Габровец заведе съдебен иск от 1 млрд. лв. срещу НАП заради нанесени вреди на здравето му

Многобройни данъчни проверки го стресирали до такава степен, че го разболяли до такава степен, че сега има опасност за живота му

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По важното е че им е натрил задниците на тия всички по веригата,дето са го рекетирали Най ще загубят тия дето са били на държавна работа и са изпълнявали поръчка.Защото освен,че могат да загубят работа,ще трябва да му платят и обезщетение,пък дори и 100 хиляди лева да са,плюс разноските по делото.

Лъжа. В административен съд не се разглеждат искове за обезщетение на щети, нанесени от държавата

Човекът е прав. И в същото време не е. Защо, дори и да се признае сумата или 1/10 от нея тя няма да излезе от джоба на виновниците, а от джобовете на стотиците като него. Те за това нещата не се решават, а принципът е КУЧЕТАТА НЕКА СИ ЛАЯТ, НАЛИ КЕРВАНА ВЪРВИ!

мошеника Спецов един здрав у гъзецов

Спецов не е бил тогава, смешко!!! ПРОСТ НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА!

Едва ли да е работа на Спецов. Бас държа,че става думи за онзи период,когато с"дрон" пълнеха нощните шкафчета на Тиквата и на Ушев(Цвъко Молитвата).Тези изводи правя,защото послушните нападжийки погваха някой с голям бизнес ,когато бе е давал определената му лепта за "благото" на народа и една проверка трае години.После следва обжалване и "независимият" съд ,докато се произнесе,минават още поне 3-4години.

Ами новините на Националната телевизия колко живота са погубили. Тях кой ще ги съди, има ли прокуратура

ами вие не сте ли достатъчно стресирани вече две години от правителствата ви !!!! Осъдете ги!!!! Всички до дупка се надигнете - и ЗАЕДНО не срещу международния империализъм, а срещу МЕЖДУНАРОДНИЯ МОНОПОЛИЗЪМ и европейвидиоизацията !

Чисто юридически не знам дали изобщо е възможно да заведе иск за 1млрд. Само съдебната такса, която е процент от исканата сума, ще бъде огромна и непосилна за него. Иначе при толкова актове от НАП очевидно е бил набелязат от режима на Боко и Каскета за нещо, но да бъдем реалисти. Съдът в БГ рядка дава обезщетение повече от 100 хил лв. даже за убийство, така че няма шанс

Интересно ми е колко гаранция е определил съда да внесе ищеца, по този иск, преди да тръгне делото. Обикновенно искат 10% от исканото обезщетение и ако не го внесе - делото не тръгва. Така че, най-вероятно, само е внесъл иска и после няма да внесе гаранцията и до тук ще са нещата. Важното е да се направи на интересен и да си получи 5-те минути слава.

те, престъпниците - в случая правителствата, много добре са запознати с правната уредба ще те убия /или разболея с ваксина/ и ще те излежа... :-(

Което е пълна глупост, защото по този начин обикновеният човек е лишен от правото си на морална победа и финансова компенсация заради нечие чуждо нахалство. При една по-малка такса, съдът няма да се напълни с безсмислени дела, защото така или иначе загубилият плаща.

Спецов ще се озори :)

Би трябвало да има незабавно разследване. При 18 акта, това рекет, корупция Градът е унищожен икономически и обезлюдява Опг- герб смаза всички инициативи габровци Сградата н а мвр е по голяма от тази на общината, сравнима с домът на културата. 100% - ва полицейщина Хора бдете

От къде разбра че е поръчка на ГЕРБ? А и вероятно е имало защо!

Бая си тъп!!! По-нагли мръсници от Герберите няма!!!

Туй е в графата някаква партенка докато не внесе 40 милиона лева такса към съда.

Стискам палци. Дано да успее.

Бегай бе!

Няма лошо.Само тряба да внесе 4% от сумата,която иска да получи.Това са 40мкл.лв.

са за нобелова награда за мир + запазено място в рая на първи ред. Ложата. До тях в рая ще бъдат избитите без съд и присъда специални животни.

Не съм юрист, но знам, че, за да заведеш такъв вид дело, трябва да внесеш такса в размер на няколко процента от иска. Това е необходимо условие да започне делото, а не след края му. Е, на 1 млрд. дори 1% са 10 млн.! Та този е готов да ги плати на сляпо без да е сигурен в изхода на делото?!?

Може да е както Кокорчо срещу Тошко Африкански - частичен иск пр. за 100к а при добър изход се изискват останалите до пълната сума на иска.

Просто е, дела с такова основание няма такса. Габровска му работа.

Тази жена която е шеф на данъчната следва да бъде разследвана и осъдена за 3 милиарда Тя е бухалка , и съдът го е доказал с отмяната на 16 акта. Би трябвало да последва незабавното и уволнени И моля г- н Спецов да вземе специално отношение. Нека да не забравяме, че томислав дончев е от Габрово, а и кметицата е от ОП групировка- герб На 100% това е рекет Случаят трябва да бъде разследван от ДАНС И ръководството на НАП Това не е първият случай

Баш пък ДАНС да разследва? Тия за нищо не стават освен да лижат на Б.Б..*

Още един, дето не е искал да плаща такса "спокойствие", подари бизнеса си или да има нови съдружници, като за него останат 5-10%....

Имам впечатления от данъчната служба в града . Бих казал , че там цари гешевщина. Шевът и се смята за моделка или манекенка, и мраморът на пода в службата е издълбан от ужасните и токчета. Представете ди кобила в изложбена зала. Определено госпожата е и с липса на елементарни възпитание и липса на професионално отношение към работата си Личностно отношение , в смисъл на леко поведение и комплекси

Шефът на данъчното в Габрово е мъж бе разбирач, каква моделка какви токчета те гонят?

Истината не е важна. Важно е да се клевети и троли, за да се трупа недоволство, срещу конкретни хора и партии. Стар комунистически обичай.

Дори и да спечели, пак ще загуби, защото няма да осъдят НАП за 1млрд, а за 1млн - примерно. Т.е. за разликата от 1000 пъти или 999 млн, ще трябва да дължи такса от 10%.

Ищецът екзотичен, ама адвокатката и тя ли си вярва, че това е справедливата цена на иска? Луда работа!

"Съставила му е 18 акта и наказателни постановления. След съдебно оспорване 16 от тях са отменени като незаконосъобразни." А дали не е била използвана просто за бухалка, щото този не е искал да "дарява" на правилната тогава партия?

В житния сектор, няма място за свободни движения - всичко е запълнено с играчи на белов. Като единият е ББ, остават само 3 празни места, т.е. другите са аут.

Поредното кукориго.... Правели му проверки и щял да умре от това... Колкото по бързо България се очисти от такива малоумници и комунистически боклуци толкова по бързо ще се оправи....

А това че НАП му е направила 18 акта, от които 16 са паднали в съда, теб не те възмущава, така ли? Възмущава те сумата поискана от ищеца? Пич, ти наистина не успяваш да отсееш важната информация - само бомбастичното заглавие ли прочете?