Габриел за историческото споразумение за защита на откритото море: Показахме последователност и лидерство

Вицепремиерът подписа за България Споразумението към Конвенцията на ООН по морско право за съхранение и устойчиво използване на морското биологично разнообразие в зоните отвъд национална юрисдикция

Обратно в новината

Коментари - Габриел за историческото споразумение за защита на откритото море: Показахме последователност и лидерство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проста женица,оценяват я тя била горда,хвали се сама , били последователни и показвали лидерство. Ти си толкова куха и елементарна,че дори не можеш да си дадеш сметка. Какви ги плещи и че сериозни хора като я слушат се смеят със гъзът си със извинение. И тази женица е ротационен Премиер. Жална ни Майка със такива простакеси и слуги който сами се хвалят а пет пари не струват. Кирил Тъпото,Асен Мошенника,,Габриел Кухата лейка, Венету,оня Мазния на ДБ Който на всяка втора. дума Ъъъъъка. Направо България се е превърнала в посмешище в очите на сериозни хора по света . А териториално е много по голяма от страни като Белгия,Холандия,Австрия ,Швейцария, Харватия,Словения,Унгария,Словения,Сърбия,. Ако на чело във тази Държава се издигаха хора със Възможности ,Визия за бъдещето ,честност ,кадърност ,щяхме да сме една много добре развита Европейска страна със силна индустрия ,образование ,наука и в место чалгаджий ,охранители ,бандити,ченгета и спекуланти Щеле да високообразовани интелектуално завършени хора който като Локомотив щяха да дърпат Държавата на пред . Уви със такива прости женици очакващи оценка от някой си чиновник на запад и от изток бъдеше нямаме.

Последователност и лидерство!? Тази на каква дрога е?

Истинско Чавдарче, родено от Синьото Знаме на татковината Европейски Съюз. Свети Петолъчке, свети! За Партията и за Ценностите. Заклеха се те!

Ние, с нашите три спасителни лодки и два катера сме големи защитници на откритото море. Мой остана и една фрегата, ама не знам в кондиция ли е. Иначе адмирали да искаш!

СТОКИРАНАТА филоложка ПОКАЗВА ЛИДЕРСТВО?! Колкото по-високо ПЪЛЗЯТ, толкова ПОВЕЧЕ интелектът им БЛЕСТИ.

Няма такава новина, чиста измишльотина на казионните български медии, за полиране на празния образ на Гаргамел, най-ненужния елемент в българската политика.