Гърция прави 5 ”горещи точки” за бежанци

Правителството в Атина започна осъществяване на решението за изграждане на пет „горещи точки“ по приемане на бежанци, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Гърция прави 5 ”горещи точки” за бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съседите правят пет точки и мълчите,като задници,другари.А,за нашата-непланираната,още-оревахте орталъка!

Ами, колега, съседите,явно, си нямат църква, нямат Атака, нямат левица, не милеят за държавата си, за вярата си ... Да не пропускаме финансовата и политическа криза в Гърция. И пак намират сила за човещина. А, в България живее "цвета" на интелекта и родолюбието, или по- скоро на егоизма и малоумието.

Безбожникът Ципрас е първият Министър-председател на Гърция, който не положи клетва в църквата. От самото начало бях скептичен относно сравненията между него и християнина Орбан.

Така както гледам ние имаме само един по-голям остров подходящ за "гореща точка" - Белене му викат.

Не е подходящ. Заразите може да се разпространят по Дунав. Остров "Св.Анастасия" е твърде малък, така че в България не трябва да има горещи точки. Горещите пришълци, трябва да се охлаждат с вода под налягане на ГКПП. Ако не е достатъчно - с куршуми.

Сатана издига утайката на обществото за да разруши Божият порядък.

Медиите ни заливат с хуманизъм , който е символ на бунта срещу Бог и на гордоста и суетата на човекът на греха. Хуманизма които скоро ще бъдат наложенен в целият свят чрез хегеловата диалектика и желания синтез, представялва чисто луциферианско зло ,чиито синтетични противоестествени закони са в директно противорчие на Божият закон. Ще сблъскат исляма и християнството за да унищожат и двете религии и ще ги обвинят за бедите в света. За да нложат ню ейдж лужифериснкаат доктрина подпечатана с белегът на звяра - неделният закон. Сега определи военни терористични групировки като ИД имат за задача да създадат необходимяит хаос на безумни архитекти на новият сатаниски ред които не ценят живота и Божията истина поради своята робска деградивна същност.

напълно прав сте. няма такъв хуманизъм, който с едната си ръка да продава оръжие и да прави войни, а с другата да държи плакати за "хуманност", "човешки права", а в същност се внася хаос, разрушение и поквара над земите. това е подло лицемерие на самозабравили се, които се мислят, че са над Бога. падението им ще е пълно. до дъно.

Така е. Малко остава до свършекът. Когато всички заговорят за мир и просперитет изграден на луциферинската доктрина от трибуната на ООН (свърталище на всякаква нечиста птижа) ще дойде свършекът. Остават броени години до този момент според Библейските пророчества.

Защо Европа не предприеме мерки за повишаване на раждаемостта на собственото си население, а смята, че проблема ще се реши като просто го замести с чужди заселници? Защо трябваше посредством икономически геноцид да се затрие половината българско население, например? Ами ако се окаже, че заселниците няма да донесат икономически ползи, а напротив загуби и разходи на приемащите страни? Липсва сериозен икономически анализ по тази тема, циркулират само материали пълни с голи твърдения и клишета. А и не всичко е икономика - има и традиции, култура, история.....

Питай американското посолство

няма нужда от икономически анализ. схемата е добре разработена и работи безотказно: ако "управляемия ресурс" не доведе до очаквания нео-икономически бум (а това няма как да стане, предвид Фактите), то се вземат нови заеми от наше име, чиито лихви пак ги плащаме ние и децата ни. така че, робството и към банките продължава... и планът щеше да е почти перфектен, ако не го бяха правили малоумници на държавни заплати, на които им се плаща да защитават интересите на избирателите с, а не на престъпници, лъжци и нпо- манипулиращи законите за да спечелят, както и определени адвокати, които защитават "права".

Защото това, което се твърди просто не е вярно. А сценария който вие предлагате би влошил сериозно благосъстоянието на засегнатите страни. Ако го знаят това, едва ли ще се дадат без бой.

Не разбирам ЗАЩО западноевропейците толкова пищяха от страх, че в евросъюза ИДВАТ БЪЛГАРИ и РУМЪНЦИ, при положение, че сме християни? Ако страните от ЕС се страхуват от демографска криза, защо не поканиха така гостоприемно държавите от Източна Европа? Те със същия успех могат да решат проблема със застаряването на населението. :P С тази разлика, че ще се интегрират и няма да строят джамии. А сега с разтворени обятия пускат всевъзможна паплач, която само след няколко години ще промени законите в Европа и ще я направи същата кочина, от която сега бяга. ?????????????????????

