Гърците - все по-малко, все по-стари

Икономическата криза нанесе дълбоки рани - младите масово обръщат гръб на страната, a онези, които остават, раждат все по-малко

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Афганистанците и арабите ще им работят и ще им пълнят пенсионната система. Абе тия джендъри стават все по-...оригинални! Това ли им казват от ЕК?

Мичотакис много се зъби да воюва с турците за да затрие останалите гърчоля по-бързо.

Пак, че ние сме все по вече и все по млади.... Управихме България та мислим за Гърция. Повдигнете този въпрос пред управляващите.

Правителството им ги предаде и продаде. Спасяват се хората както могат. Ама ние да му мислим, защото демографски сме по-зле от тях!

ВИЗАНТИЙСКИ ЦИГАНИ БАВНО И СЛАВНО В БОКЛУКА НА ИСТОРИЯТА.

Мен така ме устройва. Нашите мъже в България спряха да обръщат внимание на жените си, и аз ги осеменявам. Повишавам прираста на българското население. Шляпам на воля. Правя красиви мангало-българчета. Така че ако ви е омръзнала жена ви, или прилича на немска овчарка, обадете се, Безплатно е, работя по Евро-програма.

Хаха, шляпаш си дедовия ти, палячо. Дерзай.

Да взема да се метна до Гърция да потърся там жена освен. Ако гърците не вършат работа вече, да взема са удяря едно рамо. Аз имам само 2 деца, а винаги съм искал да имам поне 3-4.

май искаш 5-6, но майките им да си ги отглеждат, а ти да си гледаш живота.

Тук бъркаш - аз си гледам децата половината време и не одобрявам поведенито на мъже, които се занимават с тъпотии и пороци вместо да си гледат децата. Това са цигании.

И това при положение, че не им искат още ония десетки милиарди, които дължат на немците за оръжия! Продадоха им оръжия, като начин да си субсидират военната индустрия, а дълга остана в Гърция! Сега с тия играчки може да орат маслините.

Споко - афганци и нигерийци - бол. те няма да се цупят много на гръцката земя...и на българската.

Жидове най-вече. Афгани и нигери са за камуфлаж.

И в България и в Гърция трябва да се сменят петлите. Не вършат работа. Няма кой да им шляпа жените. Само внос мъже от Афганистан и Нигерия ще оправи работата. Пък нашите герои нека си ходят за риба и на лов.

А германците все повече и все по- млади!

Ми какво да кажем ние с гайдите?

Нека Дойче Бабе да да се постараят повече. Да си купят по-креативти журналисти-предатели. При нас това явление /изчезването на населението/ е лесно обяснимо ,социализъм ,безкраен-демократично-еврогески -неолиберален преход,с една дума социализмът е виновен за всички минали,настоящи и бъдещи беди ,ама гърците нещо доста трудно се вписват в тази картинка

Когато видя надпис "Дойче веле" изпитвам погнуса като при вида и звукът на настъпена хлебарка.Хрускащо-пукащ и някаква бяла консистеция изтичаща от нея

Браво, като по учебник. Да ти дадат 3 стотинки повече за този коментар.

Гърците да не видян нещо от нас и веднага копират.

"""Гърците - все по-малко, все по-стари""" Защото ние се подмладяваме и се увеличаваме

Мда-а-а-а , не погледнах ,че това е пасквил на демократичната ,еврогейска и неолибералална трибуна ,за краткост и яснота наречена "Дойче Веле".Ще трябва спешно да дезинфекцирам клавиатурата и с анти-бактериален сапун плюс използуване на ултравиолетова светлина да си дезинфекцирам ръцете

Като гледам гръцките пенсионери в чисти, спретнат и белосани къщи и в таверните, самите те спокойни, добре облечени и осигурени отвсякъде и после си дойда и видя нашите по провинцията с престилките от ТКЗС-то, измъчени, в порутените къщурки - ми става тъжно и безнадеждно.

Това DW трябва да бъде затворено и забранено, абсолютно дебилни продажници

Мани другото, ами са и 90% ваксани и деца йок вече.

Защото преди две години били в изобилие.Децата ,де,та сега ваксините виновни.Хайде пак ,опитайте отново

Измама е! Това е част от вражеската пропаганда срещу България. Опитват се да ви излъжат за да ви убедят да не се ваксинирате. Защото искат да ви навредят така!

Ние нас си оправихме, гърците почнахме да обсъждаме..

Няма страшно затова се въведе задължителна ваксинация за оенсионери до 5 години сте им падне бройката

Това е измама! Част от информационната война срещу България. Обратното е - ваксините спасяват животи. Целта на информационната война е да ви убеди да не се ваксинирате и така да навредят на България.

хубаво мигранти, ама те не си падат по работата и пак няма да има кой да изкарва пенсиите. А иначе и Китай го закъса с раждаемостта та какво остава за Европа.

Гербаджийските корумпирани помияри за 10г изгониха 1млн души без криза, без нищо, те за 500хил се притесняват.

При нас тази тенденция я има от 1990 , даже от 1985 започна. Ние след 20 години ще сме аут като нация.Само "братята " ще се плодят и ще сменят и името на страната ни. Та докато правителствата не се намесят много по- решително с изключитекно сериозни мерски за демографията така ще е . Цяла Европа до 20, 40 години ще изчезне или по- скоро ще потъмнее доста здраво. Хората ги интеррсуват пачките и забавленията в днешно време , не семейството и разни подобни ценности, единствената ценност днес е Парата . Дотам ни докараха дългогодишните политики в цяла Европа и света. Скоро ще сърбаме мн лоша попара.

публикувани данни циганите в България са около 350 000. Друг въпрос, че част от тях се самоопределят като турци. Виж тяхната бройка не погледнах. Та не след 2-30 г., но след 100 г. Европа ще е доста по -тъмнокожа и разбира се западнала в научно и културно отношение.

То само със сиртаки не става…

Дойче Зеле призовава за миграция, а не да си оправят проблемите заради които бягат хората (същото като и за БГ). Нищо ново.

Щом в Гърция е така, смятайте какво става и какво очаква БГ !!!!

То защото Гърция е икономически преуспяваща ли и за това ти е критерии? Факторите, които оказват влияние са доста и по-сложни от "икновическа криза"... Това е просто глупаво обяснение Ми я виж Виетнам и цяла Африка тогава - 3 пъти по-бедни, но с растящо население, а това на Италия (както станията цитира) , а и всички ЕС страни намалява, защо?

Не ,не е това критерия , критерия е че българина е толкова тъп прост и алчен че ще се затрие при всякакви обстоятелства , особено имайки предвид какви хора пърдят от десетилетия в мизерния БГ парламент!!!!

А, то па ние сме цъфнали и вързали - кратуни.

Да благодарят за това на ЕС,кой влезе в ЕС влиза в дълбока криза,защото политиците преяли с власт крадат милиардите влезли от вън и така си съсипват държавите... Само няколко държави в ЕС не са с огромни дългове...

Ами да им пратим един катун с цигани, за 5-10 години ще си оправят демографската криза. Другия вариант е, от ЕС да им оправят проблема, като заселят араби и африканци.

Ти оправи нашия прираст че и на гърците акъл взе да даваш......ние щото сме цъфнали и вързали !