”Нова демокрация” получи мандат за нов кабинет в Гърция

Лидерът на партия "Нова демокрация" Евангелос Меймаракис обяви, след като получи мандат за нов кабинет от президента, че ще се опита да състави правителство.

Обратно в новината

Коментари - ”Нова демокрация” получи мандат за нов кабинет в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и се мая де ще му излезе края...(както в песента) :)) А иначе в главите ви вятър вее - все комунягите виновни. Вече и в Гърция, после ще е и в Испания, а защо не и в Италия, която от доста време е в перманентна криза. Колко му е и за сегашната световназ икон. криза, дошла от САЩ да са пиновни пак комунягите. Маа, му няма оттърване от хаоса в някои...тикви :))

ще се опита да състави правителство... НО НЯМА ДА МОЖЕ! ЩЕ ИМА ИЗБОРИ!

То е възможен нов кабинет и в България.

Защо не, но на кой?

то и сега си е на кой?

Добрият жизнен стандард на гръцкия народ се поддържа от перманентните кредити, които взима правителството. Реалният е пъти по нисък.

Те и САЩ са така, Италия, Испания...и много други.

За разлика от гръцката американската икономика бълва високо технологична продукция и нови стоки и дори и да имат някакъв спад, те съумяват да балансират нещата. Там правят много силен анализ на дадена обстановка и дават точно решение. Нито у нас, нито в Гърция това се случи. Гърция остана без възможности, защото ако въведе драхмата отива на работа за обезценяващи се пари, ако остане на еврото остава с голяма безработица , приватизирани предприятия и още по- стеснено търсене на стоки в условията на дефлация.. Перспективите не са надеждни.

счита Ципрас за ляв? С леви идеи спечели изборите, с десни мерки пренебрегна референдума и осигури пари за Нова демокрация. След като осигури пари за консерваторите подаде оставка,той отлично знае какво предстои.

Какъв ляв. Той излезе нагло и лъжливо комунде.

След катастрофалния провал на Сириза и позорното отегляне на Сипраз идва ред на десните от Нова демокрация, които са едни от виновниците за катастрофата. Затова , когато Сипраз вземаше властта всички по- трезви знаеха, че провалът е неизбежен и измъкване няма. Даже смятам, че го подведоха да домъкне с голи ръце горещите картофи. Така или иначе основните виновници са Пасок- партия на шуробаджанащината и тоталната некадърност. Сега Нова демокрация трябва да покаже принципът на реалността и за тази катастрофа да започне да съди масово всичкичленове на Пасок- всички редови до последния! Това , обаче няма да се случи, защото и гърците са се навървили като свински черва, както у нас. Затова катастрофата под ръководството на Нова демокрация ще бъде по- болезнена, по- дълга и досадно цинична. Гърците просто трябва да изгонят всички, които са се допирали до власт, всички общественици, всички културни дейци и всички, които са заемали постове във всяка власт. Пълна лустрация! Това няма да се случи и Гърция ще се влачи по дъното на балканската мизерия след нас, Румъния, Сърбия и Албания. Апропо пред Турция предстои интересно време с отворената врата на мизерията, което е жалко , но не и незаслужено. Сякаш всички ние изкупуваме грехове.

остави ги тези песни любовни човече!! всичките "пърдят в едно гърне"!! няма леви, няма десни вече, всичко е интереси и пари и то мнооооого пари!!! същата работа е и при нас, пък и навсякъде по света вече!! новият световен ред е това, пълно смачкване на хората, финансово подчинение,абсолютно заробване и ако не става с едните които те са кръстели и назначили, ще го правят с другите!!?? а,.. за стадото, е само приказката за /комунисти,социалисти,демократи и.т.н/ парите и лихварите са хората които налагат новият световен ред и те назначават всички, а не народа и парламентите??!! ала бала, парламенти демократично избрани партии и глупости,...лъжи,лъжи и пак лъжи тонове лъжи но стадото трябва да бъде убедено, че "от него зависи", а то,.. нищо не зависи от него, единственно да бъде стригано и поробено!! това е,.....другото е "топла бира", само бля,бля...;;)))

А сега де, Подемос какви ще ги бръщолевят? Ясно е, че шменти-капелите на Ципрас не минаха и комундето слезе от политиката, като глист от буца. Ама все си мисля, че испанците не са чак толкова прости и мързеливи колкото са гърчолята. Ще видим!

