Зукърбърг се извини за ”злоупотребата с доверие”

Основателят и главен изпълнителен директор на Фейсбук Марк Зукърбърг се извини на британците за "злоупотреба с доверие".

Обратно в новината

Коментари - Зукърбърг се извини за ”злоупотребата с доверие” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шило

За възмездяване, да изтрият цялата информация, която е при тях и се съхранява дори и след деактивиране на профилите.

Каза на прост хазарски език: "Така им се пада на тъпаците".

Хората които имат интересна информция едва ли си правят профили в такива социални мрежи като Фейсбук. Но за социален инженеринг и психологически изследвания е много удобен.

Еххх, 50 милиарда ... колко лесно се губят напечатаните хартийки когато дори и стойността на хартията си не могат да покрият!

Сега си представете за момент, ако фейсбук беше руски. Мога да се басирам(защото знам, че ще го спечеля), че щяха моментално да последват ТОТАЛНИ САНКЦИИ, ОГРАНИЧЕНИЯ, нищо чудно и да се беше задействало НАТО. Защото щяха да го изкарат, че се намесват във вътрешните работи на не една страна, а на ЦЕЛИЯ СВЯТ. И по под предлог: защита на т.нар."демокрация"(англосаксонска), щяха да се опитат да се докопат до ресурсите на Русия. "Филмът" щеше да е интересен, ако не знаехме какво ще се случи. Сюжета е предсказуем!

Защо се правите на наивни? Фейсбук е само една бръка от безконечната верига. Освен това за да си направи профил човек, го прави ...доброволно, а и никога не съм чул някой да е отишъл на онзи свят защото ...няма фейсбук продил. Но как ще коментирате една друг "малка" подробност - където и да кандидатстваш за работа /в САЩ например/, не можеш да го направиш без да попълниш въпросник с поне 100 въпроса и да си кажеш и ...майчиното мляко??? Ако се опиташ да пропуснеш и един само въпрос...не можеш да продължиш регистрация и просто оставаш да бъдеш... свободен безработен гражданин. А какво ще кажете по въпросът за правата и дискриминацията? Нали по Конституция всички имат равни права независимо от пол, социална и политическа принадлежност, произход... и т.н. Тогава защо винаги те питат: мъж или жена си; бял или черен ли си??? Всичко е толкова прозрачно, но сега просто се е паднал "ред" на Зъкърбърг да изпере няколко мръсни пешкира!

Загубили били 50 милиарда долара. Неможе да загубиш нещо което никога не го е имало.

Закривай.

Чак сега ли разбраха какво е фейсбук.Едно време се налагаше ченгетата здраво да поработят,за да съберат информацията,която ги интересува.Сега директно четат фейсбук,където всичко е качено със снимки даже.

щазибук

извинявайте,че ви го подхлъзнах. ако се наведете,пак ще ви го подхлъзна.

И на тоя бастун руснаците са му виновни, че му ср..а в гащите.

за едни озовават посланници за други само извинение

" за да се наклонят везните в полза на избирането на Доналд Тръмп за президент на САЩ.". и аз се извинявам, ама ако не беше заради тръмп, щяха ли да бъдат разкрити тези злоупотреби с лични данни? преди два месеца сорос критикува остро фацебука и гуглето, освен това си бил продал фб акциите, които притежавал. а потайните служби на клинтънови и обама не твърдяха ли, че путин с хакерите си е избрал тръмп? борбата на меркел, хайко маас и цялата троцкистка джендърско-фашистка клика за цензура на интернет и борба с фалшивите новини навлиза в решителна фаза...

ЦъкъБургера изквича на умряло. Ще става пак беден.

Да подходим справедливо. Извиненията ги приемаме в евро, злато, платина... Можеш да се извиниш няколко пъти по 100-200 грама 24 карата, нема да те връщаме.

Евреите са най-смешни когато се извиняват за нещо което са направили целенасочено.

участвах в анкета дали вярвам на Цукърбърг след скандала и извиненията. Избрах варианта: Изключено. По-добре да предоставя цялата информация за себе си директно на американското разузнаване. :)

Коган е завършил университета в Бъркли, освет това той е "an academic psychologist and data scientist, based at the University of Cambridge, като само сътрудничи със Санктпетербургския университет, където е изнесъл 3 лекции. Преселва се с родителите си в САЩ преди да навърши 7 години.

А Килъри да сте я чели да се обади.. Барем един сенатор-демократ да каже - тези ни откраднаха победата.. Или Терезката и Борисчото и да са обадиха, че тези са им натресли Брекзита.. Не по "обосновани предположения с евентуална висока вероятност."

е следната: "В извинението си Зукърбърг изобщо не споменава консултантската компания, но говори за руския университетски преподавател Александър Коган, отбелязва Франс прес."

от FB 97 ЦЕНТА инвестирани от Русия в кампанията за Брекзита си мълчи!!! Мълчи си и Камарата на общините.. А как само виеше, че FB не им е предоставил достатъчни данни и доказателства за да обвинят Русия, че е спечелила за себе си Брекзита.. Та МЕЙчето им по тирлички да са върне в ЕС.. Тук - признание - НИЕ СПЕЧЕЛИХМЕ БРЕКЗИТА.. И тишина..

е иезуитщина, щото за негов късмет имало през 2014 година някакъв в екипа с нужния произход да го направи сега жертвен козел. изобщо ми се гади от тая тяхна нова мода да се извиняват. Абе... какво да говорим.

Баа-си, докъде стигна влиянието на Атака. Ше вземат да ми се издигнат в очите.

Не е слушкал, не е папкал, каквото му се дава и не е пишкал, където му се каже. Сега ще трябва да се извинява. Така е в демокрацията, ако не слушаш, може да те заклеймят, може да те разорят, а може и да те свитнат от името на Путин.

Скандалът е в това че Кембридж Аналитика напълно законно се е възползвала от сключения между Фейсбук и потребителите и договор... Затова Зукърбърг колкото и да се старае да потули нещата няма как да получи извинение от потребителите хванали се в мрежата му;)

Трябва да си малоумен , че да не знаеш че всички лични данни се следят от ЦРУ и другите агентски и секретни служби ! И че всеки може да бъде следен . Тия извинения са за инфантилните !

Този трябва да го съдят. Той отрови 50 милиона души! С алчността си и с лакомията си за пари!

Този трябва да го съдят. Той отрови 50 милиона души! С алчността си и с лакомията си за пари!

На сила или как ги отрови? Да не би те сами да се регистрираха преди това, защото беше модно и защото медиите го твърдяха?