Продължават ученическите протести в Париж срещу експулсирането на ромка

В Париж продължават протестите на гимназиите срещу експулсирането на чуждестранни ученици, след като 15-годишно ромско момиче бе задържано от полицията, за да бъде депортирано със семейството си в Косово.

Обратно в новината

Коментари - Продължават ученическите протести в Париж срещу експулсирането на ромка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въпроса с ИМИГРАНТИТЕ и отношението им с местният свързан със ЗЕМЯТА и КРЪВТА народ поражда проблема с РАСАТА и расовата чистота !! Ставащото не само във Франция , но и в България е началото на развитието на процеси касаещи РАСОВАТА ИДЕНТИЧНОСТ на тези които ни управляват и доколко те не са проводници на процесите касаещи ОБЕЗЛИЧАВАНЕТО НА НАЦИЯТА И НАЦИОНАЛНАТА ИДЕНТИЧНОСТ свързаното с ъс земята и кръвта местно население !! НЕ ПОЗНАВАМ ПО РАСОВА И ПО АНТИЧОВЕШКА ДОКТРИНА ОТ ЦИОНИЗМА ИЗЛОЖЕНОТО ВЪВ ВТОРОЗАКОНИЕТО НА МОИСЕЙ РАСОВО РАЗДЕЛЕНИЕ НА ХОРАТА И НЕОБХОДИМОСТТА ГОИТЕ ДА БЪДАТ ПРЕНЕСЕНИ ОТ БОГОИЗБРАНИЯ НАРОД В ЖЕРТВА НА ТЕХНИЯ ОБИЧАШ КРЪВТА БОГ НЕ САМО МЕ ИЗУМЯВА , НО И СИЛНО ВЪЗМУЩАВА !!! СТАВАЩОТО Е ОПИТ НА СЪЩИЯТ ТОЗИ МАЛЪК , НО БОГОИЗБРАН НАРОД ДА ОБЕЗЛИЧИ НАЦИОНАЛНАТА ИДЕНТИЧНОСТ И ОТРОВИ НАЦИИТЕ

това са представителите на сатаната *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Само не мога да разбера - постоянно има критики към лошите бели, алчните европейци, двуличните демокрации, пък кьораво, куцо и сакато напира да ходи при тях, плещи за права и интеграция! Е, кога няколко милиона безработни бели европейци ще се намъкнем нелегално примерно в Уганда, ще поискаме убежище, образование, помощи, работа! Или ще прочетем как кораб с 300 нелегални европейци-емигранти е бил спасен от ирански кораби, белите са настатени, нахранени и започва тяхната интеграция в щастливото иранско общество! Целия поток е само в едната посока - към Европа! Това не е емиграция - това си е чиста окупация!

Към така наречената Западна Европа отиват бедните и необразованите емигранти! А, от същата тази Европа се изнасят умните и свободните! Умните и свободните не слугуват на никого, а и не са толкова много,че да претоварват кораби! :) Та, затова така!

И къде се изнасят умните и свободните - Мали, Алжир, Иран, Уганда или Северна Корея?

тая не била нашенка а била косоварка. що подвеждате народа, нашите проблеми ни стигат. големи сте дирници.

Не се посочва каква е структурата на протестиращите- черни ли са бели ли са? Защо да хранят циганите, негрите и арабите французите? Само ние ги размножаваме като зайци а на българките не плащаме детски надбавки!

Какво лошо има в това човек да е РАСИСТ? И защо се мисли че само БЯЛАТА раса са расисти. Негрите също са расисти, но за това никой не говори!......През 60-те години на миналия век, африканците издигнаха лозунга "Африка за африканците", така беше ликвидирана колониалната система и се създадоха нови свободни африкански държави в което няма нищо лошо. Както няма нищо лошо в това Европа да е за европейците....Така че африканците да си стоят в африка......

Няма лошо и аз мразя непълноценни раси като българите , недали нищо на света освен варварство , разруха, простотия и чалга.

Абе манго първо се научи какво е раса, после я мрази

Абе франкофоните либерасти, що не писахате когато над 150 000 французи излезнаха на протест срещу еднополовите бракове, а сега с някъкви смешни 6000 крайно леви и 3то поколение французи си счупихте клавиатурите да пишете за Европейската цивилизация?

не знам, защо някои смятат, че правата са само за умните и развитите. Европейската цивилизация към която явно дълго ще пътуваме, приема, че правата са за всички, умни, глупави и дебили. И нтересно че този "култ към интелекта" се прокламира в държава , с най-голяма неграмотност в Европа, където той е ценен по-ниско от Африка /нашите медици и музиканти например ходят там за по-добро заплащане/ . Единственто обяснение е , че една група дебили , на които понятието интелект и ум им е непознато , го използват , за да защитят привилегиите си спряма мнозинството дебили, които не могат да им противопоставят и ги имитират, а всички доказани мозъци , колкото и да са малко, в крайна сметка мигрират от тази патова ситуация.