защото с българи, поляци, румънци не може да се осъществи планът "ислямска дъга". плюс това, целта е европа да бъде унищожена, унижена и народите и поставени под подчинението на "новия световен ред" на нео-ционистите най-вече с помощта на марионетките на щазите, които са назначени за несменяеми, като меркел. за какво през цялото време антихристите врещяха за "повече европа"? за да отслабят държавността в отделните държави и да наложат хаоса - като ред на сатаната антихрист.

Съгласна съм, това беше по-скоро риторичен въпрос. В човешкия организъм всеки орган си изпълнява своята функция и всяка клетка си е на мястото. Да сте чували сърдечна клетка да реши да се премести в друг орган и да се прегърне с клетка на очите, например?? Защото там ѝ харесва повече и защото дават безплатни жилища?? На кого му хрумна тази безумна идея за глобализъм??? Това е не само идиотско, но и невъзможно!!! Има елементи, които не може и НЕ ТРЯБВА ДА СЕ СМЕСВАТ!

Прочети мненията на гражданите в чуждите медии и ще разбереш, колко е голяма разлика между официалните статии и постингите. Тонът на гражданите става все по-остър. Преобладават изказвания като "това е края на Европа", дори се споменава за "геноцид" над местното население. Звучи познато, нали?

Да, чета непрекъснато. Но за съжаление рядко са мислещите изпреварващо. Повечето реагират чак, когато нещата излязат от контрол и няма връщане назад.

Когато нещата станат много сложни, слушайте какво казва Костов. Всяка негова дума е разбираема и на място, както винаги.

пълно заблуждение е, че подобни "горещи точки" ще спомогнат за решаването на "кризата" с "имигрантите", които стават все повече от афганистан, ирак, и африка.. а всички са "сирийци" без паспорти, или с фалшифицирани такива. организаторите на този хаос ще трябва да отговарят пред съд за нарушения на международни договори, нарушения на закони и създаване на реална заплаха за сигурността на суверенни държави, както за предизвикване междуетнически конфликти и етническо прочистване на местното население на европа - към което се води целенасочено и масово медийно насаждане на етническа вражда за "нетолерантност" включително с обиди и цинизми, които денонощно се изливат по нео-ционистките и нео-гьобелските медии, подчинени на политическата конюнктура, а не на Свободата на Словото, дадено ни от Бога, а не от ек, меркел оланд и други тленни, които ще бъдат запомнени в историята, като разрушителите на ес.

Организаторът на този хаос ще трябва да отговаря пред съд за нарушения на международни договори, нарушения на закони и създаване на реална заплаха за сигурността на суверенни държави, както за предизвикване междуетнически конфликти и етническо прочистване, ама няма как да стане, щото името му е В.В. Путин!

ако путин е направил войната в ирак, където сега са идил, а също така е създал идил, отворил е границите на европа за всякакви Престъпници. повтарям за неразбралите Престъпници, а не "бежанци", ако путин премахна дъблинското споразумение и погази шенгенските договорености, ако путин плаща на медиите да се пропагандира етническото прочистване на европейците то - аз съм за! нека путин да бъде съден- щом така му викате на "fuck the eu!" и ек.

доводите, че европа била застаряваща и трябвало да има кой да изплаща пенсиите е пълна, откровена лъжа изсмукана от пръстите на пропагандаторите на етническото прочистване на европееца подето от неверниците от ек. или искате да ми кажете, че този "управляем ресурс", който много бързо може да достигне и задмине 50млн. (без да се вземат предвид всички "роднини") - ще работи, за да плаща пенсиите на днешните европейски младежи? хахахахахаа... за неверниците - доказателствата следват, както винаги

