ЕК: 630 млн. евро на Франция и Великобритания за бежанците

Европейската комисия предложи повече от 630 млн. евро помощ на Франция и Великобритания за разрешаване на проблема с мигрантите.

Обратно в новината

Коментари - ЕК: 630 млн. евро на Франция и Великобритания за бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много странно ,просто изброих, кои ще издържат мигрантите и не само тях / т.е.народа,при цялата си немотия/ и кои ще получават помощи от ЕС /НПО-та/,е това , ако не е цензура ,здраве му кажи

,,..Тук е като затвор. Приемаме ситуацията, защото по-добре тук, отколкото на улицата, ама тук няма нищо", казва мигрантът Абдала от Еритрея. "Няма как да си перем дрехите, даже няма леген и вода. Един сапун се дели между 20 души. Храната е лоша и недостатъчна. Всеки ден ни се налага да се возим гратис, защото центърът не ни дава билети", разказват мигрантите..,,??? стои си в ,,еритрея,,!!! там няма ,,затвор,, , има храна, пак и ,,камилите,, за транспорт са в ,,изобилие,,!!! кои ,,помагаха,, за ,,независимоста,, на еритрея??? откакто станаха ,,независими,, бягат от там!!! както и от много други ,,нови,, независими държави!!! не да си боже да станеш ,,независим,,???не те свърта на едно ,,място,,!!!

Референдум за излизане от крадливия "Европейски" съюз на сирийци,евреи,талибани,ислямисти,турски гастербайтери,негри,хомосексуални и други подобни създания на еврогейската демокраДция.

Нещо пиците закъсняват днес. Кво стана с тоя куриер?!

ЕК изключва България от компенсациите за бежанците и за загуби от санкциите срещу Русия. Но вкарва България в ситуации, които й причиняват загуби! За какво ни е този Европейски съюз, на който плащаме повече такси, отколкото получаваме като субсидии, който непрекъснато ни дискриминира и тика надолу?!

но ние сме му нужни на него, не за друго а за да го разбием. Той ни тика в мизерията и калта, но всички "велики" от него забравят, че не е оцелял никой съюз в който е вкарана България и народът й не го иска.

Всички тези милиони, които се дават за бежанците, не могат ли да се насочат в посока в държавите им да се въведе ред и да могат да си живеят, където са родени. С наливането в страните от ЕС на такива средства само се дава сигнал на бежанците - "елате, ние можем да ми ви осигурим съществуване в Европа"..

защото това което се изсмуква от тези държави е колосално по размер от това което ще плащат за част от народите им като бежанци, а пък и плащанията са за сметка на народите на страните от ЕС, а не са за сметка на тези, които използват ресурсите на страните от които са бежанците. Та така далаверата е двойна и печалбите са "чисти".

Цяла Африка, Близък Изток и Азия искат да се премести да живее в Европа. Това е физически невъзможно. Решението е във възстановяването на старите диктаторски режими в държавите извън Европа, които да контролират миграционните потоци.

От така предложените пари ние колко ще дадем да демократичните ви глупости???

Бавно и методично без война ислямът завладява Християнска Европа. Процесът е необратим! Възможно е малко да го забавим.

Извинете, но може ли някой да ми обясни, защо тези бедни, измъчени хора, бягащи от война и от разрушените си домове държат НЕПРЕМЕННО да се доберат до Великобритания? Tам роднини ли имат, имоти ли? Да не би в Италия, Испания, Франция да бушува гражданска война, че не искат да останат там, а държат на всяка цена, с риск за живота си, да се доберат до Лондон? А може би там просто социалните помощи са по-щедри. Действително има много хора, бягащи от война и насилие, но покрай тях има поне двойно повече, които просто искат да се докопат до западно и северно европейски социални помощи, пренасяйки тук цялата си диващина. И те не са виновни, виновни са европейците, че постановиха правото на всеки, независимо по какъв начин, попаднал на територията на държава от ЕС на издръжка съобразно стандарта на държавата. От тук и парадокса държавата да харчи по 1100 лева на месец за чужди граждани, докато собствените й пенсионери и инвалиди мизерстват, други пък нямат достъп до здравна помощ, за разликата от афганистанката или сомалийката, пресякла нелегално границата. От нашите "управници" не очаквам нищо, но се надявам поне другите народи, които не искат да стават роби на тъмнозелените пришълци с варварска религия, да нададат глас.

Само за социалната пенсия - никъде по света не стига. Затова хората се осигуряват допълнително за достойна пенсия. Това нещо в България едно време го нямаше. Затова хората са основно на социална пенсия.

