Арестуваха Никола Саркози заради търговия с влияние

Френският експрезидент Никола Саркози бе задържан под стража, за да бъде разпитан за търговия с влияние.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха Никола Саркози заради търговия с влияние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БОЖЕ ЕЙ ТЕЗИ ДА НИ ИМ ХЛОПА ДЪСКАТА ???? ТО ТУКА ИМА ЗА АРЕСТУВАНЕ ОЩЕ ОТ 1990 година БЕ!!!ТУК НАШИЧКИТЕ ИЗТЪРГУВАХА БЪЛГАРИЯ БЕ !!!!!

Трябваше и нашата съдебна полиция да постъпи така, когато излязоха записи на един бивш премиер как разпорежда на един бивш прокурор как да решава делото на един бивш министър, ама нейсе...

Липсва поучителното слово на френския посланик за хулигана Сидеров, светицата от Варна и божествения Саркози.

Стражата да задържи жена му в затвора - тогава ще четем каквото ще четем!

Май синът на Кадафи заяви, че баща му е дал 50 милиона евро за предизборната кампания на Саркози. А тъй като е един от вдъхновителите на зверското убийство на Кадафи, трябва да върне тези пари. И да отиде в затвора.

Представете си, другари каратисти, мильоционери и пожарникари Наш заслужил Другар, примерно Гоцето, или пази Буда, Генерала Бойко, да попадне в затвора, при чуждите хора, вий мислите ли, че той би приел този срам за Генералската форашка? Какво би направил, кажете !

Тука нашия миуоцйонер Цецо, присъда поучи, И нищо! Снима се в Паруамента, с кокошките от структурите ? И никой, не говори за него, ще речеш че е некой "Банкер" егати !

алф

Информацията на Дир не е вярна. Задържан е за разпит по презумция за осъществяване на влияние върху френски магистрати с цел получаване на вътрешна информация за действия на френската съдебна система по разследване на финансиране на президентската кампания 2007 от Муамар Кадафи...За Бетанкур Саркози беше оправдан....

delly

Това е информацията на Франс Прес: Антикорупционният отдел на съдебната полиция има до 24 часа, за да разпита Саркози. Мярката може да бъде удължена един път. Саркози ще бъде разпитан във връзка с т. нар. афера "Бетанкур" за незаконно финансиране на предизборна кампания.

Може, може....само в Хантуктукрия не е така :)

Таа Бетанкурица, ке го закопа ! Он толко ли не знае, колко е стисната ? Бил сам, она ме викна, кога бех по-млат, отако, овако, цела ноч сам се старал, све от себе, на тая гюдерия, сам Й дал ! Стотина франка на дребни ми даде, и ме ритна ! Дедо Ратко Бостанкур

Тези,французи..да не видят нещо!! Видяха,че ДАНС прибра Венци-Чикагото от Русе,и давай ние пък Саркози??!! Ама,ние вече го пуснахме Чикагото бе...пускайте човека,че има млада жена....

Според обвиненията 90-годишната милиардерка Лилиан Бетанкур, определена от сп. "Форбс" като най-богатата жена в света, е дарявала пликове с пари в брой за предизборната кампания на Никола Саркози през 2007 г. Бившата й счетоводителка заяви на полицията през 2010 г., че е била инструктирана от финансовия мениджър на Бетанкур да изтегли 150 000 евро в брой??????? Това са смешни суми за нащте политици. Барека например за по-малко от милионче не става от леглото ... Доганя Станишев Боцко и сие щилят от милярд нагоре

Кафа ми стана от тоя , Сър кози! А темата за Костов, още си стои ? Йош малце верни дрогари, и кего копаме!

А Боко кога ще го озаптят заради разговора му с Кокинов...май-искаше да шиба некакъв там...а?

В сравнение с парите от Кадафи, за изборите, тези са смешни суми.......

а у нас кога?Скорошнитеизявления на един политик и футболист,а отскоро и финансист са достатъчно основание.

имаш предвид бобов дол возенето на мангасарите с влакове до софия и с реисове да опознаят родината или кебапите на бюреков или турсите

Като това в франция - по силния е прав!

и от следствието потвърдиха, че за заплахата от Доган е съобщено от вътрешно министерство на наша съседна страна.Това го потвърди и великия гл.прокурор, който плаче за прокурор след гафа Костонброд, където нсаруши грубо всички закони в деня за размисъл.

и от следствието потвърдиха, че за заплахата от Доган е съобщено от вътрешно министерство на наша съседна страна.Това го потвърди и великия гл.прокурор, който плаче за прокурор след гафа Костонброд, където нсаруши грубо всички закони в деня за размисъл.

