Франция и Италия готови да блокират отсрочка за Брекзит

Юнкер не очаква решение от срещата на лидерите на Общността

Обратно в новината

Коментари - Франция и Италия готови да блокират отсрочка за Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те сякаш са се хванали един друг за топките и по малко постискват един друг! Никой не смее да стисне силно другия защото знае какво ще последва за самия него. Интересно е обаче ако брекзита се отложи! Великобритания ще трябва да участва в изборите за Евро парламент. Ще изпрати там депутати. А после? Като излезе тези депутати ще ги изгонят ли? Интересна в случая е и една друга новина. Всички британски партии се готвят за Евро изборите. Дори и партията на Фарадж - защитник на брекзита. Какво се надяват? Да управляват съюза дори когато го напуснат ли?

Забава на брекзит ще има, само когато времето на забавата се използва за РАТИФИКАЦИЯ на настоящата сделка за брекзит- това казаха и Барние, и юнкер:) Иначе- липсва ли такава мотивация. която да е изрично вписана в искането на мей за забава на брекзит, о.к. духа супата- няма да получи забава, няма да влязат в ЕП, фуража вече няма да е евродепутат- защото този леш8пер и В МОМЕНТА е евродепутат и присъства на всички заседания на ЕП, и о.к. излиза на 30.03.2019г. от ЕС без споразумение:)

в един отговор на вашите ...коментарии за .... „Леко малоумно изказване, в болната българска психика ....„ Първо не си позволявайте да обиждате Българите ! второ, Франция и Руската Федерация /като наследник на Руската Империя и СССР/ са СТРАНИТЕ, които са РЕПЕРИ на СВЕТА, във ВСичко. Трето.....със съвместните усилия на Президента Айзенхауер и на Председателя Хрушчов , британската империя беше окнчателно унищожена със Отнемането на Суецкия канал и така наричания англо саксонски модел е редуциран до участие във финасите на корпорациите и то под контрол за ФРАНЦИЯ в пълна степен отношенията между Франция и Руската Федерация са от Определящо значение за СВЕТА но предплагам не разполагате със интелектуален капацитет да разберете.

Хахаха- о.к. се превърна ВЪВ ВАСАЛ на ЕС, защото мислеше до КРАЙ да изнудва ес, а ЕС го отряза и му каза- стоп- всичките ти номера бяха ДО ТУК:) Какво стана сега, британски смешници- натаковаха ли ви по мерак:) И да ви таковат , впрочем, на вас ви е добре- гей движението тръгна от о.к.; в историята на о.к. има доста случаи на гей владетели и инцестни връзки, та никак не е чудно, че еднополовата любов ви харесва- то е така от векове:)–

на вашия въпрос поставен къде се на;ира...Уотерлой ще ви препратя към ТЕЗИ които се наричат Британци по скоро Аристокрация, която говори със точно определен Акцент със което и се различава от плебеи като вас.. въпросса беше от Stankow Къде е това "Уотерлой", да не е някъде край град "Уошингон а за Уошингтон се произнася Уашенгтъън но това не е по вашите сили нито възможности

Видехте ли кво е измислил Марк Рюте, който заяви, че британският парламент прилича на кораба „Титаник”, който гласува дали да заобиколи айсберга. Това наистина е забавно.

Един си нарекал котката Брекзит, защото тя иска да излезе, но като й отвори вратата, се опъва и се връща назад.

just let'em leave но нещо ги стяга та все се отлага фараж не устиска- каскетът го стиска и без да признава, че е минал вляво то вече е ясно- ами-прекрасно.- сега на трезв ум нека решават дали да си тръгват или да остават.

Цървули русофилски, шутове бият на ЮК.

Че то в наши дни кой не се гаври с държавата на пакитата. Даже кметът на столицата им се казва Садък.

като ви казвах аз, че искането на отсточка за 2-3 месеца е блъф, и че целтта е да не се даде такава отсрочка, вие мрънкахте: не искали били да излизат, не знаели какво искат.. всъщност много добре наят и блъфират! не е нужно франция да блокира каквото и да е! просто ЕСССР е толкова тромав, че не би и могъл да съгласува решение за 2 седмици :) хихих :) велик подмолен ход на ЮК. обаче ЕС се усетиха, и за да не изглеждат прецакани, сега пък те НЕ ДАВАЛИ :) ми нали ЮК това иска бе, КППССовци такива, ЮК иска да излезе на 29! без сделка! без преговори!

Добре че си ти, та да обясниш на ЕС как стоят нещата при "Нейно Величество". Ти да не си ѝ персоналния придворен шут. Я иди да ѝ изхвърлиш цукалото и си глей океана, не се занимавай с тези теми.

тъмно е, мога само да го чувам и мириша.... не се вижда в момента. благодаря, ще предам поздрави на кралицата, носи и ти поздрави на бацката

Време е за един силен шут по ингилизките задници и кралицата с цукала!

Е сега е най после момент за Франция да си върне не само за Уотерлой, но и по принцип върху Англо Саксонската доминантност. И така, почти да измести Германия /управлявана на дистанция от САЩ/ и Франция да се превърне като решаващ Фактор за Европа на Европейските Държави. Естесвено със Ново и адекватно Френско правителсво.

Леко малоумно изказване, в болната българска психика все някой на някого има да си връща и всичко е борба за надмощие над другия. В случая Франция, те са като Русия, няма какво да предложат на света, но в очите на франкофона (или русофила) те са най великите. Нищо че т.н. Англосанксонски модел отдавна толкова се е наложил, че освен останалият свят да го следва, аз друга алтернатива не виждам. Да не говорим за наследството на ВСВ....Франция вовеки веков нетрябва да забравя. Ама това ви го оставям на вас да си го прочетете и осмислите. :)

Stan Stan

Къде е това "Уотерлой", да не е някъде край град "Уошингон" ? :D :D

чуй как се произнася от потомствен бритнец и ще разбереш! точно уатцааалой звучи. в българия си мсилите че знаете английски и hello , no , home се ороизнасят с ОУ ?! да, ама не! в зависимост от акцента, може да звучи точно като ОЙ

На същото място, където Leicester (Лестър) и Worcestershire (Урстършър), що? Такива станкоувчета като теб, дето през живота си не сте чували оксфордски английски, ама обичате да давате акъл, сте направо смешни като почнете да демонстрирате "познанията" си.

Шило

Правилно. След като британците искат да напуснат, нека да напуснат. Никой, никого не трябва да държи насила.

Всеки иска гаранции, ама никой не знае кой ги дава тези гаранции! Кой ще даде писмото с гаранции на Тереза Мей и кой ще даде писмото с гаранции на Бойко за Турски поток? Аз съм човека, който държи писмата с гаранции в джоба си!

Готови ама на приказки а при гласуването ще са първите подкрепили поредната отсрочка с неясна дата....