Андреас Лубиц може да е страдал от отлепване на ретината

Вторият пилот, заподозрян, че умишлено е причинил катастрофата на германския пътнически самолет в Алпите, може да е страдал от отлепване на ретината.

Обратно в новината

Коментари - Андреас Лубиц може да е страдал от отлепване на ретината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

мозъка му се е" отлепил"което е по опасно

Няма да се учудя ако измислят още 5-6 здравословни проблема на пилота, включително че може и да е бил "бременен". Всички грехове на света може да му припишат само и само да не падне и сянка върху авиокомпанията и прекалено дълго летящите и самолети и от там и техническата им изправност . Става въпрос за пари ,много пари..........

Свалянето на този самолет е предумишлено убийство на неговите пътници, предизвикано от илюминатите, сега се опитват да прехвърлят вината на нещастния втори пилот!!!

тук илюминатите нямат пръст, но виж луминофорите със сигурност са замесени. илюминатите са по скоро шайка крадци и негодници, докато луминофорите са тотални сбърканяци

Дори и да е ослепял това не му е попречило да намери бутона за заключването на вратата и да настрой самолета на минимална височина трябва да е и оглушал за да не чува крясъците отвън. Чисто умишлено убийство!

пък вярвате на всякакъв набързо скалъпен холивудски сценарий, както бабичките вярваха на "Работническо дело"! За има-няма ден-два ни разкриха всичко, всичко анализираха и ни поднесоха без грам съмнение. А точно това е съмнително. На Запад, а особено в Щатите, за всяко нещо ти блъскат хапче. Това със страшна сила се чувства и у нас. За сън - хапче, за храносмилане - хапче, и така до безкрай. Човекът може да е имал чисто физиологически проблем - може да е имал аневризма в мозъка, нали? Това вече няма как да се разбере. Но набързо обвиниха един мъртъв за луд убиец, без той да може да обясни и да се защити. В крайна сметка той има родители, роднини, може би трябва и тях да чуем.

заключването на вратата,която я блокира,се прави само в случаи че террорист на борда се опитва да проникне в кокпита.Вратата не се заключва при нормална ситуация,тя е затворена и достъпна за екипажа на самолета след въвеждането на определен код.Ако му беше станало лошо на 2рия пилот,капитана нямаше да има проблем да влезе обратно,самолета нямаше да тръгне да снижава,защото са на автопилот по време на круза и тнт . Колкото и да се иска на някои коментиращи да има някакво друго обяснение от това на разследващите катастрофата-няма.Вратата не може да се заключи от самосебе си,по погрешка,от някой,които се е шмугнал покраи капитана,докато е отивал в тоалетната,алармите в самолета не се самоизключват,автопилота не се самопрограмира,пътнически самолет не се управлява с дистанционно.Това са фактите от записа на първата кутия.Втората ще покаже техническите данни и ще стане ясно в коя минута точно какви команди са подадени на самолета.

...на тоя Андеас, посмъртно, напарво му разгониха фамилията!! Направо да ти стане неудобно да четеш всички тези изпражнения, които се леят обилно и които така или иначе НЯМА да върнат загиналите!

...АндРеас, исках да "кажа"..

Глупости на търкалета. Отлепена ретина , оня дъртия строскан опитал да изнасили някога си некоя , друг незнам си ква друга простотия , абе спрете се бе наглеци , кой ви верва на измислиците.Самолетите падат заради натовските полети.Гледате много филми и си фатазирате , но само за ваша си употреба. Вие само си вервате. Толкова сте тъпи , че ако ви махнат табелите нема да си идете у дома.

по скоро падат заради черната дупка между ушите ти. ама нека да е твоята, съгласихме се, сега си изпии хапчетата и легни да си починеш следобед.

Немският пилот разби самолет със 150 човека и всяка втора новина е за него. Боко разби държава със седем милиона, ама на никого не му пука.

Твоя и на Станишев.

Ако има отлепване на ретината, да се говори за опасения е твърде неточно и невежо. Слепотата на засегнатото око е гарантирана и неизбежна. Необходима е спешна операция с лазер, с въвеждане на газ или силикон в окото - в зависимост от тежестта на отлепването.

Може и гъбички по краката да е имал? ''Горкичкият''. Изверг.

много удобничко за компаниите - пилота виновен... а къде бяхте вие, къде беше системата... къде бяха медиците... или никой не знае, че човека отговаря за човешки животи с отговорна и рискова професия... голям смях и ужас

Спирам да чета новините в dir.bg. Това беше статията, която ме отказа!

