Президентът: Евролидерите да не си търсят извинение с България

Страните от ЕС нямат основания да се опасяват от „социален туризъм" от страна на България. Няма данни, които да доказват подобни твърдения.

Обратно в новината

Коментари - Президентът: Евролидерите да не си търсят извинение с България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лицето е фалшификатор и се представя из Европа като президент на България. Разлепете му физиономията при тези за които е обявена награда - ТЪРСИ СЕ 10 000$ при информация

Марионетка.Който го назначи на рамо да си го носи.

Това угодничене на нашия президент и непрекъснатото раздаване на целувки на дамите ми дойде малко в повече, като го гледах по телевизията. Предишните два президента поне имаха поведение.

няма ли кои да му каге да престане с просташкото хилене не разбира ли че е по добре да заплаче това място ама хич не е за него

роска, не се сърди брат ама и ти ги почна като комунистите да казваш на черното бяло, прави са хората да искат да си защитават националните интереси ние можем само да се поучим от това и да си решим проблемите сами, защото в очите на европа българските политици не са кадърни да оправят собствената си страна а дават акъл на тях, как става това, а пък и истината е че всеки българин отива да търси по добър живот на запад а не да се раз ходи.

Един път и той да се направи на мъж, но сякаш не му върви.

Този човек е за интензивно и продължително лечение.

но факт, този човек е в основата на най-новата катасртофа на България и всяка минута в повече в президентството е разносилна на нови безумия и страдания за народа.

Когато беше създаден Европейският съюз в ранните 50 години та ХХ век, ние в България усетихме превъзходството на Запада. Днес уж сме част от тази общност. Някои живяхме дълги години при ТЯХ, усвоихме езика им, културата, стандарта им на живот, демократичността им. Днес с ужас сравняваме нашите десни с техните. И виждаме гадна картинка - у нашите новопръкнали се демократи из средите на криминалните, на милиционерите, на цялата плява на обществото ни, виждаме фалш, страх от Антантата, кафяви идеи, страст към насилието и кръвта. Не виждаме у тях идеи за напредък, за нов стандарт на живот, за копиране на уютния им живот например в Скандинавия или Швейцария. Виждаме животинска злоба към левите, пълна безпътица, зов за смърт по улиците, пълно измятане от комунистическото им ии нацистко на дядовците им минало, към реакционното им настояще от ниска проба. Няма спасение за такава нация, в която извратената политика е над разума. В която ограничени, нискообразовани типове и псувачи доминират в партиите. Такава държава е свършена. Финита. И няма да има утре за никой от нас.

Тази налудничава усмивка на лицето от снимката показва, че на Плевнелиев още не му е увряло канчето до каква безисходица е докарана огромна част от българския народ!!!! ХОРАТА ПРЕДПОЧИТАТ СМЪРТ И КРАЙ ПРЕД АГОНИЯТА БЕЗКРАЙ !! Дори и самозапалилите се не успяха да осветят съзнанието на това налудничаво същество. ИЗГЛЕЖДА, ЧЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА СЕ САМОВЗРИВИ ПРЕД НЕГО ЗА ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ НЕЩАТА СА МНОГО СЕРИОЗНИ !!!!!!!!!!!!!

(некой глупак му отворил вратата!), изглеждаше непринуден и естествен. А тука, венците идват в повечко. И що махнахте хубавата снимка ?

На този форум са обсъждани съвсем други теми, а това е продължение на втръсналата до болка Герберска медиина пропаганда на един провален псевдопрезидент, отрекъл се от род и родина.

Европа е болна. Спор няма. (Отделно че си е баш-нейна рецептата за самооправяне чрез корсари и вадене на мърляви корсети.) България - ... Талази след талази. Корсари 'наши' ли не щеш командировани къде-ли-не (А вече И цъфнали кат яблоньi и грушьi в сградичките по жълтите павета !) ... Доказано-мръсни корсети ли... (Идат като бесни, бягат като овци.) -------- За мен-сиромаха Най-Обикновен Български Данъкоплатец : А. Направих грешка, че допуснах да ме Измотаят еще раз. Виновен съм си. Аз-лично прошка Нямам ! (Ни към мен-самия, ни към който-и-да-е дето ми ровичка в джоба и/или се опитва да петни името-Ми.) Б. На позастарелите членове-и-членки им знам ингилъците. И на 'наште' и на брюк-селските. ... Нови просто Няма. В. Прозрачност Не Виждам Никаква. Ни от, ни към Брюксел. (Камо-ли у Нас !) ========= Темата я разглеждам в поне две направления : 1. Какво-що прави Брюксел 2. Какво-що Реално Става с Всички-Нас Българ(к)ите И за двете Лечението не е Възможно да дойде от Брюксел. Камо-ли от тез 'наши' 'избранници' ! - И да !, естествено че Ние Сме билето-омайниче, Хора ! Ние-Всички-Заедно. Как ли ? - Двустъпковата !!!

