Канада може скоро да премахне визите за българи и румънци

Посланичката на Европейския съюз в Канада изрази увереност, че скоро ще бъде решен въпросът със задължителните визи за румънски и български граждани.

Обратно в новината

Коментари - Канада може скоро да премахне визите за българи и румънци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А джобни и билети ще ни осигурят ли?

по-лесно да им източваме картите, че за друго не ставаме

Това e от оливудския сериал "Морков и тояга" Аз предлагам друго - да си върнеме страната! И няма да имаме нужда от канадски визи.

Позволете да поЕнторя моя-Личен въпрос (който зададох към Колегата 'БългАриец') - Бихте ли приели да Подобрим Канадския Модел у Нас ? ...а Ние-Всички, Българ(к)и ?

Дааа - с балалайкаю по задунайкаю... ---> Е ! - ха да Е ВЪН. ... Веднъж-Завинаги !

Ако имахме истински политици вместо тия боклуци, сега е момента да се изнудва Брюксел, тече подобно споразумение и със САЩ - и за визите могат да се изнудват, и за Шенген и да пуснат еврофондовете. Ама с тия измекяри няма да стане, то не могат да си извадят главите от задника на еврочиновниците, пък камо ли да зашитават българския интерес

Ако Канада не премахне визите до 1 година, ЕС ще се разпадне на 3 части.

от моя гледна точка съм ОК, да няма визи за българи,НО ако бях бял канадец - никога нямаше да искам в страната ми да идват, източно европейски съмнителни обекти, китайци, ИНДИЙЦИ .. etc.

Ако позволите, Колега : А. Румънци - Са в авиоиндустрията там като Топ Експерти. Б. Българ(к)и - Са в Държавния-Им Апарат, и то - в Одита. (Извинете !)

ако позволите и Вие, много добре съм запознат с имиграционната им система и как точно може да се отиде там permanent. Под съмнителни обекти =, нямам в предвид добре образовани и интилегентни български и румънски граждани, а хора които в даден момент ако се доберат до там, ще почнат да точат тяхната социална система!!!

Де Е Канада...както Ни Учат от НЛО :-) .... Светла-Му памет на Велко !!! ... ТА ! : А. Единствената Държава която Нонстоп Е в Топ десятката. Б. Държавата, която Не Взриви Света на Целевите Инсинуации на Кремъл, а ! - просто пусна говедата да ги Оправят cow-Бойовете. В. Страната в която Доказано има Доста от 'наште' командировани. Г. Страната която Първа сключи Споразумение ЗА Свободна търговия с ЕС (и сега Там - чистак-нова VW ил Ауди Е за около двудневна Минимална заплата на месец с Абсолютно-Всичко Включено) ---- Страната в която Бе извършена Първата Глобална 'операция' по 'ужилване'. От Българин. ... Закръгленията при банкови плащания на такси/ДДС - ги сторнирал в Отделна Единствена сметка. Ама забравило магарето да Тегли от нея, та го гепсали... Е да, ама Незабавно Е бил назначен към феберейците по-наюг (, т.е. - ала Catch me If you can :-)

Хуу де - нА Ви/ви красньie Йощ Две (Поне !) --> Единствената Държава която Публично ЕКСПУЛСИРА Руски Посланик заради Недопустимо поведение. -----> както И ! - ковчежника на Тунизийския сатрап.

Между 1989-та и 2000-та, тези нашенци които емигрираха в Канада извън легалната канадска програма (lended emigration program) се правеха на преследвани в България бг-цигани или преследвани обратни. С което най-нагло си плюеха на собствените мутри и Родината. Сега ще можем да снабдим канадските селяндури с истински на цвят и мирис бг-цигани.

Единствените Воистине-Българ(к)и в Канада - Са именно по Тази програма, Колега. .... Предлагам да Не отпочваме относно Инсинуациите на 'наште' командировани Там, защото на Дир.бг ...ъъъ... абе Ще вземе я тока да спре я там-таковата :-)))))))

Тук се коментира само визовия режим, но не и трансатлантическите споразумения. Вероятно понеже са обвити в мъгла и за тях нищо не се пише. И има защо. Ако бъдат приети, това ще е окончателното заробване на Европа от УСА и последен удар по остатъците от българската икономика; както и сбогуване с надеждите страната ни да се възстанови икономически и да започне да провежда някаква политика за национално оцеляване и възраждане. И това да се изтъргува за някакви визи, които да улеснят бягъщите от България, си е истинско предателство. За съжаление явно малко са хората, за които това има значение..

