Делото срещу убиеца от Осло започва през април

Съд в норвежката столица Осло постанови днес масовият убиец Андерш Беринг Брайвик, обвинен в извършването на два атентата през юли със 77 убити, да остане в ареста още 12 седмици, предаде ДПА. Съдията Турхел Несхейм обяви, че делото ще започне да се гледа по същество на 16 април 2012 г.

Обратно в новината

Коментари - Делото срещу убиеца от Осло започва през април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голям смях е тая кауза за "чисто общество" и т.н. простотии. На тази планета от стотици години обществата са се смесвали по една или друга причина. А най-забавното е, че ако се разрови в родословието си, най-вероятно и този кретен ще излезе със смесена кръв. И Хитлер си е мечтал за чиста арийска раса, но се оказа наполовина евреин.

тоя сатанист иска гласнот! ама тои се е прочул д о р и до ада-какво иска още??? мястото му е доживот в затвора при наи-строг режим! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Добра идея, лоша реализация. Уж срещу ислямизма, пък избива бели деца?! Иначе такива неща ще има все повече. Този който е живял поне малко в така наречената Европа, не може да не е забелязал тълпите цигани, от нагли по-нагли. В някои училища в Германия се подиграват на германчетата!!! Е не расисти ами масови убийства ще има. Докато се въведе ред в тая пасмина. Да, има и свестни разбира се. Но тези които не зачитат хората, при които са се натрапили....