Жегата продължава да мъчи Западна Европа

Продължаващите незапомнените горещини в Западна Европа причиняват различни проблеми и будят безпокойство.

Обратно в новината

Коментари - Жегата продължава да мъчи Западна Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да ги изсуши като сини сливи дано!

Дрън-дрън... Смятам, че най важното е, че никой не може да накара "великите сили" да спазват правилата за ограничаване на парниковия ефект. Не ми се мисли какво ще стане след 20-30 години...!

В Северна БГ всеки ден си е жега. Това,че в Сф е хладно не означава,че в цяла БГ е хладно. Запада ще се оправи ,имат пари за климатици, ще въведат сиеста и са ок.

От коментарите става ясно, е най-заинтересовани сте от споменаването на гей парада в Мадрид. Ма да бяхте отишли, сега цял живот ще съжалявате...

Явно си бил там и си се кълчотил на някоя платформа. :)))

ДИР-а какво пищите че някъде било жега . Що не пищите когато температурите в Свищов и Русе редовно минават 40 градуса и като екстра не може да се диша от комари . Или е по интересно как се чувстват педалите в Мадрид .

Хай-важното в тази новина е, че ни информираха какво правят гейовете в Дания

Каква апаратура изгаря, всички технически стаи са оборудвани с климатици и системи контрол на всичко, зима и лято е 20 градуса вътре. А останалите хора са по домовете си или в офис помещения, каква работа имаш на открито на 40 градуса ?! На полето, на строежите или по улиците ходят български работници, поляци, негри, пакистанци и всякакви утайка, европеец или англичанин да копае или зидар не съм видял !

искам и тук

кв сибир бил 32 градуса тука сигорно може да доиде тази седмица 40 супер искам тия даждове да се махнат

Ами,в Германия съм.Вие знаете ли как се усеща 35 градуса при 87% влажност-не не знаете.Какво като има басейни езера и т.н. ужасно е.

Вярвам ти, но ти си седиш повечето време у дома, а у вас няма как да нямаш климатик :))))

Всъщност нямам,а и не познавам никой който да има дали българин или германец.Знаеш ли,тук е малко сложно с климатиците-то трябва разрешение за де не грози фасадата,домоуправителят също трябва да разреши,абе сложно е.Всъщност то тук не трябват климатици защото това е аномалия,а иначе си е доста хладно,ама това не значи че на някого му е добре точно сега.В работата също нямам климатик(луксозен старчески дом).То всъщност и в магазините не ги продават толкова агресивно колкото у нас-да не кажа изобщо.

Колко негри има в Белгия не знам, но я се огледай сега в България колко ги има и не само негри. А че си е горещо тези дни тук така си е. Температурите стигнаха 40 градуса, а за една страна с влажен климат това си е доста-а-а-а-а, ако си имаш представа какво значи това. При такива температури тук хората туфират /измъчват се, едвам дишат/ и е обяснимо, но на теб какво да ти разправям... Нали си ивдял негрите, какво ит трябва да знаеш повече от това.

През лятото било жега, 35 градуса. Аз на 35 градуса карам колело в 2 следобяд. Потя се и ми е екстра. Екстра си е топличко, мацки и тн. Това, че някаква тв спестила пари и и изгоряла апаратурата си е нейн проблем. Кво занимавате ганьовеца тука дето на 36 градуса пие гроздова (хлъц) да ме занимавате с глобалното затопляне. Е вижте ги в дубай карат ски па не са се оплакали (хлъц) ма там гроздак няма. Няма и пияни немци - аре със здраве!

Множество оскъдно облечени участници в годишния гей парад в Мадрид се потяха на 36-градусовата жега, - педитата се опекли много густо....

Добре, че имаме тебе да ни продаваш новините на живо от центъра на събитията, че дира за нищо не става.

Мъчи, глупости на търкалета. Басейните са пълни, езера, реки и плажове бъкат от готини мацки с оскъдни бански. Вечер кръчмите са пълни, кипи живот, концерти на открито, бири мири, цигари-мигари и готини мадами.

