Фийон: Санкциите срещу Русия са безсмислени

Санкциите на Европейския съюз срещу Русия са безсмислени, заяви днес фаворитът за френските президентски избори Франсоа Фийон при посещение в Берлин.

Обратно в новината

Коментари - Фийон: Санкциите срещу Русия са безсмислени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На мене санкциите ми носят полза, защото купувам изгодно немски салами и масло, евтини продукти от средиземноморските страни и много други неща. Ако се вдигнат санкциите Андрешко ще вдигна спекулативно цените на некачествената си продукция!

Щом мурзилките вият на умряло против санкциите,значи те са правилни и ще останат...

Да така е, освен това спирането на Южен поток беше правилно, спирането на Бургас-Александрополис беше правилно и спирането на Белене също. Сега сме голи и боси но правилни.

Да, ама Путин обяви, че санкциите само помагат на Русия да стане пак велика държава като СССР и иска още санкции! Тоя Фион явно не е в час!

Тоя как може да казва такива неща?аЯвно не се е посъветвал с ,,българския плзмодий,,. Веднага се възполза от това ,че Плювналиев го няма и хоп санкциите не са полезни!

ЕС Пинчерчетата, които лижат подметките но Обонгу, продължават да ги лижат без да са обърнали внимание, че Обонгу вече го няма. ТАКА ПО ИНЕРЦИЯ СЪС ЗАТВОРЕНИ ОЧИ

Санкциите засягат само руски олигарси-милиардери и близки до Путин. За тях ли се тревожите. Да си пият самогона и да гледат сателитна телевизия. Французите и Хитлер пуснаха без бой а после американци и съюзници ги освобождаваха. Плитка памет френска.

abasador

интересно, изказване ....Санкциите на ЕС срещу Русия са безсмислени, заяви днес ... господин Фийон, да не си прекалил с някои прекрасен френски коняк, ако смея да питам? Лек ден.

Е какво сте сбъркали!Тръмп само така си говори,дай сега,да видим,какво,що и нищо още!Украйна не била правила нищо е какво да прави,тя не се е самоокупирала,навлеците не излизат ,ами да се махат,обаче не искат да излиза че войските са руски,ами били сепаратисти,дето изведнъж си купиха танкове и ракети Бук и оръжие и ей тъй на измишльотини!Нахалството на Кремъл е пословично и нагло,защото хем влязоха в Украйна,и когато получиха санкции и то не за всичко и за това наложиха контрасанкции,та от такива хора да се търсят промени ако се отменят,просто абсурд!

ХРИСТИЯНИТЕ КОГАТО СЕ МОЛЯТ,СЕ ОБРЪЩАТ НА ИЗТОК!!!

Германският проект -ЕС остава прецакан отвсякъде ! Смисъла на ЕС и НАТО се губи ежедневно ! Хиляди чиновници на Огромни Заплати...треперят в Паника за бъдещето си ! Здраво порно за кулвата ЕС ...Бълагари заради ГЕРБ забърсва отзад. Не се доверявайте на ГЕРБ !Заради децата си !

Дай да вярваме на матрьошките на каишка!Те са готови продадени,никакво национално чувство!

Къде сбъркахме та съдбата ни наказва отново така пак зона на руско влияние. Та ние направихме толкова много за защита на евроатлантическите ценности. Всички наши външни министри напоследък например бяха с нетрадиционна ориентация,Направихме даже повече от самите съоснователи на съюза. Ние изпълнихме всички указания на отбранителният алианс, ние не дадохме пиле да прехвръкне през нашата граница към азиатите. И сега такава черна неблагодарност. Какво ще правим от тук нататък

Няма страшно, ще се върнеш пак на околовръстното. Руснаците са добри хора и умеят да прощават.

Като толкова харесвеш рашките, защо не отиваш при тях, да си гладувате заедно

Как така нали преди две години щяха да са капитулирали в Кремъл... кво се обърка пак да еа тая крива нива. И за кво изгонихме инвеститорите и туристите, за кво спряхме износа, за чий ... се скарахме с тях и влязахме в ебти кризата тука?

