Путин и Медведев вдигат рейтинг чрез фитнес (видео)

Кремъл разпространи снимки, показващи как руският президент Владимир Путин тренира в спортна зала заедно с министър-председателя Дмитрий Медведев, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Медведев вдигат рейтинг чрез фитнес (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко, много ооооо жалко народа им се гърчи, а те си правят реклама Боже какви хора ги управляват !?!? Къде са им фамилиите - жените и децата !?! Те демонстрират, като че ли само те са на този свят или, че света е техен

По въпроса за признаване на държавите - нещо не ми отговори и за Косово. Защо Косово да е държава, а ДНР и ЛНР да не са?

"Военни нападения от три държави разтърсиха Либия тази нощ. Великобритания, САЩ и Франция нападнаха силите на либийския лидер Муамар Кадафи, предаде BBC. От Пентагона съобщиха, че са били изстреляни 110 британски и американски ракети Томахоук срещу 20 военни цели в Либия. Френските самолети са атакували либийските сили около размирния град Бенгази."... нямало, така ли? Май ти не четеш новини.

Обама също го подкрепи, нали все пак и САЩ е част от НАТО. Или искаш да кажеш, че е станало без съгласието на Вашингтон? Ами Сирия - ама там не успяха да влязат директно, въпреки, че се гласяха... Откъде пък реши, че се занимавали с глупости и откъде разбра какво точно правят? Клуб, наречен "Братството на смъртта", чиито членове са видни фигури в американския елит, не изглежда никак безобиден. То и българската масонска ложа ако става въпрос може да ѝ намериш членовете в интернет, но това не означава, че не крият нищо.

Ами то и аз имам приятели от Русия, ама нещо ни се разминава информацията... Публикациите в медии на различни страни не са доказателство, просто защото те препредават новината, която украинските медии пускат. А тя има толкова пробойни, че е смешна направо. Дори да приемем, че са руски войници, съвсем не е ударна групировка това - явно наистина са се заблудили. И добре, това ли са "редовните руски войски"? То ако става въпрос, Яценюк твърдеше, че всяка вечер границата пресичали по сто танка. Ако сумираш всичките данни на украинските медии, излиза, че в Русия е останал само почетният караул пред Кремъл... А някакъв документ дето се е появил в нета, не е никакво доказателство. Уникално лесно е да се фалшифицира. Моите приятели във фейса също не са ми споменали нищо ;)

Явно нищо не е било толкова мащабно все пак. Нищо не е можело да постави обществото в такава параноя и страх, колкото сриването на огромна сграда и отнемането на хиляди животи. Струва ми се, че Сноудън знае доста повече неща от мен и от теб и съвсем не се информира от книжки. Щом е избрал именно това място, значи има защо. Защо не отиде в Европа например? Още повече, той не се крие, а постоянно е във фокуса на медиите. Кланът Буш е фактор във всичко - дори само заради милиардите, които притежава.

Да... а Обама изпрати войски в Либия, вследствие на което държавата е едно сметище. Къде е разликата тогава? Да, Ирак и Афганистан просто са били приключили като проекти. Аз не казвам какво лошо са направили "Череп и кости". Казвам, че заслужава по-специално внимание, по-голяма прозрачност спрямо обществото, а това го няма. Нека използвам твоята логика - ами ако е добра, защо пък е толкова тайна? Защо Джон Кери не иска да каже нищо за нея? Пък масоните са основали тази държава все пак, няма как да не опрем и до тях.

Запознай се малко с историята на масонството. Именно в САЩ има едно много символично убийство, което разклаща репутацията на техния орден още през 19-ти век. А тук говорим за фракция, която има ясно изразена сатанинска символика. Това не е ли достатъчно според теб да му се поиска обяснение на Кери каква всъщност е дейността ѝ? Той директно казва: "Правим неща тайно от вас, които може би имат ефект върху цялото ни общество и в същото време ви управляваме... най-демократично"... Какво значи нормално демократично управление? Да вземем отново САЩ - там непрекъснато се въртят две мегапартии. Народът ту е отчаян от едната, ту от другата, но все пак други партии не се класират. Какво означава това? Ами ако един и същ кукловод стои зад двете, как може да се докаже, че реално хората не избират нищо, просто се сменят куклите?

