Гълъб Донев преди първото заседание на МС: Няма да влизам в задочни дискусии и да създавам илюзии

Очаквам реални действия с конкретни резултати, а не думи за намерения, категоричен бе служебният премиер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не искам да ме управлява комунист(ЗКПЧ) от Българската армия. Толкова ли не можа да измислиш някой читав експерт бе г-н Радев?

Кокошка Пенчева

СЕГА!

Немците подкараха вече кюмюра. Ние тук се чудим на кого да духаме за газ, при положение че изнасяме въглища ;) https://www.theguardian.com/world/2022/aug/01/germany-puts-coal-power-plant-back-on-network-after-gas-supply-cut

Кюмюра си го горете в усраина!

Да не забравят да арестуват тези които са заслужили. За злоупотреби в особено големи размери

назначени от злоупотребилите.

Гугутка vith red wings

Какво става бре хора... преди няма и час новия служебен министър председател дава брифинг и с задгробен глас ни съобщава, че е създал Междуведомствен кризисен щаб в областта на енергетиката и как той щял да работи денонощно за спасяването на българския народ от енергийната криза... е след него новия министър на етергетиката, след като чел цяла нощ документи ни обясни, че всичко до сега направено от предишното правителство е бошлаф и как и той щял да да се жертва за благото на отечеството, но без газ родината ни няма да остане... И какви са тези ужасии и какви са тези вятърни мелници и какви са тези дон Кихотовци и какъв е този Отечествено фронтовски подход... и само не ми казвайте г-н Донев, че всичко това е, за да ни спаси Газпром... ехо ние сме в 21 век... а не 1944 г. Я слезте малко на земята и г-н Министър председателю, влезте си в ролята която ви е отредила Конституцията, а именно да организирате честни парламентарни избори... ако и да помръзнем през зимата...

Ти си мръзни през зимата , на мен не ми пречи. Аз няма да мръзна

Вече почти всичко е създадено. Кафе без кофеин, бира без алкохол, автомобил без шофьор, но все още не е изнамерено правителство без идиоти.

Така е, няма нужда от разправии, а за разпитите си има прокурори. Другото име на лъжите на досегашните кавалджии е измами в особено големи размери.

Г-н Донев, браво! Вярвам, че ще направите най-доброто за България! Действайте! И непременно назначете ревизия във всички министерства! Който е крал и вредил на България - на прокурор!

Аз не се отоплявам с газ, така като и 90% от българите. Няма ли да спрете вече с тая газ??? България други проблеми няма ли???

Ти на ,,евтините,, дърва и пелети ли си на Корнелка :)))

топлиш на газ, ядеш ли?

Точно така г-н Донев . Бой и само бой по кухите канчета на измекярите…

Формулата за успеше българин е да си путинофил, но лицемерен и да се правиш на европейски човек, с цел кражба на европейските данъкоплатци.

Формулата за успех е да си мислиш, че си европейски данъкоплатец, а в действителност си селски цървул.

България е нетен донор в ЕС , какви данъкоплатци бълнуваш ?

Това триперливата хохолска майка ли ти го каза?

"Гълъбе, заври си тъпите мунчовски проекти в пернатия гъз." Не разбирам, какво толкова не ви харесва Радев, умнокрасиви пепенца? Нали вие си по преизбрахте. Кирил Петков миналата есен: "Румен Радев е моят президент". Нали десният интелектуалец проф. Герджиков ви беше лош, сега защо плачкате?

Мунчо ни е спасението в момента!

"Какъв е тоя лайнар от снимката, някаква Радева мастия." Не разбитам, какво толкова не ви харесва Радев, умнокрасиви пепнца? Нали вие си по преизбрахте. Кирил Петков миналата есен: "Румен Радев е моят президент". Нали десният интелектуалец проф. Герджиков ви беше лош, сега защо плачкате?

Плачеме, защото бяхме наивни и ни измамиха. Затова плачем. Но скоро всички ще плачем. И на слепия е ясно, че свалиха ПП, за да назначат пропутинско управление и да върнат зависимостта на България към Русия. Толкова.

