В Бордо опразниха две сгради със стотици български граждани

Полицията във френския град Бордо е опразнила две сгради със самонастанили се в тях над 350 лица, главно български граждани.

Обратно в новината

Коментари - В Бордо опразниха две сгради със стотици български граждани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

брачеда адолф беше започнал да ги интегрира но не му стигна времето ,за съжаление.Eдин ден ще му издигнем паметник от 24 карата злато.

До кога ще търпим тази сган?Говорим пишем а нищо не правим.Оставили сме се да циганизират държавата .Не може ли да протестираме та да види света че има разлика между Българи и цигани?

всички цигани трябва да отидат да живеят на запад,за да видят западняците какво сме длажни да тарпиме ние от векове...нали постоянно ни говорят за етническа и расова толерантност...каде е тази толерантност сега...маи барзо се изпари ,когато видяха братята цигани отблизо.

Уважаеми съграждани, едно малко пояснение. Моля да не се заблуждавате и да не оставате заблудени от Западния така наречен цивилизован свят. Те така нарочно се правят, че не знаят кой е циганин и кой е българин или румънец. Навсякъде в Европа , а и на запад има цигани. Това трябва да го знаят всички. Тези държави на запад си имат също своите си цигани и ги попитайте, моля, дали са ги интегрирали. Циганите там се занимават предимно с кражби, продажба на наркотици, проститутки или пък въобще не работят и са на социални помощи. Можете да ги видите в Амстердам с някоя латерна по улиците или пък специално в Холандия им определят места за катуни като те се местят постоянно с караваните си. Това са те...

Това не са просто Български граждани, а са граждани на европейския съюз, които имат право на свободни придвижване в рамките на съюза. Аз съм възмутен от постъпката Франция и нарушаването от нейна страна на ЕС директивите, моля ЕК да се самосезира и на наложи санкции на Франция !

Яко триене (не просто модериране а ТРИЕНЕ) на коментари.

къде е коментара "do dirnika" който нямаше нито едно червеничко, и поне 10 зеленички? беше коректно написан - но явно неудобен с въпроса си : до кога журналистите ще се крият зад 'толерантност' вместо да кажат истинските имена?

По-скоро папата ще приеме исляма, отколкото циганин да се интегрира!

Точно така! Ние не сме искала и не желаем, да се наричаме -"Български граждани"!!! Молим Ви г-н Президент, да ни освободите, от гражданство, и да си бъдем Цигани, така няма да ни се налага да лъжем за нашата националност, и ще си бъдем свободни да ходим където си искаме...!!!

Г- н Президент, моля да освободите от българско гражданство всички роми и турци, тъй като ние не желаем да живеем повече в България. Българското гражданство никога не сме го искали, а дадено насила е по-горчиво и от хинин. Ние имаме право сами да си изберем държавата чийто граждани желаем да бъдем. МОЛЯ, ПУСНЕТЕ НИ ДА СИ ВЪРВИМ!!!

Какво молите, бе?! Как така да ви "пусне"?! Че, кой ви е хванал?! Ма, получете си чуждо гражданство, от където искате (ако ви го дадат), отказвайте българското и бъдете щастливи! Това никой друг не може да го свърши вместо вас! Или се оправяйте с вашите си етнически партии, които уреждат масовите прояви (ако имат изгода от тях)!

Аман от тия! Те са научени само да консумират, но не и да създават обществени блага. Ядат и серат, ядат и серат ... Ето това правят по цял ден. Машини за л! (Извинявам се, че трябва да го напиша явно, но това е положението с тези човекоиди. Браво на френските власти! Да ги гонят до дупка, иначе са едно заразно зло.

Леко си неточен... освен да "Ядат и серат, ядат и серат" те крадат ли крадат и крадат, крадат, крадат... и се множат, множат, множат...

Вие си имате родина - Индия. Там ви чакат с отворени обятия. Знаят как да се справят с вас - като с вредители.

не балгари,а мангали с балгарски паспорти,които идваики в германя се наричат турзи...........!!!!!!!!

Защо не вземат тия нашите политици да вземат, че да пояснят разликата между българи и "българи"!!! Целият свят се заблуждава, че всички сме като тези "българи" от снимката! Срамна работа...

Айде , къде са френските хелзински комитети да защитят циганите?Ама защо бе господа нали много ги защитавате , ами дръжте си ги там, че то за българите пари за социални помощи няма, но за циганите има.Те горките имат само права да взимат, а ние като по-учени да им даваме!Дръжте си ги и не се излагайте, това си е направо расова дескриминация!Нали вие така ни критикувате!?

