРСКИ ПАТОК. Патока му бил приоритет

Който иска турски пАток , получава руска ''тръба'' отзаде...

германски ритник отпреде

ти ли си бре?

може да викате на черното бяло и обратното по цял ден но това не променя нещата. Имам само един въпрос - защо Ципрас не дойде на нас да ни иска пари?

Защотото няма да му дадем

А ако имаме защо да им даваме ?!

Не са ни искали пари, всички помислихме че Ципрата се шегува и хубаво се посмяхме. Хо-хо-хо.

И двамата са искали пари. Путин отказал, защото няма, а Ципрас го пратил в Атина, да изтегли колкото поиска от банкомат.:)))

му препоръчал да почва трол в дир.бг :)))

Това е партенка Путин не би рискувал да си развали отношенията с ЕС, давайки на Гърция възможност за изход. Ципрас от своя страна пък е достатъчно интелигентен да не поставя подобно искане.

Силно надценяваш и двамата..

МОЛА ПОРАЗРОВЕТЕ СЕ ПОНЕ В ИНТЕРНЕТ И ВИЖТЕ КОИ СТРАНИ ИМАТ НАЙ ГОЛЯМ ДЯЛ В МВФ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗАЩО РУСНАЦИТЕ НЕ СА ИМ ДАЛИ ПАРИ А ЕТО ВИ ЕДНА СТАТИСТИКА РУСИУ И КИТАЙ ДЪРЖАТ ПО 30% ОТ МВФ

Путин не е съвсем прав, всъщност кво да каже, поиска ни но ние не му дадохме, защото знаем, че няма да ни ги върне.

Я да каже Песков, колко е поискал Психично Волен за издръжката на Петата колона в България.

на година харчат рушнаците за издръжка на русо-гъзолизците у нас. Има статии по въпроса, но по наш обичай парите се открадват , само им виж тъпите мурзилки :))

Ти като психично Болен би трябвало да знаеш.

Той може да е искал, но там в Операта е такава НЕГРАМОТИЯ, че не са му дали много. Я го гледай къв е оръфан Воуенчо

МАНИ ГО ВОУЕНЧО, ТИ ПОЧВАЙ ДА УЧИШ КОРАНА, НАЛИ СЕ ЗЕХТЕ С ДПС...

За антибълг. и проруска пропаганда руснаците дават 20 млн. евра. Вероятно това не са пълни данни.

Спрете да ги нападате. Тях ги няма. Отидах за защитна пластмасова маса. Ще я сложат на главите си когат я донеста тук и защитени с нея ще ви обясняват величието и могъществото на руската милиция във финасовите дела.

не сме взели 16 млр,а само имаме намерения.... Нали само префинансирахме стари дългове и сметката се запазваше? Аууу тая информация е дадена от опозицията..,така да знаете!

Абе тъпчо, никой не е взел 16 милиарда нов дълг...дадена е кредитна линия...разликата е от небето до земята, просто атакисче няма как да я разбере

Путин като каже Добро Утро и требе да гледаме къде е слънцето.

Ти лично живеейки като глист на кучето в г.за, как точно ще погледнеш слънцето? То не е за такива като тебе.

реши ,че всички са като тебе ?!

Боклуците са на линия

ТОВА ВАЖИ ЗА НАШИЯ

С Ципурата бяме пред сделка за Солунската митница, бях почти склонен, и то само срещу сромните 10,5 млрд.$

Склонен съм да вярвам, че Ципрас не е искал пари от Русия. Все пак, човекът не е съвсем луд или слабоумен и е разбрал в какъв колапс е Путинова Русия. Защо при това положение да се хаби да иска нещо което Москва го няма?

Путин бил голяма работа според някои многознайковци , но едни 10 милиарда не може да изкара за да разбие ЕС...прав е Обама,че рашата е една регионална сила, заплаха само за бишвите си колонии....

Тогава защо се налага да се наемат платени писачи ? Ще ти кажа - от страх !

цала фабрика за тролове има ...явно са му нужни

Може ама не иска! Плюс това да не забравяме че немогат да печатат долари като твойте кумире...оп, проблем, оп, включваме печатницата, оп нема проблем....но и тва ше е до време...само с туитари и ютюбове не може...трябва и нещо сериозно да се произвежда а не само балони за забавление да се правят..

Ципрас искал да вземе на босия цървулите, той пък не му ги е дал.

Той и Барозу така навремето каза,че Путин го бил заплашил,че ще превземе Украйна за седмица,но след като правителството на Русия запита,дали да пусне в медиите стенограмата от срещата се започна едно : Ама аз таковатаа..ама аз не исках това да кажаа,ама те не са ме разбрали ...

Ципрас не е искал пари...Да се чете - НЕ МУ ДАДОХМЕ

ОБАЧЕ ШЕПА НАВЕЖДАЧИ СЕДЯТ ДЕНОНОЩНО У ФОРУМА ДА ДЕБНАТ НОВИНИ ЗА РУСИЯ И ГЪРЦИЯ И ДА СИ ПОКАЗВАТ СЛАБОУМИЕТО!! АБЕ, ВЕРНО ЛИ ЩЕ СЕ СЛИВАТЕ С ДПС? ТАКА ЩЕ ИМАТЕ ОЩЕ ЕДНА СЛАБА ТЕМА!! ХАХАХАХА!!

...И нито дума за китайския паток, известен още като "силата на сибир", дето днес взел та се кримнашнал. Нещастници.

Путин се е свил, за да не му бръкне Ципрас в джоба. Пази си човекът последните долари.