Не говори глупости, точно едно време пенсията в бг е била нормална и достойна и никой нее ровил по кофите за да оцелява като сега. А ти като си толкова отворен се осигурявай в пет фонда и накрая пак ще духаш супата като ти озлапат паричките или девалвират лева , схеми много и пак ще си просяк.

Викаш, 47 лева беха много достойна пенция. При 3 лева за долар при виетнамците. Ц.ц.ц.ц...

Пак изкрънкаха милионите, а наште лапат мухи... ееей туй е бакалски съюз дето ако не се молиш и бориш и си искаш нищо не става --- стига викахте йес, че и кунева се усети вече и тя взе да се опъва...

Кунева се опъва? Не моем да повервам. Гръм ли удари, що ли?

Защо ли Саудитска Арабия и Йордания и Катар като главните виновници и подстрекатели за безредиците в блозкия изток не приемат бежанци и емигранти а ги натирват към европа, дори и турците ги допускат само като транзит и ги засилват лъм нас. Европа е превземана без война от тълпите мюсюлмани с безбройна челяд за която се отделят милиони евра, а нашите баби и дядовци кретат със 100евро на месец.

защото УСА го нареди!

Две танкови дивизии и рота картечари ще се справят успешно с проблема!

А кога ще почваме да ги пращаме с корабите в САЩ - които са основните виновници тия хора да са бежанци ? Или САЩ за пореден път се отървават, благодарение на факта, че са защитени от цял океан откъм Европа ?

Никогда мигратите по скоро теб ще изгонял отколкото те да се махнат ! Това са умни и богати хора които не искат да работьт повече !!! Защо щеработьт когато ЕСще гихрани

И защо за Великобритания повече пари, след като искащите да отидат там са спирани във Франция, която понася основния удар (поне в тоя случай)?

щото инак ще ни лишат от удоволствието да членуват в ЕС и трябва да им се подмажем, че и да им платим

ЕК: 630 млн. евро на Франция и Великобритания за бежанците Няма ли да е по-евтино, на бежанците да им се оказва хуманитарна помощ на либийският бряг, вместо да ги допускаме в самата Европа.

Мерките ви са палиативни, ако не укрепите южните граници на ЕС. За тази цел не 600млн а по 6-7 млрд трябва да отпуснете на България, Гърция, Италия, Испания и да им позволите да затегнат контрола.

Всичко е предвидено !!! Хамерлька е умен !С мигрнатите Европа отслабва а значи может манипулира

Почна се недоволството. А парите - те някога ще свършат, но тия хора ще останат, а ще идват и нови, неконтролируеми, неработещи, с все повече деца, претенции, и невъзможност да бъдат приобщени по никакъв начин. Развързаната кесия не решава проблема.

Всичите мигранти имат пари и ум и затова че правителствата на Европа навремито заради коммунизма приеха решение да им се представителей и апартаменты на избор ипари за издьржане на семеиствата .Това са примерно по 1100жолара на човек !ээ и защо ще работи този мигрант когато и ако радости де получала по Малко от това Кокто им дааат

Ако не можеш да пишеш на български, по-добре изобщо не пиши тук.

Тези емигранти защо не искат тези неща и не протестират в държавите, от които идват. Или пред правителствата, които са избрали или диктаторите, които търпят. А са дошли в Европа и искат от нас да се грижим за тях. Поне като ги търпим тук, да намерят начин да се оправят сами без да крадат, протестират и правят престъпления.

Мигрантите вънка! Дуброволно или на сила всетая вънка! И без значение как се чувствали!

За бежанец - 1500 лева, за българин - нищо, той втория плаща масрафа де. А от ЕС само претенции да им наливаме пари. До кога така?

Докато не разкараме мръсните продажници Винету-Тиквата, Босен-Плювнята, Пръмова-Нагаждачева и т.н.

Скоро има избори.

Всички тук се пеним и дерем, а най-важното и правилно за момента решение е да бъдат ликвидирани онези от управниците ни, които поддържат нашето членство в ЕС. Мястото ни не е там. Видя се, че за нас е само дебелия, прикрит зад нечовешкото лицемерие на мастити евролидери, целящи постепенното ни и системно унищожение. България трябва да излезе от ЕС - не е добре да сме там. А никой не ни е питал дали изобщо го искаме това членство. Както всички виждате, това, че се говори за истината е едно голямо НИЩО. Трябва със сила да бъдат изринати всичкии боклуци по политическите върхове и да бъде радикално сменена външната ни политика, в полза на нас самите. Всичко друго е вятър в ушите. Събуди се народе!