Колкото и да е чудно, това ще зависи от нас, т.е. избирателя след два месеца. Явно Митрофанова / Защо не закри посолството?/ е натегнала гайките на нашите русолюбци, които трогателно се правят на натовци и евроатлантици / Когато става въпрос за евросубсидии/ .

Дано да е така

свалиха ги заради Русия, а не защото са некадърни. Верно е така и го доказва богатия, щастлив и обгрижен български народ, който се радва на евтини цени и големи парични постъпления!

е тоя лайнар от снимката, някаква Радева мастия.

Звучи ми сякаш цялата дъндания по сваляне на правителството е, да се прати Корнелия в девета глуха с нейната путинофилска линия.

Трябва да питаме ПП по въпроса. Не други, а те спяха в едно легло с БСП и Корни допреди няколко дни.

е отнесъл много базик като малък и в юношеските си години заради това си име. Това се отразява на психиката.

Гълъб трябва да изчегърта всички калинки на ПП=БСП от властта, за да могат есента ГЕРБ да започнат на чисто и държавата отново да отлепи от дъното.

Военните кадри отново доказват възможностите! Това са едни отговорни, дисциплинирани и компетентни хора, посветили се на България! Милиционерите винаги са били интриганти, в главата им само далавери, подслушване и ченгеджийски номера. Естествено навсякъде има мърша, но военните са безспорни фаворити!

С кои сме във война? С Русия ли, САЩ ли? Европа ли? Тези военни само комисионни лапат.

България над всичко!

Гълъб трябва да изчегърта всички калинки на ПП от властта, за да могат есента ГЕРБ да започнат на чисто и държавата отново да отлепи от дъното.

Един гълъб ми наака колата сутринта на паркинга, направо се погнусих! А вчера я измих на автомивка!

Без да използвам масонски словесни похвати,искам да кажа на Радев и Гълаба,че категорично отхвърлям идеята България отново да бъде поставена в ръцете на "Газпром". Разобличителя

И вчера като си купи хляб от магазина, збачи вече си в ръцете на магазинера и на хлебаря ! Доста доибре си се разобличил - що за малоумник си.

Правилен начин на разсъждаване на един сериозен човек! А не дървене и изхвърляне на пишлемета и малоумници!

Не мОа му глеам тъпото изражение на тоА

Странна птица е...

почвай те ги наред! Гълъб Донев да им вдига гълъбите на тази продажна и порнографска дружина Калина-Малина!

Вчера се поразходих по бул. "Витоша" и ми направи впечатление, че всеки трети, с когото се разминах, беше или е бил министър или заместник-министър. Скоро очаквам и мен да ме поканят за подобен пост. Все пак сме 6.5 млн., а и хората , които не са заемали подобен пост намаляват.

Защо ли подозирам, че тези еднодневни министри могат да се пенсионират с максимална пенсия и какви ли не облаги.

Ако разбираше поне малко от материята щеше да знае, че "споразумение за намерение" предшества договор и фиксира рамката му.