Не мож ма убеи че един тир бюлетини са изпечатани по погрешка или че някой ги е подфърлил там. Няма човек с акъла си да прахоса един тир хартия за албанска слава безплатно, нито мож вкара незабелязано един тир готова продукция в цеха дето има и камери и физическа охрана. Мене ми е чудно ще е мълчи за возилата с двойно дъно и за другата информация че поне още толкова колкото са заловените бюлетини са изнесени. Истината се прокрадна в бройката гласове за ГЕРБ на последните ибори и ще блесне окончателно на следващите, особено ако народа на който му омръзнаха всякакви палячовци, тикви и кратуни вземе та гласува масово.

Цялата тая работа е партенка на бившата му съпруга Сесилия, която междувпрочем е юдеика. И неотдавна Саркози направи изявление, че Русия е права в конфликта с Украйна, което раздразни до максимум безкрайно влиятелното евреиско гето във Франция. Това е отмъщението.

Преди година и нещо националният кумир за 600 хиляди нашенци "хвърли бомбата" в парламента, че Доган бил поръчал убиството му. До ден днешен нито Доган е арестуван, разследван или обвинен за това, ното ББ за набеждаване, лъжесвидетелствана или каквото се сетиш. Долу-горе същото ще стане и с Д.Пеевски и Цветан Василев. Съвсем нищо не се очаква като реакция на правосъдните органи нито за опитите за сваляне на правителството които от година насам са най-продължителния гейпарад, нито за генерираното напрежение около банковата система. Е ко прайм? Народа ли да раздава правосъдие?

Седя и си мечтая и при нас да стане така. Съдебната власт да не е подлога на изпълнителната! Магистратите ни да не са корумпирани! Държавните чиновници да си вършат съвестно работата! Прокурорите да не викат премиера Шефе! И когато някой нагази лука, да го удрят по носа! Хранехме някакви надежди, че като дойде Боко Тиквата на власт и ще има затворени политици. Уви! А то стана така, че самата Тиква и антуражът му и те станаха за затвора. Обаче и тях не ги вкараха. И така, всеки следващ замазва мръсотиите на предходните и ги ползва само за да се оправдава с тях за собствената си некадърност. Ами като не можете да се оправите, защо се натискате за власт. Сега слушам ББ, как още от сега обяснява как ще ни стегне пак примката около врата и мат`риала се радва. Защо бе аланколу?

отмъщава - след време, но сигурно. Който се е заял с Бедуина, хаир не е видял. Включително и този измекяр Саркози, който допусна въпреки протестите, Кадафи да разположи палатката си в Елисейския дворец за да вземе пари за предизборната си кампания. Саркози е една от причините за разрухата на Либия..Ще си плати с лихвите...

Това е във Франция , а не България . Тука отдавна трябваше да са арестувани Костов, Доган, Содеров, Станишев, Борисов и Симеончо

Е, бате ! Ти каквото ги подкара наред ,май ще си останем свободни само ние двамата! Чекай малко бе! ;-)

Това се знае от години , явно сега е удобно да го ударят.

Бившият френски президент ще бъде разпитан във връзка с т. нар. афера "Бетанкур" за незаконно финансиране на предизборна кампания Не знам , защо но ми се струва , че ако в България спазваме френските правосъдни стандарти , само в рамките на един ден ще останем без политичеса класа и партии.

Да си внесем магистрати и полиция от Франция за да ни оправят бакийте! От историята ни е видно, че нас само чужденци могат да ни вкарат в пътя на нормалните държави!

Никога.

Във франция си подливат вода.

А кога ще го разследват за нападение на суверенни държави.

това е ДЪРЖАВА - ТУКА др. Б.Борисов с тачещи го медии разправяше наляво надясно за срив в банковата ни система а не е задържан а колко други изцепки направи преродения др. Живков И най после с колко парички излезе от властта има ли някой да каже - беден а ,затова всички трябва да са на прицел на прокуратура а не да ги прикриват

Не обиждай другаря Тодор Живков. Тиквата не може и на малкия му пръст да се закачи.

Напротив , живо ни интересува ,какво стана с Бисеров, който щеше да вади зъбки. Такова изсулване не бех виждал. Мами то им турскочервено да ева.