И да си отидем под полата на нашите братя от БРИКС! Защото сме незаменими. Умни. Красиви. Работливи. Е.ливи. А така!

а за БГ ? комбинация от 3 пръста с преобладаващ среден.

приемаме т.нар. бежанци, хрантутим ги, 1 500 лв. разклад на месец, работа, езикови курсове, и всичко това осигурено от бедния данъкоплатец. франсетата и инлигизите пращат въоръжени сили и ги плашат с депортация, и рогът на изобилието се изсипва от юнкер, когото финансирахме със 100 млн.

Какво правят българите, когато заминат на гурбет? Наемат си квартира, търсят си работа, оправят се с документи и др. и чак тогава питат за помощи! А помощи в Англия се дават на тези, които работят и не им достигат малко средства за нормално преживяване, т.е. съвестни хора, които се опитват да се внедрят в новото общество.

тук сте прав. преди доста години пътувах в един автобус, който не идваше в българия пълен временни "гласоподаватели", а изнасяше напълно легално младата ни кръв и мислещата с главите си част тази територия. много от младежите бяха разтворили едни дебели книги за програмиране и etc... ама на кого да го говориш това.

Отворили са грешните книги. Те знание не могат да им дадат. Само умения да чиракуват, докато и тази технология не отиде в коша. Но така е, когато унищожиш поминъка на хората, единственото, което ги интересува е как да се нахранят.

Ти не знаеш в Англия каква гавра са помощите ... там помощите са по-големи от нормалните заплати .. ако сте безработна двойка със 3 деца помощите са - къща , кола , транспортни разходи и още 60 000 лв годишно за всичко останало... и до миналата година нямаше горна граница .. и семействата с по 8 деца взимаха невероятни суми ... наскоро дори имаше статия за Авганистанец, който от помощи си беше построил имение... там наркомани без образование и с криминално минало полочават помощи и квартира .Дори семейството на един джихадиски лидер (които са пакистанци) получават безплатно жилище и кола

дали са повече отколкото е необходимо, но без да ги оправдавам тези страни внасят много в бюджета на ес, а и великобритания иска да излезе от ес.

И ние искаме да излезем от ЕС!

вижте сега. паричната сума за "решаването на проблема" за сега е 630 млн. при това само за франция и англия. за колко души е определена тази помощ никой не знае, дори юнкер, който така щедро е дал тези пари от личния си портфейл за тази "помощ". другата неизвестна в тази "формула" е, а колко ще бъдат похарчени за "интегрирането" на мигрантите, защото там е дългосрочната печалба на некои нам добре известни антиевропейски партии, организации и движения.

Нагли са още от сега! Искат да имат всичко необходимо? Не питат за работа, а за добрите условия на живот? Някой да ги е канил? Да застанат по същия този начин срещу тези, които разрушават страната им и да искат!

апропо, примерът на австралия като досегашно поведение и стратегия за въоръжение е пред всички, но то се сака топки, а рапона със своите очевидно играе джобен билярд като реже ленти и се пули в репортерките

Даването на помощи за тия хора е абсолютно контрапродуктивно. По тоя начин те се окуражават и следващата вълна от пришълци става все по голяма. И кога ще спре всичко това? То е като при скакалците- до като ни изпоскат до шушка.

А на нас - поздрав от Спас !

"Поздравът от Спас" върви с нови 800 бройки от техните мигранти!

Най-добре е да спрем да си внасяме годишната вноска в ЕС. Защо да им даваме 500 000 000 евро на година? За да си ги самораздават? На тях баницата, на нас трохите.

И за чий ни е този ЕС?? На нас ни подхвърлят трохи, а когато се касае за тях, то те са скандално щедри. Да ги е.а у съюзниците и тоя дето ни ги натрапи!

Всичките бежанци в България са няколко пъти по-малко, само от тези опитващи се да минат през тунела? И по-добре че не ни дават повече пари, че току виж някой от нашите продажници не вземе да съзре доходен бизнес в това. Абе мислете с главите си бе.

С политици, като боко-тъпото и чехльо - врагове не ни трябват. България отново беше поставена в "девета глуха" от "съюзниците" си от ЕС. Значи за Англия и Франция 630 милиона заради бежанците, за България примерно 5 милиона ... Нещо не виждам дежурния соросоид да коментира, защо ли?