Какво може и трябва да направи един руски, на Империята на злото – агент, когато му натиснат копчето ? 1. Да ПЛАШИ! Не като в русия, наистина / ние , все пак НЕ сме неграмотни мужици, а БЪЛГАРИ в Европа / – с фашисти в Украйна …..НО, със СТУД, глад, мизерия, ,ако НЕ сме руски слуги, ако няма руски газ, ако не слушаме кремъл, ако не “забравим” войната в Украйна – кой я започна, ако нямаме поколенческа любов, преклонение,към руските “освободители”, ако не сме достатъчно НЕграмотни и не верваме в слявянското единство под ръководството на русия, защото това на ПОЛША и русия – не е истинско славянство и любов  , ако не си искаме архивите, ако не признаваме, че АЗБУКАТА е възникнала в ‘Македония “ и т.н, и т.н..И трябва безкрайно да вЕрваме във величието на Империята на ЗЛОТО, в нейната “непобедимост”, начин на живот, “права”,гениалност на кремълските водачи и т.н…Те винаги ни мислели “доброто”- и с последната окупация- след 1944 година и т.н.. 2.Можело да влезем във войната ,да участваме, без да разберем, СРЕЩУ – неясно кой , вероятно НЕ и срещу путин !?? Засега никой от НАТО НЕ воюва с русия, но другарят радев да ни предупреди и ПАЗИ !! Интересно, ако путин ни нападне, на ЧИЯ страна ще бъде радев, копейкин и други руски агенти ? Това е хипотетично, разбира се, но ТОЙ ще ни пазел !!..Т.е. руското НАПАДЕНИЕ е правилно, не трябва да се месим, дори САМО МОРАЛНО ! КОЛКО пъти палячото президент е споменал –ПУТИН нападна СУВЕРЕННА страна в ЕВРОПА ?? Путин НЕ спазва никакви договори, дори МЕЖДУНАРОДНИ и т.н. от 1994 година , не от преди векове !! И затова, ние българите трябвало да клекнем ,да молим ГАЗпром, пак да ни породава СКЪП газ, като лъжем, нагло гражданите у нас – че така трябвало !? Голяма тема –НО ТОЗИ Е ТИПИЧЕН РУСКИ, путински агент и е добре да се знае !! Тече ПОДГОТОВКАТА да БЪДЕМ ПАК, КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ на Империята на ЗЛОТО !! Ще го ДОПУСНЕМ , ли НИЕ , СВОБОДНИТЕ ГРАЖДАНИ, въпреки лятната дрямка на …партийте, европейските ?? От нас , зависи- назад или напред да вървим с другите ЕВРОПЕЙСКИ НАРОДИ !!

Количеството думи, стойност никаква

Г-н Донев да си върши работата без да играе по свирката на хора, които са в активна предизборна кампания и отчаяно се нуждаят от гласове. За тях е идеално да си намерят отдушник на хейта и да хвърлят по негов адрес всеки държавне проблем. Още неопразнили офисите си и вече са опозиция, която се бори против "статуквото". Партиите да си гледат предизборната кампания и да не пречат на служебния кабинет5 фа си свършщи кратката но крайно важна служба.

Тоя все повече ми заприличва на лукашенко и в лицето и в маниерите и в мисленето

Ще успеете ли един напълно непознат човек за масовата публика да го превърнете в обект на масово хейтене за 1 месец? Щото ако няма да успеете, само ще си загубите времето. Той на избори няма да се явява. Гледайте си опонентите с които се борите.

Той хич не е непознат, има си история, партийна книжка, вярност към комунистическата партия...

Гълъб Донев - "Той допълни, че ще обявят търг за доставки на втечнен газ така, че да се осигури потреблението ни до края на отоплителния сезон." "Явор Куюмджиев: България купува руски газ чрез посредници, свързани с "Газпром"" - МЕТ, Винтерсхал и Литаско Аре.

Най-хубавото, е че октомври е близо...

Какво нещо се оказа Генчовска, - служител на президентството, зам. министър на Отбраната, министър на Външните работи. Каква е разликата с нея и другите дежурно абонирани за постове в държавата, при все, че може да изрече по 3 думи на минута. Какъв анализ и какви задачи може да реши тази госпожа? Защо свалиха цяло правителство заради Македония, като се оказа, че после Генчовска си подписа всички документи и всички кадри на ИТН във външно са работели по Френското предложение. И Радев се правеше на мъж и че защитава българските интересни, но единствено постигнаха да вкараме българите в македонската конституция, което още не е факт и всички исторически спорове отивоха в канала. Срамни продажници!

Верно прилича на гълъб в главата.

Споко .... той винаги ще ти е от към тила...няма да го виждаш!!!