влизам само да видя до къде са стигнали соросоидите с измислиците си .Тук информацията седи с дни а всеки клик е пари за дирника.

Интересно ми е в такива случаи като този , когато питат съседите да кажат какво им е впечатлението от престъпника , те се казват добър и тих , или кротък и мил и прочие неверни неща! Това говори едно че ВЪОБЩЕ не познаваме съседите си !

А трябва ли ни да ги познаваме?

Андреас Лубиц е бил пристрастен към чалгата .Яко чалга в кабината и не е чул другия пилот

Аз не знам от какво може да е страдал Любиц, ама вървя и си мисля след като такъв човек е способен да направи такова нещо колко ли такива като него се движат покрай мен тук в БГ-то сега като им гледам погледите тръпки ме побиват!

трият трият но другите държави не са в еврогейския сюз..Известен факт е, че при излитане и кацане на американските бомбардировачи Б1 радиолокационните съоръжения излизат извън строя.Тези елекромагнитни аномалии са причинени от американските бойни самолети, излитащи от базата Авиано в Италия.

И не само това, често бил виждан с бяло бастунче. Но основният въпрос е кога ще го свържат АК кайда и и.д.

DIDA

Че той този пилот е бил човек - развалина! И всичко това се е прикривало под формата на т. нар. "лекарска тайна"! Бахти откачената западна "демокрация"!

Цирирате някакъв парцалив немски вестник. Приятелката на пилота била споменала пред ученици, че е бременна. Моля редакторите да четат по- задълбочено статиите преди да се публикуват. Написали сте един куп глупости. В Германия при най- малка умора от работа излизаш в болнични за дълъг период от време. Май пишещите в този сайт журналисти са прегляли в желанието си да постват новини, четени основно заради шокиращия ефект.

Цирирате някакъв парцалив немски вестник. Приятелката на пилота била споменала пред ученици, че е бременна. Моля редакторите да четат по- задълбочено статиите преди да се публикуват. Написали сте един куп глупости. В Германия при най- малка умора от работа излизаш в болнични за дълъг период от време. Май пишещите в този сайт журналисти са прегляли в желанието си да постват новини, четени основно заради

Госпожо Могерини, по полечка ще ни отлепите мозъка. Българските медии не спазват европейските задачи, да излъчват подобни информации и на руски, защото не всички ви разбираме. Сега образователно от уикипедияТА: Режимът и правовите норми на военната окупации са определени със специални международни съглашения, приети на IV хагска конференция от 1907 г., а също и от Женевската конвенция от 1949 г. и протоколите към тях от 1977 г. Съгласно тези международни документи, военната окупация е временно заемане от въоръжените сили на дадена държава на територията на друга държава. За военна окупации е необходимо държавите фактически да се намират в състояние на война, като не е важно дали обявяването на тази война е след съблюдаването на необходимите формалности или без тях. България окупирана територия ли е, медиите забелязали ли са, че в неделя, на центъра в средата БАШ на София има регулярни протести против НАТО и САЩ. Протестът във Варна срещу санкциите на Русия са представени със заглавие, подчертаващо загриженост на Ангелакова за туризма. Абе шарлита ни ДЕБНАТ отвсякъде.

Какви протести, какви 5 лв? Мутренски персонал, очакващ да остане без работа в бетонните безумия по морето!

Откачени слепци пилотират пътнически самолети, мале мила.

---- Западната цивилизация трепе и поврежда деца на поразия! Защо ли? Масови експерименти с хора? ----

В замяна на това източната липса на цивилизация - под ръководството на черния ти господар (твой и на останалите орки) в Кремъл осигурява нечувани свободи и благоденствие накуп, дааа. Я марш обратно в калта от която са ви пръкнали, жалки посрани руски слуги.

Аз съм продажен! А руснаците плащат повече! Камиончето с водката за деня вече дойде!

....Следователи са открили доказателства, че Андреас Лубиц се е страхувал да не загуби зрението си поради отлепена ретина, посочва вестникът..... ----- Аз лично го видях с бял бастун и с черни очила да кара самолета! И затова смятам това заключение да е най-правилно от правилните! Изобщо медицината е универсалната тоалетна хартия за всякакви действия на управляващите! Да! ---

Явно не е толкова универсална - с тебе видимо се е провалила. Или просто се укриваш от докторите и не си взимаш хапчетата, разбира се.

Само Путин е виновен, ша знайш !!!!!!

