Коментари - Франция ще разреши асистираното самоубийство | Днес.dir.bg

Франция ще разреши асистираното самоубийство

Президентът Макрон обяви, че през пролетта ще представи текста на законопроекта, като ще бъде осигурена "помощ при умиране" на с хора с неизлечимо онкологично заболяване и то навършили 18 години

Обратно в новината

Коментари - Франция ще разреши асистираното самоубийство | Днес.dir.bg

Коментари

Тези са ненормални. В Канада има такъв закон. Вместо да помагат на хората първото нещо, което предлагат на стари хора и инвалиди е "асистираното самоубийство". Абсолютни ненормалници.

Става все по-тегаво на запад, а жендъри?

Следващата стъпка е.....принудително самоубийство.

демек сепуко ! Хай!

Значи,на Макрон веднага му ставам асистент,ако реши да посегне на живота си.

първи на опашката за асистирано самоубийство да са редкозъбия поплюФко макрон-чо, обама, мадам бътерфлай - урсула, бай - бай майдан и много, много други, като сталинката шеф на ецб, трюдо, натеняу... ... не е ли сталинка шефка на ек? абе все тая! ... сталинке, вие наци комундетата с юдейската жилка в кръвотечението сменяте ли още етноса? или ка го беше сформулирала, комунде гнусно, още съветско? на гру. или цру? само Ние знаем! как се успява в тая наци-педофилска, комуняшка система.. ти с оутка -едва ли, но с пълзенье! и лизанье на гъзеве! пфу отврат... но нека де! само вие, комундета можете да сринете тая педераска кочина на юдео-психопатите. не ви ли липсват брой на дечица от ивицата газа? салкъм гюбре сталинистката? и цензурата нема ви спаси от Гнева Божии! педи! сталинке ние с крадливи цигани не правим бизнес .... Бог с нас

щом медицината не може да осигури живот без мъки и страдания .

Там сме!

Евала бе, дебил!

Французинът не е поредният вампирясал масон!? Нещо не му е у ред главата да ги приказва такива на Папата! Или и Папатата нещо не е у ред!? Напоследък много се говори за смърт, за войни, за апокалипсиси... По медиите се тиражират само трагедии... Май пак имаме опит за масова психоза в стил от Третия Райх, на с цел създаване на четвърти райх!? Хората много трябва да внимават какво им се говори, или по-точно какво им се прожектира по медиите и телевизорите, и да си съберат малко мозъка, ако го имат, за да не изпратят някой прекрасен ден децата си на кланицата, а и самите себе си.

първи на опашката за асистирано самоубийство да са редкозъбия поплюФко макрон-чо, обама, мадам бътерфлай - урсула, бай - бай майдан и много, много други, като сталинката шеф на ецб, трюдо, натеняу... ... не е ли сталинка шефка на ек? абе все тая! английски учени са доказали, че не само "кинжалите", но фабовете с точно наточване и други могат да спасят света от юдео-нацитата! и така ще стане! сталинке, вие наци комундетата с юдейската жилка в кръвотечението сменяте ли още етноса? или ка го беше сформулирала, комунде гнусно, още съветско? на гру. или цру? само Ние знаем! как се успява в тая наци-педофилска, комуняшка система.. ти с оутка -едва ли, но с пълзенье! и лизанье на гъзеве! пфу отврат... но нека де! само вие, комундета можете да сринете тая педераска кочина на юдео-психопатите. не ви ли липсват брой на дечица от ивицата газа? салкъм гюбре сталинистката? и цензурата нема ви спаси от Гнева Божии! педи! сталинке ние с крадливи цигани не правим бизнес .... Бог с нас ето например филм от миналото: усрула убива дечицата си, а послке мъжа си, а най накрая себе си! под звуците на баритон-саксофона на клонтън! или клинтън! обама, вземи се в ръце, негър проклет и се самоубий, като остин пауърз! скопения негър-кастрат на пендагоналния полов орган! ... Бог с нас

Папата иска помощ от Макрон за аистирано самоубийство, и Макрон казва "да, добре".....

това нещо

Те вече разрешиха асистирането убийство. Вписаха право на аборти в конституцията. Сега и асистирането самоубийство. Скоро и други екстри. Да видим?!

Това е стъпка напред, ама много малка стъпка. С много бюрокрация. Има по-лесен метод за умиране. Желаещият виза в банков/партиен/застрахователен/парламентарен офис, вади химикалка и вика "алах е велик а аз нося бомба". Охраната ще го застреля. Хем е бързо, хем няма бюрокрация, хем органите могат после да се използват за трансплатнация.

