Финансовият министър обещал на майките 150 млн., нищо друго

Не искам да има конфронтация по темата за парите за хора с увреждания, каза Владислав Горанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ясно показахте, че нямате капацитет да взимате управленски решения! Време ви е да си ходите, господа! Завинаги, в мир!" Една напред, две назад... Оставка!

Да уреди и по един апартамент без наем. Той го може.

А бе Горанов, ти като женен човек трябва си наясно, че на жена ако обещаеш 150 лв. трябва да си готов с поне 300. А понеже си министър, а и жените са хиляда, тури още шест нули. То угодия и тогава няма да има, но ще се сдавят помежду си и поне за празниците ще те оставят на мира. А напролет - наново. Защото явно ролята на "жертви" явно им хареса.

Абе Горанов, като "давате" пари, знаете ли как ги давате, къде ги давате и стигат ли до тези за които са предназначени. Май отиват при кметовете, които карат докато има или докато искат. Малоумна работа.

Нали така рекетират кметовете чрез бюджета

Защо се споменават майки! Протестиращите не са майки; майките отдавна спряха да протестират, за разлика от тези, чийто искания са за оставки, другото е за пред матряла.

На тия жени някой им дърпа конците, а те се правят че не разбират това. Какви са тия та ще искат остаката на когото и да било? Цял ден са из улиците..Какви майки са тия?....

никой не се съмнява, че съдбата ви е много тежка. Убедила съм се, че в колкото и страшно положение да се намира един човек, околните са безучастни докато човекът е в страх и ужас. Според мен изходът от подобна ситуация е първо самите вие да повярвате, че децата ви са ценни и да формулирате ясно ползите, които тези деца могат да донесат на обществото - примерно могат да са хора на изкуството, могат да са радиоводещи, могат да са консултанти (според увреждането всяко дете е ценно с нещо). Примерно има чудесни масажисти с увредено зрение. След като вие откриете бисера във вашето на пръв поглед увредено дете, но за Господ може би по-здраво в духа от здравите деца (тъй като тези деца носят бисери в душите си, които трудно се развиват в един организъм без физически затруднения и понякога едно такова дете с пъти надминава здравите в определени умения), то тогава да начертаете ясно ресурсите, които вече имате и да опишете подробно и ясно С ВИЗИЯ ЗА НАПРЕД ресурсите, които искате от държавата и от частния сектор (реалистично, изработено от икономисти) и с всичко това да излезете пред обществото, но не с черни тесниски, а с бели дрехи и ЛЮБОВ и така да затвърдите вашето място в това общество, защото И ОБЩЕСТВОТО ИМА НУЖДА ОТ ВАС.

ора Това със закона писах,че няма да стане още преди половин година.Не е въпросът в парите,а в опорките с които управляващите остават на власт вовеки веков.Всичко ще обещават,всичко ще лъжат,но този закон така както го предлагат майките няма да го гласуват защото иначе им отпадат опорките с 3-те млн.пенсионери и над единия милион инвалидни пенсионери.Всеки олигофрен може да пресметне,че в България няма 1млн.инвалидни пенсии,но явно повечето хнемогат да мислят дори и колкото олигофрени,а повтарят опорките на управляващите крадци!

Аман от тези хора с увреждания! НАДУХА МИ ГЛАВАТА 3 месеца... тежка им е участа и съдбата, но в джунграта лъвовете колко социална помощ отпускат на болните животни? Кофти звучи но арабите не отпускат социални помощи и раждаемоста им е огромна! Тук вместо да се оплождаме, онождаме и размножаваме кътаме запъртъци докато България пукне и изчезне! Последния да загаси лампата и да иска още пари от държавата!

абе, вие мумуните няма ли, поне за една разходка да излезете от джунглата!? отровихте гората с простотията ви..

най-баналното е, че всъщност, искат още от отровата, която ги убива. като тежкозависими. не искат нищо друго. те не знаят какво представлява `системата`и не разбират, че всъщност я подкрепят като търсят изход в зависимостта си от нея. абсурден театър за радост на шайка отрепки.

Кресливите майки с увреждания провалиха всичко за което се бореха майките на деца с увреждания.

помогнах малко, ама те са си виновни..!

Страшни журналисти сте, как многообразно показвате само гледната точка на властта... хората с увреждания, кучета ги яли...

А ти на "тези майки" моеш ли да им разбереш точните искания и желания или просто някой им плаща да си крякат там и същността на идеята не ги интересува?

А кой ще ги плати тия 150 милиона? Пак ли НАШИТЕ пари ще се харчат за шепа хора? Писна ми парите ни да не се харчат за нас, а за отделни групи и да се крадат!

той министъро само пари е обещавал и нищо друго. То апартаменти на всеки не се раздават. Кво повече искат!