Коментари - Гълъб Донев свиква Съвета по сигурността веднага след консултациите със съюзниците ни в НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На жабата и вола ст чували

Абе някакви поляци са мъкнели да носят на Украйна, ракети"" Химарс", натоварени на каруца.. И по някое време ракетите паднали от каруцата върху двамата поляци.... Хахаха Хахаха Хахаха Хахаха Хахаха Хахаха Хахаха Хахаха Хахаха Хахаха Хахаха Хахаха Хахаха :)))))))

Бившият Зкпч днес е приятел с НАТО. Бах ти перверзията.

Америслямците като нахлуха в българско производствено предприятие и под оръжие арестуваха работниците вътре, защо нямаше съвет по сигурност?

Какъв мир и дипломация може да има, преди руския ботуш да бъде изгонен и от последния кв.м. украинска територия бе, гълъбе?

Позор... Донев и Радев на кого и в името на какво се клеха ,когато влязоха в армията...!?!? Сега кому служат....Или нова клетва и ....пак напред.......

Нямаме проблем Русия, и никога няма да имаме. Виж с укарите вече има , мотат се там некви мини по крайбрежието и прочее хрантутници по хотелите на отглеждане .

ОТ какъв зор гълъба свиква СНС ? Като ракетата е Украинска и Русия няма нищо общо с Това ? Украйна нападна НАТО !

А като убиха Български полицай на границата къде беше или Полша и Украйна са ти по важни... Долни предатели

А пък Мунча си свирка и хич даже не мисли за съвет. Той е над тия работи.

А пък вождът на "първата политическа сила" и той. Той даже не ги разбира тези работи.

Поляците подкрепят Украйна с оръжие, войници, информационно и не знам с още какво. Рано или късно беше ясно, че ще "забършат" нещо. А ти гълъбчо, сега след "консултации" да не би да започнеш да се правиш на ястребче? Недей, поляците са патологични русофоби, но ние не сме.

Нашите ДЕПУТАТТИ, би трябвало да се съберат, когато убиха българин- военен граничар на турската граница., ... а след няколко дни някакви ирански- ИСЛЯМИСТИ развяваха знамена в центъра на СОфия !! Тия Иранци, развяващи арабски знамена, трябваше да са вече в български ЗАТВОР !! Турция НЕ са никакви съюзници в НАТО.. Турските са троянски кон и арабски ШПИОНИ в НАТО.

И Украйна да е стреляла,Русия е виновна. Ракетата е произведена от Русия. И да ско Украйна стреля по Полша е ок ,но ако Русия стреля е нападение.

Ракетата е произведена в Русия а кой я е доставил в Украйна??? Може би същия сега си я е получил като ''благодарност'' и да не се грижи колко такива ''благодарности'' може да получи...

И какво като е произведена в Русия?

Напълно излишно пренавиване на пружината!!!! Струва ми се че е номер за пренасочване на общественото мнение от реалните проблеми на ежедневието??

Това лайно прецедента нали е главнокомандващ,що мълчи като насран и оставя гъбчето да се поти

Ракетата е С300, тоест противовъздушна, която нямаше да бъде изстреляна, ако Русия не болеше Украйна с крилати ракети.

Гълъба е егати бастуна.Пълен сухар.Този пернат веднъж не се е усмихнал.

Знаят ,че това е провокация на местните нацисти и почнаха да се правят на мъже. Онзи гном се опитва да бъде Нерон поне за палежи не на Рим, а на света.Патроните му лашкат оръжие и кредити- Украйна вече сигур е наполовина тяхна, осигуряват си икономиката за столетие напред,щото бълват аксесоари за война денонощно, нас полуофициално ни правят черноморски фронт срещу рашъните.... идиотска действителност.Ама, не дай Боже ако се случи апокалипсиса и започнат да им падат на главите ядрени и други бомби от Космоса ще се крият в противо атомните си скривалища за има няма половин зима- ще измират по дълго и болезнено от обикновените хора..... идиоти малоумни! А, онези шмекери от НС ни призовавали да сме спокойни.... ате са си за изритване от Парламента и подмяната им поради неотстраними дефекти.

да предупредят зеленият педал да не мята ракети по българия защото ще се оплачем на русия и тогава слава русияяя

Украйна иска втори фронт,но той ще бъде в България. Военновременното правителство на Румен Радев ще обяви война на Русия,само се чака удобния момент. Има ,няма доказателства,война ще бъде обявена . Затова го избраха Радев за президент,да закрие България.

досега само вие сте ни обявявали война... понякога сте нападали просто така за грабежа... знаем ви откакто сте се пръкнали... 18 войни имате с нас до 1877ма... а последния път ядохте бой в Добруджа... 1944та служебна победа с преврат...

То пък едни съюзници....

