Въоръжени пазят пътниците във френските влакове

Въоръжени цивилни служители ще има от утре във влаковете и метрото във Франция.

Обратно в новината

Коментари - Въоръжени пазят пътниците във френските влакове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой не пазят. Просто стъпка по стъпка се въвежда военно положение и диктатура. Нито един от атентатите е във влак. Французите загубиха свободата си. Скоро ще има извънредни съдилища.

как да нямаше атентати във влакове. само във франция тази година са 3. преди няколко месеца имаше в германия. а само преди няколко дена имаше нов в германия във влак. но тук не го казаха. изглежда не ги следиш тези работи.

Тотално фиаско на всички западни служби и правителства! Ако щат да назначат още 100 хиляди полицаи, психолози и познавачи на исляма, резултати няма да има! Ако ще, шефа на света, Обамата, да подслушва още 4 милиарда телефона, барабар с този на баба Ангела, кошмарът от терористичната заплаха ще си остане! Защото службите и администраторите в правителствата, нямат и нула понятие, какво изобщо става. Нямат нито идея, нито план, нито концепция, нито визия!

Службите и администраторите в правителствата имат идея, концепция, план и визия, и ги осъществяват в помощ на третото поред ислямско нашествие, след османското и арабското. Но се правят на умрели лисици, за заблуда на масата евродебили.

В дългосрочен план далеч по-безопасно и евтино ще е да се изселят всички мюсюлмани от Европа, отколкото да се пръскат милиарди, за неща които няма да имат никакъв ефект.

Най-евтино е, да не се допускат. А, не първо да се допускат, пък после да се гонят.

Лицемерите да продължават да твърдят, че животът ни не се е променил след нахлуването на варварите.

Вместо, да се пазят гражданите по железниците, или пък да се въоръжават, самите граждани (както има предложения в коментарите), или пък да се "експулсират" навлеците, не е ли най-просто тези полицаи да пазят по гарите да пазят границите и да не допускат незаконна емиграция.

ВМЕСТО да пазят по гарите

Имиграция

а полицаите в софииското метро вече имат явни симптоми на откачане! ша го забележите и вие в скоро време!

Въоръжени цивилни служители ще има от утре във влаковете и метрото във Франция..... ---- хе хе хе! на ви демокация и свобода и запад и ес!!!! а когато тези въоръжен цивилни почват да откачат, а те ша започнат и да откачат, ша видите и нов вид теоризъм!!! виновни ви били имигрантите? а тези които ги гонят като стадо с бомбардировки са невинни, нали? ха ха ха! ша има да благославяте и блогославяте строителите на софииското метро и всички строители на демокрацията! хо хо хо!

до там я докараха. с толерантността към исляма. тъпанари.

Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и почтеността като архаични отживелици. Простащината, наглостта, лъжата и измамата, пиянството и наркоманията, животинския страх сред хората, безсрамието, доносничеството и още много пороци заложени в човека трябва да се раздвижат. Така ще разклащаме поколение след поколение, ще предизвикваме ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем човек с консумативна психика на елементарен потребител. Всичко това ще извършим под девиза: "ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ. Фостър Дълес

Като човек наблюдателен си седя и гледам как либерстията унищожава всичко съградено от европейците през епохата на Възраждането.Гледам как се рушат храмове на Христос,как се издигат в култ плътските грехове,как се въздига на пиадестал глупостта и алчността, как жените се мислят за нещо повече от това което им е определил Господ, а именно да бъдат майки и верни съпруги.Гледам ги отсрани и тези "велики" французи,които отглеждат змии в пазвите си и ги пускат да се множат, гледам как "работливите" германци посрещат с плюшени играчки и добре дошли нашествениците в техните градове, гледам ни и нас дето и на кръст да ни разпънат пак ще ходим да работим за тираните си.Гледам и се питам аз ли съм луд или всички около мен са полудели.

Великият Ботев е казал: "У нас свестните считат за луди". Това не важи само за БГ. Това е валидно за Европа. А нашите политици освен, че са луди, те са алчни и некадърни.

ВСИЧКИ, КОИТО РАБОТИМ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ПЛАЧЕМ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА ПОЛИТИЦИТЕ НИ СА ЗАВИСИМИ ОТ СКРИТ ВЪНШЕН СВЯТ И НИЩО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ, ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ, ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА НИ.

Париж се опитват да въведат привиден контрол,заради съмнителните си атентати!!!Какво става с един Берлин,Рим,Мадрид,Виена,Будапеща,Варшава???Няма вечни приятели,а само вечни интереси!!!ЕС нещо не се съобразява с желанията на САЩ в последно време и ще има СОПА.С лакеите които не са си свършили добре поставените задачи е ясно какво ще им се случи,но проблема е ,че и къщите ще им горят!!!Жалко за ЕВРОПА!

Ето това си е събитие.Парижани могат вече да са спокойни,до момента,когато въоръжените не цивилни няма да са достатъчни,за справяне с "атентатите" извън обществения им транспорт.В неделя унгарския народ,ще покаже,че положението е извън контрол от ЕС-управниците!!!Вече е късно,за мирна корекция...Г-н Борисов,а вие спите ли спокойно???Жалко за ЕВРОПА,много от мегаполисите и,ще заприличат на Алепо(Сирия).Готови ли сме ???