Данни : - Гранд Тотал Българ(к)и не у Нас постоянно - Два-и-Половина Милиона (т.е. Над Една-Трета от Нас-Всички) - Само за 2013та - И нови 37 Хиляди които Са Емигрирали - а към 2014та - от Всички останали у Нас - Над 38 процента Се готвят Ако Нещата останат Такива у Нас. (Извинете !)

Мен не ме интересува отпадане на визите за канадската кочина. Не искам свободни търговски споразумения с тия селяндури! Те освен дървесина какво произвеждат!?

Копат диаманти, мой човек! Втори са след Южна африка. Освен това имат страхотно социална политика.

На въпроса-Ви, Колега : - Канадска Звездна Програма --- Всякакви возила ----- Самолети ------- Иновации -------- Зърнени култури (Прериите-им са третата Глобална Житница) --------- Горива ----------- Лека индустрия ------------- Най-Добрите елементи за Дълбоки Проучвания И да ! - Най-Сериозните Банки (, казват - Бетер-Швейцарски били)

Подкрепям те, защото всички това и още много други неща, ги видях с очите си.

Две са основните различия между Канада и България : - първо - там бомба не е падала и второ - там комунистическо еправление не е имало. От тези двете следват всички останали различия между тук и там, които, ако не ги видиш, не можеш да си ги представиш.

Поправям се - управление.

Още една дестинация за най-способните ни и енергични младежи, горко ти Родино ! Каручкаджиите с тен естествено ще си останат тук, докат' има БСП да им гарантира неписаните, но реални привилегии с/у изборна поддръжка.

Да си призная (без бой :-) - наумил съм си да Подобрим Канадския Модел у Нас... - Бихте ли приели ?

Очаквах го. Обикновено премахват визите когато над 98 процента от хората не могат да си позволят да отидат там.

Моя позната, на която сина й живее вече 20 в САЩ, при попълване на заявление за виза, имаше въпрос, как е моминското име на майка й. А, сина й плати хиляди долари за цялата процедура.

Нашите политици дали четат новините? Ето им коз за визите с Канада. Убеден съм че Румънците ще го използват! Дано нашите не се нагъзят пак!

който Канада неосъзнато им подава,нашите политици ще се надпреварват да обясняват че няма страшно и Канада да не се плаши......достатъчно е да даде по някое куфарче с долари на точните политици а те ще поемат кормилото на потъващия кораб България само след няколко дни за да го насочат към скалистия бряг и да го потопят окончателно

Живял съм и в Детройт, Манитоба, Торонто...където и да отидеш трябва да жертваш едно за сметка на друго,няма идеално място. Може да опиташ,но мисля да си щастлив зависи повече от самия себе си, а не толкова от дьржавата в която живееш.

Незаменими Хора няма, Колега. ... А пък Места и/или Подходи да донесе Човек хляб вкъщи - Йощ-По. (Извинете !)

Абсурд, докато САЩ не разреши! Няма да стане. Канада слуша САЩ повече от колкото ние СССР. Пък от друга страна, сега са ни паднали на гюме, щото ако не подпишем, заминават милиардите. Да са живи и здрави румънците.

Чехите заплашили Канада, че нама да ратифицират договора и канадците освободили режима за визите. Нашите емисари в ЕС, които отидоха в Брюксел само спят и мзимат заплати. Някои като Бареков , които са само от 3 мес. там си купиха лимузина и 2-3 имота в Белгия Сащ и др. Представяте ли си такъв да стане премиер. Ми той цяла България ще си я пише на свое име в Кадастъра.

НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ КАНДСКИ КОМЕДИЕН СЕРИАЛ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ СЕ КАЗВА "МАЛКА ДЖАМИЯ В ПРЕРИЯТА" ... LITTLE MOSQUE IN THE PRAIRIES .... РАЗКАЗВА СЕ СА СЪВРЕМЕНАТА ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА КАНАДСКИТЕ ПРЕРИИ

Браво Детройт, не лъжеш!

