ИД пое отговорност за кървавия атентат в Ница

Шофьорът-убиец, връхлетял с камиона си върху тълпата в Ница, е "войн на Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - ИД пое отговорност за кървавия атентат в Ница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арабите са джентълмени. # За всичко са виновни българите и румънците - ФренскоАнглийска поговорка . . .

Ох, "етнически толерантни дираджии", дано следващия път децата ви са в епицентъра на подобно събитие. Тогава пак да продължите да сте етничиски толерантни!

Някои които пишат по долу за това че Русия стои зад тези атентати забравят че тя самата е мишена често на такива атаки .Едва ли руснаците колкото и грехове да имат биха действали по такъв начин.Европейския съюз би се разпаднал по скоро от вътрешни противоречия от неистовия стремеж някои страни да налагат правила непременно на други.От честолюбива еманципация какъвто е случая със Великобритания.Ние трябва да вникнем в душевната характеристика на мюсулманите и след това да обвиняваме когото и да е.

В душите на мюсюлманите, е тъкмо тази реплика е доказателство, че сте напълно не наясно със ставащото по света и "душите" на муслимите. Религията им отнема и малкото човешко, което имат. Мислете с главите си, а не с това, с което ви заливат и внушават медиите. За каква душа, човешки ценности и каквото се сетиш там, може да се говори пред лицето на този сатанински акт в Ница. Та това и самият дявол не би извършил. Вижте им лицата, целия физически облик, и за капак исляма, който ги нахъсва, и би трябвало да се събудите. Това не са нормални човешки същества и никога няма да бъдат. Но ви набиват в главите кухи клишета, за да не се усещат масите какво всъщност става и за какво иде реч. Същото се отнася и за тези първосигнални муслими, които няма с какво друго да заявят за своето съществуване на този свят освен с малоумните крясъци "Аллах е уакбар", и не се усещат как ги употребяват, за да ги захвърлят след като са били използвани за нечии планове.

Ислямска държава разбира се се присламчват към вече свършената работа. Но на такова варварство, изпълнено с хладнокръвен садизъм и очевидно желание за колкото може повече кръв са способни само диваците от североизтока по заповед на техния сатрап. Разбира се, че е работа на КГБ това, която иска да отклони вниманието от себе си и да разцепи европа нагнетявайки напрежение срещу малцинствата и давайки хляб на националистическите партии, финансирани от Путин. А също и да отклонят вниманието от рашистанските зверства в Сирия

от както ислама го има и мюсюлманите убиват и избиват всеки който не е съгласен с тях,тогава нито руссия беше руссия нито путин беше роден,,турция,сирия.ливан ирак палестина,иордания,всички са били християнски страни,а сега мюсюлмански,влез малко в час и остави руссия на мира.

Момко, само първото изречение от коментара ти е верен. Да, това не е работа на ИДИЛ. Оттам нататък така си се увлякъл, че човек може само да те съжалява пред лицето на такова невежество и заблуда. Няма да навлизам в подробности, но явно не си наясно с онова, което всъщност става по света, и което не е от сега.

Е няма да навлизаш в подробности щото не можеш да го опровергаеш и се започва - не си наясно, не си в час и т.н. . Абе откъде ви избират такива тъпи пръчки бе то просто да се чуди човек.

Всички атентати в България до втората световна война се финансират от руснаците.Те са плащали и за братоубийствата 23г,42-43г и т.н.Те нямат шанс да си запазят империята заради западащата си икономика.И какво им остава-кървави атентати.

Той Путин с това КГБ образование само това може.

Има логика.Европейския съюз му пречи на Путин.Русия никога не може да се съвземе икономически,особено с политиката на Путин

нека мислят европейските страни когато дават гражданства на мюслюманите.така че всеки който иска да стане европеец първо трябва да се откаже от ислама..това е като начало..

"Баян" се пише така. Не с "й","а" неграмотни типове. Даже има един с такова име син на Кубрат... ако сте го чували.

*Шофьорът убиец.