Е-е, на маймуни на направихти, уа, г'усин Фийон: Първом Здравствуйте братушки, после Уелкам, американ Мастърс. С'я, к'о - уелкам, братушки ли ли, уа? Или "ни-ха, чжунхуа тунг-чи"( "здравейте, другари" на китайски) Ави-и , няма проблем - ний сме свикнали...

Каквоооооооооооо?????? Ама как???????? Не може да бъде!?!?!?!?!? Стига бе!?!?!?!?! Каква ста на тя, а ????????????

превод от французойски .... колко сме загубени ... ние .. европейците

къде са протестите в тази новина, нещо не им изнася, що ли??? хахахахахахахахахахахахахахахаха

Самите санкции не са самоцел, това както и проблема с газа са насочени към решаване с Украйна по взаимно приемлив за двете страни начин. Без тях Украйна ще бъде изтъргувана и предадена, въпреки това трябва да се прави всичко възможно за разведряване на отношенията.

Фийон,Фийон ,Фийон ! за Путин ще е добре,може би и за франция няма да е зле ,да започне по-независима политика от сащ и брюксел ,чийто мозъци са доста позеленяли ,даже мухлясали и гангренясали .

Шайката негодници наело с Дъртата, ерзац-любовника Оланд( той ходеше с дамски мотоциклет на "тайни" срещи с някаква баба), изпеченото моше Юнкер и тям подобни трябва да бъдат изметени, ако не искаме Европа да бъде напълно съсипана от безумията им. Както Америка - от маймунджулуците на Обонго.

За да сме обективни, Жоли Гайет е красива артиска, родена 1972 г. и е далече от образа на бабичка. Това обяснява донякъде факта, защо Оланд си загуби главата по нея.

Иван Петров

коя глава?

Напълно е прав.

Я го кажете на нашите "реформатори", че да видите на какво ще ви направят. Нищо, че сте кандидат-президент. Макар, че са доморасли политици и никой навън не ги познава, разбират най-много от всички.

Точно Роско е папагал, който се мисли за орел и не знае, къде се намира. По-неадекватен политик май нямаме.

И двата кандидата за президент искат сваляне на санкциите + американският президент :):) Плевелиев какво ли прави :):)

Плевнята сбърка отбора!

Не, обора! :)))

Запада не трябва да прави грешката да предава източна европа и да я оставя на произвола на руските фашисти. Руската пропаганда ще се възползва от това.

ЗападЪт се пише...h като baj h :)

Западна, запада, западна!

вярно:"Убеден съм, че икономическите санкции са напълно неефективни"- особено за ЕС. Отдавна им е ясно, ама Обамоффф не им даваше да гъкнат.

Тръмп вади Мексико и слага Британия в НАФТА. Сметката на англичаните в този съюз е 10 пъти по голяма от ЕС. Така, че ЕС квичи за големите пазари на Британия, Канад, Австралия, Н.Зеландия и пр.На англичаните не им дремеше. Работят си със своя валута и никакво евро.Хайде бакалъм !

ама за последните 5 години толкова ниско не е падал паунда. Само преди 8 години беше стигнал на тези нива като им се разтресе системата с гръм и трясък

На бабата й се плаче. Алтернативата във Франция е Фийон или Льо Пен. Когото и да изберат след няколко месеца, Пакс Вилкомен Акбар ще се разтресе.

ГРУ само слухти някой да се изпусне да замаже греховете на варварска Русия която гази международните закони и окупира територии,убива цивилни,извършва геноцид на доста народи . Санкциите са един цивилизован начин за наказване на такива варвари..

А бе Щерев, къде изчезна2 Болен ли беше? Без теб в нета е празно. Твоите премъдрости ни липсваха.

ха.ха.ха

Имало и умни западни политици.

но този не е от тях. Като типичен путинофил гледа как да изкопчи малко електорат като се прави на интересен. Същата работа като нашите тъпи ЮРУШчии.