Напротив, причината е точно в третата точка - защото точно заради борбата с тероризма приеха въпросния Патриотичен закон. А то дори няма нужда от конспиративни теории. В деня на събитието нямаше нито едно високопоставено лице в сградите например. Пък и доста специалисти се изказаха, че няма как да рухнат така, ако предварително не е подготвено. Колкото до стремежа на САЩ, той сякаш минава доста граници и има дълбоки корени. Предполагам знаеш за Прескът Буш и неговия стремеж да създаде фашистки режим. Едва ли републиканците са забравили тази отколешна мечта, просто са я прикрили. А те всички следят иначе, ама защо ли Сноудън отиде в недемократична Русия се чудя...

A, ма те и фитнес уредите западно производство. Kога ще ги забрани и извърли за скрап товарищ пут*ио! :)

Така, откъде тогава черпиш информация за събитията в Украйна в такъв случай? На руските не вярваш. На украинските ако пък вярваш, си е доста "уишфъл тинкинг". Оборил ме бил? Къде бе. Чакай сега, ще почна да поствaм пак всички въпроси, които избегна. 1. Къде са ти доказателствата за руските десантчици? 2. Къде са ти доказателствата, че опълченците са платени?

Не могат да си вдиганата достойнствата, а ще ми вдигат рейтинг.

Хайде в детската градина; въпросът не е в това дали ти се разрешава да си боядисаш косата в лилаво или пък да изразиш мнение (независимо дали имаш такова или просто повтаряш чуждо). Говорим за демокрацията като модел на управление на едно общество. И именно тук е големият препъни камък - защото се откриват такива перспективи и лостове за влияние, за които тоталитаризмът дори не е мечтал. Чрез приомите на демокрацията може да се постигне абсолютна еднолична власт, като в същото време обществото бъде убедено, че всъщност нещо зависи от него... Я да питам нещо станично; как мислиш, не е ли голям удар за демокрацията в САЩ изказването на Джон Кери по време на едно интервю през 2004. Тогава го питаха дали има някаква връзка с тайната организация "Череп и кости"; зловеща фракция на масонството, към която се счита, че принадлежи голяма част от американския елит. Той само отговори: "Това е толкова тайно, че дори не можем да го обсъждаме"...

Хората намират време и за спорт! Така трябва да бъде, всеки е длъжен да си осигури 1-2 часа за движение сред природата, за да останем хора, и да не се превърнем в човеко - машинни създания!

Три въпроса само още, че се разми много темата; 1. Какво ще кажеш за нападението на Ирак по фалшиви обвинения? 2. Какво ще кажеш за 11-ти септември и всичките факти, които излязоха след това? 3. Какво ще кажеш за т. нар. Патриотичен закон, който на практика дава пълна власт в ръцете на службите?

Пич... усещай се, когато някой те прави на идиот, бе. Тръгнали десет човека, с документите в тях, представи си, предвождани от 18-годишен ефрейтор. Те горе-долу като ония "терористи", дето нападнаха редакцията на шарлитата :D На тебе не ти е ясно, че държава, наречена Украйна, няма и никога не е имало. А ако "сепаратистите" са платени, кви са лумпените на майдана тогава бе?... Изгубих си времето с поредния прозападен наивник. Постара се да избегнеш всичко в моите коментари, което не ти беше удобно. Така де, нека завърша с всеизвестната руска фраза: "Поживьом - увидим".

Официално височина: Медведев 163см Путин 170см Да бе! Да! Според мен Медведев е по-висок от този точно двойник на Императора

Нищо ново. Малоумна пропаганда за малоумници. Аз щях да се задавя от смях, докато четох тази "новина".

си вдигат рейтинга,защото сигурно не могат да го дигнат

И все пак, по-големия слабак е Медведев/както си е редно/.Приятно впечатление правеха шляещите се хора с фотоапарати и охранители, попаднали случайно в обектива, а може пък да са случайни съветски граждани, решили да се разходят в резиденцията.Цирк.

