Плевнелиев: До часове ще има споразумение за Гърция

До часове ще бъде постигнато окончателно споразумение между Гърция и кредиторите й, смята президентът Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: До часове ще има споразумение за Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво! Галфона позна! Има РЕШЕНИЕ! МВФ напусна преговорите. Голем Президент! Голем! Пууууууууууууууууу!

И ква стана тая. Президента се изказва неподготвен. На следващият ден започнаха да валят съобщения че кредиторите отказват повече да се занимават с Гърция. Президентът по-добре да мълчи когато няма достатъчно информация и не разбира нещата. голяма излагация с това твърдение - ха - ха - ха

Предлагам на Чехльо да се успокои и да се върне към обичайните си задължения да раздава безстойностни ордени, вместо да бистри световната политика като невротизирана домакиня!

Той Плевньо е хвърлил малко бобец, едно хороскопче и вижте как "позна". Тези му качества са били основата на неговото израстване от виден оракул да супер бизнесмен. Разбира се има само една малка подробност, че дъската на която е правил хороскопи е произведена с високо качество на фирма ДС Бъргария Холдинг

Пак се е изказало неподготвено това президентче.

РОСЕНЧО Е ДОБРО КУЧЕНЦЕ ,ЩЕ МУ КУПЯ ХУБАВА ЗЛАТНА ВЕРИЖКА

По готина ПУТ .......КА за държавен ръководител България никога не е притежавала.Плевнелиев е национално богатство,той е неповторим.

Тоя като какъв се изказва за Гърция. От кога му търсеха мнението. Я се връщай и една наколенка пред Марси Рийс за инструкции какви ще ги надробиш, какво ще отговаряш гусин главнокомандващ? Веднага импийчмънт за държавна измяна. То този оръфляк нямало да знае по полигоните ни какви се разхождат, с какво гърмят, с какво търгуват. Подлога с подлога такава, септември с натовеца Шаламанов кой знае още какви сте ги надробили. Сигурно трябва българският народ да го научи по още по жесток начин от този. Този и сега да изчезне от политиката, вече е късно за България. Само НАРОДЕН СЪД!

Този гледа на БОБ- фасул - суровина за газообразни "аромати".

Този мухльо докога ще го търпим да ни прави на посмешище!?

Когато станеш президент - ще те търпим, ти да ни правиш за посмешище.

тои е станал президент не с умения, а с врузки тупанар, освен това е чехлио и работи против нашите интереси *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И този път както винаги пак не позна. С право жена ти не иска и да чуе за теб

Роско пак се из.сра без раррешение!

ЯВНО МУХЛЬОТО СЕ ШАШКА ЗА КОЛИБАТА СИ У ЕЛИНСКО! ГОРИШ МЛАДЕЖО, ГОРИШ КАТО ФАКЛА... ОТ ДЕТ ДОШЛО, ТАМ И ОТИШЛО ВИКА БАБАТА

Това е най важното послание на Медиите ! Терористи !

veska

Брей, много познава този плевналиев! Човек ще си помисли, че той е трябвало да подписва, за да се изказва с такава увереност за подписи под споразумение. А сега какво стана? Няма споразумение, въпреки, че плевналиев днес два пъти се е срещал и разговарял с Ципрас. Този Ципрас, защо не е послушал плевналиев и да слага подписа?

Два пъти плевню е минал край Ципрас и му казал "доър ден". Това са "разговорите".

Идиотите, които са гласували за тоя, да си приготвят и те тубичките с вазелин;

Ало, Президента!Това от НРС ли ти го казаха? Виж по-горе в сайта какво са написал!= Говорител на МВФ Гери Райс обяви, че техническите разговори относно спасителна програма за Гърция са били прекратени с оглед липсата на прогрес в преговорите. =

Тоя прецедент един път не каза нещо интелигентно! Какъв срам! Преговорите вече ги спряха, той щял решение да намери ... на него ако чакаше някой ... Р Е З И Л И А Д А! Да го е срам човек вече да каже кой му е прецедента ......

Тоя пак сбърка изказване с изхождане!

