Фон дер Лайен: ЕС да обмисли ваксината срещу COVID да стане задължителна

Ваксините за деца от 5 до 11 г. ще бъдат достъпни за страните-членки от 13 декември

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като гледам снимката това ниско челце мале,мале ше ми дава наклон

Вестник Труд Корумпираният характер на интересите на ЕС към ваксинацията Автор: Владимир Прохватилов, fondsk.ru Мнения 22:00 27.07.2021 Начело на изпълнителната власт на ЕС стои поддръжница на Pfizer Няколко реда, написани от известния френски журналист Пиер-Ален Депо, добавиха гориво към масовите протести срещу задължителните ваксинации и санитарните паспорти във Франция. Журналистът съобщи, че съпругът на главата на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, Хайко фон дер Лайен, е медицински директор в Orgenesis, американска биотехнологична компания, специализирана в генната терапия. „В експерименталните „ваксини“ срещу COVID са открити генни методи“, намекна прозрачно Депо, имайки предвид американските РНК ваксини Pfizer и Moderna, които се купуват в огромни мащаби от властите на ЕС. Скандалната новина сега се разнася като пожар в социалните мрежи, и причинява ужас дори сред невъзмутимите французи. „Урсула фон дер Лайен, нашият главен купувач на стотици милиони дози ваксини, се оказва, че има съпруг Хайко, който управлява Orgenesis, биотехнологична компания, специализирана в генната терапия. Сега всичко ни стана ясно“, пише известният френски икономист и предприемач Франсоа Дюкрок. Трябва да се каже, че корупционните скандали и обвиненията в непотизъм съпътстват кариерата на главата на изпълнителната власт на ЕС през цялата й политическа кариера.

Е човек сравнение с това недоносено изчадие бивш министер на отбраната на Германия

Подарявам на фон дер Лайнен моята бустердоза.

Те тия слуги на сатаната не си слагат никакви експериментални отрови.

Админа яко трие коментари. Сигурно се бори за втора надница.

Доц Кунчев да каже???? Или ......... Защо мълчи????

Бегал е там горе.

Всички много сте умни ! Защо тогава не можете да си напише правилно името , всичко което притежавате е втора ръка , а някои неща и трета ръка ! Карате коли които стават единствено само за скрап ! Живеете в панелни дупки ! И се напивате редовно с фалшив алкохол ! Иначе сте велики !

След всички тези изцепки на Уши, започнах да уважавам Ердоган. Той много добре и показа къде и е мястото.

Той я заряза да седи на дивана без внимание. "Пре-такована и изоставена ".

Който не желае да се ваксинира, да отива да живее в Кения или да да копае дупките за 7-ми и 8-ми блок на АЕЦ-а в Козлодуй.

Който желае да се ваксинира да бЕга в Австрия или кравария. Хайде разни зомбирани ттпанари са ни гонили от страната ни!

Ще направим прайд че си болен до костите си ВАКСА

Крайно време е да се омитаме от тази кочина с изпръщял елит.

еврогейския съюз...нали

Идва времето за излизане от ЕС.

МЕРКЕЛ = КРАВА УРСУЛА = ТРАВЕСТИТ

Нормална имунна система дава защита на 97%-99,7% на този вирус и при този факт дер Лайнан търси задължително ваксиниране ?!?! Тотални сатанисти.

Доказателства?

СЗО

Ми ваксинира фара да ........

дер лайнената търси кърв

А аз се чудех защо Меркел я пробута за шефка на Еврокомисията... докато не разбрах че като министър на отбраната на Германия е купила дефектни автомати, че сега за едни ваксини ли ще им търсим махна;)

Няма как ЕС да ме задължи да се ваксинирам задължително с екеспериментална течност. Все още имаме конституция и чл. 29. (2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие. Ако трябва ще се стреляме, но това няма да мине.