на джуджето вовка и държанката му миша, ам що не показахте през нощта какво си правят един на друг

Ама не, аз само ти изградих една теоретична постановка. Съгласи се, че сборът от обстоятелства твърде силно променя визията на нещата, понякога дори ги обръща на 180 градуса. Но спокойно, нашите отношения с Турция са на съвсем друг принцип, тук на практика дори няма етнически турци. Да, хубаво казваш, ама го отнеси към "мирните протестиращи" в Киев, които първи започнаха подривни дейности срещу законното правителство. И които после назначиха временно правителство, което беше всичко друго, но не и независимо. Нападенията над чужда страна могат да се извършат по много начини, само заблудените демократи май не го разбират... Относно десантчиците - тонове, ама нито една сериозна медия? И всичките копирали от украинския "Обозреватель", предполагам. Украинските СМИ доказаха дебилността си многократно - няма да забравя как кретените бяха написали, че доставили 9 МИЛИОНА тона помощи за Донбас от Киев. Та, продължавай да дириш "информация", очевидно обичаш съчиненията на този провален, комплексиран народ с разпадаща се държава. П. С. "Милиция" е синоним на опълчение.

Викаш, като не е станало по твоята младост, няма как да стане никога... САЩ имаха шанса да живеят в хармония с останалия свят, но го пропиляха. Сега са една залязваща сила, която в най-добрия случай ще се превърне в евтина работна ръка за Русия и Китай. Но това донякъде ще е добре за американския народ - повече от всичко той има нужда да се отърси от империализма... Мани ги тея растежи, мани ги тея числа в тоя изкуствен, пропаганден свят. Днешната система така или иначе не може да издържи още дълго. Предстои десетки пъти по-сериозна криза от 2008, а перспективите за западния свят са апокалиптични. Голямата депресия от 20-ти век ще им се види цвете. Пък нека си имат голямо БВП и още по-голям външен дълг. Никой не завижда на човек, който има 1000 лева, ама дължи 2000... Питах гугъла за bums by choice и, честно казано, не виждам особено подробна информация? Още повече, че ако наистина беше част от културата им, то трябваше да има поне една статийка в уикито. Хайде да не се лъжем сега - болшинството не спят под мостовете по тяхно желание. А другите, дето не им се бачкало... то не, че имат голям избор и иначе; в държава, където образованието е машина за въртене на пари, малцина имат възможността да практикуват мечтаната професия. И накрая - съвсем ясно разграничих въпросната класация от политическите настроения напоследък в по-горния си коментар... Ох, знаеш ли, и на мен ми омръзна да пиша. Пък хората не четат нищо от това, което пишем - първо, че се изместихме много назад в коментарите, второ, че статията вече е прибрана във виртуалния шкаф. Значи все пак влизаш заради самия спор. Ама така де, нищо не успя да обориш... Както и да е, това беше от мен. Пак си загубих времето с тези форуми май...

5. Не, ти май, въпреки, че си стар, не знаеш, че много технологии са откраднати от САЩ. Вземи например японската операционна система "Трон", която послужи за основа на по-късни разработки. Епълджиите пък няма да ги обсъждам даже - това са най-големите крадци в историята на техниката. А Китай наистина си изиграха добре картите - дадоха им да развиват всичко наготово и сега какво стана? Показват технологии, които на запад не могат да покажат. Но така, лекият консуматорски живот се плаща скъпо - не може постоянно да си сменяш смартфона и да си мислиш колко си велик. 6. И за ФЕД ли отричаш? Не, нямаш спасение, човече...

Ех каква идилия ,тия двамата явно са построили комунизъма,ама и малко на педерастия ми лъха!

така и не изпусна въздуха,ама меченчето хич го няма!

1. Така ли? А в какво друго се изразява демокрацията тогава? Ако помислиш малко по-задълбочено ще проумееш, че демокрацията е нищо друго, освен сблъсък на слоеве в обществото - независимо дали става по закон или неформално. Тя е лъжа, тя не е приложима на практика, тя носи единствено хаос и деградация. И това се доказа много красноречиво напоследък. 2. Обамакеър им съсипа здравната система, какво да се лъжем. Ама така става като се опиташ да осигуриш хуманно здравеопазване в общество, където всичко е подчинено на едрия капитал. 3. От Китай никой на тоя свят няма по-голямо производство, мой човек. Прави разлика между финанси и икономика. Какви автомобили, тя им фалира автомобилната индустрия. Детройт от близо 3 милиона души е останал колкото Пловдив. Пък медикаментите ако знаеш с какви схеми си ги пробутват на европейския пазар... за бедствия като "Монсанто" въобще няма да отварям и дума. Петрола пък го точат от други страни, не от тяхната територия. Виж, напоследък обаче има шистова революция в САЩ и чувам, големи бедствия стават тук и там. Явно нещо им е напечено на янките, щом почнаха да дупчат на тяхна земя? Е да, правят това-онова все още, но позициите им отдавна не са онова, което бяха. Други държави вече ги изместват от пазарите. 4. Напротив, в Беларус и Казахстан имат много по-висок стандарт от нашия. И най-важното, имат реално работеща икономика. Ние нямаме нищо вече, само издухани американски фирмички в София, където дават да се изпълнява възможно най-непрестижната работа.

