Федерален съд блокира задължителната ваксинация на здравни служители в 10 американски щата

Центровете за медицинска грижа и помощ нямат изрични правомощия от Конгреса да налагат задължителна ваксинация на доставчици на здравни услуги, аргументира се съдията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

май правителствата в европа са по-корумпирани отколкото в америка на първо място са австрия и гърция

В последните 12-15 години сащ загубиха доста от влиянието си, но все пак републиканските щати са доста по-свободни от западна европа и щатите управлявани от розовите марксисти...

Вярно е.Проблемът на демократите е,че гласуват за високи данъци,трансджендърство, забрана на полицията и управление на неграмотните афроамериканци,след което се местят в републикански щати, защото не им изнася какво се случва в техните "демократични" щати.

Бой по ваксърските канчета пробити...

Все още има и разумни хора за щастие ....В Европа обаче, продължават да натискат хората с псевдоваксинацията...

Ако разчитат на съдилищата да запазят свободата си ще има голямо разочарование. Демократите въртят сучат, винаги постигат своето, медиите са техни, университетите са техни, метастазите на рака са навсякъде. Имаха шанс на 6ти декември да спрат гангрената, ако бяха избесили всички сенатори, новите щаха да си опичат акъла, но слабакът Тръмп спря атаката и вече май нямат шанс да обърнат нещата.

Айова мислят да прокарат закон, който задължава фирмите или лицата, които изискват от служителите си да се ваксинират, да поемат отговорност при евентуални усложнения.

Не се "ваксинирайте" при никакви обстоятелства!   

Аз вече го направих отдавна и тъй като с единия чип съм вече в гроба, ще се бууствам за разнообразие и тръпка.

Марш към Практикер, докато има още от онези лайна с изтекъл срок на годност

От САЩ, напоследъ идват и хубави новини.

НЕ на Ковид ФАШИЗЪМА !!! Вирус има, но Балонът Ковид - 19 скоро ще се ПРЪСНЕ ( СПУКА ) !!! Хора, Не ставайте опитни мишки!!!

Всички сме опитни мишки, но някои нямат достатъчно опит и акъл и може скоро да не са мишки във виталния смисъл на думата.

там отменят ... тука се настървяват ...

Ваксинациите не са единственият изход от ситуацията. Това ни го показа времето. Ако вирусът беше толкова опасен, щяхме да измираме по улиците и в домовете си. Тогава всички биха се редили на опашки за ваксини.

Ваксинациите и ваксините не са това, което няха във времето. Ако не знаеш - смениха им дефиницитте за да може да пробутват експерименталните течности. Къде се класическите ваксини с инактивиран вирус? Такива има, защо нямаме избор? Който иска да е замести лабораторна мишка - нека се боцка до припадък с Файзер, Модерна и останалите.

Ами новината не е за коментар.