Европейският съюз реши: засилва правилата за защита на разобличителите

Никой не би трябвало да рискува репутацията си и работата си заради това, че е разкрил незаконни действия, приеха страните членки

Обратно в новината

Коментари - Европейският съюз реши: засилва правилата за защита на разобличителите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да има разлика между физическата педерастия и моралната !!! Педераста си е педераст и в морално отношение !!!

Не съм против такъв закон, само че в този случай ЕС боклуците се пъчат само за да направят Тръмп за изглежда зле. Сноудън преди 5 години като изкара всичките кирливи ризи на службите в САЩ, никой от ЕС нищо не каза да го защити, трябваше да ходи да иска закрила от Китай и Русия. Ама сега като измислят обвинения срещу Тръмп, всички са по-свети от Господ.

А Джулиан Асандж? Едуард Сноудън? Томи Робинсън? Лорън Саутърн? Тях на кучетата, а? Ама сте много загрижени иначе. ПЛЮЯ НА ВАС!

idio

тези разобличители дали не са свиркачи-духачи? (whistle blowers)

Закон за защита на клеветниците... запада е тотално болен.

Когато разобличават демократите, като Хилъри и Обама, им викат национални предатели и шпиони (пример: Асандж и Сноудън). Ако обаче опитват да доносничат за републиканци са "разобличители". Тук правят същото за евро-скептици и про-европейски настроени. Ако си скептичен - веднага някой ще те разобличи.

Free Asaange :)

Подсигуряват гръб на Кьовеши която ще разкове до основи кочините на нашите 240 прасока. Начело с най-дебелия прасок. Той си мисли че ще му се размине.

ама надали

Тогава защо кандидата за кмет на София ще съди хората разобличили го ?

Тоталитаризмът бе враг на демокрацията, а някои от методите му - пропагандата и доносничеството бяха изравнявани със земята от пишман "демократите" ни като мракобесни и тиранични. А ето как съвременната и прогресивна демокрация с голям хъс прегръща същите похвати като нещо ново, модерно и полезно.

Едва ли правиш разлика между доносничене за приятели и колеги и разобличаване на престъпления, макар и с бели якички.

ти правиш ли?

Демек правилата за защита на доносниците.

...а ние се смяхме на родната ДС и методите й за получаване на всякакъв вид чувствителна 8нформация. Работещите модели са едни и същи, само господаря е друг.

Става въпрос за престъпления а не доноси морално поведение и кой какво яде в къщата си

а в същото време ще иска фейсбук да цензурира "неподходящи" изобличаващи материали за някого си!