плевноКио пак неДоРазБрал, но се изказал?!? ... малко по-късно ... > "МВФ прекрати преговорите с Гърция поради липса на прогрес" та нашия "прецедент" какво е разбрал и какво коментирал? БОЖЕ ПАЗА БЪЛГАРИЯ от такива недоразумения

....."Говорител на МВФ Гери Райс обяви, че техническите разговори относно спасителна програма за Гърция са били прекратени с оглед липсата на прогрес в преговорите."....нашия прецедент пак не е час. Този път за КТБ ще си спомняме като един полъх ......

Hе ми се мисли, каква е бозата в другите?!

Е тоя просто изби рибата!

"Aко искаш да вземеш правилно решение,....питаи жена си ....и направи точно обратното"!!;).. Tова значат за мен думите... "имаме план B"?!;)

"ние сме толкова стабилни и добре капитализирани, че по-скоро би могло да има обратен ефект" Толкова сме стабилни че кон да ни го вкара, откат назад даваме :).

Тоа е като тъпа ученичка на която никой не обръща внимание. И понеже и е куха кратуната свършва някоя простотия само и само да я забележат. А и гледа да изкара дивиденти но за чужда сметка.

МВФ прекрати преговорите с Гърция поради липса на прогрес 18:30h

Пинокио е заитересуван лично Има имот в Гърция купен в кеш с кредит от Дойче Банк. Меркел може да го приватизира !

Каквото и да стане по Света, България винаги е най-засегната.Като почнем от разпада на Източния блок,войната в Македония,Югославия,Косово,газовата криза с Украина,снкциите с-у Русия,войната в Сирия и бежанските потоци от Турция та стигнем до банкрута на Гърция.Ние винаги имаме блан "Б". Планът е на корумпираните национални предатели т.нар управляващи им се плащат по няколко сребърника,а за Народа остава сметката със задължения за поколения напред.Колко ли още тиквеници като Плевнелиев ще може да издържи Майка България.Аз мисля,че ако не направим нещо скоро ще останем народ без родина,народ от бежанци както сирийците.

задрасти мич, ако добави и факта, че аз съм човек (ман), ще се получи благозвучното МИЧМАН Били сме и засегнати, но си помисли, и за варианта, че сме отговарями подходящо на законодатели позволили си да подпишат престъпни закони! (като пример - народен съд (за разлика от корумпирания))

Тоя тъпак пак се изказва без да е в час.Сега заради неговата крива уста и ембаргото ще ни наложат с Русия, а колко много неща зависят от търговските ни отношения с нея, резервни части и т. н. Няма ли кой да му каже да не си отваря човката и да сере в устата на тиквоча.

Гледай, гледай! Руската недемократична преса (лъжци долни) пише, че бате Бойко щял да ходи на игрите в Баку, Президента на Сърбия, на Грузия и на Монако и разбира се и Путин. Там дали може да има "тайна" спявка между бате Бойко и Путин, зер май подарък беше подарил на Путин ББ, какво ли стана с това кученце. Кой знай какъв зъл пес е станало кутрето......

и аз вервам в духове, брато!

Плевел, остави я Гърция ами кажи за БГ дълга. Както сте се опретнали да го удвоявате на всеки 2 години скоро и БГ ще си говорим за дефолти мефолти и други таквиз непонятни на българина думички....

Нема страшно.Ние отдавна сме в дефлот,па още шаваме.

Откъде изпълзя пак този червей. Ей 2 дни не можем да си починем от неговите профанщини.

Звучи абсолюто невероятно: В закъсала Гърция МРЗ е 700 евро, в БГ тя е 180 евро и нашия президент обсъжда Гърция а не поставя въпроса за БЪЛГАРИЯ. Това е съвсем меко казано БЕЗОЧИЕ! ОСТАВКА!

Да но в Гърция хората направиха стотици национални стачки и парализрат всичко,за да защитят правата си на работници, а в БГ хората си бачкат за 180 кинта и се снишават като видят началника.Затова е така.Токато има балъци ще има и тарикати.

Каквото и кажеш все е верно. За Бг е заложено да бъде бедната територия в ЕС. А за да се осъествява това без размирици се прилага системата на стреса. Хората трябва да са притеснени за живота си, за децата, за дома си. Това се постига с високо ниво на битова престъпност. За това се поставят служители с ниска компетентност. Нищо добро за Бг народ.

Aми, жалко... Aма вярно! 1000+;)

Великият Плевнелиев! Назаобиколимит фактор в свеовната политика обявява, че скоро ще принуди Гърция да подпише споразумение! Смех! Смех!