Т.нар. "бежанската вълна" действително е "европейски въпрос", който обаче може да се разреши не чрез изграждане на "горещи точки" по приемане на т.нар. "бежанци", а чрез очертаване на "горещи линии" на европейските граници и всеобща военна мобилизация на Европа за опазването им и отблъскване на ислямското нашествие. Европейските лидери са загубили ума си в старанието да слугуват на антиевропейската американо-ислямска коалиция за унищожаване европейската цивилизация и християнството, а самите европейци са напълно изперкали в безучастното си поведение пред очевидната смъртоносна заплаха за тях и поколенията им. И като пиша "антиевропейската американо-ислямска коалиция" се позовавам на няколко от множеството публикации в алтернативната западна преса, като например: "Ислямска държава-инструмент за геополитическа дестабилизация", публикувано от Александър Лаца, сайт: Метамаг.фр, 06/08/2015; "Край Дамаск, в Забадани, терористите стават цивилни", сайт:Ален жюл, 16.08.2015; "Турция предава кюрдски затворници на Ал-Кайда", сайт:Волтер нет, 16.08.2015; "Резервни части: ИД дискутира цените на човешки органи в социалните мрежи", сайт:Уикистрайк ком, 22.08.2015; "Признание на бившиия шеф на Дифенс Интелиджънс Ейджънси /DIA/: създаването на ИД бе "вътрешно" решение на американската администрация" 11.08.2015, сайт:Аре сюр енфо и Кенел плюс ком; "Ислямизмът и САЩ: алианс срещу Европа", публикувано от Ан Ловер, сайт:Рипост лаик ком, 20.05.2013; "Американски хеликоптери спускат с парашути оръжия и муниции за ИД в Ал Анбар", сайт: Ажанс енфо либр фр., 27.08.2015; "Европа: притокът от бежанци е организиран от САЩ!" [Видео], сайт: Парти антисионист ком, Ешел дьо Жакоб, 29.08.2015 "Двойна игра. Силите на британската SAS и американските Спешъл оперейшън се бият на страната на ИД срещу Асад", публикувано от Стефан Лендман, сайт: Ален Жюл ком, 8.08.2015;

Смесването на народите е идея на сатана още от древен вавилон. Той използва и издига малограмотните и некадърните, тези с всякакви сексуални и психически отклонение, и хората с робска психика които имат голямо его но малко градивни качества и които са реваншистки настроени към светлите и градивни личности поради завист, за да обедини света в бунт срещу Бог, да унищожи Божият порядък на тази планета и да наложи своята системна на поклонение подпечатана с белегът на звярът. Сатана - "противник" - князът на злото, враждебен спрямо Бога, личностен причинител на всяко зло. Сатана се отказал да бъде "помазан Херувим" (Иез. 28), станал падналият "вдън преизподнята" (Ис. 14) Луцифер и оттогава не спира да прави опити да внася зло и поквара във всяка частица от Божието творение, и най-вече в човека. Той мрази и Бога, и човека, защото е изпълнен със завист към тях. Христос го нарича "открай човекоубиец" (Иоан. 8:44), и още - "лъжец и баща на лъжата". Със своята свита от паднали духове Сатаната е могъщ господар на злото и на мрака, но той остава във властта на Всемогъщия Бог, при все че това е против волята му. Той може да вреди на хората, да причинява болести, смут, страдания, безредици, смърт и разруха, но само и единствено по Божие допущение. И колкото повече една личност или един народ съгрешават против Бога, толкова по-голяма власт добива над тях сатаната. Когато Господ Иисус Христос дошъл на земята, Сатана разполагал с ужасяваща власт над омаломощеното човечество и целият свят лежал в нозете на злото. Затова и сатаната (който броди като лъв за плячка, но и лукаво се преобразява като приятел), имал дързостта да предложи на Христос всички царства на света и тяхната слава като нещо свое.

Евала! Сатана - "противник" - князът на злото, враждебен спрямо Бога, личностен причинител на всяко зло, много точна характеристика на Путлер!

Идиотизма ви е твърде очевиден. Поне се старайте да го прикривате и да не изхождате на обществени места.

ТОЛКОВА МНОГО ПОЛИТИЦИ,ИЗКАЗВАНИЯ,МИНИСТРИ,ИНТЕРВЮТА,СЪВЕТНИЦИ И НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СЕ ЧУ ДУМАТА -ДЕПОРТАЦИЯ?,КОЕТО ОЗНАЧАВА ВРЪЩАНЕ ОБРАТНО В РОДИНАТА. НАШАТА МИНИСТЪРКА ЗНАЕ ЛИ ТАЗИ ДУМА??ДЕПОРТАЦИЯ-ДЕПОРТАЦИЯ ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ЧУВА. ОРБАН ПРЕДЛОЖИ ДА СЕ ОТДЕЛЯТ ПАРИ ЗА ЛАГЕРИ ИЗВЪН ЕВРОПА. БЪДЕТЕ ЕВРОПЕЙЦИ А НЕ ГЕЙЦИ!

