Финансовият министър обещал на майките 150 млн., нищо друго

Не искам да има конфронтация по темата за парите за хора с увреждания, каза Владислав Горанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

той министъро само пари е обещавал и нищо друго. То апартаменти на всеки не се раздават. Кво повече искат!

А кой ще ги плати тия 150 милиона? Пак ли НАШИТЕ пари ще се харчат за шепа хора? Писна ми парите ни да не се харчат за нас, а за отделни групи и да се крадат!

Страшни журналисти сте, как многообразно показвате само гледната точка на властта... хората с увреждания, кучета ги яли...

А ти на "тези майки" моеш ли да им разбереш точните искания и желания или просто някой им плаща да си крякат там и същността на идеята не ги интересува?

Кресливите майки с увреждания провалиха всичко за което се бореха майките на деца с увреждания.

най-баналното е, че всъщност, искат още от отровата, която ги убива. като тежкозависими. не искат нищо друго. те не знаят какво представлява `системата`и не разбират, че всъщност я подкрепят като търсят изход в зависимостта си от нея. абсурден театър за радост на шайка отрепки.

Аман от тези хора с увреждания! НАДУХА МИ ГЛАВАТА 3 месеца... тежка им е участа и съдбата, но в джунграта лъвовете колко социална помощ отпускат на болните животни? Кофти звучи но арабите не отпускат социални помощи и раждаемоста им е огромна! Тук вместо да се оплождаме, онождаме и размножаваме кътаме запъртъци докато България пукне и изчезне! Последния да загаси лампата и да иска още пари от държавата!

помогнах малко, ама те са си виновни..!

ора Това със закона писах,че няма да стане още преди половин година.Не е въпросът в парите,а в опорките с които управляващите остават на власт вовеки веков.Всичко ще обещават,всичко ще лъжат,но този закон така както го предлагат майките няма да го гласуват защото иначе им отпадат опорките с 3-те млн.пенсионери и над единия милион инвалидни пенсионери.Всеки олигофрен може да пресметне,че в България няма 1млн.инвалидни пенсии,но явно повечето хнемогат да мислят дори и колкото олигофрени,а повтарят опорките на управляващите крадци!

абе, вие мумуните няма ли, поне за една разходка да излезете от джунглата!? отровихте гората с простотията ви..

никой не се съмнява, че съдбата ви е много тежка. Убедила съм се, че в колкото и страшно положение да се намира един човек, околните са безучастни докато човекът е в страх и ужас. Според мен изходът от подобна ситуация е първо самите вие да повярвате, че децата ви са ценни и да формулирате ясно ползите, които тези деца могат да донесат на обществото - примерно могат да са хора на изкуството, могат да са радиоводещи, могат да са консултанти (според увреждането всяко дете е ценно с нещо). Примерно има чудесни масажисти с увредено зрение. След като вие откриете бисера във вашето на пръв поглед увредено дете, но за Господ може би по-здраво в духа от здравите деца (тъй като тези деца носят бисери в душите си, които трудно се развиват в един организъм без физически затруднения и понякога едно такова дете с пъти надминава здравите в определени умения), то тогава да начертаете ясно ресурсите, които вече имате и да опишете подробно и ясно С ВИЗИЯ ЗА НАПРЕД ресурсите, които искате от държавата и от частния сектор (реалистично, изработено от икономисти) и с всичко това да излезете пред обществото, но не с черни тесниски, а с бели дрехи и ЛЮБОВ и така да затвърдите вашето място в това общество, защото И ОБЩЕСТВОТО ИМА НУЖДА ОТ ВАС.

На тия жени някой им дърпа конците, а те се правят че не разбират това. Какви са тия та ще искат остаката на когото и да било? Цял ден са из улиците..Какви майки са тия?....

Защо се споменават майки! Протестиращите не са майки; майките отдавна спряха да протестират, за разлика от тези, чийто искания са за оставки, другото е за пред матряла.

Абе Горанов, като "давате" пари, знаете ли как ги давате, къде ги давате и стигат ли до тези за които са предназначени. Май отиват при кметовете, които карат докато има или докато искат. Малоумна работа.

А бе Горанов, ти като женен човек трябва си наясно, че на жена ако обещаеш 150 лв. трябва да си готов с поне 300. А понеже си министър, а и жените са хиляда, тури още шест нули. То угодия и тогава няма да има, но ще се сдавят помежду си и поне за празниците ще те оставят на мира. А напролет - наново. Защото явно ролята на "жертви" явно им хареса.

Да уреди и по един апартамент без наем. Той го може.

"Ясно показахте, че нямате капацитет да взимате управленски решения! Време ви е да си ходите, господа! Завинаги, в мир!" Една напред, две назад... Оставка!

Нали така рекетират кметовете чрез бюджета