Откакто психопатите им дават хапчета и ги пускат да си ходят в къщи, защото така било sustainable, т.е. само така било на сметка, психопатите, социопатите и подобните им си се разхождат гордо по улицата, мислейки че са най-малко Наполеон. Ама пустите му болници излизат златни, та само богатите могат да си позволят лукса да държат лудите си под контрол. Другите -- да ги газят психопати с камион.

ислямската държава, а тя вместо в масакава прави атентати в Европа ??? Абе миришат на путлерастия тези атентати, че направо вони.

Ако го напишеш още 10-ина пъти, ще вземеш и да си повярваш, нещастнико.

Няма дума в българския език "войн", учи се в първи клас.

link прочети нещо за дублетните форми преди да даваш мнение.

Не говори добре за човека, който допуска правописни грешки. Но много по-зле говори за този, който си позволява да прави забележка за нечия грешка, без докрай да е проверил нещата. Воин / войн все още са дублетни форми и която от тях да бъде избрана, е книжовно коректно.

"Ordo ab chaos" не е мюсюлманска молитва.

Ordo ab chaos е масонщина някаква, според Википедия, не ми се задълбаваше, без да съм компетентен. Къде в новината видя Ordo ab chaos, може би в коментарите?

Уикипедия не е най-подходящото място от което човек може да получи достоверна информация поради цензурата. Но който търси намира такава. Въпроса ми към вас е, не ви ли прави впечатление изкуствено предизвикания хаос в света последните няколко години, който ще се задълбочава спред Бога наш Създател и пророчествата за последните дни, които ни е дал чрез своите пророци за да ни утвърждава във вярата ни и да ни подговтви за това което има да стане в близко бъдеще. Аз бих ви препоръчал поредицата филми на Уолтър Файт, които ще ви накарат да се замислите върху действителните събития които стават в света и техната ултимативна цел. Не тези които ни поднасят средствата за масова дезинформация и отклоняване на погледите в грешна посока.

Изглежда че масовите световни медии работят тандем за мнимите ислямски теорирсти с цел да създфават нужният страх и несугирност и да го популяризират в света. Техните действия могат много лесно да се обесмилят ако спрат да тиражират техните "успехи" в световен мащаб. Но това ли е идеята теористите в сянка наследните на строителите на вавилонската кула и носещи белегът на Кайн. Малко хора осъзнават че новите кръстоносци от така наречената мюсюлманска държава ИД работят за обединението на световните религии (икуменизъм) в една обща религия на заблуждението покланяща се на бащата на лъжата, който иска поклонение като на бог за да задоволява своето его, гордост и суета, които са го довели до беззаконие и отлъчили от Бога създател и поддръжник на вселената и живота в нея. Но за да създадат нуждата от обединение във световна вавилонска религия на осезаемото, на чувствата, на мистицизма и на добрите дела - търговия с която човек сам може да се изкупи за греховете си и да диктува условията, първо трябва да създадат конфликт и този конфликт да тласне света към хаос и несигурност за да предизивка нуждата от това обединени, което ще му бъде преложено като лекарство и средство за световен мир и просперитет. И което обаче ще съдържа отровно жило. Няма благоденствие, мир и спасение в лъжата.

"новите кръстоносци от така наречената мюсюлманска държава ИД" - това новите левскари от ЦСКА ли са? Някакво противоречие не усещаш ли.

Няма никакво противоречие между мнимите джихадисти от ИД и новите кръстоносци. Запознай се с основи събития в човешката история от поседлните няколко столетия и техните подбудители и и цели, за да разбереш връзката. Можеш да прегледаш филма "Ислямската връзка с римският католицизъм" в случай на интерес от твоя страна.

Проспаха поредния атентат, а сега арестували 3-ма от "антуража"(?!?) на похитителя...И 40 (четиридесет) командоси нападат апартамент, в който се предполага, че има един заподозрян...?! Щеше да е смешно, ако не беше жалко!