Поредният президент с големи зъби след Петър Коня.И този ще ни остави без зъби нацията

Другаря герберски президент не върши абсолютно нищо, най-малкото за България, а само се разхожда на държавна издръжка и лъже най-нагло.

Плевнелиев не никакъв български президент, а защитни на чуждите монолопи и шепа олигарси, за "евролидер" да не говорим.

При този човек всичко е на ужким, а мненията му отдаван не изразяват това на народа, защото е загубил доверието му, а е подържан от шепа наглеци с пари и то времнно.

...баце, чист простак.

Знаеш ли колко ми дреме, дали някой мисли позитивно или не? Изобщо не ми дреме! Въпросът е , че такива като теб, сте вечно недоволни и винаги някой ДРУГ ви е виновен. Роската е изразил достойна позиция и всеки един нормален човек, трябва да го подкрепи. За твоят бизнес или работа също много малко ме интересува - това си е твой проблем. Когато някой политик говори глупости, нека всички да го критикуват и плюят. Но когато е защитил народа си и такива като теб го храчат, само защото са бедни, това не го разбирам. И накрая: казваш , че съм манипулиран ... е, аз казвам , че ти си манипулиран , и какво от това?

Не бе, байно. Твоят човек е казал само, че данните му били че у нас нещата са наред и да нъ плашат, че ше тръгнем да ходим по други страни, като си имаме толкова убавини у нас. И то - пред журналята, които е довел със себе си - нашите, родни.

Плевнелиев се опитва с евтин европопулизъм и постоянно отсъствие от страната и реалните проблеми и подмяна на темите важни за България, да избегне остваката, която справедливо му си иска и е логичен изход.

Да - казал на репортерчетата, дето си води с него ("пред български журналисти"), че имал данни, че нещата у нас са мнооо фърст и че като така, няма опасност да рачи някой да напуска нашата си страна и да ходи да залива другите. Успокоил е... журналистите си, дето си води да го отразяват.

Не бойте се бе господа европейци, който дошъл при вас дошъл, вече сме толкова бедни, че едва ли ще съберем пари за билети. Тук ще си изгнием!!!

Комсомолецо слезни на земята. Отиди на запад да видиш, с каква циганска сган заливаме запада. Има и много свестни и прекрасни хора но и смръдлива, крадлива, лъжлива циганска измет. Виж нещата от всички страни и бъди обективен, и не ни излагай. На Тоя май малко му остана.

"... държавният ръководител призова министрите от ЕС да видят данните на Евростат ... " какво искаш повече? Питали са го Бг. журналисти - отговорил им е. Не е отговорил като Гоце : " ще видим, не трябва да се прибързва, трябва да си дадем сметка, нужни са ни анализи" .... тинтири минтири ...

Ами да съвсем прав е президента. Поведението на всички тези евро-бюрократи е недопустимо. Като не могат да се справят с проблемите в собствените си страни, веднага с пяна на уста почват да плюят по нас. Те са като циганите и евреите, всички са им виновни. Също и всички статистически данни, които постоянно се изнасят в пространството са пълна субективна глупост и просто обслужва разни частни интереси. Хайде със здраве...:)))

Смехурко, ти не четеш ли, бре?! Ето какво всъщност бил направил чилякът: "Страните от ЕС нямат основания да се опасяват от социален туризъм" от страна на България. Няма данни, които да доказват подобни твърдения. Това заяви пред български журналисти в Брюксел" Къде видя да те бил "защитил" или нещо подобно. Просто казал, че ние тук сме цъфнали и вързали и дан съ притесняват хората, щото си ни е много гот у нас и ще си седим у нас. Кви геройства му приписваш, къв е тоз нескопосан пъръ?

Изборът е на всеки, на който не му харесва в България , отива където иска да цъфне и да върже там...:)))

Президента ни е пълен идиот. Как можахме да го изберем акъла не ми го побира.

Идиот казваш, ама като гледам как коментираш в дир-а (не че и аз не го правя) ама май ние с теб сме идиотите.

Ти не си го избрал бе плужек, аз го избрах. Марш в гетото.

Ми избери друг бе, и като ще наричаш някой плужек да ти пратя контакт да се видим да ми кажеш в лицето плужек а? Анонимни избирателю, анонимен си се родил такъв и ще си идеш. И не обиждай, не познаваш човека към когото се обръщащ, тук много са само псевдоними, но зад тях има истински хора, които ти не познаваш.