Каква жега ги гони тия в Европа? Да отидат в Азия, Африка, Южна Америка, Австралия, за да видят какво е жега. Такива температури имаше няколко поредни години в България, ама никой не ревеше за жеги.

Ако в България е странно, до сега само вали и е 20 градуса, за хората в други страни е странно, че е 35 градуса. Какъв е проблема на невежите, които не познават нищо по-различно в тоя живот, от това, с което са се родили?...

Даваха че в Белгия е топло обаче ми направи впечатление че повечето бяха негри.

Занзибар медия предаде че руские новости имали печатна грешка на трета страница

щом ги мъчи , да зарязват ривиерата и да идват в мичур... не бе сега е царево , ли , кво беше там !

Аз съм от Русе - една от най-горещите точки на България всяко лято . от две години съ в Германия в подножието на Алпите. Днес тук беше 35 градуса - определено не се диша, докато в Русе 35 градуса не ги усещам въобще.

Аз пък мръзна на 41 градуса на сянка във Римската държав.

в Западна Европа се очакват -35....какво пишете срещу времето,каквото е, това е.

кога бре ? зимата ли ?

българите както винаги се отличават с страхотна съпричасност и изобщо не са злобни. ялки хорица които освен омраза и шастие от чуждите проблеми нищо друго не им е познато! браво! позлобеите още мамко за проблемите в гърця пък дано вашите се решат през това време!

да видят какво е да е жега. на нас не ни вярват. и асфалта им се разтопи по пътищата. а когато това се случваше при нас изкарваха некачественото изпълнение. сега се оказа ,че и при тях е такова :-)

Една седмица бях във Франция и Германия, днес се прибрах. Жегата наистина е сериозна, дори и за нашите разбирания, но разтопен асфалт така и не видях.

чета коментарите на всички и ми прави впечателние че никои не го приема на сериозно , защото всички мислите за климата в българя. в франця и по точно севернаната част- страсбоург е истински феномен да се наблюдават такива жеги. тук е много студено през зимата а лятото не е така горещо както в булгаря. за някои които не е свикнал на тези жеги 40 градуса е наистина много горещо. хубаво лято

а ти чул ли си ,че дедите на тези хора, са колонизирали половин африка ?

и затова злобеете за климата? ... jалка работа, дано се чувстваш по добре!

"Арте" правиха разследване за далаверите на Ирена Кръстева /Баба Меца/ и Свиньо Пеевски /Мечо от Лафка/. Ако съществува нормална телевизия във Франция, то това са те, защото показаха това, което всички други се страхуваха да покажат! "Навсякъде, когато ти потрябва"

голяма жега. 4-5 седмици лято, случва се всяка година.

Ау, че мъка, на всяка крачка басейн, за децата водни игри в училищния двор, една мъка, направо неописуема...

Не лъжи! От вчера са във ваканция и училищатра са затворени.

Имат поне още две седмици. Жена ми помага сега в едно училище... Те и първолаците в България свършват на 24 май...

ОХ КАК СА СЕ ИЗМЪЧИЛИ ГОРКИТЕ!:))

Aбе тези не знаят ли рецептата??!! Cтудено узаки, топло суфлаки и много много сиртаки!! ;))))

Блазе им, тук още не сме видели истинско лято!

какво се превземат-нормални летни жеги?Пресата само раздува.

аууу, ужасттт, ужастт току-виж, след утре ЕС-ът им се разпадне и няма да разберат, ужас!

Жега жега, ама колко жега е 35 градуса? Виж ако е 50 това се казва жега. Правите от мухата слон.

ами, всичко правят за пари! парникови газове...глупости на таркалета! сигурно в африка където няма никаква индустрия от векове има жеги или при арабитe са умрели хората! пак ще измислят някакви такси данъци и ред глупости за да могат да лапат, алчните хиени!;)