Къде е Доц. д-р, д.м. Ангел Кунчев? Няма ли да ни убеждава колко е убаво да боледуваш след три ваксини!?!?!?! Що се крие, нали е главен епидемиолог на България, искам от човек с титли като него мнение, а не от фон де лайнянен.... Амин за Гелето...

На фон Лайнен някой да и е казал, че в Австрия армията и полицията не подкрепят задължително ваксиниране??? И са на улицата заедно с хората!!

Ще участвам в задължителното ваксиниране на антиваксарите. Голям кеф!

Като почнат да ви гърмят ще видите. Още са много неваксинираните тук, а и на ваксинираните започва да им писва. А полицаите никой не ви обича защото повечето сте търтеи.

Значи за един опиянчен помак със самоделна пушка се ангажирахте една рота шапкари. Задача с повишена трудност по математика (за вас всички задачи са с повишена трудност) - колко селянина със самоделни пушки едновременно са необходими за изчерпване на ресурса на МВР?

Няма значение колко. Като опукаш няколко ще е достатъчно.

Бай Петко ли визираш?

ваксина се разработва за 10-15 години, след много изпитания, доработки и тестове как влияят на хората в дълъг период от време, на репродукцията, на други хронични болести, и т.н.. Анти-ковид ваксините ги одобриха след 6 (ШЕСТ) месеца. НЯМА ТАКЪВ ПРЕЦЕДЕНТ В ИСТОРИЯТА. Като резултат - вече се говори, че две дози не вършат работа - трябва трета доза, после пета доза и т.н. Значи, ваксините са без истински лиценз, но ме задължават да се ваксинирам насила. С нещо, дето още не е ясно дали не е вредно за чов.организъм в период от 5-6-10 години. Това ли е либерализъм и демокрация???!?? .. а,ха... Още малко и ДА! И като не съм съгласен - ми ограничават правата, пътуванията и прочие! МЕРСИ!

Всъщност нещата са още по зле... От сайта на Европейската комисия: След положителна оценка на безопасността, качеството и ефикасността на съответните ваксини от страна на Европейската агенция по лекарствата (EMA) досега Комисията е издала разрешение за търговия при определени условия за 4 ваксини, разработени от: Фирми с които ЕС има договор: Файзер подадени документи на 1 Декември, одобрена на 21 декември; Модерна подадени документи 30 ноември,одобрена на 6 януари; Астра Зенека подадени документи на 11.01.2021/ и няма грешка... одобрена е за ползване на 29.12.2020, защото видите ли ЕМА била разгледала вестникарските статии относно АЗ, и това нямало нищо общо с госпожа фон дер Лайен която на 24 декември нареди на Емер Кук, шефката на ЕМА, да разреши ползването на АЗ. Янсен(Джонсън&Джонсън) подадени документи на 16 февруари, одобрена на 11 март.

Тая там да си слага третата "бустерна" доза, та да я изстреля към отвъдното!

Скивайте сега, империи и имперски съюзи може да има само във времена на икономически подем и благоденствие. Закучи ли се авантата, започват простотиите и всички се хващат за гушите на групички по интереси. Манете го тоя изкуствен ЕС - мутирал повече и коронавирус от това, за каквото е измислен. Скивайте в САЩ какво става - в последите проучвания по темата, 52% от републиканците и 48% от демократите са за раздяла по чехословашки модел, за да не се стигне до югославски. Колко вече конгресмени спорят на все по-малко хипотетични теми като кои ще наследят името, химна и знамето и ще са правоприемниците, а кои ще са новата държава. Даже вече толкова се надскачат някои, че говорят за последващ съюз между остатъчните САЩ и новите, подобно на отношенията им сега с Канада. Квото беше - беше. И без това мащабното изследване на MIT от миналия век, обхващащо социални, икономически, демографски, културни и прочее модели, независимо колко са човъркали и сега също човъркат началните данни, болшинството конвергират към 2040 г. като системен колапс на цивилизацията, а колкото повече се осъвременяват, толкова повече излизаме, че изпреварваме графика.