Като кацнах на "Орли" имах чувството, че съм в някоя арабска страна!

супер, значи се чувстваш , като у дома си.

Гледах снощи по телевизията как трима негри с ранички съвсем спокойно,нормално и нелегално си пресичаха българо-турската граница сякаш са на разходка! Даже се оплакаха на екипа колко са мокри, гладни и уморени! Явно из цяла Африка се носи славата на Европа като безплатен курорт, където всеки може да отиде - пък те глупавите, зомбирани от ''Демокрация" европейци ги чакат с хляб и сол!

голяма грешка е да приемат и поверят външната си граница на една държава , която е била част от една култура с анадола при 2 империи.

То нали преди години пак имаше такива протести и погроми в Париж и други големи френски градове! Та това са "новите" французи - емигранти, които нормално защищават себе си! Това показва колко много е нараснал броят им и защо Франция бавно и сигурно запада! Гледайте и се учете - това е бъдещето на Европа! Наплива на емигранти не спира, местните туземци застаряват и не виждам как пришълците ще подмладят и обновят Стария континет? Дали са носители на гени на прогреса, развитието и любознателността - ако съдим по страните от които идват е точно обратното! Западането на Европа го доказва!

европа е най-богата общонст в света , най-големият пазар и мястото с най-голяма свобода. Имам предвид Европа, не Булгаритан

Май имаш предвид Еврабия

каквото и да кълнеш французите, в париж е цял подвиг да си намериш квартира и цените им хвърчатпък , тук е пълно със сгради , в които никой не живее и можеж да си ги купиш на цена която е с 70процента по-ниска от тази преди 5 години. Пък ти продължавай с клетвите.

Раче а можеш ли да кажеш какви са цените в нормалните и в арабските квартали на Париж ;)

Ах, как сами си го слагат младите промити мозъци.

Инвазията на циганското котило в Европа заплашва сигурността на всеки от нас. Десницата умишленно подминава тази тема, топи под път и над път левите, играе си със съдбата на милиони христиани, подминава изявите на турчеещи се крайни ислрямисти сред катунарите ни. Не се прилагат законите към циганите така , както към местните граждани, провокира се търпението на властите, липсва механизъм за регулиране на раждаемостта , когато цигански деца раждат деца, а възрастните развратничат, подминава се факта на оргинизиране на катунарите с оглед един близък конфликт, и се променя етническата картина. Не може тъпи, лениви и крадливи скотове да бъдат бъдеще на нацията! Франция трябва да бъде подкрепена в отипите си да се оттърве от напастта, идваща от България и Влашко.

По твоят критерии "тъпи, лениви и крадливи" излиза ,че няма място за българте в Европа. Със сигурност като стойноснт кражбите на българите надвишават хилядократно циганските. Сутрин като ставам виждам първо цигани да отиват на работа с боклукчийските коли, вечерги виждам да се прибират последни. Циганите ценят интелекта, българите , всички са "умници" и затова прогонват всички хора с доказан интелект далеч от България.

Абе то е ясно, че живееш " у маалата" и само това виждаш

Тия масово протестиращи ученици,а често и техните родители, са отдавна вече натурализирани всякакви "бежанци" мангусти,които влияят основно с гласовете си по избори и всевъзможни "протести" за "демокрация", "права" и "свободи". Затова и Льо Пен не може и да вземе някакъв превес в изборите и самите французи са блокирани и объркани отвсякъде с тия горните фрази.Живях известно време в центъра на Париж и бях изумен колко много французите живеят в страх от всичко,което ги заобикаля наоколо и не смеят открито да говорят за проблемите си,идващи от всички тия пришълци от Африка и Азия.Тъжна картинка. И докато ние взаимно се дърлим в цяла Европа "на ви тия цигани,не - вземете си ги обратно" тече процес на унищожаване на бялата раса ускорено и сигурно!

Жоро, от ДИРа ти изтриха коментара. Явно имат вече за редактор някой роднина на Кирил Рашков... :-)

В първия момент, когато прочетох статията се изумих, защото не мога да си представя в БГ да се случи подобно нещо. Казах си "Явно разсъждават по различен начин от нас". После се замислих- а колко от протестиращите всъщност са французи по етнос. Факт е, че Париж вече не прилича на европейски град (имам предвид като гледаш хората по улиците). Та, благодаря ви за коментара, донякъде описва картината по-обективно. Все повече се убеждавам, че т. нар. новини са винаги манипулативни. Ето- протест. Казваш си; "Леле, колко са толерантни!", но никъде не споменават кой всъщност и за какво реално протестира. Ми то и на нашите индобългари не можеш да им затвориш устата. Работа за 5 ст няма да свършат, ама ще ореват света, че ги дискриминират...