Ние сме си европейци! ГЕЙЦИТЕ са в Русия! Затова бежанците я избягват като дявол от тамян! Избират да живеят сред нормални хора, а не сред изроди!

НАЙ-ДОБРАТА "ГОРЕЩА ТОЧКА" Е СОПАТА. ОТДАВНА Е ДОКАЗАНО. ЗДРАВА 6-МЕТРА ОГРАДА-ТОК-ВИШКИ-ГРАНИЧАР С КУЧЕ И ЗДРАВА СОПА ЗА ИЗПРОВОДЯК. В САЩ НА МЕКСИКАНСКАТА ГРАНИЦА ИМА 6 М.ОГРАДА С МРЕЖИ ПУСНАТИ ОТ ХЕЛИКОПТЕР ГИ ЛОВЯТ И ГИ СТОВАРВАТ ОБРАТНО. В ИЗРАЕЛ ОГРАДАТА СЪЩО Е 6М. БЕТОННАИ Я ПОСТРОИХА БЪЛГАРСКИ СТРОИТЕЛИ????

Лицемери! В криза сте, а? Мама ви дее*а мръсна, боклуци, елински... :X

Ami da gi razseljat na pustite si ostrovi, a ne da gi prodavat...

това заболяване ислям трябва да бъде унищожено.

първо трябва сатана да си отиде което е невъзможно без Божията намеса.

Оооооооо свещенна простота! Дано някой да изтърве някоя ядрена бомба, някъде, в центъра на България, да се затрие този прост народ, че да се отърве света от него. После, който и да дойде да живее тук, ще е по- добре.

"Гешев", каква предпочиташ да е бомбата - мръсна и неточна руска или чиста и точна американска???Щото руската улучвала с цели 50 м точност,а американската само с 10 м.Щото американската била от много,много чист плутоний,а в руската плутоният бил "замърсен" от уран.Щото от американската си щял мигновено и с голям кеф да се йонизираш,а от руската си щял да "се мъчиш" да се изпаряваш дълго и трудно!!! ТВОЙ ИЗБОР ЗНАЧИ!!!:-):-):-)

Ти не си Spartan , а Satan!!!

имаш 6 плюса: един твой си и 5 от колегите ти по стая в клиниката.

Голям аргумент извади, голямо нещо! Направо всичко замлъкна. Естествено, няма шанс да проумееш същноста и по този начин подкрепяш и доказваш твърдението ми - лош и никому ненужен мат'риал.

Укротете Сащ, с техните налудничави намерения да владеят и да управляват света, и тогава всички световни кризи ще бъдат преустановени.

Dova ne sa nikakvi bejanci, a nashestvenici, na koito im e plateno da isliamizirat evropa s cel pretopiavane na bialata rasa.

Честито герберски тъпанари. Един ден ще го търсите вашия Борисов да му благодарите с камъни и и сопи. Но няма да го намерите. Баш Тъпанара ще е духнал към необятните земи на Големия Седящ Бизон където са му сметките и новата Татковина. А вие, простите, останалине прости в България, онези прости дето го избирахте и призбирахте ще ДУХАТЕ СУПАТА И ЩЕ СЕ СДУХВАТЕ. На воля.

Дай само един пример за по-умен и по-малко алчен български политик? Другарю! Аз не гласувам.

Ненадминати в алчността си са всички безродни български политици начело с онези, които осъществиха преврата на 10.11.1989г. и след това се преименуваха БСП и заедно с демокраДите от СДС и продажните агенти от ДС, преименували се ДПС, започнаха с общи сили унищожението на България в услуга на чужди интереси.