ХАЛИФА НА ИСЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА Е ЕРДОГАН А ХОДЖАТА ИМ Е ОТ ФАМИЛИЯТА АЛ САУД .. И ВСИЧКИ СА НА ЗАПЛАТА ПРИ СИНА НА ХЮСЕИН - БАРАК ОБАМА:)

Е, не...Мариснаците ще поемат отговорност за атентата.....

Изпратил е голяма сума пати на роднините в Тунис преди няколко дни. Разследващите не са толков тъпи все пак... Нарочно се разпостранява теорията от близките, че бил депресиран и в развод. Искат да се дистанцират и ползват мръсните пари на Идил на спокойствие

abasador

виж сега, господин Д. Михайлов, нека да се разберем с вас журналистите. Така наричаната от вас "Ислямска държава" не съществува. Според службите за сигурност на различните държави, същесвува терористична групировка с численост около 20 до 50 хил. от престъпници и убийци, криейки се под името на Ислямската религия. В тези групировка участват не само мюсюлмани но и много платени убийци европейци, африканци, американци и т.н. Името на статията според мен трябва да бъде следното; Терористите от самозваната се Ислямска държава.... и т.н. Не съм убеден, че френския мюсюлманин, някогашен мигрант в същата държава е член на посочената по-горе престъпна групировка. Лек ден.

според Моята Служба, те са много повече, защото "негласуващите" с да/не са потенциални да. ам иди го обеснявай на келешите, които днес си изкарват парите с "прогнози". он не може да пише, трагнал да ме цензурира! :-))) американско -негърско посолствени педалщини

дебелата лелка терца пак ръси тъпотии.

колкото пoвече минуси се драскат толкова пoвече се убеждавам че у нас тези анонимите са с пвилилегии на богупомазани!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

а, цезаре, да ти кажа още нещо, Аз съм се справял без насилие с много такива дупелизци, като тебе в хилядолетията, че тебе ли няма да потъна! :-))) не е задължително да ми верваш, все пак едва ли си кобурготски... хахахахаааа :-)))

мънгала цензуратор на ердоган се кръстила сезар. направо пърдеразпръндулкавщо! ахахахааа...

дира!!!!!!!!!!!!!!! краино време е да се удари по анонимните драскачи защото те само осират пеизажa с глупости до такава степен че е срамно да се дискотира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

окей, ама къде ми разпърдя мнениято бе попръцнинкова? оттук оттам? сбрала пет кила салам в гъза си без срам?

За Цензурата и Да и НЕ, вижте какво стана в БЛИЦ, пълно мазало. Цезаре, всеки има право да "дискОтира", нали за това са свободните електронни медии?

джурналятааа, не трийте, а дайте малко перверзни снимки на убити дечицаа, все пак меркел ще се изкефии, а и зелените ви другарчета глухарчета, като кон бендиит! :-)

99% от куршумите са отишли в дясната половина на кабината! Май са почерпени, за Празника? Както се казва, Френска работа! Бате Гойко- един бивш полюций

Тази работа е мътна. Въпросният убиец е преживял тежък развод, жена му е взела децата, не контактувал със съседите си, ядял е СВИНСКО, напивал се е като свиня. Не ми се връзва с правоверен мюсюлманин свинското и пиенето. Напълно е възможно просто да е превъртял и да е направил дивотията. Има такива прецеденти - стрелби в училища, оня Брайвик... Сега, когато е мъртъв, всеки може да си припише "заслугата" за масовото убийство.

Брайвик изобщо не е луд , а един от последните нормални европейци, които искат да спрат ислямизацията на Европа.

Ами ядв пие ходи по жени- затова требе манги.Стига с тези ислямисти.Всичко е пари.Ако службите по света искаха да спрат този тероризъм досега щяха да открият кой финансира ИД и да го ударят.Ясно е че целта е да се всее страх сред населението.Кой иска това- едва ли е исляма.Сори но това е нечии план в който ислямистите са само пионки.Чий е този план ще поживеем и ще разберем но съм сигурен че няма да ни хареса

Виждаш ли какво става с мюсулманин, които яде свинско, пие, играе комар, пуши хашиш, пие хапчета против шизофрения, изобщо се адаптира: гледа един филм за блейд ръннер и иска да повтори. А да речем в Саудитска Арабия щяха да го убесят и нямаше да може да сгази трима правоверни и други хора. Изобщо правилно казва Тръмп: трябва да си стоят в техните страни и да не се допускат на запад. Така няма да са под лошо влиание и могат да си се трепят колкото искат.