:-))))))) ... ТА ! - The Simpsoooonsss ...;-)

Не се тревожете, ще се отървем от циганите. Като се юрнат всичките и ще стане населението чисто и бяло. Няма да има убийства, няма да тормозят конете, не ще ни обират и колят, но най-важното е, че ще се отървем от паразити-политици, защото няма да има кой да гласува за тях, а и цената за подкупи на циганите ще бъде доста висока след това.

Ти да не си член на: "Ку-клукс-клан (ККК) е нелегална расистка организация възникнала в южните щати на САЩ след премахване на робството и даването на права на черните, непосредстевно след Американската гражданска война. Организацията се бори за превъзходство на белите хора над останалите раси, членовете и сформират наказателни отряди, като носят островърхи качулки и бели мантии за прикритие. ККК използват насилие, тероризъм и линчуване за сплашване и потискане на чернокожите."?

Искаш да кажеш, че всички раси са равни? Хайде докажи го!

До Европа - как да е се стига, ама за самолета за Канада (с целия катун) е малко скъпичко.

Става дума за българските и румънските цигани. Канада не искат на техните летища изневиделица да слизат цигани. Богатите китайци (особено от Хонгконг) са им добре дошли, ама тумбите цигани от България и Румъния не ги щат. Искат чрез входни визи да не ги пускат изобщо да се качват на самлетите. А иначе едва ли канадското посолство в Букурещ отказва входни визи на българи и румънци за еднократно посещение в Канада. А имиграцията в Канада е друг въпрос - не става дума за това. Не си струва заради нашенските цигани България и Румъния да блокират ратификацията на споразумение на Евросъюзът с Канада. Циганите са ни проблем, но трябва да омаловажаваме този проблем, а не да го преекспонираме.

Тъпанар ти на кое летище си видял тълпи от цигани? Освен на лондонското ама те идват директно от Делхи! И с какво право делите хората на цигани и нецигани? Ти с какво си по-добър от Чирков?! Писна ми от лицемери, псевдодемократи и изроди които делят хората не по техните качества, а по техния произход!

Много вярно!

Извинявай, обаче един мангал не може да си позволи задокеански полет.

А визите за УСА кога ще паднат? Все пак не плащат стотинка за своите 4 бази на териториятана България и се предвижват в страната безвизово. Защо ни дискриминират с визи и с унижения за отказ. Над 70% от българите не биват одобрявани за американска виза. Източник американската мисия в България Що се отнася до Канада, то нека първо да ги отменят, а след това да коментираме. Като знам, че великобритания иска визи за българи и румънци, то е малко вероятно бритнската колония - Канада- да даде зелена светлина в тая насока))))

А бе на теб руски, за какво ти е да няма визи със САЩ. Нали ги мразите тия боржуазни империалисти :) Ти кажи, що има визи за Россия?

Когато става дума за равноправие и справедливост е редно да се възмущаваме! Не е редно да има визи за българи, а американците да ни носят тук ебола безвизово!

Лично аз не ползвам виза, щото освен български паспорт, притежавм и австрийски. Но се чудя, защо радеещите за пълна свобода американци, ограничават така жестоко, българската крепостна рая)))) Ти, като виден либерал и русофоб, имаш ли отговор на тоя така унизителен з а българската интелигенция парадокс???? От една страна - демократизирани до степен Н, а от друга страна - далече от УСА, която ни демократизира)))))))))))))

Българите нямат нужда от входни визи за Великобритания. За да отидете да разгледате Лондон и да си напазарувате там, достатъчно е да си купите билет (за самолет, влак или автобус).

Не се прави на утрепан говорим за САЩ!

САЩ имат друг подход към входните визи за българи, различен от канадският. Когато българин кандидатства за входна виза за САЩ, от посолството го проучват и ако го одобрят, дават му многократна виза примерно за десет години. Ако не Ви одобрят, не се опитвайте пак - точно Вас не Ви щат там по някаква си причина.

