Финансовият министър назначи проверка в Агенцията за държавна финансова инспекция

Одитът е разпореден във връзка с невъзможността Асен Василев да получи обяснения от директора на АДФИ Георги Начев, който е в болничен и не е открит на адреса си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И този ли ще се опитат да го уволнят? Законно ли ще е това? Все пак Радев имаше доста правни съветници, пък не получава правни съвети?

да докаже първо произхода на средствата по обучението му в Харвард. Един пълен цикъл на обучение в този университет отива средно на 500,000 щатски долара. Само да не излезе с номера, че е бил стипедиант и че са го приели там като такъв, защото това може лесно да се провери и ако излъже, сам ще си забие копието в гъза. Така, обтатно на въпроса, кои са мама и тате финансирали Асенчо с тази сума. Мисля, че обществото е длъжно да знае!

този и спецов жена и мъж ли са?

Зависи кой е мъжът, Може да се редуват...

Досега от всичките проверки разбрахме за страшни ужаси- 3 язовира са празни, Кантарджиев е пенсионер, СЕМ и Кошлуков не ни показват по цял ден мутрата на Минеков и в петък нямаме излъчване на руска телевизия. А забравих- магистрала "Хемус" я няма на един паркинг.

Не се учудвайте на повратливото празнословие с розово-романтична нотка на очарователно неопределимия джендър Василев. Това, че никой не го е виждал в компания на жена, освен личната му маникюристка е вероятната причина за безмерната отдаденост към онзи гръцки бог Спецов. Може би се редуват с Петков и не ревнуват. Все пак - Харвард. Хахаха!!!

Виж, Петков е голям селянин, не само на външен вид. Как говори и движи устните...изражение, стойката, ако щете. Същият е учредител на партията на Хр.Иванов, ДБ, дето си говори с Маджо, по телефона. С базедовия поглед Василев, са приятели, Дружат си със спеца по укриване на ДДС Спецов, чиято роля в тази компания е доста странна...явно е копой на Божков, от което следва, че и харвардчетата са близки на черепа.

Г-н министър, кога ще се заемете с шефа на КФН, бОЙКО аТАНАСОВ? Колко бели направи в НАП - София, след това в ЦУ на НАП, колко незаконни пари от данакоплатците натрупа и колко съдби с помощта на инспектпрата на НАП в лицето на гинчина и проверяващите Цв. Цв. натрупаха и с постове се наградиха?

А за фирмата на Спецов, укрила данъци по ДДС, кога?

Чакайте да минат изборите, Че да не се изложат предизборно, Пък после ще си признаят...

Гледа, като пребозало теле низ железница.

ама много болнави теззи ръководни кадри в държавната администрация. Няма ли някой по-млади и здарви да застанат, поне да не се притесняваме постоянно за здравословното им състояние. Голям санаториум ще излезне държавната администрация.

Проверка на проверката върху проверката :))))))))))))), не знам първо сигурен съм че в документите няма нищо по простата причина че има закон на закончето и документално всичко е изрядно няма как да минат,а второ това е с такъв огромен обем че дори да има нещо то една година няма да им стигне да обработят всичко. Прах в очите за наивници ние вършим нещо не нищо не вършите освен да говорите предизборно , върнахте хората от времето на Орешарски и Станишев ето това всъщност свърших свършихте вместо да мислите само как да организирате изборите

Мутрите от ГЕРБ много кекави се оказаха всичките изведнъж се разболяха.

България прилича на Русия през Октомрийската Революция 1917 година - белите гонят червените , после червените гонят белите , накрая идва горския и ги гони всичките от гората .

А бе тази Руска Тъпанарска Шапкарска Хунта на Произвола, която е назначена да подготвя Избори, докога ще карува и ще се занимава с ревизии и реваншизъм. Кой е упълномощил , някакви си там риуски безродни шапкари , които никой не е избирал освен един злобен руски пръч, да разсипват държавата със степните си простотии? ПОСЕРКОВЦИ.

Много е непиятно нали?

Изпусна ли се или така си миришеш?

Освен това да проверят и лекаря, който раздава болничните.

Тия от ГЕРБ много болнави бе!