Франция издаде заповеди за арест на трима високопоставени сирийци

Обвинението е за "изтезания и принудително изчезване" на баща и син с френско-сирийски произход

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А какво са правили тези ''французи'' в Сирия???? Или щом някой ви закачи спонсорираните терористи веднага надавате вой че ''инвестицията'' ви се е осрала..

А кога тия от ЦРУ ще ги арестуват за същите деяния ?

мъчат да повторят сценария със Сърбия и добрите албанци. Но този път ги пернаха през ръчичките.

Бах тоз Запад, бах тоз съд в Хага - и двете станаха пълна пародия, докато преди бяха лицемери с възможности, сега са просто лицемери.

Франсетата са се бъгнали съвсем. Да вземат да обяснят какво правят техни военни на сирийска територия. Което си е чисто военно нахлуване. Сирийското контраразузнаване е задържало двама сирийци, които имали и френски паспорти. Е, и? Франсетата някак не желаят да обяснят, защо контраразузнаването ще се занимава двама такива. А дали заради извършване на шпионска дейност? А дали такива една уважаваща себе си държава ще ги остави да правят каквото си искат на своята си територия? А кой знае дали са живи или не и къде са доказателствата? И къде е информацията, дали са задържани. Ако да, дали са оказали съпротива и убити при задържане, примерно. Много въпроси. Това в съд, не като пародията в Хага, няма как да мине. И е важно, защото след сагата със скрипалите, руските хакери и още маса обвинения срещу Русия, наблюдаваме една ужасна тенденция в "европейските ценности". Някой там си измисля нещо, съчинява някаква измислица, след което, без съд, без доказателства, без присъда, започват някакви санкции и наказания. Та това е някакъв уродлив и перверзен тоталитаризъм и режими в тия държави, които нямат общо с демокрацията дори теоретично. Видяхме какво се случи с шефа на германското контраразузнаване. Просто споделя идеите на Виктор Орбан. И си замина. И тия сбъркани европейски същества ще ни гледат отгоре и ще ни учат.

Макароне защо не си оправите тероризма вътре в държавата и да оставите хората да си оправят техните?

А когато черничките маймунчета му бъркаха в гъза се хилеше, а? Педераст!!!

Френски плямпаници, като френската любоф

Прогресивното човечество няма да остави без последствия действията на сатрапа и неговите приближени застанали на пътя на демокрацията и прогреса, лишаващи изстрадалият сирийски народ от светлината на евроатлантическите ценности

бравоооо екстра пародия

А главният виновник- трориста Путин кога ще го задъжите?

може, но ще го хванат ... за *...

когато Путин обеси бай Дончо Перуката за ташаците на едно дърво във Вашингтон

макарон е джендър в истинския смисъл на думата колкото тръмп го интересуват американците ,толкова и тоя се интересува от французите о т р е п к и подметки ии т. н.

1. няма такова престъпление "принудително изчезване"!!!! (има отвличане) 2. не може отделна държава, дори две или три държави, да въвеждат законодателство за международно преследване на чужди граждани, защото те били извършили някакви (военни) престъпления на своя територия. Това може да става само с международно решение в ООН. Иначе всяка страна може да издаде такава заповед за задържане на всеки гражданин от всяка страна защото му има зъб!

По отношение на САР, Франция и Германия могат само да лаят! Към днешна дата спрямо САР те са просто беззъби кучета...

По скоро е редно сирийските власти да издадат заповеди за арест на Макрон, Оланд и шефовете на френските тайни служби и армия, които са обучили и изпратили въпросните терористи в Сирия, за да се опитат да свалят сирийското правителство!

Колониалният манталитет си остава завинаги- дори когато дадена държава вече не е колония. А този случай е като новия Кашоги, но при французите. След тях ще видим кой ще се опита. Запада явно има за цел да събуди в хората най- нечовешките черти и чувства.

Много евтини лъжи, бре, макарон! Иди да любиш вмирисаната баба и не занимавай света със слугинската си същност.

Каква пародия,терористите свободно се разхождат из Европа,а хората който си пазят страната и избиват терористите в Сирия ги издирват и искат да ги арестуват!?

Кога България ще издаде заповед за задържането на министъра на отбраната на Фаранция, заради приземяването на техни военни парашутисти в наш бостан ? Ядоха бой от пъдарите, но все пак си е нарушение ?

Schilo

Пука им. Сега имат по-важна работа- да възстановяват страната.

В сирийският конфликт всички участници се представиха подобаващо по жестокост спрямо противниците си, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. Спиралата на насилието ескалира неимоверно много. Каквото съм видял в нета е ужасяващо, а каквото не съм видял, ме е страх да си го представя, докъде може да се развихри човешкото зло. И все пак в Сирия има смъртна присъда, и смъртно наказание се предвижда и за участие в незаконна въоръжена група. Щом Дамаск казва, че са мъртви, най-вероятно е така..

Нагли френски Изроди !!!!!!!!!!!!!

И още нещо - тези двама френски сирийци какво са правили в Сирия? Не пише да са били журналисти или хуманитарни работници. Да не би да са били от онези, които възторжено изпращаха да воюват ЗА Ислямска държава, а после се чудят какво да ги правят, като се приберат в родната си Франция/Германия/Швеция/Великобритания?

Значи френските терористи са отишли в Сирия поради някаква причина. Там понеже не ги жалят са ги убиливе(вероятно). Сега Франция трябва да обучава и инвестира в нови терористи, което е проблем.

Къде ще ги арестуват въпросните трима? В Дамаск или в Идлиб? А нещо за служителите на саудитското посолство ще каже ли Макрон? Или те са ни съюзници и КЛИЕНТИ и за тях ще си траем?

Аане ТАКАА за Суадитска Арабия или Добро или нищо е нарязали са Журналиста като зелка амаа са от "наште"

А кога за принцовете и принцесите Салмани? Или разчленяването и хвърлянето в канала си е обикновена свада за Френските и немските терористи :)