Това е доста нелепо, не мислиш ли; да ми искаш (официална?) статистика за загиналите индианци. То пък щото някой ги е броил. Днес можеш да намериш единствено различни изследвания и различни мнения по въпроса. Но няма нужда, достатъчно е да се каже, че преди Колумб са били доста повече, отколкото след него. Също така, не са били набутани в резервати и не са били последна ръка хора (роднините им на юг поне успяват някакси да се впишат във втора)... "Волжка България просъществува до 13-ти век, когато въпреки решителната победа в т.н. "Овнешка битка" в крайна сметка е разрушена от набезите на монголо-татарите." - та русите идват по-късно както виждаш. Колкото до мира в Ирак, малко не ти вярвам, няма такива изгледи за момента. Може, ако се управят всичките невъобразими каши с Ал Кайда и ИД, които забъркаха от Вашингтон. А, да, Виетнам също е добър пример - как само им наритаха задника на янките там... Иначе, тази илюстрация с нищо не доказа, че САЩ не крадат петрол. Аз петрола просто го давам като пример. Те крадат много други неща, а дори само фактът, че нападнаха държава по фалшиви обвинения, е достатъчен за да ги обявим за терористи, не смяташ ли? Относно останалите поразии на САЩ - ами напиши само "военна намеса... САЩ... статистика" и ще ти излезе солиден списък. Тук поне има събрани повече данни (имало е кой да брои). Но ти би трябвало да знаеш за всичко това, нали се имаш за ерудиран. Виждам, че ти се иска да отричаш очевадни неща, но просто става жалко в един момент...

една кирка или поне мотика ама не. После пържола, съмнявам се да е руска, френско вино, немска бира, нещо многогодишно шотландско, италианско хайверче и т.н. Е това не вдига рейтига и не го показват... Друго си е да погалиш някой упоен тигър - направо е престижно.

1. Фитнес машините са западно производство! 2. Надписи по екипите не се виждат. Освен ако не си въобразяват, че бялата тениска е марка! 3. Ядките няма нужда да бъдат в чаша за мелба. Достатъчно беше просто в чиния да се поставят. 4. В очите на готвача като че ли имаше страх от нещо.

Деба, фитнеса накрая с пържоли ли завършва?

Двуй джуджееетаа, двух весьолай друуугаа, екипаж, машиной боевооой!

По-добре да поработят върху алкохолната си подготовка въпреки, че нямат шансове да достигнат величия като Елцин, Порошенко, Луценко, Юшченко и зр.

разз, двааа, трии, четириии

пиндосия, като филма "Обикновен фашизъм"Нищо повече!!

Медведът е с Найк , а машините все са западни....а к'ва борбЪ падаше само преди седмица със западните шунки и сирена :)) Пълни жалкари са и двамцата....

Ами явно производителите на фитнес машини са по-хитри от фермерите и са теглили майната на санкциите преди санкциите да им е..т мамата...

китки, обикновени меки китки.

Знаеш ли, ще се съглася да анексират, но при следните уговорки; 1. Ако България беше псевдо-държава като Украйна - американци и българи, събрани на една територия, разделени по всички социални признаци и живеещи в открита неприязън един към друг. 2. Ако в България имаше територия, която се водеше автономна област и чието население беше почти изцяло американско. 3. Ако въпросното население се беше организирало в местни милиции (и чак след това да дойде помощ от местните военни бази), след като властта в София бъде завзета от проруска сила. 4. Ако на референдума за присъединяване към САЩ бъдат поканени наблюдатели и медии от други страни. 5. Ако нито един наблюдател не каже лоша дума за референдума. 6. Ако след резултата всички празнуват на площада. 7. Ако не пукне нито една пушка и няма нито един убит. 8. Ако българските военни бази не реагират по никакъв начин на процеса и доброволно предадат оръжие, доброволно се изнесат оттам, а останалите доброволно преминат към американската армия... Та така бих се съгласил. Башибозука го остави - това е въпрос за историците. Впрочем, покажи ми къде са тея руски десантчици, че нещо съм пропуснал.

