Откраднаха експлозиви и детонатори от френска военна база

Най-малко 150 пластични експлозива и детонатори, както и 40 ръчни гранати бяха откраднати от френската военна база "Мирамас" близо до Марсилия.

Обратно в новината

Коментари - Откраднаха експлозиви и детонатори от френска военна база | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще си ги намерят като избухне айфеловата кула...

Както е тръгнало и "Мистралите" ще им откраднат.

Много скалъпена история, чудя се само на по-малоумните коментари относно бойната готовност на французите. Тази работа е 100% вътрешна, никакви чужденци не са прониквали в никакви бази. А що се отнася до "Американеца всепроникващ в строго охранявани обекти" - вервайте на книгата на американеца, където желаното се представя за реално (във връзка с един тъп коментар по-надолу). Някой си е взел точно каквото му трябва и този някой случайно сигурно е от френското военно разузнаване. Предвид изчезналото, надявам се да не го използват в собствената си държава и след това да набедят онези първобитните. 150 кг миришат за бъдещо оправдание за френския аналог на "Патриотичния акт"!!!

Като чета тролските разисквания излиза че само рашъните са мъжкари.

Скоро ще им ги върнат - в някой МОЛ ;)

Всички хвалят службите във Франция, но те са слаби и пробити отвсякъде. До сега да сте прочели службите във Франция да са предотвратили нещо. Даже един наш капитан на кораб ги е преебал и е доставил оръжие на арабеските в Тунис които са се биели срещу фраонсетата. Франсетата са толкова елементарни, че и до днес не са потърсили отговорност поне за контрабанда на оръжия в особено големи размери на България и БКП/БСП и лично от капитана като съучастник и извършител на международен канал за контрабанда на оръжие и финансиране на терористични групировки. Какво дпуго да кажа за елементарните франсета. Препоръчвам да прочетете том 4 на американският командос - тюлен Ричард Марчинко, който разказва, как е проникнал във френска атомна централа и е откраднал от там сандъци с биологично оръжие... Та така за франсетата. Не се подигравайте на руснаците. Там яко бият. Ако не вярвате - отидете и опитайте. Франсетата ще почнат да се лигавят за правата на човека и други простотии... Те просто са малоумници. Затова арабеските ги колят - мир на праха на невинните жертви. Франсетата ни дадоха свирките. Сега е време да използват гънките си, ако искат да оцелеят като нация. Марсилия е вече почти арабски анклав. Въпрос на малко време да стане Френско Косово.

Службите от Франция особено много ги хвалят в плевенското село Коиловци :) Обичат ги хората :)))

в това време, в "борбътъ" за вечно недозалебилите. е редно да се включи и петела от стобора в лицето на миндянеца, както и товарищ петър щурм, константинов, но само до толкова "защото са социалисти" (и цяла фамилия от мафиотски компании) и на тях не им пречи никоя диктатура, докато бъдат подкрепяни от мънгизите на бхк. който по принцип е антибългарски. но както и да е.

Това в Русия НЕ може да се случи. 1. Там нямаше да ги откраднат през някаква ограда/стена - а щяха кротичко да подкупят старшинката и да им ги донесат с транспорт до посочен адрес 2. Дори и да бъде открита липсата на боеприпасите - това никога нямаше да бъде оповестено в медиите :)

и защо ни следят нас, заспалите служби на бундестага, подчинение на нса на тъпото-бушле от скъл енд боунс? всички карти са у вас! ченгесари слабоумни! ето, имате правата и да унищожите света ни.

Коиловските селяци от Севера нали бяха смазали от бой някакви френски командоси :) Тези франсета са по-голяма смешка и от нас българите.

ама французите си бяха забравили дипломите по карате,ако бяха си ги носили нашите баи ганьовци щяха да изорат нивата с марш на скок :-)

Ако продължи с еврогейщината, Западна Европа ще бъде срината и унищожена. Не мога да разбера тези хора луди ли са? И в България е същото, но при нас проблема също дойде с "демокрацията", а и ние все още не сме тотални Кончитки и имаме шансове.

Е франсетата какво очакват? Да им потвърди лично,че е религиозен мотива? Вижда ми се малко идиотско цялото това нещо.Той им го е показал с дейсвтията си мотива.Какво сега полицията търси вариант да го пусне или какво?

За Марсилия съм чувал, че там алжирците и африканците вече са мнозинство, така че е доста вероятно кражбата да е извършена от ислямски екстремисти, и оръжията да се използват от тях за бъдещи атентати. Тъй като наркотрафикът там също е доста развит, другият вариант е крадците да са от този бизнес, и оръжията да бъдат използвани срещу конкурентни наркобанди. Така или иначе, скоро ще се разбере.

... ааа споко скоро ще им ги върнат

брях, ме уи.....откакто нашата дръжава е членка ( мъничко импотйентнон членче) на НАтО - то много паднаха стандартите.....

Оставка!

Великото френско НАТО, така е с професионалната армия, с течение на времето се отпускат стават приятели, любовници, еднополов брак. Няма по-добре от наборната армия, периода е къс, постоянна ротация, с това бдителността е много по-голяма. В складовете има доста постове, постоянни проверки, такива събития са малко вероятни, не че не може обаче е много по-трудно, трябва да ликвидират стража. В момента дават складове на частна охрана, направо безумие.

Ще очакваме поредният терористичен акт, организиран от службите на"наши партньори".

а персонала ще е от Дагестан. Руските служби оказва се охотно раздават задгранични паспорти на всякакъв вид брадати екскурзианти..

Никой не може да се сравни с колегите им от ЦРУ обаче!

така се оказва в живота , че прекалената толерантност е вредна. А Европа беше доста толерантна..се вижда..и сега трябва да се осмисли цялата стратегия за правата на човека.

Ясно, хлапетата са ги откраднали. Май ще трябва да мобилизират пак полицаите на Луи Дьо Финес, които се справят доста по-професионално от специалните им части в момента.

Френска му работа, уж затегнато положение, уж повишена готовност, а те им измъкнали пластичните експлозиви под носа. То сега остана и Лувъра да им откраднат - как пазят тези хора, не знам, но май нищо не пазят. Петли, само кукуригат. Но какво се чудя , нали нашите земеделци преди години хубаво натупаха френските спец части в някаква нива. Те такава я направихме Европата, !?......

Прогнозата за времето: А над Франция, очакваме дъжд от самолети.

Френците къде ли си държат атомните бомби?

Снимката става за илюстрация на поговорката "След дъжд - качулка".

Тези взривове за какво бяха?

Значи у нас, във военните складове липсва половината въоръжение.

Лошо, но и по-лошо ще става там, защото специално в Марсилия, трудно ще намериш по улиците дори един бял човек - само араби и негри шетат из града със свирепи погледи и лоши намерения. Колко му е да ги манипулират терористите. И не само в Марсилия, май навсякъде във Франция е така, там полека-лека се настанява здраво и стабилно мюсюлманският свят. Ние, християните, трябва да сме многто сплотени и единни в борбата с радикалния ислям, а точно това в момента не е така: разделиха американци и руснаци, европейците и те се люшкат насам-натам, а това е точно зелена светлина за исляма.

Единствената мюсулманска държава, в която се продава списанието "Playboy" е Франция.

Може да добавиш "все още се продава"

Големи балъци не можаха ли да я запалят тая база .....

Тия на снимката кво пазят? Празният склад ли?