САЩ да дадат координатите на изстрелване а Украйна кое от подразделенията им е изстреляло ракетите и проблема приключва. Сега пак им дайте ракети и другия път ще улучат Варшава.

Румен Радев много иска ракетите да бяха ударили България и веднага да обяви война на Русия. Дори Зеленски не е обявил война на Русия от страх .

Хайде нападайте Русия,това ще е повод за ядрена война.Ще загине вашия либерален свят веднъж завинаги.

В който много удобно, такива като теб живуркат... Защо бе душицо? Защо не хванеш влака и не заминеш в необятната руска степ... Там ще имаш пълното право да живееш явно така, както ти харесва...

И ся ще нападаме ли украйна не разбрах.?

Не се знае кой е истрелял ракетите,единствено е ясно че е произведена в Русия през 80те години. Това сочи за директна връзка на инцидента с руския агресор. Затова Полша е извикала за обяснение руския посланик. НАТО да задейства член 5

А га Хамерикански ракетки падаха в Абсурдистан никакви съвети не се свикваха, налЕ!? Ваща семка. За изтребване сте ве ей.... И ей така от нищото, щото укрите решили да направят поредната измама стреляйки по Полша, и може да доведе до третата световна.

Ами да, видеоигра е, щом зеления Аватар се появи и всички изключват компа.. Що мислиш, че не стрЕЛяха в Херсон, когато уж беше там? Защото не беше там. Аватар и киноефекти с масивни.. Аре, хората им писна от театрални постановки.

Ами те ми звучаха като КИРЧО и КОКОРЧО?

Какъв съюзник си ти на НАТО бе боклук нущастен? Прогнила кремълска сволач със знаменосеца Радев! Вие сте срам за българската нация!

Пета колона сте ГЕРБ,ПП,ДБ,и ЕНИЧАРИТЕ ,но ще дойде видов ден““““

Аха а БиеСиеПие-то и ония варненски урод от Възграждане сте стожерите на българщината нали? Вижда се, че след 33г. няма спасение за такива, като теб! Само не говори за видов ден, щото тогава майка ви жална наистина! Това, което не се случи 89г. ще го поправим и цялата комунистическ-русофилска сволач ще замине под земята. Бъди сигурен, че там първи ще са герб и дпс и после по ред на номерата!

Трета световна желае еврейчето Зеленски и това е провокация на неговите служби

Едно време при соца вървеше лафът, че като в Москва пръднат, тук се насират. Ама такова чудо като сега не сте и сънували - самите американци отхърлят хипотезата за изстреляна от Русия ракета, ама тукашните мизирливи гювендии не само се насраха, ами и си бъркат по червата зорлем да извадят повече субстанция. Все по-добре и по-добре разбирам и поддържам идеята за Народен съд по големи списъци, с бърза съдебна процедура с обвинения за "врагове на народа" и пълна конфискация на имуществото, вкл. прехвърлено на други лица.

Добре че Коалицията на войната още не е съставила правителството си. Вече я няма прословутата Българска чест, има дупедавци, дето само да им намигнат Козяците и на секундата са почнали да сбират жива сила срещу Русия.

Най - важното решение в случая е, да няма решение. Решението трябва да се вземе в Кремъл, дали това е удобен повод да се отстъпи, или да "нагазят още в лайната".

щатите сикат като шопски сиганин некой друг да вади кестените от огъня, а те като предишните две световни само да наливат масло и съчки в огъна и да праат кинти :) ей коври, тоя път нема къде да идете :)))))), още ви е рано за луната. стройте мета вселената и бягайте там, аре

Видяхме.Гласувахте изпращане на въоръжение на тоя Наркоман Земенски. Колко народ трябва да умре за да ви стане ясно че със барут огън не се гаси.

Байдън каза, че ракетата не е руска, но Златимирчо водещия по бтв изказа хипотеза, че е!Мислим че Златимирчо е достоен за президент на Щатити!

Още превода на първото изречение обезсмисли статията - "Служебният премиер Гълъб Донев ще свика Съвета по сигурността към Министерския съвет веднага след като е ясен резултатът от консултациите със съюзниците ни в НАТО. " Превода е - като получим указания какво да правим, ще съберем Съвета да вземем общо решение как да го изпълним... Индивидуални решения са запранени, за да не висне някой ден някой на въжето! Друго е като колектива така реши! Не е лесна работа да си роболепен клоун!

Ако се окаже, че едната ракета е изстреляна от Русия, а другата от Украйна, НАТО да ги заличи и двете от картата на света.

Знаеш ли колко е обхвата на ракета от ПВО комплекс С300 ?