Циганите отново демонстрират патологична идиотщина. Няма закони, няма ред, няма нищо там, където стъпи крака на тези катунари. Анархия, кражби, проституция, развал, тежки скандали,, нападения - обществото ни изнася заразата на едно племе диво, непросветено, назадничаво и агресивно. Лениви, незачитащи Европа, неясно защо пуснати на воля по света, мърсящи имиджа на страната ни, неясно защо на свобода, пуснато племе да чупи, давлиза в чужди домове, да ужасява хората - това е България по света - символ на мизерия, диващина и тъмни страсти.

НИЕ ЦИГАНИТЕ, НЕ СМЕ БЪЛГАРИ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕМ! СПРЕТЕ ГЕНОЦИДА СРЕЩУ РОМИТЕ!!! НЕ, НА НАСИЛСТВЕНАТА БЪЛГАРИЗАЦИЯ !!! НЕ ИСКАМЕ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО, НИЕ СМЕ ГРАЖДАНИ НА СВЕТА!!! НЕ ЖЕЛАЕМ ДА ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ!!! БЪЛГАРИЯ - ЗАТВОР ЗА СВОБОДНИТЕ РОМСКИ ДУШИ !!!

Оле ама още по хубаво изчезвай от хубавата ни държава и изобщо не се връщай ,аман от такива като теб ,дето живее на гърба на другите

НЕ ГРАЖДАНИ НА СВЕТА - ИЗПОЛЗВАЧИ, ЖИВЕЕЩИ НА ГЪРБА НА ТРУДЕЩИТЕ СЕ

Ами прав ти път към Индия тогава, поне там няма да се различаваш от останалите..., ама да не вземат и оттам да ви гонят...!?

Манго, на времето СССР май че трябваше да ви отпусне малко територия в Средна Азия и всички там да ви заселят. Държавата ви щеше да се казва ЦИГАНИЯ. Тук обаче е България и сте на гости. Ако не се съобразявате, вън. Яжте камъни, ако щете.

Ние българите го знаем! Имате цялата ни подкрепа по този въпрос! Името "българи" си е наше и на никого не го налагаме насила. Никакви пречки нямате да вървите, където си щете, щом не ви харесва в нашата държава! Искайте го от западняците! Бягайте с искания и молби при Сорос, БХК и в Брюксел! И като си тръгвате да не забравите да искате извинение от ЕС за този възродителен процес, който ви спретнаха.

Французите ни лъжат!!! Това което ни изпращат са си чисти Гали, в случая (ман)Гали. Пребоядисват ги и ни ги пращат ние да ги храним и да им ринем г.вната!!! Не на пребоядисаните гали и на двойния френски стандарт!! Незабавно визов режим за тъмнозелените!

Циганите са извънземни.

Интеграцията на тези става само с напалм - почиства и дезинфекцира. Добълнително има благоприятни странични ефекти в социалната и икономическата среда.

Трябва да мине един хеликоптер да напръска малко с квото требе.

Мартин Димитров за президент на България!

По-добре Иван Костов - все пак е циганин.

Защо не вземат тия нашите политици да вземат, че да пояснят разликата между българи и "българи"!!! Целият свят се заблуждава, че всички сме като тези "българи" от снимката! Срамна работа...

А стига с това българи! Нали виждаме на снимката за какви "българи" става дума! А французите като много искат да си ги интегрираме, защо не дадат примар как се прави.

Защо така бе братя французи?!? Къде отиде девиза "Свобода, равенство, братство" (Liberté, Égalité, Fraternité) ?!?

Какви българи бре? На снимката виждам изюдени цигански мутри. На нас българите ни писна циганите да им викат българи!

Българи, пък роми, а то се оказва цигани. Въобще, крайно време е журналята да спрат с това смешно название "роми", та самите мангали наричат себе си цигани, така както в цял свят името им е именно цигани, джипси, цигойнер, циганы и т.н. Тук обаче понамирисва и на румънска връзка, защото броят на циганите в Румъния е далеч по-голям от нашите. Но, какво ни грее това, след като тези са с български паспорти. На времето на тях не им се издаваха международни паспорти, за да не се излагаме, сега обаче, Европа е отворена, но както се вижда, никой не ги иска. При нас ситуацията вече става нетърпима и никой не си дава сметка, че до няколко години циганите ще са повече от нас и ще имат свое правителство, Парламент, кметове и т.н., защото ще са мнозинство.