Някой ще ни плаща ли да ИМ правим анализи на гьобелсчетата, ако ни пускат по "малко контролирана информация". Сега остава да ни излъчват цяла седмица организирането и кърменето на бебета в мол. Предлагам циганките да се присъединят. На "графа" ще се простудят. Така че скъпи ми медии, седмицата мога да започна и с други мисли и да знаете, че съм се усъвършенствал в четенето между редовете. Впрочем, абе защо журналята с копи пейст, вземате такива големи заплати. Е това е полезна тема за разсъждения. ЛЕКА И УСМИХНАТА СЕДМИЦА.

Защо изтрихте "стига с тоя лубиц". Това е една от версиите. Нали всички тук се правим на детективи.

някои се правите на детективи, не всички. а тъпотията за HELLADS я изтриха заради това че няма общо с темата. а че е тъпотия можеш спокойно да провериш в интернет, какво точно представлява, че не е един проект, а няколко, че реално разработката, която може и да са тествали се казва АТИНА. и че далекобойността и е 5 км. ако пък четеше и нещо друго освен коментарите на определени "конспиратори" в дира, щеше да си направиш извода какво би станало ако лазер пробие дупка в корпуса на самолет на 11км височина.

а може да е имал и запек,ядосан,че другият пилот отишъл първи до тоалетната,дал яко газ надолу,алоуу дирниците,к'во ядохте днес?

Освен откачени западни пилоти, СОРОСОИДИТЕ ни предлагат и това: 80-годишна преспала с 1 000 мъже Палавата Шърли и в момента прекарва 18-годишни момчета, въпреки че живее в старчески дом

тежки субективни симптоми на преумора"

Снайпер... не е лощо да вземеш да отидеш на доктор... може би все още има шанс да ти помогнат.

КАКВОТО И ДА Е ИМАЛ ,ЗАГИНАХА НЕВИННИ ХОРА ВКЛЮЧИТЕЛНО ДЕЦА.КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ.

Възможно е причината да е другаде, а не във втория пилот. А ние трябва да вярваме на това което ни се поднася.

Uragan

След този туш, вече мога с интерес да очаквам слисващи новини от рода, че Лубниц е страдал от зъбобол или е намирал за дразнеща някоя луничка на върха на носа си и за това блъснал самолета.

Един достоен мъж, никога не би постъпил по този начин.

Ясно ли е?

на запад няма достоинство само бачкане

вече

Човек, който има отлепване на ретината не може да говори спокойно, защото му се замъглява пред едното око. Ако Любиц се е страхувал. то не значи, че е имал отлепване на ретината- това са признаците на параноидна шизофрения или циклофрения. Цикофрениците всъщност се самоубиват, така че е по- възможно да е циклофреник. Ако това е вярно, то поведението на психиатъра, който е укрил този факт е остро осъдително! Никаква лекарска тайна и етика не може да оправдае такова мълчание.

айде стига с този дето почерни толкова хора-още малко герой ще стане

Андреас Лубиц може да е страдал от отлепване на мозъка от черепната кутия!

ЗНАЕ ТЕ ЛИ КОЕ МЕ РАДВА?98% СМЕ ЕДИНОДУШНИ!!!ЛЕКА НОЩ И УСПЕШНА СЕДМИЦА:)

Странна история!Човек с една сурия здравословни проблеми да е назначен в такава голяма компания,нещо много ми смърди всичко!Всеки ден само Лубиц това Лубиц онова.

Сещай са! Що млъкнаха за самолета над Осраина! На всякъде западните рептили си замитат следите, ама ние знаем.

слипер ?

Всъщност, какъв е проблемът с тази авиокатастрофа? Защо толкова много дни е на челно място в новините? Боя се, че тя е някаква повратна точка. Не знаем към какво, но мисля, че тъкмо това е което истински ни притеснява.

няма нищо случайно! Щом ни пускат по 3-4 новини всеки ден за този самолет и за пилота - явно има защо! ...... Сценарият е написан отдавна

По моему е подготовка за законови промени в европата целящи да дадат достъп на службите до личните данни на гражданите . Макар че неофициално и сега си имат , но когато е по закон си е друго . Както вдигнаха врява за авторските права и сега съвсем законно ни следят интернет трафика .

Пускат я, защото хората това искат - хляб и сензации!

Стресът не прощава никому. Чорбаджиите карат хората да се побъркват от преумора, за да им пълнят гушите. Разбира се, от това печелят и производителите - увеличават се продажбите на яхти и бентлита. За сметка на катастрофи, лични и групови.