Егати кефа дано и Макрон се гръмне със баба му.

Призванието на политиците е да работят в името на гласоподавателите, но политиците в Русия поръчват разстрели и отравяния на неудобни. Асистирано политическо убийство.

Още от Ковида.

Добра идея.

Онзи ден абортите, днес - това... ......................... Нека в ужас, в изненада рухне всяка черна сграда на световната неправда, на сподавения стон и човекът да намери зад открехнатите двери мъртви старите химери на бездушния закон. .......................... И когато сетний камък на обгьрнатия в пламък и разруха древен замък се отрони в пепелта, вий слезнете от конете и земята целунете – възцарете вечна обич, вечна правда на света. "Червените ескадрони" не съм ги обичал като историческа опция, но поетът е доловил ЗАЩО не могат да не се появят. Като спасение, и уви, като една поредна химера.

да се грижиш за онко болен във финална фаза та може и да ти сфетне червена ламба в простото канче

На тези маргинали не им стига дъното. Копат ли копат. Тарамбуките им режат главите на сред улицата, а те с какви сатанистки дейности се занимават. След някоя година ще разрешат асистирано изнасилване. Крайно време е Вовата да хариза една-две Воевода и да унищожи този тумор.

Не знам ква демокрация е това. Банда откаченяци като Шваб излизат и обявяват публично анти-човешките си идеи. Лека по лека всички държави ги налагат, без въобще да питат гражданите си. Като се започне с Климатичният култ, мине се през идеята за карбонови данъци, и се свърши с контрол през ИИ, нищо хубаво не ни чака. Въпросът е кога тая разделена и побъркана рая ще и светне, че има мултинационални корпорации, които гледат на нея като матрял за зануляване.

Макарона е решил да се отърве от бабета :)

Това е една от малкото смислени идеи на неолибералистите. Ако се гърча като червей в адска агония,болки и мъка в терминален стадий, с радост бих приел асистенция да умра.

При Путин това е ежедневие, на здрави хора.

Това странно напомня самоубийството на Украйна , асистирано умело от Русия ! Папата се опита да спре самоубийството ама зеленият клоун не го разбра !

Да не е замислил нещо и за неговата баба

пффф

А, ти реши, че решават наследниците ли? :))) Добре де, като говориш глупости под всяка новина, по-добре ли ти става? Да, нямаш нужда и ти от асистенция?

Всъщност асистират САЩ, като набутват Украйна на шпагата на Русия. Русия самата не иска кръв, а тръгна да спира проливането на кръв, след като Западът се отметна от Миснките споразумения. Разичитаха, че Русия ще е като варенето на жаба - заграяваш постоянно, а жабата не се сеща да изскочи от тенджерата и се сварява. Само че Путя се сети, че РУсия трябва да изскочи. Голям скок, но ще направи разлика в сравнение с дългосрочните планове на САЩ, във вреда на нацизма и неофашизма. Струва животи, но решава проблем, който иначе щеше да трува повече животи, а може би и Русия. Е, ударуха на камък, сега доасистират самоубийството на Украйна, която буквално се наниза на Русия на ... Във всеки случай не считам за непсраведливо нападение, след като са избивали 8 години руски деца, жени, старци. Асистирано е от САЩ, а самонанизването е факт.

Крайно време е да стане достъпно по цял свят. Всеки трябва да има правото да умре достойно. След като се позволява аборт, смяна на пол, наркотици и т.н. трябва да може човек да умре достойно.

От загриженост, по-скоро за пари става въпрос.

Всъщност би трябвало да е достъпно за всеки. Не на 18+, да кажем на 70+. Старостта е неизлечимо заболяване но много хора приемат да живеят с него, което е ОК; но тия, дето не искат да вегетират под формата на старци би трябвало да имат сравнително удобен вариант.

Пресен пример от Канада - ветеран инвалид иска от държавата да му помогне да направи рампа на стъпалата пред входа си, за да може да влиза по-лесно с инвалидната количка. Отговорът на държавата - предлагаме ви асистирано самоубийство. Не се шегувам! Случаят е реален и се оказа, че и други ветерани са получили подобни предложения. Уж сега разследват кой, какво, защо, ама фактите говорят сами за себе си!

Самоубийството е грях!!! Франсетата не са ли християни вече?!

и в укралндия е тъй бре.

в покрайна.Там ще ви асистират.

Всяко отклонение от християнските ценности води до катастрофа, човечеството не ги е избрало случайно, Христос е просто случаен герой

Тялото е на БОГ и не принадлежи никумо.Ада ще погълне всеки посегнал на живота си.