В медиапул написах почти същото и ми го изтриха , като съдържащо "обидни и нецензурни" изрази. Докато не се научим да казваме нещата с истинските им имена, всички ще губим, включително и циганите.

jingiby

Крайно време е ООН да вземе решение за създаване на отделна циганска държава. Територия има достатъчно - цял незаселен континент - Антарктида. Да ги съберат и от цял свят да ги закарат там. Дали ще оцелеят е Божа работа!

ха ха ха аз да ти подскажа ли коя е тази държава която си е харесала ООН :)))

кюрдистан.

Длъжни сме да уточним, че Роско не е мижитурка, а най-обикновена пу.тка.

ВСИЧКИ ЦИГАНИ - В ИЗРАЕЛ!

Шейсет милионна, десетки пъти по-богата Франция, писна от двадесет хиляди циганина. А дава съвети на окрадените пет милиона българи, как да интегрират два милиона циганина. Циганите са един от най-тежките товари, с които са ни натоварили. 3.5 млрд, само социални помощи, плащаме им ток и вода сигурно за два-три милиарда. Безплатно образование, медицинско обслужване, щети от престъпления. Опустошиха селата. Служат за повод на т.нар. "медии" да цапат лицето на народа ни. Като финансов израз циганите ни струват поне 10млрд. Затова т.н."международна общност", та чак Килърито са толкова загрижени, за правата им и да не би да напуснат България. Затова и ще има визи за САЩ. Защото мангалите са един от основните инструменти на планирания над нас геноцид, наред с грабежите, рушенето на устоите на държавата ни и деморализацията на народа ни посредством медиите.

Милиард плюсове, приятелю!!!Прав си абсолютно!!!!!!!!!!!

Много кьорави тия франсета бе, аз на снимката виждам само купчини въглища?? Нямат ли ти ТЕЦ-ове там, та ги връщат обратно?

циганите никой не ги иска - и има защо - влизат ти в дома и се разполагат като дерибеи хленчат лигавят се и ако усетят че се държиш нормално с тях ти се качват на главата - вечно нещо искат все са пренебрегнати а ако ги засегнеш недай си боже - отмъщението е сигурно цяла побесняла тумба те погва - ТЕЗИ ХОРА СА ГОЛЯМ ЧОВЕШКИ ПРОБЛЕМ - НЕ ГИ ХАРЕСВАМ!!!!!!

Съгласен съм с написаното от теб, с изключение на част от последното изречение - ТОВА НЕ СА НИКАКВИ ХОРА, НЯМА ДРУГА ТАКАВА СГАН НА ЗЕМЯТА!!! Не мога да ги нарека и животни - ще обидя животните! Уродливи същества, които се размножават в геометрична прогресия и само безчинстват, опоскват и осират всичко около себе си.

ВЕДНАГА ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО ВСИЧКИ ЦИГАНИ, А С ПРЕДИМСТВО ТЕЗИ, КОИТО ВЕЧЕ СА В ЧУЖБИНА! ЦИГАНИТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ИМ ДАВА НАСИЛА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО ИЛИ ПАСПОРТИ!!! СВОБОДА НА ПРИДВИЖВАНИЯТА ЗА ВСИЧКИ ЦИГАНИ! НЕ, НА НАСИЛСТВЕНАТА БЪЛГАРИЗАЦИЯ!!!

Хич да не ги връщат тези цигани в България! Съсипаха държавата - качиш се на влак и виждаш само цигани, качиш се на автобус пак те, в болниците е пълно цигани,които не плащат за нищо, да не говорим за затворите. Не можеш спокойно да отидеш на църква от тях,не можеш да оставиш едни чехли или проснато пране на двора. До кога? Всички помощи отидоха за тях, а резултати-никакви! Съберете ги от цял свят и ги пратете на един безлюден остров!

И кого ще крадат там?!

какви имигранти бе скапани писачи, нали сме граждани на еу, какви балгари бе .....зигоинери без националност с бг паспорти, идеата е отлична но неважможна- да им се направи д-ва някаде на границата м/у пакистан и индя-кашмир!, като на евреите в израел па да им гледаме сеира, на оне-ваъ ехкурся. приличат си с евреите: живеят там кадето живее мнозинството за да могат да крадат и хленчат, сас земеделие не се занимават, само че не са в банките с парите на другите. на нас ни стигат около милион "балгари" с турско самосазнание и двоино турско гражданство, които като отидат на запад веднага се обединияват с останалите турски гастарбеитери, напр. германя,холандя...... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Иван

Нали се правиха на големи хуманисти и как ние не сме се грижели за циганите. А да ги видим сега какви са хуманисти и как ще се грижат за циганите. Ама май на чужд гръб е лесно да плямпат, а като им дойде яйцето до газа запяха друга песен.