Deutschland bittet USA um Ende der Russland-Sanktionen Deutsche Wirtschafts Nachrichten Veröffentlicht: 26.09.15 15:12 Uhr 59 Kommentare Die Bundesregierung bekommt ein mulmiges Gefühl: Sie wurde von den Amerikanern in eine doppelte Falle gelockt. Mit den Russland-Sanktionen brachen die Exporte ein, mit dem Abgas-Skandal wird die wichtigste deutsche Branche angegriffen. Doch mehr als ein Hilferuf ist nicht möglich - Deutschland sitzt in der Falle. Подгониха САЩ Меркел . И тц да викате - четете и стига дира е трил

Ако Германия беше суверенна държава нямаше да се присъедини към санкциите срещу Русия. За съжаление Германия е окупирана робска държава, както и всички от ЕС.

Сега се сетих докато преглеждах и други сайтове за новини, не български. Прави ли ви впечатление къде гърците си изграждат "горещите точки" - 4 по островите и една в Пирея? Откъдето лесно могат да ги препращат. А нашия ББ и псевдогенерал Атанасов искат 10милиона пришълци да ги настаняват в населени места в страната,в сгради където са в близост до нас. А вижте гърците. Вижте Орбан. Как действат.. Знаят как да предпазят собственото си население

Сега с тия "горещи точки" в Гърция ще стане горещо в България. Щото на тия орди от Пакистан, Афганистан и т.н. някой ще им подшушне какво ги чака в Гърция, та маршрута им ще се промени. И ние сме на пангара. Още от сега са започнали да вербуват бъдещите трафиканти за трасето Турция- Румъния. А в България много са желаещи за лесни пари. Хич и не ги интересува това, че тая тълпа утре ще я върнат у нас. Важното е пари да се правят сега и веднага. "Не сме народ, а мърша". Нищо не се е променило от времето на П.Славейков

,,..Колкото до последиците от бежанското нашествие и предприемчивостта на родните мафиоти в комбина със сродните тям адвокати и нотариуси, резултатите са следните: Много бежанци са вече собственици на софийски апартаменти, които дават под наем, без да имат намерение /засега/ да обитават. Нотариуси изповядват съмнителни сделки, чрез посредници. В резултат - много от спасилите се от убийствените бойни действия в родината си сирийци и прочее се оказват собственици на имоти с баснословни цени. Освен от сметките си в Катар и Саудитска Арабия, доплащат и със старо злато. Тема, която заслужава продължение. И която би могла да обясни защо много от големите босове на българския ъндърграунд бяха разстреляни като кучета...,,!!!

Smart za vseki trafikant.

Разбирам опасенията на всички, но нека да не се плашим като стари баби, а да действаме. Никой българин да не продава имот на другоземец и да не става трафикат, ако иска родът и името му да не се затрие! А що се отнася до нашата граница: оградата ни е доста стабилна, а там където я няма откъм Странджа, от вдругиден ще падне доста сняг. Господ закриля българите.

можем да пратим "мигрантите" на остров Болшевик....преди е вършел работа,значи може да я върши и сега

Влязат ли в Европа връщане без бой няма. Не става дума за пари а да защитим и малкото което остана от България. Както казват нашите деди : Дорде е малка змята да и строшим главата. Помощ от гейовете на Европа няма да дойде, там всичко е загубено ама дано Германия се осъзнае преди да е късно. Меркел деца нама, ама сигурно има дебело досие и не смее да гъкни. Ние да си пазим нашата граница. Колко хора са загинали за България а сега за няколко евра да я продадем на араби и негри.

Само че Германия започва да се гърчи. ЕЦБ и на нея и скрои номер. Но дир не дават новини от немски, а само от където могат. Тогава можете да коментирате. Но гърците ще трябва да измислят друга стратегия

когато човек нищо не знае да лъже! ДАРИНКЕ, Германия не се гърчи а им дава по 670 евро което е повече от заплатата ти! Трай си по добре. Добре че гърците там на границите правят проверките!

Какви проверки правят гърците? Проверяват бройките, за да осигурят автобуси за превоз до македонската граница. Сега и се падна на Гърция да си отмъсти на Меркел, че не ще да им опрощава заемите.

Европейска финансова помощ за всеки вече навлязъл бежанец на наша територия. Осигуряване на поне равностоен финансов ресурс за подобна помощ за всеки бедстващ български гражданин. Затваряне на границите докато се регистрират, настанят и или разселя всички бежанци навлезли вече на наша територия. Иначе процеса може да стане неуправляем с неясни последствия, хуманитарни и прочее.

