Кристалина Георгиева даде прогноза за еврото и Шенген

Очаквам България да влезе в чакалнята на еврозоната догодина.

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева даде прогноза за еврото и Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как не й е неудобно на тая пача да се появява в България?

родена в град Харманли другарката Кристалина Георгиева, виж ... Весели Коледни и Новогодишни празници! бай

Вместо да й търсят отговорност за самоволията, злоупотребите с евросредства и самоотлъчките, както би се случило в всяка нормална страна, към недросъвестен нейн предствител в международна организация каквато е ЕК, й се позволява отново да плещи глупости изсмукани от пръстите и то в национален ефир. Срам за държавата България.

Пърчотина е вредна за България.

Бре че мазна физиономия.

Жална ни майка като ни вкарат в Еврозоната. Тогава БНБ практически ще престане да бъде фактор. Монетарната ни политика, в т.ч. и лихвите ще се определят отвън. Българите ще обеднеят рязко поне с 50% и най-страшното е, че няма връщане назад. Това ще бъде практически завършено съвременно робство. Прави ли ви впечатление, че нито един политик от управляващата партия, нито от опозицията не казва на народа какви ще са ползите от влизането на България в Еврозоната за гражданите и ?! Истината е, че ползи за народа на България няма!

Мутрата да спре да назначава чужди граждани на български длъжности. Те работят за новите си държави. Кристалина, Митофф, Дянков, Габриел, Майдел и колко още не им дреме за България.

НЕ И БЕЗ НЕЯ,А БЕЗ НЕЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИМ! САМО АКО ТЯ И ПОДОБНИТЕ И РЕПТИЛИ ПРЕСТАНАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С НАС!ОЧАКВАМ СКОРО ДА Я СПОЛЕТИ ВЪЗМЕЗДИЕТО!!!

Уважаема г-жо Георгиева, не ви ли е поне мааалко неудобно да ни давате съвети и препоръки след като насред мандата си като ерокомисар излъчен от България напуснахте Еврокомисарията.Моля Ви замълчете, България и без Вас ще се оправи.