8. Как САЩ задължават да им ползват хартийките? Ами много просто, държат световния финансов лост под техен контрол. Я някой реши да се откаже от долара и хоп, вземе, че стане патаклама в държавата му. При Русия и Китай обаче номерът няма как да мине. Просто трябва да почакаме известно време, докато разплащателната система юан/рубла започне да има реален ефект. 9. Кои са тези бездомници по собствено решение? Май ги бъркаш с онези пробудени люде, които изоставят консуматорското ежедневие, взимат си вила и заживяват в хармония с природата. Аз ти говоря за милионите американци, които живеят по улицата, под мостовете и дават мило и драго за едно хранене. Направи си една екскурзийка дотам и ще ги видиш - ама не по двете крайбрежия, влез по-навътре в страната. 10. Да бе, и аз това викам, ама пак се опитваш да ми избегнеш въпроса. Та, американците искат много повече от своя лидер и затова открито заявяват, че искат Путин за президент. И това не са изолирани случаи като Мики Рурк и Стивън Сегал. Това е масовото мнение. Пък за тея класации дето ти ми говориш, въобще не отварям и дума. Все пак обаче, май не правиш верния извод; политиците принципно нямат такова влияние сред обикновения човек както фигурите от шоубизнеса. И щом Путин се е наредил ПРЕД фигури от шоубизнеса... значи наистина трябва да му свалиш шапка.

Истински лидер!!!Никой не си избира ръста,но Путин е колос в световната политика!!!Човек,пратен от БОГ,за промяна в положителна посока на света!!!

Най -смешния виц каза ,Путин КОЛОСА ха ха ха ...

"Моше" от МОШЕНИК ли идва?

Коя е истинската история, бе драги? Че те станаха много историите вече - ходи, че разбери коя е истинска, коя фалшива. Я обясни ти откъде си чел "истинската" - от интернет, от сайта на Белия дом, от някой университетски учебник?... Та така; 1. Я си помисли кой е докарал тези болести първо. Ако пък кажеш, че индианците били номади и нямали територии, то какви територии притежават тогава завладените от Русия народи? В Сибир и Средна Азия не знам да е имало друго, освен номади. А иначе, ако говорим като цяло за бялото нашествие, то никъде другаде няма такъв геноцид, както в САЩ - в Южна Америка например индианците в някаква степен са се приспособили в новооснованите държави. 2. Добре поне, че признаваш намесата на САЩ. Колкото до анексиите, ами Хавайските острови например? Или викаш те са далечен пример. Съсипията, която предизвикват при всяка намеса обаче е доста по-голямо провинение от анексия, ако питаш мен. Кой експлоатира находищата? Да, Лукойл също участва, но да не забравяме, че Ротшилд има дял там. Не съм сигурен обаче как стоят нещата в последно време, тъй като Путин и екипът му изкупиха почти всички чуждестранни акции на газо- и нефтодобивната промишленост в страната. За растеж въобще не ми говори - какво значение имат някакви цифрички, след като мирът в тази страна отдавна го няма? То и Либия могат да изкарат с "растеж" - дали обаче ще ти повярва някой там и дали ще му дреме особено след всичките привилегии, които имаше при Кадафито? То и България има растеж уж - ама да го виждаш реално някъде? Положението в Крим ли - ами във всеки случай е много по-добре от Украйна. Заплатите и пенсиите им се вдигнаха двойно. Регионът няма вече да разчита само на туризъм. В Чечня имаше мизерия и преди руската намеса. Сега обаче е намаляла значително. Държавата с най-много войни в историята си е друга - не ме карай да поствам статистики.