Никаква помощ за да няма основание да изискват и да ни обвиняват в ксенофобия ако не им изпълняваме капризите. Помощите както обикновенно ще потънат в бвззакониците.

Ако не изискваме финансова помощ, просто ще им изпълняваме капризите безплатно. Проблема вече е факт. Ако не беше допуснато вече това безконтролно нахлуване, тогава, да. А и зависи от "цената". Ако тя е символична, ще стане както казваш, но ако е справедлива ще ограничи и проблема и претенциите.

Гледам, че тиквун и агентите от Козяк са активирали всички налични тролове да защитават орките. Браво господа продажници, поне да бяхте продажни митничари поне пара да направите а то за кирливата надница продавате България.

Сатана им е обещал и социални придобивки, но царството му ще бъде твърде кратко и няма да могат да им се нарадват по свой уродлив начин характерен за роба реваншист мразещ свободните и съзидателни личности, на фона на общото нещастие.

Нека си платят. Иначе просто ще им изпълняваме капризите безплатно. Ако се наложи да плащат, ще ограничат и претенциите си. Иначе, идеята ти не е лоша, но проблема вече е факт. Ако не беше допуснат този безконтролен наплив - да.

Много прости гърци ей, викат, че само евреите били по прости от тях, лошото е , че не само ще им плащаме дългът а и пари за горещи точки ще им даваме.

Ми имат опит с просто манипулиране на статистическите данни. Знаят как да харчат чужди пари за големи пенсии. Що да не се пробват и с горещите точки? Те така или иначе си пристигат бежанци, мигранти, терористи. Поне да става по организиран начин.

В най тежките за Родината моменти,когато цял един народ се е сплотил зад генерал Бойко Борисов и чака сигнала само да засвири тръбата за окопите ,само презряните измекери от атака на дезертьора от БНА -сидераст ефенди ,искат да бягат в матушката си -раша вместо да чакат врага през окуляра и щика!

Поголяма глупост не съм прочел досега!

Гърция може да приеме бежанци - Ципрас е длъжник на Европа и сега иска да се реабилитира пред нея . За нас , нова вълна ще е пагубна ! Защото този необуздан тайфун , няма само да премине , а ще ни отнесе ! А ЕВРОПА КАКТО ВИНАГИ ЩЕ НИ ГЛЕДА БЕЗУЧАСТНО !

Освен това никой не е инвестирал у нас стотици милиарди, че са сме им длъжни. Нито пък са ни помагали да поддържаме голяма, боеспособна и модерна армия. Напротив - издоиха ни яко и ни разбиха войската. Сега сме бедни и беззащитни.

На пристигналите трябва да се предоставят кроасани с химически стерилизатори...

Österreich: Терористи могат да проникнат в Европа заедно със сирийските бежанци, смята министърът на външните работи на Австрия 26 Септември 2015 20:23 Агенция "Фокус"...Опасенията на експертите в областта на сигурността, че терористи могат да проникнат в Европа заедно със сирийските бежанци са обосновани, смята министърът на външните работи на Австрия Себастиан Курц, предаде Österreich...Експертът Ролф Топхофен смята, че не трябва да се изключва възможността Ислямска държава да използва тежкото положение на имигрантите за свои цели и да изпраща терористи в Европа чрез потока бежанци.

Първото изречение не е съвсем ясно. Ако искаш да кажаеш, че е глупост да не предпочиташ този проблем да те заобиколи - запомни си мисълта. Ще ти я припомним. Колкото до Гърция - те нямат избор. Постоянно се влачат на тяхна територия с разни лодки. Горещите точки там ще са форма на контрол. Финансирането, също им трябва.

Някой предлага 5 стъпки за решаване на кризата? Глобалистите я подготвяха тази криза 30 год и са хвърлени стотици милиарди. Какви стъпки? Банка имаш ли? 10 самолетоносача ? Тройка Ядрени сили? Кат нямаш къде си тръгнал? Можеш да направиш първа стъпка ако извадиш поне 500 милиарда.5 стъпки до тоалетната и пусни водата на макс.

Представяш пред ЕС реалните мащаби на проблема. Който иска от теб да ставаш "гореща точка" - плаща справедливо за всеки мигрант. Не, не е за пари, макар че и това го има, става въпрос за това процеса да се овладее и ограничи.