Да, знаем - до 400 км: ако някой е чел информацията за ракетните удари, ако е мислещ веднага ще му направи впечатление зоната, в която са нанесени ударите - Киев, Лвов, Харков, Житомир, Ровно. Това е една полоса която върви на определено разстояние от границата с Беларус. Мислещият веднага ще разбере, че ракетите са изстреляни от територията на Беларус. При обсег на ракетите С-300 до400 км напълно възможно е ракетата да е както украинска изстреляна за прехващане на руска ракета, така и руска директно насочена към територията на Полша. После мислещия ще си даде сметка кой точно има интерес ракета да попадне на полска територия. Украйна по никакъв начин няма интерес да изостря отношенията си с Полша, защото всичката логистика и военни материали пристигащи от вън минават през територията но Полша, без което Украйна не би могла да продължи войната.

Украйна няма интерес да обстрелва Полша, но и на Русия й е рано за такъв обстрел. Следователно, най-вероятно е просто грешка

Престанете вече само чужди разпореждания да изпълнявате и се запитайте като давахте непрестанно руско военно оборудване на Украйна дали то няма да ви се върне тъпкано, като отново за сетен път да си обършат мизерниците зад... с Русия..За какво ''имаме'' българско правителство след като непрестанно от вън ни управляват.. Икономия ще да направим като престанем да имаме такова реално

Некадърното ПВО на Украйна затри живота на доста украинци, а сега започва и в приятелските им държави.

Приятелски огън. Както се стреляха американци и англичани в Ирак. Затова и си маркират машините руснаците със Z, че са еднакви с украинските и да се различават. Има чисто практическо приложение и са достатъчно предвидливи. То може маркировката и да не е буквата, а само символ от черти - въпрос на разглеждане. ще махат ли от латиницата Z? ;)

Може и тъпотата си да прекръстят ZZ TOP

Сядаите си на еdаните си задница!

Ще чакаме съюзниците ни в НАТО да ни кажат какво ни е мнението. А-а-а-аа-хах.а

Вчера CNN тръбеше за Русия, нападнала страна, член на НАТО и чл.5. Оказа се, че ракетата е изстреляна от Украйна и манипулаторите смениха "опорката", че ракетата била произведена в Русия, ама не било ясно кой я е изстрелял. Манипулации на горкия читател и бъдещ избирател.

Ами нали същите тези малоумници изпращаха на Украйна руско производство муниции защото са малоумни да не разберат с каква цел Украйна ще ги използва обвинявайки винаги Русия.

Тези руски ракети въобще не са "заблудени", а съвсем целенасочено са атакувани полските зърнопроизводители, които се явяват преки конкуренти на износа на руско зърно.

Украйна удари Полша с 2 приятелски ракети. През цялото време натовски самолет е следял от изстрелването до поразяването на двете приятелски ракети.

Ей затова никой не ни уважава и ни презират. Зеленият чорап от сутринта с гурливи очи още плещи глупости. Хората разбраха какво са казали шефчетата му преди него, а тоя уж служби има. После се събраха всичките боклуци в НС, сега ти тоя гълъб се изсули из гащите. Държавата и управлението е само проформа.

Банда идиоти.....съвети, комисии, съвещания, събрания и после се изсерат в кенефа и утре пак като олигофрени с умствени проблеми - отново съвети, съвещания, комисии, събрания....и после пак всичките им напъни завършват с издирване в кенефа ....на следващия ден пак съвети, комисии, събрания.....и .....държавата умре

Какво значи, че война, която не е на територията на алианса заплашва бъдещето на ЕС и Света? Защо? От къде на къде следва това? Тоя свят мине се не мине 8-9 месеца и се налага да го спасяваме все от някаква глобална заплаха.. и все с някакви баснословни суми.. и все на кредит. Иначе край. Имам усещането, че някой много лошо се бъзика с нас.

Тези украински ракети въобще не са "заблудени",а съвсем целенасочено са атакувани полските зърнопроизводители,които се явяват преки конкуренти на износа на украинско зърно.

Прав е човекът , това не ни е видеоигра, а жестоката реалност. Но ние тук сме свикнали да сме зрители на собствения си живот, все едно че нищо не зависи от нас и нищо не ни касае пряко. Така беше и с войната в бивша Югославия, но там си имахме някакво оправдание - не я разбираме а и наистина беше много слабо вероятно да стигне до нас. Освен ако не бяха нападнали Македония. Така беше и с всички малки войни по света. Сега обаче е друго…

И това с ковид идиотизма не е игра. по статистика постигнаха към 70 хиляди повече починали. Но правосъдието ни спи престъпно. Нещата се ръководят от страх. Правото е на страната на по-силният и сега.

И в тази жестока реалност по света може при ковид мерките им да са умрели 15-40 милиона човека. Но правосъдие не съществува. Поне опре ли до политика.

Какво общо има с това ковида?