Срам за нашето общество, че не сме като тези деца и да се вдигнем по същия начин и да прекъснем своеволията и безнаказаността на сегашните- стари управляващи ! Червени боклуци ОСТАВКА

Не само, че няма да има оставка, ами ще има и втори мандат :) Да сте гласували, цървули !

Ленче, душо кукурузена, тия хора са се вдигналт ЗА нещо, а не СРЕЩУ нещо, а после да не знаят какво ще се случи.

Колкото и да ви е мъчно за добрите стари дни на расистко разделение истината е че новото поколение не се интересува от цвета на кожата а от интелекта... в последно време чухме много расистки изказвания точно от френски политици в посока на зиганите а и към Българите.. истината обаче се вижда пред училищата - когато си умен и добър човек няма значение дали си бял,арабин или циганин.. половин Франция ще се вдгине за теб... когато си боклук никой цвят на кожата няма да промени същноста ти на прасе... ВРЕМЕ е да разберем че ни делят изкуствено и че трябва заедно като човечество да изградим основата за добър и спокоен живот на ВСИЧКИ ни - като начало елиминирайки враговете от банкерските кръгове и тайни общества които са тясно свързани с политическата върхушка.. да елиминираме тези които ни държат бедни, заливат ни с пумия по медиите и всяват непрестанен страх с всяко свое действие!!! Обединението прави Силата!

е, там си е пълно с боклуци от едно време - неслучайно са се клали едни други няколко пъти!

За какъв интелект говориш?! Тия са фамилия измамници! Те са имали италиански паспорти, но са искали с измама да станат бежанци във Франция, за да получават облаги от този си статут!

незакърнелия дебил, прочети по-долу какво е писал France

неуспешно до фатално ,АКО СЕ ОБЕДИНЯВАТ НАПР ПРЕСТЪПНИЦИ И ЖЕРТВИ,защото е ясно,че престъпниците ще нарушават правата и свободата на жертвите си,които ще трябва да работят като роби,за да осигуряват рай на нагли престъпници и хитри мошеници и т.н. Без равенство пред законите не става. Демокрацията е обезиняващ принцип на организация и започва с изпълнение на равни задължения в обществото -образование,труд,данъци,равно спазване на човешките закони ,за равна свобода и права...КОГАТО ВСИЧКО Е ПРОБВАНО И НЯМА КЪДЕ ДА СЕ ИЗБЯГА ОТ ЛОШИТЕ,ТО КАКТО ПЕЕ И МАДОНА,НЯМА ПО-ГОЛЯМА СИЛА ОТ СИЛАТА НА РАЗДЯЛАТА ,по повод това,че тя била крепост,сила за човека,който изпитвал нужда да я изгори ,а урокът ,който е научила -че най-великата сила е раздялата с лошия

Те защото ман-галите са много умни и добри! А най-вече са работливи! Само да не докопат 80-годишната ти баба самичка и ще я изнасилят, а после щи е размажат главата с някоя манара. После ще изнесат всичкия метал от имота, а три дни след погребението и ще се заселят там и после с топ неможеш ги мръдна.

Мангали, бягайте вав Франция! Там ви обичат!

Напълно подкрепям младите французи - нито един циганин да не бъде екстрадиран от Франция!

ТОВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НАШЕТО ЗАКОСТЕНЯЛО МИСЛЕНЕ , ЧЕ ПОСРЕЩАМЕ ЧОВЕКА ПО ЦВЕТА НА КОЖАТА МУ Е НЕ ОЦЕНЯВАМЕ НЕГОВИТЕ РЕАЛНИ ДОСТОЙНСТВА - МАЛЪК ПРИМЕР - ЗИДАН "АЛЖИРЕЦ" ЕДИН ГОЛЯМ ФРАНЦУЗИН , ДЕ ДА БЕШЕ БЕРБАТОВ ТАКЪВ БЪЛГАРИН , А ТО - "ЦИГАНИН"

Ако пък вземеш да обясниш достъпно за човешкия интелект, какво по-точно искаш да кажеш с твоето "изхождане", цена няма да имаш! - цитат: ЗИДАН "АЛЖИРЕЦ" ЕДИН ГОЛЯМ ФРАНЦУЗИН , ДЕ ДА БЕШЕ БЕРБАТОВ ТАКЪВ БЪЛГАРИН , А ТО - "ЦИГАНИН"

Изрод

никога не е късно да научиш нещо ново , -Зинедин Зидан е син на алжирски преселници. Най-големия си успех Зидан постига с отбора на Франция на Световното първенство по футбол - 1998. Тогава Франция се изправят на финала срещу отбора на Бразилия,

Изрод

напиши едно благодаря !!! не е срамно!!!

