Вдигат ограда край жп релсите в Кале заради мигрантите

Френската държавна железопътна компания Ес Ен Се Еф ще издигне 13-километрова ограда по протежение на релсите при северния град Кале, за да спре мигрантите.

Обратно в новината

Коментари - Вдигат ограда край жп релсите в Кале заради мигрантите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този фалш за горките имигранти да спре. Да ги поемат арабските държави и САЩ. Достатъчно цигани на помощи имаме. Да се спрат всички помощи. Да има само кухни със супа за тъй наречените бедстващи.

Те Средиземно море преплуваха, та един Ламанш ли ще им се опре. Фарж, сваляй панталонките, че м....фите идват!

Само оградата работа няма да свърши. И ток трябва да тече по нея. Високоволтов. С предупредителна табела - може и на техния език!

Няма нужда са се връщаме към Желязната завеса, достатъчна е финансовата - кто спрат кранчето на помощите. Нали това е основната цел на упржнението - да се докопат до безплатния живот.

Так е!... Едни могат да си правят оградки, други - НЕ... Иначе, ама ИЗОБЩО НАМА двойни страндарти в "демократична Европа", и ИЗОБЩО НЕ НИ делят на "западно имачку" и "източно немачку"...

1. Къде да се оплача, че ми нарушават правата на свободно движение, след като редовно си плащам данъците и съм усвоил маниер на поведение, който не пречи и не застрашава обществото? 2. Докога туристи за социални помощи ще бъдат наричани "имигранти, бежанци" и други подобни наименования, целящи предизвикване на състрадание към хора по-богати и абсолютно несъстрадателни към чуждото нещастие?

Гледах снощи по CNN американския държавен секретар - един такъв едър, представителен, изтупан, дава интервю! Говори като холивудска звезда - дикция, изказ, бавно, тежко , разбираемо. В Европа няма такива политици - като вземеш Меркел ,Оланд, плешивото джудже Путин... Такъв ни матряла...

А забелял ли си им на щатите президента на кво прилича?

За политици ли говорим, които трябва да се отъждествяват с обикновените хора, чиято подкрепа очакват или за добре програмирани кукли на конци, които са там да омайват народа, а не да вършат работата, за която им се плаща.

НИЕ ТИЯ ФРАНЦУЗИ КВИ СА ГЕЙОВЕ - КАТО ПОСЛАНИКА СИ. ОНЯ ДЕН ПРОТЕСТИРАХА СРЕЩУ ОГРАДАТА НА УНГАРИЯ!

от великия китайски народ! ТРЯБВА ВЕЛИКА ЕВРОПЕЙСКА СТЕНА!

Ако китайците не бяха построили китайската стена, днес Китай едва ли щеше да съествува, или поне нямаше да съществува в този вид.

с огради ли ще се спасява Евроа...заради тия орки,на които изобщо не трябва да се разрешава да слизат от корабите, а директно да се връщат от където са тръгнали...

Toва е толкоз просто и логично, Франсетата по един и същ въпрос имат различни мнения , зависи кого засяга - тях самите или някой друг, така беше и с ядрените централи - щом е за български - да се затворят , френски - не. А Ако на някой не му е ясна ситуацията, наистина е необичайна, нека погледа обясненията на Дейвид Айк относно NEW WORLD ORDER , да разбере тактиката - причина, следствие,решение. Преместването на огромни маси народи ще доведе до бунтове, които ще се мултиплицират по цяла Европа, Азия и Америка, решението ще бъде ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ което е и целта на упражнението и средство за постигане на главната цел - НОВ СВЕТОВЕН РЕД с един единствен господар - УСА. Е да ама Путин не е съгласен господаря да е един ...

Не замъслявате природата с огради!!! Сложете кучета, мини и картечници! Оградите никога никой не са спряли, когато някой е решен... Само Цар Страх може да ги спре!

Всеки, който не е в състояние да се издържа със собствени средства, независимо дали финансово (доходи и активи) или физически (работоспособност), или с помощта на трета страна, има право да заяви социална помощ, при условие че той/тя действително пребивава в Германия Всеки член на домакинство, отговарящо на условията, има право да заяви социална помощ на собствен о основание. Пълният размер се увеличава с оглед размера на семейството. При изчисленията на обезщетенията се взимат предвид доходите и имуществото на кандидата и неговият съпруг или партньор, които делят едно домакинство. НИКАКВИ СТЕНИ НЯМА ДА ГИ СПРАТ ДОКАТО СА ИМ ТАКИВА ЗАКОНИТЕ НА НЕМЦИТЕ !!! ЗАТОВА КРЕЩЯТ ПО ГАРИТЕ НА ЕВРОПА- МАМА МЕРКЕЛ МАМА МЕРКЕЛ....