Европа С бързи стъпки към Средновековието --- Служителите на германската полиция ще бъдат оборудвани с ризници (тип-плетени/chainmail). В социалните мрежи се появиха снимки, вероятно показващи последния стон на достиженията на 21 век в сферата на полицията, от които се вижда, че под бронежилетките немските полицаи са с ризници. Мярката идва в отговор на доста зачестилите в последно време нападения с хладно оръжие ножове и брадви.

" Ще направим света толкова несигурен, че хората сами ще се откажат от свободата си в замяна на някаква сигурност." Те напредват в плановете, а ние седим и наблюдаваме това безучастно.Направили са ни и "социални мрежи", където хората изпускат парата, а и между другото си вкарват доброволно цялата лична и интимна информация, че да е възможно най-лесно и евтино да ги манипулират и управляват. Като срещна майки щастливо бутайки детски колички винаги се питам дават ли си сметка в какъв духовен ад ще живеят децата им като пораснат ......

Полицията на вавилон охранява мирните гравдани и ги пази от тяхната свобода сякаш са в конвой затворници. Може би затова плътските строителите на вавилон създават и поддръжат тероризма като контратеза на технита желани действия и ред, в лицето на мнимата ислямска държава, на която само името и е такова.

Абсолютно точно самата истина. Политиците (или по-точно техните кукловоди), които уж решават проблемите ни, всъщност са виновни за всичко. Проблем - реакция - решение. Създаваме проблем, който не съществува, очакваме обществената реакция (уплашените хора искат от същото това правителство повече полицейщина, за да ги пази от тероризма) и следва решението - създаването на полицейски суперщат в лицето на ЕС и централизиран контрол.

Все по-ясно се оформя идиличната западна действителност под ислямското "присъствие", а по-късно и при пълната власт на шариата. Преди шест века не ги огря, но сега ще си го получат с лихвите. Хак им е! (Не, че нас ще ни отмине, де...)

Голяма новина няма що, то в БДЖ от едно време си има транспортна полиция

в бдж ,тези полицаи гонят крадците,а не терористите .

ами ние отдавна сме милиционерска държава, ама населението не го вярва ..

Чисто статистически нормалните хора са винаги многократно повече от всички форми на терористи, психопати и т.н. От всеобщата въоръженост лесно произлиза максимата, че от влезлите в престрелка терористи ще оцеляват рядко и малцина. Вероятността някой да се прави на герой всяка седмица и да оцелее е нулева. Ако медиите спрат да се интересуват от темата тероризмът съвсем ще угасне - без пропаганда, с непрекъснати жертви и пълно пренебрежение към темата. Ако във френското кино преди време хората не бяха просто жертви, а въоръжени дори съвсем слабо жертвите щяха да са многократно по-малко сред тях. Както става в щатите в подобни случаи. Терориста гръмва двама-трима и останалите случайни минувачи го правят на швейцарско сирене.

се хранят с кръв.

Най разумното решение е експулсиране на всички араби от цяла Европа. Днес на пъпа на София, в подножието на паметника на св. София куп арабски боклуци бяха налягали по стъпалата, а един пикаеше, после легна да спи зад паметника. Ни полиция, ни жандармерия, ни скинари, ни общинари. Тези изроди храним и ще ни затрупат с лайната си, ако не ги изгоним веднага. Това не са бежанци, а паразити, като нашите мангали.

Вместо да се "експулсират", по-разумно е да не се допущат в Европа.

Вече започват да се нагаждат към "обичаите" на скъпите гости любители на ножове и други играчки. И пак хората ще се страхуват на всяка крачка, за което да благодарят на политиците си.

Тези ще дойдат на нашият опит - жп полицията. Ама нашите през това време и това закриват.

LI4I SI 4E INTEGRACIQTA NA MANGO DO6YL DA "RABOTI'' E USPE6NA.

А най-простото и действащо решение е свободната продажба, носене и употреба на оръжие при необходимост от всеки гражданин. Освен всичко друго създава работни места и драматично повишава сигурността. Но проблем, повишава и свободата, а това се стремят да не се допуска !

При свободен достъп до оръжие, всички ще се изпотрепем помежду си, и накрая няма да остане никой.

Ахаааа, ясно, това е демокрация в най-чистия и вид. Свободията и криво разбраната МЕРКЕЛСКА демокрация на климактериума МЕРКЕЛ и на тъпака ОЛАНД до там докараха ЕВРОПА!

Не са Меркел и Оланд - тези са само изпълнители, марионетки. Истинските мозъци, които раждат и планират тези глобални сценарии, са зад океана и са добре скрити от обществото, но успешно му дърпат конците и го водят в желаната от тях сатанинска посока.

Стане ли тъй,да пътуваш и до тебе да стои войник с автомат,да ти е.а и живота,да ти е.а и демокрацията,да ти е.а и борбата с тероризма!

За жалост, в момента Париж изглежда точно така... на всеки ъгъл стоят военни с Калашников, по 5-6 на групи патрулират

С Калашников, мислех че имат друго автоматично оръжие. Калашниците може да са Български,нашите са най добрите.

ами това е .апокалипсиса започна...

По обходните маршрути, по най, най- глухи улици! Във влака, и във метрото, стрелят ако прднеш леко!

А леле издъниха бюджета

А БЪЛГАРИЯ МУТРИТЕ НАЕМАТ АФГАНИСТАНЦИ ДА ГИ ПАЗЯТ ОТ НАРОДА :)))

Нещо важно съм пропуснал, явно. Обясни, моля!