По същото време в Париж мангалите са опитали да взривят Айфеловата Кула с камион с екплозиви, но са били елиминирани с малки ракети от специалните части. Инцидентът е бил потулен като част от фойерверките. Едно денонощие преди това в Брюксел са избухнали (явно по невнимание) коли с експлозиви приготвени за атентати. "News Blackout Descends After Eiffel Tower Attack Begins Horrific Terror Onslaught In France" "Panic as huge plumes of smoke billow from Eiffel Tower as Nice terror attack unfolds" "Massive fire & explosions in Brussels as several vehicles set ablaze"

ид пое отговорността за меркел, обаяма, клинтън и оланд са оневинени! джурналята, абе дайте снимка бе!

Полицията в Ница е изцяло отговорна! Как са допуснали ТИР на Променада с хиляди пешеходци? И то на национален празник! Мирише яко....

странно наистина! Как така казал,че кара сладоледи и хоп веднага го пуснали без да проверят,ми той и дрога може да си прекара така на юнашко доверие,другото съмнително е че 99% от куршумите по камиона не са от към страната на волана! много гнило има тук

ужким путлерастите я трепат, а те правят атентати не на красная площадь, а във Франция ??? Нещо мирише на путлерастко мероприятие, та чак вони ???

да бе.. този тунизиец го е поканил Путин в Европа, Путин му е дал паспорт и френско гражданство, Путин му строи джамии в Ница и т.н.

Много си зле с пропагандата, оставаше да е с документи издадени от ленинградското кагебе ???

станахме много милостиви, толрантни. Това е за нормални хора, за нормални времена. Днес проф.Константинов каза, че за такива изверги трябва да важат техните правила. Защо в Изрлаел няма такива масови атентати - защото знаят че имат командоси, които ще открият роднините им навсякъде по света и ще бъдат безжалостни.

покаже хонорарните листове за 26 години демокрация, та Обществото да види що за "демократ" е въпросния "професор" ???

Аз съм расист и за това мисля, че в основата на всичко все пак стои не религиозната, а расовата теория. Атентаторите са избили повече мусюлмани, отколкото християни. По скоро в основата на това стои расовата теория. Това е интересна тема и които иска да я разбере по добре, нека прочете статията Смесването на расите-гибел за човечеството.

може да пише в паспорта му Французин, но дошъл само няколко години преди това може би с мисълта да извърши това престъпление. Може да не пише ислямска държава, но той е приел нейната кауза и то до смърт.

това е един луд мюсюлманин. Не вярвам да е организирано от ИДИЛ. Дойде им дюшеш. Луд на коъто религията не само разрлешава, но и поущрява убийствата. Може да не пише в корана да се убива, но това го проповядват Понеже ги мързи да учат или са несособни стават коплексари и си отмащъват. Нямат място в Европа и другаде в света. Кой откъде е. Вън от България.

Просто ми е неудобно да чета дрънканици от рода на Ислямска държава направила това или онова. Чий паспорт има тоя изрод-френски ли или такъв на несъществуващата Ислямска държава? Щом паспорта му е френски, истинското име на тая касапница е ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. А най правилното заглавие би трябвало да бъде, едни французи избиват други французи. И никакви ислямски държави не са им виновни, а са си баш виновни самите французи. Напълниха страната с всякакви навлеци, а после се оплакват. На ви сега равенство и братство. Лошото е, че в такива случай жертвите са невинни хора.

за многобройните "звена за бързо реагиране" и "спецчасти"! С един насочен кинжален десант от няколкостотин командоси плюс малка ядрена бомбичка, и нещата щяха да са различни сега!