Плевнелиев е изразил една достойна позиция, а хейтърите са се олигавили от истерия. След това, всеки грачи , че е беден и политиците са му виновни за мизерията. Не, не и не. За мизерията са си виновни, само тези, които живеят мизерно. Никой друг не им е виновен. Няма как да плюеш по всичко и да живееш добре. Някой може да иска да ти предложи добра работа, но ти ще му се изхрачиш в лицето, още преди да знаеш за какво става въпрос.

"Искаме и можем повече" по обслужване на войните ви, нъл тъй беше

Ники, ти си си Смехурко? Ако не - виж репликата към него по-горе.

Я, кво си казал само: "За мизерията са си виновни, само тези, които живеят мизерно. Никой друг не им е виновен." А биха могли да крадат, да служат като мекерета на чужди държави срещу собствената си, да станат наемници на чужденци, на които да свършат туй-онуй, да вземат по едно заводче, по някое ЕРП, да продадат по една национална авиокомпанийка на който я е пожелал, да продадат по някоя железница на друг, дето я е пожелал, да дадат морето ни за военни кораби на чужда държавка и летищата ни - за военните им самолети с оглед бъдещите им войни къде нашия регион, да дадат златото ни на същите, ей и шистов газ, ако може, и едно-друго, каквото пожелаят там... все добре платена работа... Естествено, че всеки сам решава дали да е честен и честно да си изкарва парите или напротив

Значи , всички които живеят добре в България са престъпници ????? Само наш "мхъм" честен и достоен българин а ????? Само ти си честен и добре живеещ или само ти си честен и мизерстващ, кое от двете си?

Президентът може да е всякакъв, милионер, агент и т.н., то и кмета на Ню Йорк е милионер, ама никой не там го сочи с пръст. Пак казвам каквото мисля - първият политик защитил ни пред псевдо партньорите ни. До плюещите ще ви го кажа така, народ който плюе по управниците си не е народ и с право ни се подиграват по света, защото сме цървули не от икономическа бедност а от душевна такава.

Кмета на Ню Йрк е милионер не с гешефти и връзкарство, не пишете глупости!!!

Бе ти четеш ли кво изобщо е казал и на кого, бре?!!!!!!!! Казал на репортерчетата, дето си води с него ("пред български журналисти"), че имал данни, че нещата у нас са мнооо фърст и че като така, няма опасност да рачи някой да напуска нашата си страна и да ходи да залива другите. Успокоил е... журналистите си, дето си води да го отразяват. Мноо евтин ПъРъ - че и по форумите - от такива като теб, работа ли ти е?

Президентът-милионер да не се изказва пак неподготвен, ами да каже защо назначи незаконно правителство с министър-председател с чуждо гражданство, като това е изрично забранено от българската конституция? Нали много говореше как щял да спазва конституцията и законите?

че не те виждаме от помията. Аз лично ако те видя ще гласувам за теб.

За Плевнелиев само оставка и съд.

Не мога да разбера, защо всеки ,който е против ГЕРБ, се смята за комунист. Искам да живея в държава свободна от мутри, крадливи милиционери и роднини на ЦК на БКП. Такива са както БСП така и ГЕРБ.

Защото само комунистическата пропаганда, плюе по Президента си, когато защива собственият си народ от несправедливи обвинения на Евролидери. Комунистите са долни хора. Сега стана ли ти ясно?

Като толкова защитава нароада си защо президентът-милионер назначи незаконно правителство с министър-председател с чуждо гражданство, като това е изрично забранено от българската конституция? Нали много говореше как щял да спазва конституцията и законите?

Веднага си личи, че си герберче.

Антикомунист-герберче, абсолютно изключващи се неща. Е тези от ГЕРБ нямат поне малко свян.

Защото малкото останали зомбита на герб не искат да разберат, че точно в тази партия са остатъка от комунистите в България. Дядовците лансират деца и внуци отново във властта, примери много ако има кой да чете!!!

Вместо да плюете по президента, трябва да му ръкопляскате, защото това е първият български политик защитил народа и държавата срещу хулите на "партньорите" ни от ЕС. А на многото нещастници хулещи президента да им с...м у устенцата.

Глупости!

дир, кое от пуснатото е СПАМа? Това че показва истината за имигрантите в Холандия ли? от общо 600 хиляди имигранти САМО двадесетина хиляди са потърсили помощи. При това повече са имигрантите влезли в Холандия от Западна Европа отколкото от източна.

delly

Ако желаете да пуснете този коментар, моля да го преведете. Не всички хора във форума владеят английски, според правилата на дир.бг не публикуваме дълги коментари на език, различен от български. Благодарим Ви!