Коментари - Франция ще разреши асистираното самоубийство | Днес.dir.bg

Франция ще разреши асистираното самоубийство

Президентът Макрон обяви, че през пролетта ще представи текста на законопроекта, като ще бъде осигурена "помощ при умиране" на с хора с неизлечимо онкологично заболяване и то навършили 18 години

Обратно в новината

Коментари - Франция ще разреши асистираното самоубийство | Днес.dir.bg

Коментари

Тези са ненормални. В Канада има такъв закон. Вместо да помагат на хората първото нещо, което предлагат на стари хора и инвалиди е "асистираното самоубийство". Абсолютни ненормалници.

Става все по-тегаво на запад, а жендъри?

Следващата стъпка е.....принудително самоубийство.

демек сепуко ! Хай!

Значи,на Макрон веднага му ставам асистент,ако реши да посегне на живота си.

първи на опашката за асистирано самоубийство да са редкозъбия поплюФко макрон-чо, обама, мадам бътерфлай - урсула, бай - бай майдан и много, много други, като сталинката шеф на ецб, трюдо, натеняу... ... не е ли сталинка шефка на ек? абе все тая! ... сталинке, вие наци комундетата с юдейската жилка в кръвотечението сменяте ли още етноса? или ка го беше сформулирала, комунде гнусно, още съветско? на гру. или цру? само Ние знаем! как се успява в тая наци-педофилска, комуняшка система.. ти с оутка -едва ли, но с пълзенье! и лизанье на гъзеве! пфу отврат... но нека де! само вие, комундета можете да сринете тая педераска кочина на юдео-психопатите. не ви ли липсват брой на дечица от ивицата газа? салкъм гюбре сталинистката? и цензурата нема ви спаси от Гнева Божии! педи! сталинке ние с крадливи цигани не правим бизнес .... Бог с нас

щом медицината не може да осигури живот без мъки и страдания .

Там сме!

Евала бе, дебил!

Французинът не е поредният вампирясал масон!? Нещо не му е у ред главата да ги приказва такива на Папата! Или и Папатата нещо не е у ред!? Напоследък много се говори за смърт, за войни, за апокалипсиси... По медиите се тиражират само трагедии... Май пак имаме опит за масова психоза в стил от Третия Райх, на с цел създаване на четвърти райх!? Хората много трябва да внимават какво им се говори, или по-точно какво им се прожектира по медиите и телевизорите, и да си съберат малко мозъка, ако го имат, за да не изпратят някой прекрасен ден децата си на кланицата, а и самите себе си.

първи на опашката за асистирано самоубийство да са редкозъбия поплюФко макрон-чо, обама, мадам бътерфлай - урсула, бай - бай майдан и много, много други, като сталинката шеф на ецб, трюдо, натеняу... ... не е ли сталинка шефка на ек? абе все тая! английски учени са доказали, че не само "кинжалите", но фабовете с точно наточване и други могат да спасят света от юдео-нацитата! и така ще стане! сталинке, вие наци комундетата с юдейската жилка в кръвотечението сменяте ли още етноса? или ка го беше сформулирала, комунде гнусно, още съветско? на гру. или цру? само Ние знаем! как се успява в тая наци-педофилска, комуняшка система.. ти с оутка -едва ли, но с пълзенье! и лизанье на гъзеве! пфу отврат... но нека де! само вие, комундета можете да сринете тая педераска кочина на юдео-психопатите. не ви ли липсват брой на дечица от ивицата газа? салкъм гюбре сталинистката? и цензурата нема ви спаси от Гнева Божии! педи! сталинке ние с крадливи цигани не правим бизнес .... Бог с нас ето например филм от миналото: усрула убива дечицата си, а послке мъжа си, а най накрая себе си! под звуците на баритон-саксофона на клонтън! или клинтън! обама, вземи се в ръце, негър проклет и се самоубий, като остин пауърз! скопения негър-кастрат на пендагоналния полов орган! ... Бог с нас

Папата иска помощ от Макрон за аистирано самоубийство, и Макрон казва "да, добре".....

това нещо

Те вече разрешиха асистирането убийство. Вписаха право на аборти в конституцията. Сега и асистирането самоубийство. Скоро и други екстри. Да видим?!

Това е стъпка напред, ама много малка стъпка. С много бюрокрация. Има по-лесен метод за умиране. Желаещият виза в банков/партиен/застрахователен/парламентарен офис, вади химикалка и вика "алах е велик а аз нося бомба". Охраната ще го застреля. Хем е бързо, хем няма бюрокрация, хем органите могат после да се използват за трансплатнация.