Фройд е бил австрийски евреин, а не ман-гал, като теб.

Зидан е голям футболист, но това прави ли го и голям французин?

Що гоните хората, бе?!? При това те са си пратили детето на училище! Значи, интеграцията ще е по-лесна... От нас искате да ги интегрираме, а вие ги гоните!

брейвик да вземе нещата в свои ръце...

той се вълнуваше от по-големият проблем- мюслеманите. истински Кръстоносец.

Има едни много интересни подробности около този случай, които не знам защо изобщо не са споменати! Това семейство се е опитвало да получи статут на бежанци с измама. майката изобщо не е родена в Косово, а бащата е напуснал Косово преди много години. Те са живеели в Италия и са имали италиански паспорти, които не са показали на френските власти! Пет от шестте им деца са родени в Италия. Тези хора просто са искали да се възползват от френската държава и политиката по предоставяне н аубежище. В крайна сметка се оказва, че те изобщо няма защо да бягат от Косово, т.к. там никой не ги преследва. Това са просто една фамилия измамници. А в Париж наистина се намериха ученици да протестират, но не забравяйте, че това е метрополия с около 12 милиона жители, а подкрепата за министъра в обществото двойно надминава подкрепата за президента!

Хората затова са казали - Лъже като дърт циганин! При това още по времето, когато ман-галите не са били такава световна напаст.

съобщават тези данни ,на няколко езика

За всеки депортиран (демек - изгонен) циганин - десет нови!

Мили дечица много хубаво че псувате правителството и полицията и им чупите тиквите с павета! Така трябва! Но все пак ако искате мангусти елате до БГ и си изберете колкото искате! Даваме ви ги всичките!

Нормално е да не можеш да го проумееш, те се учат на свобода и демокрация от 1789-та, а ти - от 1989-та! Колкото и да ни помогне глобализацията, за по-малко от 100 години не вярвам да станем като французите, германците или англичаните.

Че кой пък ти иска да става като тях? Особено като кръвомешаните кривокраки ингилизчета!

в историята на Франция открих,че липсва хомогенност по отношение на политическите идеали и общо-човешки стойности ,така че до някъде е разбираемо това разногласие .Имало един политик,Луи-Наполеон Бонапарт който след като бил избран за президент на втората република,направил преврат,възстановил монархията,и управлявал като Наполеон 3 -Втората френска империя . Все пак има и справедливост и тя не може да бъде нарушавана заради пристрастия към нарушители .ИМА ЛИ НАЧИН ДА СЕ РАЗЯСНЯВА ПРАВИЛНОТО-ДА НЯМА НАРУШЕНИЯ НА ЧОВЕШКИТЕ ЗАКОНИ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ РАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ В ОБЩЕСТВОТО ЗА РАВНИ ПРАВА ,И КОЕ И ЗАЩО Е НАРУШЕНИЕ НА РЕДА В ОБЩЕСТВОТО,КОЕТО ЗАСЯГА ЖИВОТА НА МНОГО ХОРА -НЕО-ЕКСПЛОАТАЦИЯ,ЛИШЕНИЯ ....?

Само че в началния етап, в който сме ние, когато са се учили на демокрация, доктор Гильотен е измислил един демократичен уред, който да отстранява демократично главата от трупа. И най-важното бързо, за да не се губи време, тъй като палачите били претоварени от много работа по демократичното подреждане на обществото, чрез обезглавяване. Тогава главите са ги превозвали с кошове, както сега ние си возим зеле, а какво се е случвало с торсовете, историята мълчи.

Ех Стокхолм, Стокхолм ...

да заповядат в бг, тук всяка измет е добре дошла. ще ви настаним, ще ви направим основен ремонт и ще ви издържаме ( един бежанец струва около 1500 лв/ месец на бг нещастника наречен данъкоплатец )...а бг гражданина ли, той да си е.е маата:)

влиза и застраховка. колко от вас могат да си позволят да застраховат имуществото си или себе си...?

Стига сте лъгали бе! Каква ще е тая ромка на 15 години и да няма 2-3 чаавета? Тя направо стара мома бе!