Доживяхме в режим на "пазарна икономика" дефицит, бетер този през "развития социализъм". Щото съм живял и през онези времена, да кажа. При дефицит пари правят тези, които имат: дефицитна стока; свободни пари. Всъщност те не правят пари, а много пари. За сметка на всички останали. Надявам се само, в двете групи дето ще се нагушат, да не се включи трета - на такива които да получат големи и необезпечени кредити. Защото тогава хиперинфлацията става неизбежна. За съжаление, в така получилата се ситуация, почти е неизбежно и появяването на такъв вид "бизнесмени".

и да не забравите да се разкрачите хууубаво на Гъзпром..

Ти нали си се нагъзил на про100 - не казваме нищо, стой така

Лично аз на кого съм или не съм се нагъзил засяга само мен.. Когато, обаче Президентът се е нагъзил на Раша засяга всички.. Фана ли разликата, датттаева..

Ако не се разкрачат на Газпром, на зима ти също ще ядеш х-я!!!

Поредната Радева калинка застана начело на държавата с отбор калинки

Е няма само соросоидни краварски гов-а да бъдат начело и да се-ат навред!

Гъбъл Донев има гадното излъчване на Беров. Всява умишлено напрежение и се държи като директор на затвор. Отварт.

и започнал да мрънка... Направо викайте червената армия и да се свършва.. д'ева и предателите...

ЗАЩО КИРИЛ ПЕТКОВ НЕ Е В СЛЕДСТВЕНИ ПРОЦЕДУРИ С СЕ ГОТВИ ЗА ИЗБОРИ ??! КАК ТАКА - БИЛО КАКВОТО БИЛО !!! КАК ТАКА БЕ !!!!

Вчера ПП казаха че са на линия за съдействие за газа, днес Гълъб им каза нямам нужда от консултантски услуги, браво Гълъб

Нямал нужда от евтиния азерски газ. И защо? Защото от Газпром на този му дават по-голяма комисионна. А иначе лично познавам випуска на Румен Гадев и знам какви хора са там. Лицемерни, но закърмени За Русия с любов. Народа пак ще бъде лъган. А на тези комисионните ще са подсигурени.

И Радев се сдоби с четвърти свой кабинет за година и половина.. Демокрация, ко да прайш..

TheBeast

Точно и ясно ! Насрали сте се ! Няма време да се занимавам с вас ! Време е за действие ! Нямам време да се занимавам с доказани некадърници !

Всички сте за в кафеза продажни подлоги.

Започваме с подмяната на областните управители и държавната администрация. За кратко,ама от сърце. Основната задача-Изборите са по-назад в дневния ред.

Никаква подмяна а ЗАКРИВАНЕ на тези постове на нищоправци и крадци.

Ко станА с Газпром бе мушмули? Плащате - тръгва! Не, те пак ще търсят газ към Япония.

Това правителство е колкото да мине времето до изборите. Нищо съществено няма да направят, защото Радев не иска да поема толкова много политическа отговорност.

Ше направят - ще създават хаос и объркване. Този е завършил политически риторики в Долна Митрополия - ще ви пържат мозъците до побъркване.

Радев и ПП постъпиха точно като Павлик Морозов - изчегъртват родителите си. Бойкикиев се оказва по-адекватен: "Христо Иванов се обяви за създаването на траен политически субект, който да може да управлява самостоятелно" Партия тип "Единна Русия" е пътеводната петолъчка на Радев и Бойкикиев. Такава партия + президентска власт са идеалният параван за олигархията на Черепа, приватизирал тотото, на Мустака, приватизирал КТБ, на Прокопиеви, приватизирали Каолин и Дамяница , на тимаджиите, които ти платиха акциите на Техноимпекс за да мълчиш и т. н. Боклуци.

"Бойкикиев се оказва по-адекватен" Кое му е адекватното???? Маджо? Бобоков? / с последния за месец - два пъти в джипа му за да го инструктират вероятно/ Коалиция с Нинова???? От последното ми се повръща

Пускайте гълъбите и да затваряме илюзорната държава, без повече дискусии...