Като в уестърн ограбиха влак във Франция

Също като в сцена от уестърн маскирани бандити ограбиха снощи товарен влак в Южна Франция, след като блокираха релсите с метални греди и колички за пазаруване.

Обратно в новината

Коментари - Като в уестърн ограбиха влак във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А френската полиция, също като във филмите с Луи дьо Финес, още не знае какво са откраднали (почти 24 ч.), но знае, че са откраднали.

Ха, французи обират влак като в американски филм! Я, Цвъци да помогне на френските братя от полицията! Нашите ще хванат крадливите франсета за 0 време.

тва ако има записи - аудио ....нема начин да нема начин да не се чува..."ай по бърже ва чи шъ нъ фанат")))))

А, сега е време да видим дългата ръка на нашета полиция, която пази не само нас, но и нашите семейства в нашия общ европейски дом.

Търсете сред нашенски цигани и проверете кога са минали граница и с какво :-))))

Виждам проблеми в правоохранителната система на Франция и смятам, че трябва да бъдат извадени от Шенгенското пространство! :)))

Да не са нашите циганя! Те мине, не мине нощ и обираха влака в БГ-то!!

Хаха, тия да не са били на стаж у Факултето?

Честно казано, незнам дали тия от Марсилия ходят на стаж у Факултето или обратното ... Марсилия е манго и всичкото боклук от арабия, африка и неясна смес от френски рапери накуп ...

Пресни новини от там. Били са недоинтегрирани роми от България. Били върнати от Франция и за отмъщение дето не им дали по 220 евро отишли да си ги приберат. Влакът превозвал медни жици и череши.

Да не би тунизийските и алжирските банди вече да са се организирали в Южна Франция?! Или пак "румънски и български граждани" от един определен етнос са си показали всичките способности?! Щото не ми се вярва някой французин да не спи нощем, за да граби напосоки пощенски вагони с неизвестно съдържание, че и във вид на организирана банда ... Простотията е без граници!

Със сигурност не е имало български и румънски граждани от определен етнос, защото тогава влакът нямаше да бъде спрян с натрупване на метални предмети върху релсите а с открадване на самите релси.

Ндаа, дедуктивният метод си е железен - класика в жанра! Значи, арабески са, те май братчеди си падат малко с нашите ... поне външно си приличат. Е, свихме малко кръга на заподозрените, нататък френските поаровци да продължат, аз врвам в тях.

bira_more

+1

браво, много сладко!

не... не сте разбрали... в България е било... и ББ и Цвъ са виновни.