Ципрас и Варуфакис с роли в Сириза. Заемите договорени и дадени на Нова демокрация. Ако народа се разбунтува по някое време виновни са Сириза...консерваторите веднага ще им кажат-Вие си избрахте Ципрас той се договори.

Ако е трябвало, народът да се бунтувал, когато Ципрас и гръцкия парламент приеха безпрекословно условията на Тройката които са против волята на ОХИтата. Абе български комундета имате ли и бегла представа, защо ОХИтата празнуваха в денят на референдума? Ко стана, ба?

Пасок драги, ПАСОК са виновниците. Освен това всички в Гърция носят вина за грандиозния провал и народът трябва да ги трепе с камъни,където ги свари. Да, ама народът си поживя и оставя едно тлъсто дългово наследство на неродените.

Ние също си поживяхме викаш и затова и ние оставяме нашето дългово наследство.

гума, ако не ти плащат, не си в час. На колко си години, че не знаеш, че Гърция ИМАХА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА след ВСВ? Първо чети - излагаш се. Не е въпроса да ни харесват някои събития, а каква е реалността

Другият вариант беше ,да си сверят часовниците със северна корея, та да видят империалистите... :)))

или с руските консерватори :)

Не бе, Третият райх не позволява два варианта...преди поне го направиха с униформи на СС и можеше да ги различим, сега ги приехме с букети в ръце и гледаме, че са облечени като нашите славни управници с лъскави костюми и големи хонорари, затова и се предадохме бързо. Повече от тридесет години на запад не възприемаха гърците като мързеливи, но уви сега им просветна. Ние също сме мързеливи, ама ако германците работеха за 150 евро на месец, сигурно пак щяха да си изберат Фюрер да ги води.

Комунистите навсякъде поддържат всяко движение против съществуващия обществен и политически строй, без да предлагат алтернатива За последствията виж съответните държави :)))

Леко сте смешни едни хора,затова сега ни управлява строй,по-страшен и от комунизма...... Значи,Гърция е управлявана цели 65 години от евролизачите,направиха патакламата заедно с еврокрадците,дойде Ципрас твърдейки,че е ляв или комунист(както предпочиташ),на края направи това което поискаха евромародерите,а какъв е изводът според смешниците като теб?? Че "комунистите" са виновни...:):))) Нямате равни бе...:):)))))))

стига простотии

няма комунизъм, няма капитализъм - има само 2 строя - при единя когато важат законите и няма значение кои си, при другия законите са за парлама и е важно кои си, от всичките ти глупости разбирам че ти си за 2ря а пак по богатите страни са такива точно поради парвото и сащо така политиката им е предвидима, защото като се знае какви ценности изповядват в повечето случаи се знае как ще реагират, докато 2ря вид страни никога не можеш да бъдеш сигурен каква позиция ще заемат защото тя е пряко сварзана с махмурлука за великя вожд които ги управлява

..че то остана ли какво да се управлява?! Активите ще ги управляват немските банки, а се търси управител на пасивите и събирач на новите данъци?

Земеделската земя на малките производители.... Апартаментите на гражданите..... Малките частни хотели които са още в гръцки ръце...... Крайбрежните парцели..... Едни яхтени пристанища....... Държавните болници....... Градският транспорт на Атина и Солун....... Околовръстният ЖП транспорт..... Пощенската служба....... Организираните плажове на Министърството на Туризма...... Агенцията за управлението на антични обекти и музеи........ Има още какво да се лапне,има...:):))))))))

Националната електрическа компания Компанията за водоснабдяване и канализация на Атина и не само Рафинериите Магистралата Егнатия Одос и не само Само да допълня! Има бе, кредиторите никога не са назад, нас как ни обезкостиха без упойка? То не бяха псевдо демократи, псевдо царе, псевдо социалисти, псевдо националисти, псевдо борци за права и свободи. Всички ни се изредиха, затова сега народа не може да седне и лежи на смъртния си одър.

Комунизмът е нелечима, заразна болест, може би най-страшната позната на човечеството!

Както виждаме и неолиберализма е страшна болест, но от нея не се опитваме и да се излекуваме.