така беше и в париж с мизерните карикатуристи,6 милиона тираж, днес има ли 20 000?

Човек има ДВЕ очи и съответно - ДВЕ РЕТИНИ ! Сега остава да ни убедите КАК аджеба са се отлепили изведнъж И ДВЕТЕ ...

Андреас Лубиц се е страхувал да не загуби зрението, a живота си не. СТРАННО!

ако вярваш на медиите - трябва да се застреляш сам!

И то няколко пъти, с контролен в главата};-)))

ако една откачалка се страхува да загуби зрението си , има опастност да стане мноого голяма откачалка....

Последни новини! Преди 12 минути съобщиха, че е открито тялото на Лубиц. По тялото му са открити жълто- кафяви петна! Първоначалните съмнения за едра шарка или хранително натряване са опровергани от по- късните лабораторни изследвания. Става въпрос за изтърване от задни части.( по дир.бг)

олеле бошкей, има ли нещо, от което този тип да не е бил болен, как побъркан и полусляп човек ще мине медицинските и психо тестове и ще покрие нормативите?

наи - вероитно е попаднал на доктори със същите болести:слепи, глухи и леко луди, но богати, за голяма разлика от нас ....

а може ли да е имал алчайомер и да е забравил как се отваря вратата - все пак е бил в доста" напреднала" възраст

По германските новини съобщиха, че приятелката на пилота е бременна от него и че връзката им е била много нестабилна.

ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ЦИНИЗМА-150 АБОРТА СА МНОГО:(

щял да се казва Андреас Лубиц:)

Абе тия германски вестници май се опитват да го оправдаят!!!Дайте докторите които не са подали информация за състоянието му на работодателя!!!ГЕРМАНИЯ Е ВЕЛИКА...ЗАБЛУДА:)

всички доктори искат да продадат професионалната таина за много парички, не дават безплатно, почти както в BG ...

АМА НАЛИ ТАМ Е ВЪРХЪТ НА СЛАДОЛЕДА

това са служебни доктори, те постоянно оценяват състоянието на пилотите, не могат да не подадат информацията, според мен журналистите вече си измислят пълни глупости

ОПРЕДЕЛЕНО

Скъпи конспиратори ... има данни как се е движил самолета - само е снижавал плавно,а не е сменил курса си нито наляво,нито надясно ... Защото така и бордкомпютрите няма да реагират много,както и изтребителите няма да се намесят,а и паника в контролцентъра няма да има ! Просто човек понякога откача,различни сме,за съжаление,някои не издържат или са по-чувствителни ...

В сравнение с онези дбвата боинга на малайзийските авиолинии. Там нещата са палмата на конспирациите на всичко случило се досега в областта на въздухоплаването. И тъкмо поради това истината няма да се научи.

Тоз като останал сам в кабината-и гласовете му говорят в тъпата кратуна-елате ми в по вече! Че е нямало някой наблизо да му извърти една тараба у черепната кутия,та да свърши лудницата. Язък за децата и всички жертви господ да бди над душите им . Мама му ненормална откачена!

А може и някой да му е завъртял, защото има много неща дето не се връзват. Ако е решил да се самоубива нямаше да остави капитана да му блъска 15 минути по вратата. Просто щеше да бутне джойстика надолу и всичко да приключи за минута. Или пък да го дръпне назад и капитана щеше да се озове в задните кенефи.

Да беше казал някой,че катастрофата е станала над България да кажеш,че е нормално да четеш всички тези прогнози тип - хвърляне на боб и налучкване на причината,но това са западни служби и да пускат такива филми си е направо смях.Какво го направихте този човек?Още малко да кажем,че е бил без един крак,играел е на джобен тенис и затова не е отворил вратата или е видял НЛО,което му е показало пътя към вселената.Спрете се вече.

причината за катастрофата е ясна и никой нито налучква, нито хвърля боб. хората работят с факти. колкото до причината тоя да се самоубие зрелищно, това е в ресора на психиатрите. това са фактите, другото са свободни съчинения

Нищо не е ясно. Единственото ясно е че капитана е блъскал по вратата. А кой е бил в кабината не се знае. Защото ако копилота е решил да се самоубива, щеше да го направи както трябва , а не горе капитана да му блъска по вратата 15 минути. Начини много и като пилот знае много добре как може да забиеш в земята самолета по най- бързия начин. Мога да ти дам жокер. Зад него е секирата и един удар по стъклата и мача свършва. А аз се сещам за поне още 10 на прима виста.