Сега разбирам, защо западната демокрация е толкова недолюбвана. Да се качиш, толкова високо и да не си безнаказан е нещо, което от някой хора по света се възприема като несправедливо. Не може да си се бъхтил цял живот, да си постигнал толкова много и да важат същите балъшки закони за тебе, нали? Не виждам смисъл. Тогава за какво да се бъхташ толкова? Пий си бира, гледай си футбол и си пиши по форумите. Там, ако не друго, поне громиш противника, 9 от 10 пъти, а десетия път, просто не си разбран, заради нивото на публиката ;)

Доста си противоречиш. Гледането на футбол и пиенето на бира са измислени от западната цивилизация, а ти някакси ги противопоставяш.

Ето как действа държавата, когато е на мястото си и когато иска да действа! Адвоката предварително в ареста, лицето под мишниците и как си му е ред! Преди около година в Чехия служители от тяхната борба с организиранате престъпност влязоха на заседание на министерския съвет и ги издърпаха като чекмеджета от там. Е, от него момент насетне си има компетентни органи и всичко зависи от тяхната работа, но понедействат решително. А на фона на изкуствено съзадената банкова истерия и напреженението което се подклажда от година насам, къде сме ние?

на оланд му е безпрецедентно нисък рейтинга и е решил да отвлече малко общественото внимание за да не го отстранят от власт-това е 18 процента -никой френски президент не е имал подобен рейтинг никога досега

Преди да изпаднете в захлас то френското "правосъдие" знайте, че там - както и тука, тези работи стават защото врагове на Саркози за застанали зад френското правосъдие. Само по себе си то не може да направи нищо на политик освен ако не е подпряно от други сили. В случая, се отмъщава на Саркози от хора които той е прекарал за да стигне до върха на власта. Няма политик в този свят който може да стигне до върха без да съграши някъде! Въпроса е не дали е виновен...сигурно е. Въпроса е защо точно него е не и други!

дудка в доганистан, съвсем спокойно назначава министри и раздава държавни постове в ефир. Да не говорим за гергова, назначиха я след манифестации и циркове в подкрепа на другарят шалварски.. жалка история

wenci

Ех Франсе, тук има много кандидати за арест, ама ще доживеем ли да видим.

Ако в България е така в затвора ще е пълно с депутати, министри и премиер-министри и президенти на България през най-новата и история. Ние нямаме читави политици всички са за затвора...

изоставаме ли с арестите за първото десетилетие на прехода или на мен така ми се струва? или всичко беше добро и полезно през периода 1989-1999? а? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А колко е получил от горкия Муамар Кадаффи? Тази сума от 150 хиляди евро е направо смешна по-сравнение с сумите получени от Либия. Затова ли беше най-активен участник в унищажавенето на Кадафи... Саркози е за доживотен затвор и за Хаагския трибунал. Уви няма такъв "по Либия"

Ето ги на светло част от европейските ценности! Има и други,но не за за писане,че ще ми скрият писмото,но всеки се досеща! И ние вървим,вървим към тях,смело!

Ценното е, че човекът е арестуван и ще бъде съден и ако е виновн - осъден. Отговори си сам, кога тук ще арестуват и съдят някой аналогичен.

Жена му побегна от ужас, милата след като спаси, нашите "Момички", в лапите на сладострасника Кадафи, доставени му там от лично от КОСТОВ, но каза, че най- гадното е Сър Кози!

Брей,тоя Костов за всичко виновен бе.Ама най е виновен че извади 2 пъти държавата от дъното

Какво дъно!!!Като все отиваме надолу?Костов, подари общата собственост на групата олигарси за жълти стотинки.Той узакони грабежа и прикри крадците?

Кога ще ни стигнат франсетата?

Ами то цялото ръководство на бсп за затвора? Довчера, бедни пролетарии а днеска, милионери!? А Станишко, дори за закуска, пари не е изкарал?

Приятелчето на путлер. Кой е следващия?

Po frenskata tema e! 2014-1914=100 Sto godini ot nachalaoto ot pyrwata Swetowna Woina! I sega shte prawim syuz s tiah! I shte wzemame primer ot tiah! A? Sega wyw Franciata se

Новата опорна точка за позитанчетата е "А вие защо биете негрите?"

Хайде сега и нашите служби да свършат малко работа - цял Парламент ги чака ! Всеки БГ политик е за затвора. Боко, Доган, СърГей, Цеца Стругарката, Бюречето, Местан, Пеевски, Воленчо, Куневица, Костов, Гоце, Румбата Петков (ако съм пропуснал някой му се извинявам) - все кандидат затворници. И по-добре да ги арестуват сега, че народната любов става все по-силна и може да прерасне в нещо много по-неприятно и екстремно.

това никога не може да се случи в бг нито хората на власт ще го позволят, нито народа(просто ще му се каже че някои 'отвън' ни тормози и готово)