3. Да видим сега сложния въпрос с демокрацията... референдумът е нещо демократично, нали така? Даже се явява като някакъв крайъгълен камък за демокрацията. Какво обаче представлява той на практика? Гласуват хората, 51 процента са "за", а останалите 49 - "против". Печели по-силният. Останалите го духат. "Власт на народа" - ама кой е тоя народ? Народът винаги е съставен от различни групи, които са в противоборство. 4. О, не, СССР съвсем не е съсипан от един човек. Виж, мога обаче да ти дам пример с Обамакеър - ето как един човек съсипва държава в мирно време. Или може би и тук има задкулисие? 5. Че какво са 2.2 трилиона? И пак питам, какво произвеждат, при положение, че вече дори дънките не си шият сами? 6. Избягваш директни отговори на въпросите ми, явно не са ти удобни. Ще питам най-елементарно; Беларус и Казахстан зле ли са? Откъде решаваш, че американците имат заслуга за възхода на тези страни? Какво са дали на Япония например, освен, че си отвориха пазара за техните стоки? 7. Кое не е истина? Че на практика държавата САЩ отдавна няма контрол върху финансовия апарат и че ФЕД се държи от частни лица ли?

... бе държи се наборчето ! Браво - освен да го поздравим ,за страхотната форма - другото би било злословие и завист !!! ПП - за щъкащите ми минусчета - покажете Вие клип на Обама да - ама във фитнеса ,а не как рупа банани . ОК ?

едно време се редяхте по опашките на плод и зеленчук по Коледа и преди да стигнехте до тях те все свършваха:)

Така те е орисала орисницата. На един му е предрекла, че ще стане математик, на друг - доктор, на трети, че ще стане политик, а когато е минала покрай теб е казала - а ти, цел живот ще се редиш по опашки за банани!

мии кат ги глеам тез двамцата, градински гноми, опреелено се пр.скат, то е любофф и глеане в очите ..., хем спортуват заедно, хем си готвят и после ъц, ся нз кой е мъжът и кой жената де

И аз кат гедам ко си надраскал явно си опитен педогей и си в темата.!.ха..ха

Ха, Ха

Любовта между тези два гнома ,не остава незабелязана...Братцка ли е таз любов ,времето ще покаже!

Смях в залата (а не фитнес)! Тези кадри приличат на хроника за великия вожд Ким Ир Сен и любимия ръководител Ким Чен Ир. Очевидно, Путин е в добра физическа форма, но специално тези уреди ги вижда за първи път. Още по-смешно изглежда Медведев, който дори не може да разбере как се ползват и затова през по-голямата част от времето стои отзад и гледа вожда. Бутафорно е и това барбекю върху стерилния гранитен под, а чукането с чай окончателно превърна комедията в гротеска!

яш им ..я..;)

И все пак Доленчо Продажников,може и да не е по висок от двамата на снимката,но определено е по красив!...

Не говори така за президе..та!

Рано или късно и Путин ще си отиде от властта, но това ще стане когато решат руските избиратели, а те , след като не виждат достоен приемник на Путин, гласуват за него. И тъкмо като му е спаднал рейтинга, да не казвате,че е като в Северна Корея.

А Боко Мутротиквата като спортува, колко му е рейтинга?"Пиех уиски, пушех пури и никак не спортувах" Отговор от сър Уинстън Чърчил на журналистическия въпрос: "Как достигнахте 90 години?

Ей, много е лаком този Путин. Не му ли стигат 80% рейтинг.

за комунистите по-малко от 99% е провал-помните нали?

Владимир Путин спортува всеки ден. Плува, бяга, фитнес ... това е необходимо за да се издържа на голямото напрежение и високите отговорности на Руския Президент. Препоръчително е фрау Меркел и мосю Оланд също да поспортуват за да бъдат на неговото ниво. За Барак Хюсеин Обама вече е късно и няма смисъл. Той се заигра на голф, без успех ...

Никой пет пари не дава за това как спортува Путлер убиеца.

Май цял свят се интересува ... Най-много соросоидите. Скъсаха се да пишат идиотщини по форумите

жужета, а друга дейност развиват ли освен въоръжаване и анексиране:)

Супермени, идеалния тандем, недостижим за западните меки китки

кажи сега кое им е супер и недостижимо за да знаем и ние:)

не достигат високите рафтове.

Абе,тъп атакист,тези двамата като са се натвърдили един до друг,какви са ??? Западните били "меки китки".А тези какви са? Да забелязваш жени около тях?

вида на Медвед всеки би казал че е обратен, особено когато застане до годеницата си:)

всички путлефили сте си чисти скрити пе,ераси

Абе ахмаци руските уреди са от САТАНА нагоре!!!!!!!!!!!!!!!