Ако ще остават в Европа Всички мюсулмани трябва да бъдат проверявани постоянно. Корана да бъде разгледан подробно и да се каже публично под какво са се подписали всички мюсулмани без иключение като се самоопределят като такива, съответните текстове от него подстрекаващи към тероризъм изведени на светло и осъдени официално. Джамии и имами да не съществуват. 2 милиона ислямисти във Франция подкрепят тероризма, следователно какво правят още там, да се изнасят.

Много неграмотно пишещи!С такива свястна държава не може да се направи! Егати неграмотния матрял!

"Един от войните на Ислямска държава е извършил нападението" - това не значи, че са поели отговорност за организирането му. Просто техен привърженик е проявил самоинициатива.

Психопатите се отприщиха, платените поеха отговорност, ултра-богатите се изживяват като богове.. Маймуните аплодират Планетата на идиотите!

ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ПОЕ ОТГОВОРНОСТТА. САМО ЧЕ ТО ДЪРЖАВА НЯМА А ГРУПИРОВКА. ГОЛЕМИЯТ ВЪПРОС Е КОЙ Я СЪЗДАДЕ ИЛИ ПО-ТОЧНО КОЙ ГИ ПОДСТРИКАВА, КОЙ ИМ ДАВА ОРЪЖИЕ Т.Е. КОЙ СТОИ ЗАД ТЯХ. АКО СЕ ОТГОВОРИ НА ТОЗИ ВЪПРОС ВСИЧКО ЩЕ СТАНЕ ЯСНО. СТИГА СА СЕ КРИЛИ ЗАД ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, ПРЕДИ ТОВА АЛКАЙДА И Т.Н. МОЗЪКЪТ Е ЕДИН , ХА ПОЗНАЙТЕ КОЙ Е ТОЙ.

Френският президент се обяви за премахване на санкциите против в Русия и хоп "един " камион прегази 130 души в Ница. Ердоган се извини на руснаците и обяви за затопляне на отношенията си с Русия и хоп "един" опит за преврат. Какво е общото между двете събития?

Агент Гоце, Таско Ерменков и Драгомир Стойнев също са войни на Ислямска държава, защото искат да унищожат Българската цивилизация със съветската атомна бомба "Белене".

аз се питам: кой унищожи мозъците на някои хора, че вече плещят и вярват в глупостите на сорос!?

Случаят си е точен камионен аналог на германския пилот дето уби 200 души преди година в Алпите. Психо, раздяла със жена,, депресия, проблеми за да продължи да работи. Андреас Хасан. Камион самолет. Даже велосипед крос. Интересно дали по тези улици се е разхождал с жена си. Да се търси под вола теле: може, особено ако търсещите има полза.

като поредния дираджия? Няма нужда да се сравняваш с другите, просто излей чувствата си! :)

ОДГОВОРНОСТ ТРЯБВА ДА СЕ ТЪРСИ НА ДЕИСТВИТЕЛНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА НИЦА.ТОВА НЕ Е И.Д. ,А ПРЕСТЪПНАТА И ПРОДАЖНА ВЪРХУШКА В БРЩКСЕЛ КОЯТО НАРЕДИ НА СТРАНИТЕ НА Е.С. ДА ПРИЕМАТ ГОРКИТЕ ИСЛЯМИСТИ-ИСЛЯМСКИ БОИЦИ. ЛОШОТО ТЕ ПЪРВА ПРЕДСТОИ . СЕГА ПРЕДВИЖДАМ НЕБИВАЛ КЪРВАВ АТЕНТАТ В ГЕРМАНИЯ.АКО НЕ БЪДАТ ИЗГОНЕНИ ОТ Е.С. ВСИЧКИ ТЕЯ ТАКА НАРЕЧЕНИ БЕЖАНЦИ АТЕНТАТИТЕ ЩЕ СТАНАТ ЕЖЕДНЕВИЕ И ЩЕ НИ НАЛОЖАТ ИСЛЯМА.