Арест за Венко Измамата заради фалшивите почивки

Собственикът на "Еврохолидейз" - фирмата, измамила с евтини почивки за над 300 000 лева 226 души, беше арестуван на летище "София". Организаторът на измамата - бизнесменът Венелин Качаков, пък беше оставен за постоянно в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Арест за Венко Измамата заради фалшивите почивки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро разговарях с мой познат от Свищов.Разказа ми ,че някакъ бивш сикаджия превзел герб,свалил придишния председател и напълнил организацията с крими типове,някои от които с присъди.Всичко било под егидата на някакъв депутат гербаджия.Пък колко е истина? Ако тук има свищовлии нека разкажат. ВТОРИ ПЪТ ПУСКАМ ТОЗИ КОМЕНТАР.Не разбирам защо не излезе първия път.

Скоро говорих с познат от Свищов.Разказа ми ,че там някакъв сикаджия с прякор Бобслея окупирал организацията на ГЕРБ и я напълнил с кримита ,с присъди.Всичко било под егидата на един от депутатие герладжии.Пък колко е истина...не знам.Ако има в сайта свищовлии ,нека разка

Малее какви изроди има в редиците на герб.То не беше един случай те май са всичките еднакви като почнеш от главата.Това било управляващата партия там най- много бандити ужас.

чудесно! всички мошеници сега на "курорт" зад рашетките!!! да си "сърбат" дробената попара!!!

то,детето де негово ли е *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Така е! И да си от ГЕРБ,нагазиз ли лука-плащаш! Това не важи при комунистите и тоя си е мислел,че и в ГЕРБ ще е така! ДААА ама НЕЕЕЕ...При ГЕРБ няма "свои"-закона е за всички! Учете се комунистически бандюги и не стъпвайте в ГЕРБ-там не е за вас. Стоите си около Гоце и докато е на власт сте недосегаеми....после спирайте да крадете...Племенлиев няма да ви защитава....хахахха тъпи комунисти и последното ви убежище приключва

Този дано да го натикат в затвора за дълго , а аз отивам на созопол !

Трябва да го пуснат....ама от някъде от по-високо......

уяс а тези с пирамидите...кои да им враща парите трябваше тогава правителството групово да го удавят в черно море с бетон на краката ....

Как може да повярваме, че партия която е приела за член и при това активист човек с ефективна присъда за наркотици, издига на постове министри и зам министри хора с фалшиви дипломи и по всеки въпрос променя по няколко пъти становището си в рамките на няколко дни може да свърши нещо смислено? За съжаление единственият извод е че това ще е най-големият провал в досегашната история на България. Е поне очредителите и ще може да са сигурни, че трайно ще влязат в учебниците!

чети внимателно: "активиста" на герб не е този с присъдата за наркотици!!!, а собственика на фирмата.

как може такива, с досиета за криминална дейност да регистрират фирми?

Контингента на ГЕРБ е впечатляващ. След Калинка този е още по-показателен пример. А какво стана с Калинка? Защо не е в затовора или поне осъдена?

Венко Измамата ни беше един от най-големите дарители.

Що ли??Сега МВР да връща парите на измамените,защото те са техни!Пък и да е само Венко!!Вс.които дават са престъпници и търсят чадър по този начин!Да му е честито на бат Цецо!!

"...Организаторът на измамата - бизнесменът Венелин Качаков,.." Тия в пък в Чалгария как са се подредили :-) ... "бизнесман", мутра, доносник .... "бизнесман", мутра ... и т.н. Всъщност, някой може ли да уточни какво означава "бизнесмън" в бль'харски превод?

"бизнесмън" на български е лява ръка, десен джоб или шуробаджанак, усвояващ/консултиращ/мениджиращ еврофондове.

Мерси, и аз си мислех, че етимологията избива някъде натам, ама да съм сигурен попитах -:)

Тоя дето ограбвал хората с фалшиви почивки е "" член на местна структура на ГЕРБ"". Такива като тоя стават кметове и съветници, но не само чрез ГЕРБ, а и чрез всички други партии. Също като оня гей дето беше в РЗС, но напусна.

Или оня педофил от Атака....Или Дон Цеци....абе страшна работа ни е политическата класа!

Хехе, ако направим една статистика с "далавераджиите" в ГЕРБ, които са излезли на показ, можем само да направим един извод-ГЕРБ се състои САМО от такива, начело с Боко Тиквата, баш мафиота, Цецо Шестте апартамента, министър "Ваксината", Лъчо Мозъка, и т.н. и т.н. до безкрайност.

Я, значи след известния в престъпните среди Боко Тиквата и Цецо Консултанта имало и други с прозвища в ГЕРБ, а?

ИЗВЕСТЕН В ГРАДА КАТО Венко Измамата, тия ГРОБари изобщо ли не проверяват кадрите си?

Крадливата партия ГЕРБ е бъкана с подобни екземпляри

К`ви са тия измамници в Герб, бе?!

Ами то е повече от ясно - чул е че полицията се е скрила и можеш лесно да чупиш витрини и да вземаш стоки.

След тоя гаф спирам да вземам какво то да е от такива сайтове, най вече от ГРАБО не им е за първи път такива гафове, но този беше много голям и не успяха да го скрият.Имам колежка,коята се набута с валчер за козметичен салон и не беше никак доволна от услугата :(

Абе на мене ми е странно... цялата държава тръби, че го търсят а той се прибира с редовен полет от Лондон.... има нещо гнило в Дания!

Навремето една варненска мутра я търсеха че я търсеха и в страната и в чужбина докато не го прострелаха в главата. Журналистите дигнаха на балон ченгетата че тоз тъй дълго търсен човек от няколко дена лежи в болницата без охрана като дежуния полицай даже не го е забелязал. Най-готиното в случая беше че журналистката раздула случая попита мутрата как е успял да се крие толкова време след като е обявен за национално издирване,че даже и Интерпол питали, оня отговори че аз откъде да знам че ме издирват след като дори и в къщи не ме потърсиха.

Да, така е. Но видяла жабата сайта ebay е решила и тя да намаже. Но докато се стигне до нивото на ebay Още много цигани ще махат крачоли по Лондон.

колко подобни измамници има. Но този е първият, който е измамил депутати от ГЕРБ и полицейски началниц...май затова цялата държцава се занимава с този. А купищата други измамници, които крадат от обикновените хора никой не ги спира. Десетилетие може би мина, но с телефонните измами примерно дори не са намалели. Всеки ден четем за подобни!

Отпуски няма ли в твоя бранш? За моренце стигат ли паричките?