Аз няма да го преведа, защото това е ЦИТАТ от статия която има авторски права. Заради скапаната ви политика да не позволявате линкове, които биха изхвърлили потребителите от банерите ви няма как да пусна и линка към самата статия. Това не пречи обаче вие да намерите статията и да я пуснете. Или това противоречи на политиката ви българина да бъде мачкан ежеминутно. НЯМА друг коментар, който да Е повече по темата от това което спряхте.

Нашите лизачи на Г. второкласни брюкселски чиновници. Този път не ги потупаха по рамото и те плахо нададоха вой.

Abu Talib

Свети Тривелий Теоктист (Тервел богосъзидателен) е българският владетел хан Тервел от рода Дуло, син на хан Аспарух и внук на хан Кубрат.[2] Възкачва се на престола и управлява първата българска държава в периода 695-722 г. През 705 г. в Константинопол хан Тервел получава титлата кесар на Източната Римска империя и цар на България. В тази връзка Патриарх Никифор пише в своята Кратка история, че през есента на същата година император Юстиниан Носоотрязания излязъл извън портите на Константинопол, придружаван от голям отряд войска и пълководците им, и дошъл в лагера на българите лично да почете Тервел. В държавната йерархия на Римската империя титлата кесар е била най-високата, с която са били удостоявани средновековните европейски владетели. Кесарят всъщност е и съимператор. Титлата е получавана само и единствено от християнски владетели, а цар Тервел явно е бил приел християнството заедно със своето семейство. Няма друг случай в 12-вековната история на Източната Римска империя за кесар да е провъзгласяван чужд владетел. НАРЕЧЕН Е спасителят на ЕВРОПА!! Не е марално оправдано да ни отблъскват от Европа, даже трявало е да не ни присъждат репарации...

...устискали още някой друг век с величието си, кой знае каква щеше да бъде историята и географията на европа сега, ама...

пРЕЗИДЕНТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ТИ СИ ТОЗИ, ДЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА ОТ СОЦИАЛНИЯ ТУРИЗЪМ НА БЪЛГАРИТЕ! ТИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО!!! ЗАЩОТО ТОЗИ СОЦИАЛЕН ТУРИЗЪМ, ОЗНАЧАВА, ЧЕ ВИЕ НЕ СИ ВЪРШИТЕ РАБОТАТА!!!!

Aбсалютно адекватна реакция на Плевнелиев! В европейските страни, има много повече мюсюлмани емигранти , които живеят от социални помощи, отколкото българи и румънци. Да бъдат така добри, тези страни да не си оправдават, вътрешните социални проблеми с нашенци и румънци. Браво на Плевнелиев!

С неадекватното си и вражеско отношението към протестите, с цялостната си предишна дейност и назначаването на абсолютно неадекватен служебен премиер и кабинет, Плевнелиев доказа че е човек на миналото, а не на бъдещето на БЪлгария и няма моралното право да остава на този пост.

Как да не е адекватен новият премиер - от РУМНО е- това е основният критерйй за избор

в румно нямало ли е двойни агенти? и ако е такъв, т.е. - на цру? да го хвалим ли сега?

Имам въпрос, може би не съм разбрал. Оная от ДКЕВР представи ли дипломата си във вторник. Или не я е намерила.

Не, представянето на новото правителство покри този гаф на ГЕРБ и лично на ББ.Тя няма диплома....пак.....

Мишо Шамара: Плевнелиев е агент на РУМНО. Бил е вербован и ръководен от сегашния си съветник по национална сигурност генерал Стоимен Стоименов. Новият премиер Мартин Райков е също сътрудник на свърхсекретния щат на РУМНО и вербуван като агент на DGESE, след като французите го залавят на летище Орли да пренася огромни недекларирани суми, ползвайки дипломатическия си статус.

Баба ми е била агент в тази служба и не знае да е имало агент с името Плевнелиев. Брадовчед ми е зам. шев и той не знае такова нещо. Иначе бих се радвал за Роската. п.п. Баба ми знае , че ще дойдат марсиачнците на земята , но не знае кога.

на какво да вярваме? на очите си, пред които повечето марионетки, избутвани у властта у нас, служат на "великите" ни "демократизатори"-"реформители" след победата им в студената им война срещу нас и усвояването на бившата ни социална държава от тях като нов техен пазар, нов ресурс и нова военна база за новите им поредни войни? Или да вярваме, че било лошо дето били от едновремешното ни военно разузнаване според теб. Те ако бяха от разузнаването ни и бяха почтени - какво лошо? Лошо, ако сега снасят всичко това на "великите" западни сили, с каквото впечатление биха останали някои по резултатите от управлението "им" - т.е. прехвърлянето на правата на собственост върху държавата ни на същите тез "велики" и обръщането й на гробница за народа й.