добър въпрос, но вижте какво е казано по-горе, че парите са дадени "за разрешаване на проблема с мигрантите."- колко милиона, според вас ще стигнат за "решаване на проблема", като сметнете, че потокът ще се увеличава, поради дейността на известни нам антиевропейски партии и движения.

За да бъде по пълно заглавието на статията, трябва да се добави само още една дума- ЗА СЕГА. Защото, както е тръгнала работата, следващата сума ще нарастне на 16 милиарда. Познайте от първи път, кой ще ги дава тия пари? В момента ЕС отказва да компенсира загубите на производителите на селско стопанска продукция от ембаргото с Русия. А преди време нашето селско сторанство беше прекрасно, именно поради търговията с Русия. Времената се менят. И то все в наша вреда.

На България и на българите отпуснаха помощ 2 мил. за всички наводненията през 2014 г. Браво !

В белите страни хората си застраховат имотите. На много места - задължително.

И кога ще ти платят застраховката? Отговор: На куково лято.

А колко евро ще има за България-например ар строеж на качествена ограда, и после за поддръжка и охрана ?

Боко не ще пари за оградата.Иска се след това отчетност.Когато някой краде,не иска да има контрольор над главата.

bmaleev@abv.bg

Глопак!

Ако някой си е въобразявал, че България е приеха в НАТО и ЕС от някакви топли чувства -много се заблуждава.Причините са няколко:първо България да служи за буферна зона между ислямския свят и Европа , която лесно и евтино може да се жертвана,второ да се намали влиянието на Русия в източната част на средиземноморието и проливите,трето да служи като пазар на излезли от употреба военна техника,да служи като транспортен коридор на южния фланг на НАТО,кото филтър и зона за задържане на различни лица от различен произход,зона за реализиране на всякакъв вид низко качествена продукция

малко са ви изкривени представите, а и времената тогава, когато българия бе приета в ес бяха доста по-други. никой не е искал да жертва българия, защото само изключително слабоумен би направил подобна "жертва". една от целите, която не споменавате е българия да сложи в ред не само съдебната си, но и политическата си система под надзора на ес. проблемът е, че днес, с председател на пес - станишев, бареков, юнкер и мн.мн. други самата ес се нуждае от надзор.

БATKO

О свещена простота! Затова ли ни загробиха с ВЕИта, американски ТЕЦ, водни мафии, златодобив, медодобив, десетки хиляди ислямисти емигранти, безплатни военни бази, контингенти в чужбина на наша сметка, крадливи банки и т.н. и т.н. Щото искали да ни помагат. Деа и наивниците сте загубени. Те го крадат, то се радва, че мислят за него.

След американската инвазия в Ирак, на България беше препоръчано да редучира ,иракския дълг в размел на 1,7 милиарда долара към България някъде до към 300 милиона в стоки, които ние да доставим.От цялата алабалистика се разбира , че България ще получи една красиво изрисувана нула , но в замяна Ирак започва масово да купува американска техника.Един познат иракчанин непрекъснато ме пита ,къде са българските малки трактори, къде са българските помпи , къде са българските трансформатори и стругове ,на нас ни трябват , харесваме ги , здрави са.

фактите говорят точно обратното на това, което казвате. или излезте с факти, а не с минусчета.

Ето ти ги фактите по-горе: на нас 2 млн. за наводненията, на тях: 630млн. за бежанците. Други факти: тази сутрин в новините гледах за един европроект, където отпускат средства на България за строеж на жилища за социално слаби, само ако проектът включва и интегриране на "малцинства". Накъде повече искаш да ни го натресат, за да видиш фактите?

"Европейската комисия предложи повече от 630 млн. евро помощ на Франция и Великобритания за разрешаване на проблема с мигрантите.". за връщането им обратно - ще стигнат. тези пари юнкер лично от джоба си ли ги извади, или и зелените, които стагматизират европейските жители с вечните си безумия са посъбрали по некой лев?

A за нас дедовия, ние тука нямаме ли бежанци, франсетата и енглисетата прореваха от 200 бежанци до дупката в Кале , а тука знаете ли колко километра гориста граница има, ако я оставим за един ден ще изпълзят 10 милиона и ще почернят цяла англия, тука ни трябват за границата 60 миляртда защото копат като крътове под мрежата и пак минават,требе в земята бетон да се бие иначе няма спасение, като почне истинската война милярди ще тръгнат насам, а може и турките да обрънат посоката, затова спешно да довършим магистралите и цяла бългаария на оградите, поне 2-3 нови огради си требе да има.