Поздравления. Французите винаги са били революционна нация. Така се отстояват права и принципи. А не по балкански - на масата с ракийка и салатка

Смърт на продажните франсета! Къде остана "либерте, фратерните, егалите!" - навсякъде, само не и при тях!!!

писна ми да слушам за онеправданите мангали!!! регламентите на ес ясно определят условията, при които граждани могат да се заселват (за повече от 3 месечен престои) в друга страна-членка- а това са: достатъчни финансови средства+ здравна застраховка, работа или собствен легален бизнес- с достатъчни доходи. за белите хора щом важат, защо мангалите да са с преференции! а да не говорим, че косово не е в ес и не е във воина.

братиа роми тръгайте зъ франсия там ни обичат бе

да им имам тъпите проблеми- за това едно време Фюрера ги смаза за седмица. Мекотели.

Как за седмица? За 48 часа.

като сериозна държава да си приложиш закона и да изгониш нелегални емигранти ...? и дир- ките, не подвеждайте хората с лошия си превод, става въпрос за цяла сюрия / фамилия / косовски лауреати- 10-12 на брой а не едно невинно момиченце :)

краино време е евро пеискя саюз да вземе кардинално решение за експулсиране на всички цигани обратно в прародината им индия, за да не създават повече проблеми с паразитизма си в европа. това би било едно кардинално и радикално решение на циганския проблем в европа.

и нас това ни чака.въпрос на време.

и такива мега расисти ни учат как да интегрираме циганите, за да не емигрират те по техните земи. лицемери проклети, мамка ви евро дерибеиска.

дайте да им пратим от нашите - имаме, нека да ги успокоим

Така е когато попаднеш под въздействието на пропаганда без да имаш лични наблюдения на проблема.Някога и нашите младежи са им забърквали главите с идеали без реално покритие и са ги използвали за своите нужди и в резултат не малко от тях са загубвали живота си заради чужди интереси.Тези дори не съзнават ,че се борят в полза на глобализацията която няма да им донесе нищо добро.Страното е ,че дори възникващите от време на време етнически конфликти във Франция предизвикани от растящото паразитно население не са избистрили убежденията им.Вероятно това се дължи на приъствието и на такива техни съученици.Не бива обаче от частните случаи да съдим като цяло за поведението на цели компактни етнически общности.

Ква Ромка? Мангалка циганка.

НЕЩАСТНИК ,ТАЗИ ЦИГАНКА НА 15 Г . СИГУРНО, Е 5 - ПЪТИ ПО-УМНА ОТ ТЕБ , ГАЛОШ СМОТАН

Ха дано, ама надали!

Също така е възможно и да е по-грамотна от теб...че нещо граматиката ти е зле...

Ти на какъв се правиш и откъде се обаждаш?! Аман от лицемерна паплач...

ТОВА Е ФРАНЦИЯ - СВОБОДА - РАВЕНСТВО - БРАТСТВО ,, ТЕЗИ ДЕЦА СА БЪДЕЩЕТО НА ФРАНЦИЯ , ВИНАГИ СА БИЛИ 100 ГОДИНИ ПРЕД НАС , А НИЕ ОБИЖАДАМЕ ПОСЛАННИКА ИМ . СРАМ !!!!

Те просто не проумяват какво си навличат на главата!

кой какво не проумява е видно - те са богата и просперираща държава - ние бедни и нещастни

Ще разберат, бъди спокоен. Я тръгни на разходка по центъра на Париж, в района около Триумфалната арка - ще има да се чудиш къде си попаднал - в Централна Африка или в Мавритания...след не толкова много години нашите мангали ще им се струват цвете...

Убава работа, ама циганска!

педерасти толерасти от вси страни - опъвайте се! вземете и местните ромчета и си ги отглеждайте и интегрирайте!

Абе, циганина може и да интегрира, но дебил като тебе-никога.

Да не се вълнуват, ще им пратим от нашите роми, като толкова искат. Дали от Косово или БГ все си е ромче.

То с твоя балкански манталитет едва ли си схванал нещата. Там става въпрос за принципи, хората се борят за свободите си. Това е разликата между свободните европейци и злобните балканци. Заради този наш манталитет, ще си бъдем клоаката на Европа. Ако бяхме като тях, до сега, да сме махнали цялата пасмина която ни управлява толкова години. Но не, ние предпочитаме да плюем във форумите.

иди се разходи във Франция или поне контактувай с французи малко и посл епак плюй по българите ако можеш.

Кви принципи ква идиля?! Готов съм да се обзаложа че почти всички протестиращи са арабски "французи".

Е, нашите са малко по на ниво. Поне имат ЕС паспорт.