Искренно Вярвам на желанието на политиците да ни приемат в Шенген и да няма работни ограничения за Българите - ПРОСТО Ако не успеят да изгонят още 1 000 000 Български граждани от България, държавата ще се взриви от социално недоволство и беднотия и политическата класа ще виси по стълбовете :)

Никога никакво социално недоволство не се е наблюдавало по нашите земи, освен на отделни групи хора, неподкрепени от останалите. Останалите тръгват да се надигат, когато лично тях ги заболи и така се изреждат по единично всички групици от обществото. НИКОГА ЕДИННИ! Това се знае и експлоатира вече 23 години от "великите" западни сили след победата им в студената им война срещу нас, когато нахлуха да ни "реформират" и "демократизират", т.е. - да ни усвояват като техен военен трофей - за нов пазар, нов ресурс и нова тяхна военна база за новите им войни, добутани от тях вече до нашия регион. ВСЪЩНОСТ много по-вероятно е сегашната т. нар. "политическа криза" да е свързана с поръчките, които имат тези сили за отпочване и провеждане на най-новата им война оттук, отколкото наистина да се дължат на "социално недоволство". Последното, разбира се е налице, но от много време. Сега някой просто се присламчи към него, за да докара таз ПОЛИТИЧЕСКА САМОДЕЛКА - ЛИПСА НА ПАРЛАМЕНТ, ЛИПСА НА РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО и вместо тях - наредени удобни хора от чужбина, сакаш за изпълнение на спец. задачка. Дано не е така, разбира се, но тия двамата поне - този, дето назначи формално онзи, дето беше назначен са минали вече тестовете на шефовете: единият още като го туриха, рипна да се кланя навън с думите (от наше име и за наша сметка) - искаме и можем повече (във войните ви), а втория - даже с опит в омърсяването на българското небе с чужди бомби за чужди (агресорски и жестоки) войни. Дано нищо такова не се случи пред идните два месеца, но много прилича, много прилича... приготовленията личат отвсякъде

Дайте му ги данните, бе! Само той ги няма гОркия!

Тоя напълно компромитиран герберски глашатай и човек на олигархическо монополното статукво незабавно да подава оставка, с него промяната е невъзможна. А в Брюксел нито му е мястото, нито има мандат, нито пък нещо разбира.

Прав си. Но не само в Брюксел, той няма място и в София. Това е една от най-мрачните фигури в нашата история.

Бау!

ЕС се управлява от безотговорни бюрократи, които с малоумните си директиви фалират една след друга държавите в еврозоната, унищожават им индустрията, затварят цели отрасли, съсипват и дребния бизнес в България, това да им каже Плевнелиев, а не да плямпа глупости

Да не го казва на българските журналисти, а на когото трябва. Нашите "политици" все така правят - отидат в чужбина и говорят пред български журналисти за България! Това могат да правят и без да напускат страната!

Защо не излезе да се разходи по улиците,там където е, че тогава да говори... Тез, от които се притесняват европейците, изглеждат по същия начин, както в нашинските гета.

единствената причина да ни приемат в европеиския съюз е да ползват богатствата на българия за без пари или за жълти стотинки. и това стана възможно защото в българия е пълно с предатели- историята го показва. чужденците знаят българската история по добре от българите и го използваха. все още има болни мозъци дето мислят че чужди инвестиции значи пари за българите

от всички постинги и от приказките на президента става ясно, ч народа не иска да живее по старому, а управляващите (мафията) не искат да управляват по новому. саздадена е революционна ситуация. правете черешови топчета и тарсете новата боримечка да ви поведе срещу червените изедници!

Ех,представям си нашия Президент на мястото на Хан Аспарух преди повече от 1300 години.Нещастник скапан

А пък аз като го гледам само помак в потури виждам...

Разумното беше да се търси потенциал в страната, да се издигне Българското на всичко, а не да се чуждопоклоничи. Но това от продажници като този не се очаква.

Дивашките истъпления, резултат от паническия му страх, на герберския доносник Плевнелиев, много приличат на глупостите които докараха импийчмънта на румънеца Бъсеску.

Роско, за да бъдеш добър ръководител на нацията си трябва да знаеш нейните проблеми и желания, а не тези на Брюксел. ЕС няма бъдеще! Всички европейски държави, изпаднали в най-голяма криза са именно членове на ЕС! Всички изкуствено създадени съюзи рано или късно се разпадат.