Присъда 17 века затвор за 3-ма трафиканти на бежанци

Магистратите на остров Родос издадоха наказателна присъда на трима сирийци, които предизвикаха трагедията със смъртта на 34 бежанци, от които 15 деца.

Обратно в новината

Коментари - Присъда 17 века затвор за 3-ма трафиканти на бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за абсурс?! Хем ги осъждат на 17 века затвор, хем ще лежат максимума от 25години!

Това със 17-те века звучи бутафорно - просто да ги бяха осъдили доживот, а трите милиона евро така или иначе никога няма да могат да ги платят - най много 1% от тази сума.

Ееееее, Добре де , амааа САМО трима ли???? А другите трафикантиНе-сирийци какво ще ги правим???? Същото се отнася и за в БГ???

Ебати присъдата след 17 века едва ли ще има Гърция.

Присъединявам се към общия възторг :)))) Ама си оставам фен на китайското правосъдие - що трябва да се хранят до гроб тия отпадъци ..... В контекста на нашата реалност , жълтурите ще опаткат цялата " политическа класа " за 5-6 месеца и за още ще питат ;))))) И рязко дръпваме напред !

Нe видя ли че лъжат дирниците бе, "максималната присъда от 25 години" няма и 15 години да лежат бе...

"Съгласно наказателния закон в Гърция всеки от осъдените ще излежи максималната присъда от 25 години затвор. " ПРОСТИ ли сте или СЛЕПИ да видите че това е фалшива новина !

За да се спре трафика - разстрел на трафикантите на мястото на залавянето от наказателни отряди веднага, без съд и присъда и пр. лигавщини! За наркотиците също!

Там има държавност, затова предпочитам да прекарвам почивката си в Гърция и да купувам гръцки стоки!

ехааа в първия момент си помислих ,че тази присъда е в бг,ама нъцки...тук за убийство,най-много условна да е ...

ТЕЗИ ТРАФИКАНТИ НЕ ОТЧИСЛЯВАТ ЛИ ПАРИ ЗА НЯКОЯ ПАРТИЯ ОТ СЕВЕРНАТА СЪСЕДКА НА ГЪРЦИЯ,ЧЕ ДА СЕ ПРЕРАЗГЛЕДА СЪДЕБНОТО РЕШЕНИЕ.

как трябва да бъде осъдена Меркел, като ги покани и ги остави в ръцете на трафикантите?

трябва да ѝ дадат 20-ина милениума затвор и няколко трилиона евро глоба... Е..ането от разгонен хипопотам и тичането по бръснарски ножчета не ги слагаме в сметката - те ще бъдат част от затворническите забавления.

Общата присъда на тримата възлиза на 17 века и 72 години и три милиона евро глоба. Като чета тези присъди , не знам защо се сещам за Доган,Пеевски, Местан и цялата ни политическа класа на безкрайния преход.

в тоя съд трябва да се осъдят всичките ни политици от бай тошо до сега