Жан-Мари Льо Пен: Марин да не е лидер на Националния фронт

Според основателя и почетен председател на партията "Национален фронт" във Франция Жан-Мари Льо Пен, дъщеря му Марин Льо Пен не е вече за лидер на партията.

Обратно в новината

Коментари - Жан-Мари Льо Пен: Марин да не е лидер на Националния фронт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марин Льо Пен просто нямаше шансове срещу парите на ротшилд, медийните манипулации и големия им потенциал за разработка на долни мръсотии. Все пак тя не можа да стане притегателен образ за младежта и за възрастните едновременно. (в противовес на макрон и жена му) Не отигра добре картите, които тя получи. Но разглеждайки цялата обстановка е добре, че тя не взе властта, защото неолиберал-фашистите нямаше да ѝ дадат никакъв шанс да управлява. Така че, ако умело се използва ситуацията по време на паузата за определени промени и нов поглед в бъдещето може да се каже, че времето работи за "национален фронт".

Така и не се разбра защо внучката на Жан Мари ле Пен - Марион Марешал Ле Пен излезе внезапно от политиката, точно преди президентските избори. При това тя беше депутат в Народното събрание и доста успешен политик! Официалните мотиви - да се посвети на семейството са просто смешни?

Русофилите във Франция имат странни имена: Мари - мъжко име Марин - женско име...