Абе вие кога ще научите български? Повдга ми се вече от вашия" СМЕХ " . СМЯХ се пише бе , маймуни...

На теб ти се повдига от моя "Смех", а на мен ми се повдига от твоя Плевнелиев!

а кой да ни пази от корумпираната тиква-цар на бг,който манипулира общ. поръчки и нарежда на смърфовете си министри кой да спечели и кой не дад. поръчка.сега министерствата умолняват неудобните им служители отгов. за общ. поръчки и финанси и ги заменят с послушни тъпанари.

След като Плевнелиев оптимистично се изказва за изход от гръцката криза,ами хайде залагайте, ако имате смелост за силно евро срещу американски долар!

За силно евро, е необходимо първо да фалира Гърция.

Абе изхвърляйте ги ти нахалници от еврозоната бре! Хем проблемите ще минат, хем ще бъде за урок на и на други. Като видят каква инфлация и дефицит ще настанат по гръцко, на испанците ще им дойде ъкъла набързо..

Този Туск кога оправи Полша, че дава акъл на другите как да се оправят... Полша след толкова "оправяне", "прогрес" и "силен икономически растеж" продължава солидно да изнася строители и чистачки за по-западните и по-северните страни...

Не бери грижа за поляците. Старстно обичат Русия и високия стандарт през социализма. Затова им пращахме компоти а тировете ги обираха в братска Румъния. Самите румънци изглеждаха като просяци, благодарение на великия социализъм.

А скоро ще ходим да гастербайтерстваме там. Дали е заради добро управление, бе да му се не види?

изнася и много сервитьори за английските пъбове! То май не остана кръчма без поляк в персонала.

На всички е ясно че споразумение ще има, въпросът е кой ще клекне... Гърция на Тройката, Тройката на Гърция или Европа на МВФ.

Те всички ще си "клекнат", а къде останаха големите приказки "закривай Гърция"?

План Б да се гръмнеш ли, тъпако?! Бъди патриот, гръмни се.

Богата Гърция и окаян нейн придатък за евтини човешки ресурси на север.

Планът ''Бееее'',в Бг предвижда: ---Като видим твърдия ,хващаме мекия....

Наща полиция и борд ни пазят. Обаче, ако не беше рекордния заем, дъл все още щяхме да имаме борд - казва ли ти някой?

Само отидохме там и ...нещата потръгнаха!? А кредиторите го мътят с месеци!

Ама какво,бе? Някой се е здрависал с Пинокио ли?

Имало даже одобрително сумтене, клатене на глави и широки усмивки. Веднага да се запише със златни букви в историята!

Abu Talib

Арфа банк първа пада в канала

Щом господин Плевналиев го казва теглете си парите от тези банки. Така беше и с КТБ всичко беше супер и балона гръмна.Mного другари с влогове над 100 000 евро си дръпнаха парите а останалите да духат супата

А какво стана тя?! Нали до вчера щяла Гърция да фалира, ако не изпълни какво се иска от нея? Та колко казахте са им на гърците заплатите и пенсиите сега? Намалиах ли ги? Разпродадоха ли нещо? НЕ! Това не са българските продажни управляващи! Гърците си държат на своето, както се вижда. Пенсия минимум 1500евро, заплата да не говорим 13 и 14 заплата задължително! Честито. За вас няма референдум, както каза бей Местан, защото раята може да поиска 5000лв заплата!

Странно! А ти откъде разбра какво са подписали гърците? Ще дадеш ли линк?

"Да не спекулираме излишно с тази тема, защото дори най-лошото да се случи в Гърция, ние сме толкова стабилни и добре капитализирани, че по-скоро би могло да има обратен ефект - на изтичане на капитали към България" Не съ плашете, ножа е дървен! В Балканската Швейцерия всичко е мед и масло и най лошото немое ни пипне...толкоз сме печени и подготвени!!!

България очаква да бъде засегната от гръцката криза заради мощната и неконтролируема трансгранична финансова престъпност от злоупореба с власт ,корупция,контрабанда между двете страни и сега ще трябва да се търсят нови схеми и канали за статуквото на паричните потоци,именно затова Гърция няма дасе спрсви със финансовата криза