прави са антиваксърите, няма да слагаме ваксини и ще си мрем със спокойно вдигната глава в гованата в които живеем. ето това се казва истиснки самочувствие.

Абе това Урсула, не беше ли един траверс бе? Като искаш ваксини, подарявам ти и моята доза, сложи си я на другата ръка, после можеш да почнеш работа като подвижен рутер с две антени (ръце) за по-голям обхват. Има конституция тук и тя дава право на избор, не може да ни задължите!

ЕС и европейските комисари са нелегитимни - те не са пряко избрани. Това е някакъв абсурд, което се случва и не е никаква демокрация. Някакъв разммит наднационален орган, с неясно по какъв критерий подбрани членове, изземва правото на избирателите чрез избори да формират управление.

Я дай исторически пример с легитимен комисар.

Най-легитимен е бил Феликс Едмундович. С кожена тужурка и наган. Урсулка като я гледам има много общо с него, с лекота праща милиони на заколение.

И още по-легитимни наркоми има като Йосиф Висарионович, че и хептен легитимен председател на наркомат - Владимир Илич.

Фашистка!

Урсула и Сие са ясни - те са се качили с еднопосочен билет на лодката на фармафията и заедно ще раждат всякакви идиотизми за да промотират експерименталните течности. Обаче не е ясно онези овце - техните избиратели защо не са ги измели.

Д'еба ВаШта семка..., европейска !

Докато новозаразените растяха в България и Румъния на никой не мунпукаше в ЕС то, отваряха кръчмите в Западна Европа и ни ги даваха за пример! Като ги удари тях КОВИД а, ревнаха на умряло! Защо на нас сега трябва да ни пука? Да ни вземат за пример, ниска ваксинация, без локдауни и се оправяме по - добре от тях!

Помисли как да ограничаваш болните а не здравите.

Ще се ограничат като направят клиника-затвор за ваксите

я си еби майката ма скумрийо миризлива,ти еба въшлясалия задник ти еба

Фармацефтичните компании имат предварителна готовност за всички вълни. Страхотен синхрон с всяка вълна

Фирмите производите не знаят дали ваксините им ще действат срещу новия щам,но СЗО - знае.

СЗО знае всичко - знае, че вирусът не е произлязал от коронавирусната лаборатория на инситута по вирусология в Ухан, въпреки че цялата работа е документирана, щото е финансирана от дирекцията на Тони Фаучи в NIH. СЗО е китайска терористична организация, изцяло контролирана от ККП.

Ердоган не случайно я остави тая да виси права без стол. Втора бабичка ще еве майката на съюза.

Определено бутат хората към война. Незнам дали конспирациите за намаляне на населението са верни но все повече заприличва на истина.

Референдум за излизане от ЕС. По-добре бедни и болни, от колкото здрави и богати !

ти си …питек! Каква простота, дори не е свещенна!

Отървахме се от баба Меркел, сега това лелче. Трябва да се направи ваксина срещу простотия, мисля аз. Много ми е противна тази Лайнянен… За информация: аз съм ваксиниран.

Дори предлагам, за този, който е написал донос, че някой не се е ваксинирал, да му плащат по 1000 евро ...

От СССР та на ЕС..... е като от трън та на глог. Безумните задължения са тези , които разочароват и провалят съюзите. Иначе блянове и мечти всеки може да покаже.

С извинение, някои от нас са живели по времето на СССР. С ръка на сърцето ти казвам, че тогава не съм усещал такъв брутален натиск по отношение на цени, прави краставици, щастливи прасета и кокошки и ред други простотии. Да не говорим въобще за задължителни епизодични ваксини, маски и затваряне на хора по домовете и дори в цели държави. Иначе май по-горе писаното на нашето присъствие в ЕС май е доста близо до истината.

Тез, от богатите държави мнгого прости, значи. Да си ваксинират масово населението. Какъв е келепира си вика Ганьо? Они не ра'ботят! - Ако не беше тъжно, щеше да е смешно!

