Европол: Организираната престъпност е най-голямата заплаха за сигурността на Европа

Азиатските, африканските и южноамериканските групировки също са се включили в организираната престъпност на Стария континент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Организираната престъпност не представлява никаква опасност за политическите елити, така че няма страшно. Даже на против - представлява много добър източник на безотчетни приходи. Можете да вземете за пример България - тук организираната престъпност си върви рамо-до-рамо с политическия елит и двете са несменяеми вече 30 години ( а според някои наблюдатели - и повече). Също така организираната престъпност служи и за тайна полиция като осигурява неприятни инциденти на неудобни хора като журналисти и обществени личности, които полицията не може да "респектира". Пример - България. Още повече, че организираната престъпност осигурява вечния враг, срещу който да се води война по време на избори и осигурява изкупителни жертви и конкуренти за звучни арести при спад на доверието и опасност от непланувани избори. Пример - пак България. Така че, стига сте мрънкали, ами се учете.

а не беше ли лошия Путин !?!? тия от ЕС, съвсем побесняха вече !

Как няма да е-целия криминален контингент се кандидатира за евродупетати

Най-голямата оргаизирана престъпна група е в Брюксел.

ама как така2 африканските лекари, учени, изследователи и айти специалисти, дойдоха в европата и вместо да си работът по специалността се включиха в организираната престъпнос? това дори меркел не успя да го предвиди.

много сте страхливи.Защо не кажете в прав текст ,че България за 30г.нищо не постигна,освен че е държава на мафията.

помогнаха,но защо да се хвалят ?

По-голяма може да е само организираната държавна престъпност - азиатска, руска, американска ... щетите трудно могат да се измерят!!!

основната -хазарската ,която рекетира останалите .

Престъпност, престъпност бе , ама ,,организирана,,.

Усетили се Европол че в някои Страни членки на ЕС престъпността се "закриля" от самата държавата. Големият въпрос е какво ще направите?

ще ги организират и ръководят .жалко,че цвцв ще е нещатен сътрудник !

Е! Най-накрая да се похвалим, че и "ний сме дали нещо на света" по темата организирана престъпност!;) Че нали наш Цурко, впрочем член на тази организация - Европол, "пречупи гръбнака на организираната престъпност" тук още през Първия от Мандатите Му!!!;) Сега е момента да го поканите да чуби гръбнаци първо на европейско, а после на световно и даже на междугалактическо ниво!;) Действай, Цвъки, ти си! Громи я, въджишка престъпност!;))

На-голямата ОПГ при нас е правителството на ГЕРБ ;)