Bеско, 100% си продукт на партиен "член", а ....може и секретар да е бил "члена"??!! 3а това си, с толкова умственни увреждания, пък и името ти е смешничко, /Bеско/?????!!!! хахаха;)))

Всички комунисти по форумите величаеха Ципрас и стичаха лиги по неговите обещания. Щял да зарази Европа с леви идеи и тинти- ри-минтири. Хубаво е, комуноидите в Испания да си вземат поука от щуротиите на Ципрас и да не лъжат избирателите си. Електорат може да излъжеш, но икономика ОХИ.

Дреме му на гъза на Ципрас, сега си се целуваха с Юнкер в устите и за това национално предателство 100% си е тръгнал милиардер. Германците приватизираха на първо време летищата, всичко си е ок. А народа да се оправя бе, спасението никога не е масово, а поединично. Честито на печелившите, скоро идва нов тираж!

Какво предателство ти се върти в главата, Ципрас се вразуми в последния момент и изгони "играча" Варуфакис, ако не беше приел предложението на Европа, сега Гърция нямаше да съществува като държава. Друг е въпросът, че Сириза е заразно зло, което беше по-добро изобщо да го няма.

Ясно е, че на комундето не му дреме, ама на гърчолята , българските велизар енчовци , сидерасти и на теб сигурно ви се реве, защото ЕС остана, а Ципрас си замина.

Ципрас се справи доколкото можа - показа правилния път - на демокрация и независимост. Още 3-4 лидери като него ще са напълно достатъчни, за да се освободи Европа от ЕС.

Народът каза OXI, а Ципрас пренебрегна референдума и се съгласи безпрекословно с условията на МВФ, ЕК и Меркел, а подаде оставка, след като клекна пред ЕС. Поне да не беше приемал ограниченията, както го направи Варуфакис. Да не говорим за предизборните обещания на СИРИЗА, които се разминават тотално с днешната действителност.

охи, ама искат банките да отворят и някои да им даде пари нали?

Ципрас си промени позицията на 180 градуса за 10 дни. Бих желал да имам методите за убеждаване на Меркел.

Голем си романтик...или по-скоро си доста наивен.

Само не разбрах, всичките предизборни щуротии които бръщолевише Ципрас, вярваше ли в тях или беше наясно, че говори простотии и неосъществими неща.

Попитайте доктора му, той го държи в Правилните настроения за Подходящите решения. Това, че цип не знае какви ги върши и дрънка, си става от самосебеси под влияние и на стадният инстинкт. Останалите говеда също са така. При неговият профил важното е да бъде доказан комунист, лъжец, предател, подлога... Целта е да бъде ясен образът на този, който не вярва, че две и две е седем или заговорничи за драхми. Следва гръцкият супербойко/а или спуершайка, която ще "превърне" подчинението в пример за поведение и правилно решение ! +++ точен въпрос!

Абе, къде е Ципрас?

Вече няма особено значение кой ще дойде, те вече се заробиха. Сензация в Гърция вече няма, видя се че и мнозинство да имаш, пак ще се дупиш на кредиторите. Какво значение има кой идва на власт, освен за този който я упражнява и богатее. Вижда се, че национален интерес вече се смята за нещо абстрактно, всичко се свежда до някакви европейски ценности, които най-вече се измерват с кредити и след това започва голямото изнудване. Темата е изчерпана - приватизация, съкращения, безработица, мизерия...това ни чака всички. Важно е да се учат западни езици, та поне да може да разбираме командите на господарите, иначе ще си наемат бежанци и ниско платените длъжности няма да ни оставят.

VIPER

Айде , старите крадци се гласят да се върнат на бял кон.... Същите , които взеха над 400 млрд кредити...Ципрас им осигури нови 86 млрд...какво по-хубаво ? Сега като ги изпапат , ще обвинят него , че ги е взел хахах Дерзайте демократи!

...А червената Ципура се стяга,за московския аквариум!...

меркел си печата, маляката жули узаки и го боли фара, а отличниците в цървули се затрогват по "малката булка".... всичкото цирк пълен тестис

Това Слави, русите и черните ..., веднага ще го разберат.

а дано същото и в Р.Б - без боко.тиквата и сие комуноиди вкл. и деформираните на Ив.К. и сие грабители! Избори, до дупка! НАРОДЕ ????