Много, но недостатъчно малоумници като теб разглеждат нещата от тази страна. Умнити политици и хора гледат на тази част от истока като на един бездънен пазар. Освен това страната която оплюваш е страната с най-голям природен ресурс, оценен на около 75 000 трилиона евра, ако изобщо си представяш колко е това. Само да ти кажа за справка - велика кравария има около 35 000 евра такъв ресурс, а дори и взета заедно с Китай не достигат този на рашънчетата.

Тръмп: "Дайте да видим дали можем да постигнем добра сделка с Русия". Прагматизъм, ум, усет към сделките. Не напразно се е изправял след няколко фалита. И в ЕС започва промяна, но не в мисленето, а по неволя, защото това им "пее"бонбониерата. Дано това продължи с успех!

Нима е възможно това търговия с вечните и непреходни евроатлантическите ценности, та те са в основата на евроатлантическата цивилизация. Това е предателство, това е кощунство.

истински гордите европейци мислят прагматично, с ум и разум. А Щеревци винаги ще има, те са като муйте-досадни.

А бе още ли има такива "горди" идиоти?

Още тогава коментирах, че Западът ще предаде Украйна. Поучително е да си гледаме интересите и да не пускаме на Великите сили да забогатяват на наш гръб и да ни използват за своите цели. Едно време Франция говореше за демокрация и прелестите на ЕС, а сега забравя народа на Украйна, който загуби територия и хора заради ЕС.

И какво можеше да направи повече ЕС за Украйна, освен да ги насъсква срещу Русия?

Кичо

Ех Вова Вова и този ли го купи и милярдера купи сал наш Роско неможеш оти е джелезен или немаш толкова паре...

РУСНАЦИТЕ СНЯГ ЩЕ ЯДАТ, НО НИКОГА НЯМА ДА ПРОДАДАТ СВОЯ СУВЕРИНИТЕТ И НЕЗАВИСИМОСТ. ИМЕННО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ВСЯКАКВИ САНКЦИИ СРЕЩУ РУСИЯ СА БЕЗМИСЛЕНИ. 18.1.17 Г. фокс НЮЗ

И Тръмп ли е такъв? Защото и той така смята? Тръп мисли за света! Тръмп иска да прави бизнес,а не война глупчо! Плевнелиев нищо не мисли! Защото няма с какво.

Играчка-плачка казваше баба ми като бях дете. След това или падах от стола на главата си, или с едната ръка затръшвах вратата върху другата. Така ясно разбирах че е права, но много ме беше яд на нея. Закачките с Русия са плачки до една. Закачаха се едни много отворени,чак по Москва, Сталинград и Курск се закачаха и накрая стана плачка-руснаците се покатериха на покрива на Райхстага. И досега има паркирани едни гигантски руски 152мм гаубици отпред за спомен от тази закачка. Грузия се закачи 2008 с дедо си и загуби завинаги Абхазия. 1992 имаше закачки с Приднестровие, пак плачки накрая. 2013 Нюланд се закачаше с едни курабийки, fuck the eu (егати закачката уж от приятели) и Украина с раздели с Крим завинаги. Иначе сега щеше да има натовски ракети там. Не разбра света, че с Русия закачката е играчка плачка и продължава да настъпва мотиката. Продължава високомерния Запад да тества закона за гравитацията, падайки на глава всеки път. Как да обясниш на неграмотни евраци и бараци простаци, ЧЕ РУСИЯ Е СИЛНА, ГОЛЯМА СТРАНА С МОЩНА АРМИЯ И СЕ БИЕ МНОГО ЛОШО, ЧЕ ХОРАТА ТАМ СА БОЛНИ НА ТЕМА ПАТРИОТИЗЪМ, НЕ СА МУХЛЬОВЦИ КАТО НАС И КАТО Я ПРОБВАШ ПРОСТАШКИ И ЕВРАШКИ, ВИНАГИ СТАВА ПЛАЧКА НАКРАЯ. ОЩЕ СА ПОТРОШЕНИ КЕРЕМИДИТЕ НА РАЙСТАГА ОТ 1945, 9-ТИ МАЙ. Е ПРОБВАЙТЕ СЕ ПАК И ЩЕ ВИДИТЕ ДАЛИ Е ТАКА.