Егати кефа дано и Макрон се гръмне със баба му.

Призванието на политиците е да работят в името на гласоподавателите, но политиците в Русия поръчват разстрели и отравяния на неудобни. Асистирано политическо убийство.

Още от Ковида.

Добра идея.

Онзи ден абортите, днес - това... ......................... Нека в ужас, в изненада рухне всяка черна сграда на световната неправда, на сподавения стон и човекът да намери зад открехнатите двери мъртви старите химери на бездушния закон. .......................... И когато сетний камък на обгьрнатия в пламък и разруха древен замък се отрони в пепелта, вий слезнете от конете и земята целунете – възцарете вечна обич, вечна правда на света. "Червените ескадрони" не съм ги обичал като историческа опция, но поетът е доловил ЗАЩО не могат да не се появят. Като спасение, и уви, като една поредна химера.

да се грижиш за онко болен във финална фаза та може и да ти сфетне червена ламба в простото канче

На тези маргинали не им стига дъното. Копат ли копат. Тарамбуките им режат главите на сред улицата, а те с какви сатанистки дейности се занимават. След някоя година ще разрешат асистирано изнасилване. Крайно време е Вовата да хариза една-две Воевода и да унищожи този тумор.

Не знам ква демокрация е това. Банда откаченяци като Шваб излизат и обявяват публично анти-човешките си идеи. Лека по лека всички държави ги налагат, без въобще да питат гражданите си. Като се започне с Климатичният култ, мине се през идеята за карбонови данъци, и се свърши с контрол през ИИ, нищо хубаво не ни чака. Въпросът е кога тая разделена и побъркана рая ще и светне, че има мултинационални корпорации, които гледат на нея като матрял за зануляване.

Макарона е решил да се отърве от бабета :)

Това е една от малкото смислени идеи на неолибералистите. Ако се гърча като червей в адска агония,болки и мъка в терминален стадий, с радост бих приел асистенция да умра.

При Путин това е ежедневие, на здрави хора.

Това странно напомня самоубийството на Украйна , асистирано умело от Русия ! Папата се опита да спре самоубийството ама зеленият клоун не го разбра !

Да не е замислил нещо и за неговата баба

пффф

А, ти реши, че решават наследниците ли? :))) Добре де, като говориш глупости под всяка новина, по-добре ли ти става? Да, нямаш нужда и ти от асистенция?

Всъщност асистират САЩ, като набутват Украйна на шпагата на Русия. Русия самата не иска кръв, а тръгна да спира проливането на кръв, след като Западът се отметна от Миснките споразумения. Разичитаха, че Русия ще е като варенето на жаба - заграяваш постоянно, а жабата не се сеща да изскочи от тенджерата и се сварява. Само че Путя се сети, че РУсия трябва да изскочи. Голям скок, но ще направи разлика в сравнение с дългосрочните планове на САЩ, във вреда на нацизма и неофашизма. Струва животи, но решава проблем, който иначе щеше да трува повече животи, а може би и Русия. Е, ударуха на камък, сега доасистират самоубийството на Украйна, която буквално се наниза на Русия на ... Във всеки случай не считам за непсраведливо нападение, след като са избивали 8 години руски деца, жени, старци. Асистирано е от САЩ, а самонанизването е факт.

Крайно време е да стане достъпно по цял свят. Всеки трябва да има правото да умре достойно. След като се позволява аборт, смяна на пол, наркотици и т.н. трябва да може човек да умре достойно.

От загриженост, по-скоро за пари става въпрос.

Всъщност би трябвало да е достъпно за всеки. Не на 18+, да кажем на 70+. Старостта е неизлечимо заболяване но много хора приемат да живеят с него, което е ОК; но тия, дето не искат да вегетират под формата на старци би трябвало да имат сравнително удобен вариант.

Пресен пример от Канада - ветеран инвалид иска от държавата да му помогне да направи рампа на стъпалата пред входа си, за да може да влиза по-лесно с инвалидната количка. Отговорът на държавата - предлагаме ви асистирано самоубийство. Не се шегувам! Случаят е реален и се оказа, че и други ветерани са получили подобни предложения. Уж сега разследват кой, какво, защо, ама фактите говорят сами за себе си!

Самоубийството е грях!!! Франсетата не са ли християни вече?!

и в укралндия е тъй бре.

в покрайна.Там ще ви асистират.

Всяко отклонение от християнските ценности води до катастрофа, човечеството не ги е избрало случайно, Христос е просто случаен герой

Тялото е на БОГ и не принадлежи никумо.Ада ще погълне всеки посегнал на живота си.