Невероятни лицемери. Преди кряскаха, че сме изградили ограда по нашта граница, после кряскаха по Унгария. Сега вие градите стена - каква стана тя, а?

франсето дето скочи против оградата в Унгария, сега какво стана а...

лукавите европеици хем им е жал за емигрантите хем огради вдигат, хем саздадоха този проблем, хем всеки да се оправя.

И какво сега. Сърцето ми се къса. Всичките тези демократи, радетели за човешки права, крайно леви и крайно десни измамници, демагози, лицемери и двуличници почнаха и те стена да строят. Да разделят клетите бежански семейства. Дето имат роднини ( при които отват) все или в Швейцария или в Норвегия. Все едни страни с развита социална система. Къде е Фараж, нека наши журналисти го питат как сега ги вижда нещата. От къде е заплахата за нацията. Едните демократи ще построят стена, другите ще разположат танковете. А докато тази сган беше на нашата граница в герамания имаше движения против нашата стена. Леле как се обръща палачинката.

Когато си далеч от проблема е много лесно да ръсиш критики и да даваш акъл. Сега проблема засегна и тях, и то жестоко, затова вземат същите тези омразни и нечовешки (според тях) мерки.

Значи, братя, дойдохте на тоя спектакъл, за да усетите в треска тълпата и в блясък кадетите. Но нещичко май ви убягва, сладури? Това ли очаквахте днеска? Нима? Е, ще трябва зад хладните лица да пробиете и истината под грима да откриете

или не сме шарли? Последно как е ?

Направо сме си лапни шарлани !

Доказахме, че без тоталитарно управление, настъпва хаос. Не ни чака нищо добро.

Що така бе, демократи? Нали заклеймявахте тези, които строят огради срещу имигрантите? Пък сега и вие!? Де гиди, лицемери долни!

едно време едни практични и точни хора,анализирайки положението ,издигнаха една стена и имаше спокойствие и ред,сега след като идиоти я бутнаха настъпи анархия и безредие !!всички вдигат сега стени и сигурно се питат ,защо бутнахме"стената",която гарантираше мира и спокойствието в света !!! сега да ги видим !!

Да се изгради - може, но да я издигнат на 13 км - не вЕрвам!

Само с ограда няма да се размине! Трябват и няколко картечни гнезда и бункери!

Стига с тези смешни огради Да дойдат танковете !!!

А здрасти. Дойде ли ви до главата и на вас. Хубаво давате акъл на другите. Ей до това води "надупената" ви политика спрямо САЩ. Не политици и водачи,а к...ви- това си имаме в Европа.

Абе,какво става бе??:):))) Единият французин заклеймява другите за строежа на стените,а другият строи стена...:):)) Нещо,на гнили ябълки ми мирише тук-да знаете...:):)))) Къде е сега обаче гнилата кратуна на оня шут Дъо БАНАН,да изкаже мнение а?? Нещо се покри тоя шубелия...:):)))))))

нали не беше демократично това, нали сме в един съюз!

Когато не става въпрос за гепене на пари,максимата на "демократичната обединена Европа" е, "далече от г..за ми,а нека е в твоя...":):)))))))

Стени ,ключалки,оръжие няма да ни спасят от тази нагла напаст. Тези хора са по-нагли и от ромите. Не знам защо са решили,че някой им е длъжен за нещо. Значи в бедните държави в ЕС хората умират от геноцид,а орките не могат така да умират у дома си,трябва да се грижим за тях. Освен това положението на европееца става унизително като гледаме правата,които имат орките и исляма. Самите орки стават по-нагли от това. Чувстват се като любимо дете.

VIPER

Съюз сме имав Европа а ? Като опре ножа , всеки се спасява поединично , както се вижда

Сега очаквам френския първи дипломат да се изкаже осъдително по въпроса и лично да разруши оградата;о) По-практично и разумно обаче е да обмени инфо с унгарския си колега относно "европейските ценности';о))

Вчера франсетата ревах аче Унгария нарушавала правилата на ЕС като издига ограда, а днес те издигат такава.....Абе ше им дойде акъла и на тях ама да видим колко време още ще им отнеме...