Франция съди шефа на МВФ заради аферата ”Тапи”

Касационният съд на Франция постанови, че управляващият директор на МВФ Кристин Лагард трябва да бъде съдена за ролята си по делото "Тапи".

Обратно в новината

Коментари - Франция съди шефа на МВФ заради аферата ”Тапи” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак простотия - фащ напави това за да не стане президент Тапи ЗАЩОТО Е ОТ ТИПА НА ДН ГОЛ. а така ВАСАЛА франция икономически губи с всеки ден и това че съдът ня кокой си е ПЪЛНА МЪГЛА НА ОЧИТЕ НА ПРОСТИЯ НАРОД

хммм,и тая корупирана кучка управлява МВФ

и сега пак въпросът е кой кого затапи?

Като шеф на МВФ е над законите на страните по света, но деянието е извършено преди това, така че какво значи, че МВФ я подкрепя?

Като шеф на МВФ вероятно само аванса за месеца е бил 15 000 евра...А колкото "до" едната година затвор, то и един ден е "до една година"...Но вероятно ще получи условна...Като стане пак шеф на МВФ ако пак направи далавера, условната присъда ще влезе в сила...Строго и жестоко наказание!...Предназначено за аудитория баламурници...!

За тези ли един главок им казваше началниците ?

Струва ми се, че беше някакъв зеленчук.

ощетила е Франция с 404 милиона евро неправомерно изплатени на олигарх и максималното е 1 година и 15 000 евро глоба .Срам срам за правораздавателната система.

Тя все пак е франсе, а работи за USA. Ако не иска с добро да сътрудничи на Франция ще гризне дръвцето.

Силните на деня ... вече 300 хиляди години правят ЕКСПЕРИМЕНТИ с Човечеството. Основната цел на провежданите генетични "експерименти" е да се сдобият с ДУША. Обаче да сега не успяват с това си намерение, защото трябва да сменят парадигмата си на властване - робовладелство. Единственото което са направили, е Дезоксирибонуклеинова киселина която може да ги превръща рептилкото им тяло, в човешко. Или както се казваше в американския драматичен сериал по идея на Марк Фрост и Дейвид Линч, заснет за ABC в периода 19901991 г. "Туин пийкс", "СОВИТЕ НЕ СА, ТОВА КОЕТО СА."

Егаси корумпирания елит

Браво.Това се казва мащаб.А наказанието-година и глоба 1 работна заплата.В демокрациите корупцията е запазена за по-заможните.Бедните-те си знаят.

хм борбата на титаните продължава