МА то и у нас, Бойко Методиев беше обещал- хъб да праи, за газ. Ама, не стана работата, та сега ще прави хъб за имигранти? Дей Боко на дълбоко?

От "Горещата точка" - на самолет и беж за където са тръгнали. Няма нужда да се влачат през десетки страни, създавайки суматоха и пълнейки гушите на разни съмнителни трафиканти.

Ето как бхк ЛЪЖАТ всички от сайта си:"...Най-често бежанците са принудени да изберат нелегални пътища, тъй като не могат да получат необходимите документи от правителството, което ги преследва и от което бягат..." ЛЪЖА! ПРЕДИ ДА СЕ СЛУЧАТ КОНФЛИКТИТЕ В ЕДНА ДЪРЖАВА, НЕЙНИТЕ ГРАЖДАНИ ОБИЧАЙНО ПРИТЕЖАВАТ ДОКУМЕНТИ ЗА САМОЛИЧНОСТ! ТЕ НЕ СА БЕБЕТА, А КАКТО ВИДЯХМЕ- 3/4 ТИ ОТ ТЯХ СА МЛАДИ МЪЖЕ МЕЖДУ 19 И 4О ГОДИНИ!

Също така не са и сирийци. Ако приложим критерия - семейства с жени и деца от Сирия, проблема ще се редуцира с над 95%.

Цяла цивилизована Европа прави ,,горещи точки,, само на тъпия ганю не му вдява чугунената кратуна за кво иде реч! Бойко се мъчи като грешен дявол да обясним на гьонсуратите на мая сърбежната и тепигьозите на сидераста ,че никой няма да им земе пенцията,да им ядат от асфалтя,принца- сачмата джуниър няма да го дялкат за сюнет и догодина пак ще пладнуват на воля на къра на Бузлуджа !

Демек, изведнъж Ципрас за вас стана умен европейски политик. А що помии изписахте по негов адрес, помниш ли?

Ципрас прави това ,квото прави Бойко! Бойко подпря за пръв път границата със войската с хамърите и картечниците,Бойко дигна 180 км 2 метра стена с кльонза 2 месеца,Бойко организира караули ,жандармерия и полиция да бичат неуморно караула на южния фланг за да е спокоен народа!На пундюто Орбан оградата му е до чепа и само 25 км! Затова Балканите искат Бойко за премиер а Европа за Европрезидент! ЗЗа

"Тъпия ханс" да си гледа ненормалната меркелица и да не се надсмива на инж. Ганев, защото смехът му е смях през сълзи- чака го дереджето на италианците:) Бежанците в Италия пилеят помощите си за хазарт Парите на италианските данъкоплатци изтичали в казината 25 сеп 2015...Всеки месец на бежанците в Италия, които живеят във временни центрове, се дават по 75 евро за лични нужди, като например купуване на цигари. В последно време обаче зачестяват сигналите, че бежанци били забелязани да харчат отпуснатите им суми в игрални зали или бюра за залагания. Първият сигнал беше подаден от зам.-кмета на град Бусто Арсицио Джампиеро Регуцони. Той лично станал свидетел на това как четирима-петима мигранти залагали в местно заведение. В град Кремона жителите се обърнали към благотворителната организация Каритас с молба да контролира мигрантите, за които се грижи, защото те често били забелязвани в местните игрални зали. Подобни сигнали бяха подадени също в Пескиера Боромео и Галарате. Антимигрантската италианска Северна лига дори публикува във Фейсбук снимки на мигранти в казина и зали за залози. След тези информации със сигурност италианските данъкоплатци биха предпочели на бежанците в Италия да не се отпускат средства за лични нужди, пише в. "Джорнале". dnes.bg/eu/2015/09/25/bejancite-v-italiia-pileiat-pomoshtite-si-za-hazart.277680

Гърците участвуват във всякакви схеми и то от сложни по сложни, водят ни с едно 50 гдини, последи бяме във варшавския договор, последни ще си останем и в нато.

Последни сме били, на куково лято. Сега сме на дъното заради предателите завзели управлението.

Ще дадеш ли пример за подобна "проява на интелект", да видим кого и какво точно имаш предвид?