Пропускат подробност от ромски произход.

Не знам кога управляващите в БГ ще започнат по същия начин да решават проблема с ромите. Превърнахме се в инкубатор на тези вредни за цивилизацията неграмотни същества.

да ама ако го направи кмета на софия това ( да извади незаконно настанили се мангасари) разни лайнометски и говноядни организации ще омиришат пространството чак до световните правозащитните органи ... аман от шибаните двойствени/тройствени и т.н. евростандарти

Това явно нарушава правата на тези граждани на ЕС. Това са роми, те са чергарски народ, които обичат да пътуват. Защо Франция се държи така с тях? Защо не приеме наистина европейски закони и да ги интегрира към европейските ценности? Иначе мотото на ЕС: In varietate concordia (Единство в многообразието) остава изпразнено от съдържание!

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕБАСИ - И ФРАНЦУЗИТЕ ПОЧНАХА ДА СИ ПРАЩАТ ЦИГАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ - УЖ ЧЕ БИЛИ БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

хахааааааа колко си прав! :)))))

Това са "българите" на комунистите да заблуждават Европа що за хора сме!Но по добре да са там че тук ни "оглозгаха" също игра на "куманоидите" за да не ги гледаме какви ги дробиха. Народен съд със техният аршин.

Можеш ли да осъзнаеш и да разбереш какво си написал? Много се съмнявам , работиш с клишета и главатата ти е надута от пропаганда.

Не ме обръщай внимание, тоя е някакъв отчаян гербераст.

Е това ли са Българите???

Нали много приказват за права и интеграция - ами да си ги интегрират там, не само да демагогстват! Иначе са си прави хората - тая сган, циганите, за никъде не е, всеки гледа да се отърве от тях, защото освен да крадат и мамят - нищо друго не правят! Естествено има изключения, но те са толкова малко, че никой не говори за тях.

Това не са български граждани, това са цигани. Тези винаги живеят на чужд гръб. Българските граждани работят и плащат данъци. За жалост, по тези съдят за истинските български граждани.

Това са цигани,но са български граждани като теб.

Не са българи. Това е странстващо номадко племе, което може да се интегрира само ако не е в компактна маса, а разединено и разпръснато между останалите.

Българските цигани са безкрайно крадливи, мързеливи и нахални! В България се наричат роми, след като отидат в чужбина, стават българи. Когато отидат в чужбина се държат като първобитни хора. Те не подлежат на превъзпитание. Лично аз се дистанцирам тотално от тях!Който иска - да си ги осиновява. Благодаря за вниманието!

Xтлер се опита да ги интегрира но не успя,за сажаление.Eин ден ще трябва да му издигнем паметник от 24карата злато.

евреите са по-долни от циганите

Имам предвид, че осиновени деца и напълно откъснати от средата си успяват да се променят. Но като група, дори и едно семейство дори - те ще се държат по цигански и във Версай да ги настанят. Чисто теоретично, практически едва ли е възможно интегриране при такава свръхраждаемост и либерално отношение към "различността" им, която ги прави престъпници и паразити, независимо в коя държава живеят. Примерът на другите не е достатъчен те да се променят, трябва принуда.

Какви българи ? Това са хора, които постоянно излагат Б-я, не ни приемат в Холандия ! Заради тези просяци и крадци - ЦИГАНИТЕ, се срамуваме да се наречем Българи ! Прави са французите !

Все едно в апартамента ти да се настанят цигани и да кажат:"Много ми харесва тук.Ще Остана".Дали ще си съгласен?

Вместо да триете на хората реалистичните мисли с коментар 'етнически нетолерантен' си оправете ГРЕШНОТО и подвеждащо заглавие. Вече ви е страх даже ефемизма 'роми' да напишете, 'български граждани' били. Български цигани са, а който го е срам да каже и напише нещата както са си, криейки се зад 'толерантност' - той не заслужава да се нарича 'журналист'.

Това`са`ФРАНКОФОНИ!!!

Направо са си ФРАНКО-РОМИ.

Направо Ман-Гали ;)

Нашите европейски "партньори" не желаят да интегрират братята роми, както изискват от нас, а ги прогонват. Какво стана с европейските ценности и закони?! Май в това близко партньорство все ние сме натакованите /да прощавате/.

Като са толкова голями отворкоци/демократи/- нека се справят сега. То с гонене и баба знае да е демократ.Да си признаят, че не могат да се справят с циганите и да престанат да ни четат морал. Лицемери нещастни.