с телешкия си възторг,че от напъване може да нацапаш гащите. Всички т.н. Велики сили се интересуват само от своите имперски амбиции. През малките народи като нашия минават като валяк. И нито една от тях не прави изключение вкл. и любимата ти Русия.

И МЕДВЕДЕВ ВЧЕРА КАЗА, ЧЕ МУ ХАРЕСВАТ :)

Така е! След като Мънкито постоянно ги нагряваше: - Дървете се! Дървете се!!..на изток Бе, "спадайте го", пък после каквото Тато Тръмп каже!

че ЕС е по-голям от УСА и Русия взети заедно като покупателна способност. А парата движи света.

и по население също.

какво ме интересува мнението на някой който не е във властта? Все едно да питам Каспаров за политиката на Путин. Разбира се че ще плюе.

И този като Тръмп е рубладжия на хранилка при Путин. Оялите се стари европейци ни предават за жълти стотинки. В името на евроатлантическите ценности ние жертвахме всичко, но не допуснахме зловредната руска газ да разяжда демокрацията. Пренаписахме си историята така,че да е правилна в съзвучие с евроатлантическите ценности, разрушихме си неправилната икномика само и само да не допуснем потомците на ордата на свещенната европейска заемя. И сега какаво някакви си французи ще казват,че всичко това било напразно. Какво то да не вземе да се окаже,че и евроатлантическите ценности са били измама.

Голям глупак, а не горд европеец си, драги ! Наистина от пренатягане и заради личните попълнения на банковите сметки на шепа нашенски тарикати съсипахме и малкото, което все пак бяхме постигнали в живота си. От горди българи се превърнахме в прислужници, при това - на най-бедните и икономически слаби членове на ЕС. Затова днес някои паразити изпадат в шок, че хранилката отвън ще секне и ще им се наложи и на тях на гърба си да усетят прехвалените "постижения" на досегашната либерална европейска политика. Какво спечели обикновеният българин от санкциите към Русия и от нескопосаното и неадекватно подскачане на досегашното врабче-ястреб от "Дондуков"2 ? Икономиката ни цъфна и върза, чудим се къде да харчим напечелените от това деяние пари ! Големите и силни държави ще се разберат, само такива мижитурки като нас отново ще останат прецакани (виж на сръбски как звучи "прецакани")...

Постовете на Гордия Европеец много ми харесват. Човекът има добро чувство за хумор.

Забрави да споменеш, че ... аха и за малко да се откажеме и от кирилицата и да пропишем на латиница, защото така изисквал Брюксел, но ни се размина само с номерата на колите, че на кирилица не можели да ги четат, но на арбските автомобили всичко им се разбира!

Хубав материал! Дано го прочете лицето Росен Плевнелиев! Това е материал за ограмотяване! Полезен е и за Бойко Борисов,Цветан Цветанов,Реформаторския блок и тия дето им викат Патриотичен фронт с вожд Валери Симеонов. Дано малко влезе в манерките,щото са доста кухи! А иначе същото казва и другия голям претендент Марин Льо Пен. Даже тя твърди още нещо,че Крим е руски. Всяко нещо с времето си. И за това ще узреят. Е,вярно,че някои казват,че нямала никакви шансове. То Тръмп и Радев също нямаха,ама знае ли човек. Така че,полекичка на завоите. Да не стане уйт!

Преди около 80 години, Франция не наложи санкции срещу анексирането на Судетската област и Австрия. След няколко години германците маршируваха под триумфалната арка...

Как да наложи санкции като собственият и министър председател подписа споразумението за Судетите в Мунхен?

Фийон каза, че ще е нужен жест от Русия, преди санкциите да бъдат вдигнати. Ами Путин ще направи жест на ЕС и НАТО, ама не знам дали ще им хареса жеста. )))) Нещо като комбинация от три пръста с преобладаване на средния...

още по-големия проблем е, че и Тръмп го направи този жест към ЕС и НАТО вече.

леле колко си оригинален. много, много си умен и много ерудиран

.. ама върши работа тука, при приемане в болниците!?

Пу мръсен комунисг.Марш при Рошко на лекции...

мдааа... какво ще правят сега брюкселските зелки?