навремето така варварите са разрушили и унищожили великата римска цивилизация и в европа е настанал мрак за векове

Става дума за оцеляване на населението на европейската цивилизация. Това са араби, негри и всякакви маймуни. Като допълнение мъже, надъхани от исляма Те виждат тук : безплатно храна, подслон, пари на ръка и голи жени. Какво им трябва още просто рай. Това е видял и турския султан като минал Босфора и после 500 години.

от червените бантускотове

За да се реши кризата с бежанците в 5 лесни стъпки.1 стъпка -Спиране на подръжката на ИД. 2 стъпка- Да не се позволява на ИД да се снабдява през Турция и Йордания.На Саудитска Арабия,Катар да им се търси отговорност за финансовата подкрепа на ИД.3 стъпка-Подкрепа на сирийското правителство .Изоставяне на всички планове за принудителна смяна на режима.Куклените правителства са марионетни правителства,не са легитимни. 4 стъпка-Директна помощ за въстоновяване на жилища,инфраструктора.Извън зоната на конфликта ,лагерите да са снабдени с храна,медицински консултации.Да се предвидят обезщетения поради войните.Агресивните войни са си пак войни.5 стъпка -Да им се върнат домовете обратно,иначе Европа ще се залее с безработни бежанци.От документалният филм" Naw to solve the migrant /Refugee crisis ( in 5 simpl steps)-За да се реши кризата с мигрантите /бежанците/ в 5 лесни стъпки.

И последно: "...Хората, бягащи от войната в Сирия и влизащи на територията на България от Турция.." са бежанци ЕДИНСТВЕНО АКО СА ПОЛУЧИЛИ ОТ Р. ТУРЦИЯ ИЛИ ОТ ВКБООН СТАТУТ НА БЕЖАНЕЦ. Ха да видим как бхк ще опровергае с юридически факти това мое твърдение:)

Само ти не разбра, че законите не се спазват. И престани е това - адвокат, адвокат. И други юристи пишат във форума, но не акцентират постоянно върху това.

анонимен

Ако други юристи пишат в този форум, това щеше да си проличи! До сега НИКОЙ не е очертал юридическата разлика между нелегален икономически имигрант и бежанец! Твърдя, че тази разлика съществува и че докато един нелегален чужденец не получи официален статут на бежанец, то той е или: 1. КАНДИДАТ ЗА СТАТУТ или 2. НЕЛЕГАЛЕН ИМИГРАНТ, НО НЕ Е БЕЖАНЕЦ!

БХК има дебели очи и ще ти докара от девет кладенеца вода, за да доказва колко сме нетолерантни, негостоприемни и т. н. Спомни си в началото на кризата как си завираха носа и ни критикуваха за това, което сега умножено по десет, правят възпитаните германци, финландци, французи...

Очаквам видният кривозащитник с ник ""БХК ( нерегистриран ) 26.09.2015 19:32" да ме опровергае:) Ако не може- да извика адв. Маргарита Илиева от бхк- директорка на програмата, защото аз съм й колега- адвокат...

може ,,боката,, да са го ,,объркали,, с превода??? ,,другарката,, меркел да е говорила за ,,джи,, точката си и да сме разбрали за ,,г-такава,,!!! в ,,бързината,, да сме ,,добри,, стана ,,белята,,!!!

И така- Женевската конвенция поставя условие лицето да не бъде наказвано за незаконното му влизане на територията на една държава, САМО АКО ТО Е ПОИСКАЛО УБЕЖИЩЕ ОТ СЪЩАТА ТАЗИ ДЪРЖАВА! АКО НЕ Е ПОИСКАЛО УБЕЖИЩЕ И НЕ ЖЕЛАЕ РЕГИСТРАЦИЯ+ ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА, СИ Е ПРЕСТЪПНИК СЪГЛАСНО ЗАКОНИТЕ НА ТАЗИ ДЪРЖАВА!

Заблудите на бхк-из сайта им между изречение 1 и изречение 2 ЛИПСВА причинно следствена връзка:".... 1.Хората, бягащи от войната в Сирия и влизащи на територията на България от Турция, са бежанци, независимо че не пристигат направо от територията на държавата, където са били застрашени животът или свободата им. 2.Това е така, защото Женевската конвенция за статута на бежанците поставя подобно условие относно правото на бежанеца да не бъде наказан за незаконно влизане..."