Мрът хора бе, говеда! Как е възможно да не ви пука? Под вола теле се търси, само и само да не излезе, че не ви пука за възрастните хора! Свободата се нарушавала, ваксините не действали, нямало ковид и т.н.... Истината е само една, изгубили сте човешкото във вас.....

Нищо де,ти нали си взе хонорара за глупостите, какво ти пука.

Като пукнат мама и тате, панелката за мене. Брат ми/сестра ми е дебел, дано пукне и той, че да не деля с никой.

Брат ти сестра ли ти е, не разбрах? Или си завършил университета на живота във Факултето? Платените тролове сте просто смешни.

Колко хора умират от това, бе?! А колко умират от сърдечносъдови, онкологични и прочее? А от диабет знаеш ли? Обаче американците и китайците доказано човъркаха вируси в Ухан, изтърваха един, понеже са мърлячи и вече втора година обръщат всичко на дистопия скапаните западняци.

И от кога на държавата (че чак и на ЕС) им пука за живота на възрастните. Айде всеки сам да решава дали и колко да си пази нещастния животец, а? Ао те ще ни пазят, да вземат да ни пазят от най-масовите болести и престъпления. Иначе се получава смешен плач, май...

Има нещо колкото иронично, толкова и уместно председател на ЕК да е тая гинеголожка, която преди това беше министър на отбраната на скапаната Германия, дето толкова и армия има - по нейно време половината им самолети не бяха годни за летене, а от тия хвърчащите само малка част можеше да носи бойно дежурство. Пълен разпад и разложение, ама с толкова комисари, накрая винаги се стига до развит социализъм - по Брежневски. Ти вместо да се чудят как да закрепят съюза, за да устиска още малко, чудят се как да го потопят по-бързо.

Аз пък се питам защо не направят задължителен тест за ХИВ и съответно ползването на кондоми задължителни? Значи едни могат да сеят зарази, а други не, казвам го от позицията на ваксинирана с две дози Модерна.

Тоя шибан ЕС нещо умно няма ли да измисли ? Никакъв ЕС не може да ми задължи да си бия отрова .

HIV не причинява СПИН. Спин няма, всъщност. Това е състояние, причинено на Запад от наркотици и от самата терапия срещу него, а в Африка - от лоша хигиена и жизнен стандарт. И хората, които са в основата на лъжата за спин, са и в основата на сегашната пландемия. Финансист - ДеБил Гейтс, асистент - Фаучи. Човекът, разработил метода PCR (Кери Мълис), се опитваше да ги разобличи и внезапно "почина от пневмония" през август 2019, точно преди началото на пландемията. Използвали са неговия метод, за да направят връзка между хив и спин, която самият откривател на ХИВ не е могъл да направи. Сега използват неговия метод, за да ни разиграват пландемия. Повече инфо: Kary Mullis, Peter Duesberg.

И какъв е процента на проблемите с ваксинираните, та толкоз мучат срещу ваксините ? Щото дори конспиративните сайтове секнаха да бълват за съсиреци и т.н. Ми не се ваксинирайте и против другите неща, дето са задължителни и се връщайте в пещерите бе.

Да, точно така!! Накрая пръчката ще играе по аниваксърските задници. Който е бил разумен, до сега се е ваксинирал! Остатъка трябва леко да бъде принуден.

Тая бабичка да се маха както Меркел. Да си ваксинира тя внуците с тая отрова.

Тя няма деца!

Седем на брой деца!!!

Още когато започна бясната ваксърска кампания и разделение на желаещите и тези анти, можехме да предположим, че ваксинацията ще стание задължителна. Тъй че няма изненада. Имат ни за опитни свинчета.

Задължителна ваксина за всички евродепутати и 3 бустерни дози в гъза.

Не спомням някога да съм гласувал за тая кифла. Каква е тая че да налага разни идиотщини?