Кой болен политически мозък реши, че американците трябва да пътуват безвизово до България и да ръсят ебола, а българите да се молят за визи на САЩ???????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Значи Канада е огромна територия, но много рядко населена. Затова в Канада, както и в Австралия и Нова Зееландия, практикуват "независима емиграция. " Попълваш разни докумети и ако си нужен в тяхната икономика, ти дават виза и лесно взимаш паспорт. Китай и Индия наистина са се изнесли в Канада. Особено Ванкувър. А имат градчета с население - 80 % новодошли емигранти. Интересното е, че взимат все по-малко българи. Аз си спонмням канадските самолети 1990-91, които откарваха цели бългасрки семейства. И това секна изведнъж. Нашите хора са високо образовани, но културният код на канадците се оказва пречка за развитието им и разгръщане на техния потенциал. Та затова се осмелявам да твърдя, че причината за визи на Българите, не е САЩ. По-скоро причина е нашият консерватизъм, с който сме закърмени. Там имат състезания на топ мениджъри с дамски обувки или велопоходи без дрехи. Никой в България не разбира смисъла от подобен род активности, които там се оценяват като висок социален ангажимент и получаваш подкрепа да растеш по служба. Имам колега (унипрофесор от Аавстрия - не е българин!), който едва издържа в Торонто. После имахме стаж в Бразилия и той ходи на лекар да се атестира болен, само и само да не попадне в списъка за Сао Паоло. До такава степен се върна травмиран от Канада.

ГОД СЕЙВ КЪНЕДИЪН КУИН ФРОМ БЪЛГЕРИЪН ДЖИПСИ КИНГС ! :)))

ТЕ НЕ БЯХА ЛИ В БРИТИШ ИМПАЙЪР ?

СЪС СТАТУТА ОТ УЕСТМИНСТЪР ГИ НАПРАВИХА НЕЗАВИСИМИ - ДЕМЕК ДАДОХА ГИ НА НАС АМЕРИКАНЦИТЕ ... КРАЛИЦАТА ФОРМАЛНО СЕ ВОДИ ДЪРЖАВЕН ГЛАВА:))

Повечето са там, защото острова ги е колонизирал и заради политическата демагогия се е докарал до там, че вече числото на индийците и пакистанците е огромно, за разлика от българите и румънците, за които обаче англичаните опищяха орталика. Шотландците, Ирландците и Уелсците нямат нищо против нас и румънците.

Ромите не си падат по студ и бели мечки, така че иначе много уважаван от мен съфорумнико не говори празни приказки.

КМЕТА НА КАЛГАРИ Е АРАБИН , А СИКХИТЕ-(ИНДИЙЦИТЕ ОТ ПЕНДЖАБ) В ГРАДА СА 10% :)))

XpиcтoTaмapин

Не е така. Преди няколко години тумби цигани бяха се установили в Норвегия, също така северна страна. Норвежките власти доста зор видяха, докато ги върнат.

You've made my day! :))))))))))))

"Сети се Мара да се побара", ама "По-добре късно отколкото никога". Народа винаги има приказка за всичко. И кво сега ами братята хамериканци? Най-готиното е, че Вилкобретания има визи за Канада, ако паднат визите за българи канадците ще ми станат много симпатични. Бих казал, че това е и практичен ход от страна на канадците, България е пълна с Ванги и къде е по-добре да те харесват отколкото да те кълнат сутрин, обед и вечер. Вие знаете ли някой който да сме го "хвалили" и да е процъфтял дълго след това? Който ни ядоса се разпада.

nice

90 % от българите отиват до Канада остават от 1 месец до 5 години и се прибират убедено в България и си остават тук! Те затова и канадците махат визите, защото го знаят.

От нашия вход две семейства общо 10 души заминаха и нямат никакво намерение да се връщат, както и една купчина приятели - нито един не познавам да се е върнал от там.

Пак пруказки за гейове. Пак ругатни по адрес на ЕС... А с матушката ви - визи... Боже, Боже, колко прост народ си сътворил в тая държава, Боже! Експеримент ли си си правил, Боже, или просто си си изтървал тук кофата с простотията?

С какво право съдиш Русия? Имаме ли визи за руснаци - имаме! Имаме ли визи за американци - нямаме! Членове ли сме на НАТО - да! Членове ли сме на Евразийският съюз - не! Заплашваме ли Русия чрез министрите и президента си - да! Русия заплашва ли ни - не!

изобщо надали сме способни да блокираме нещо, ама за румънците не е сигурно...

..И да ги махнат Канада си има начини, броя на емигрантите от тези страни да не се увеличи. Какво ще правим ние обаче с емигрантите от близкия изток, при пълната липса на държава в случая. Защото пуснем ли ги, жална ни майка. Бил съм там, знам що за хора са. Едва ще оцелеем.

стига плака! това не е ли двоен стандарт? значи теб да те приемат в друга държава, ама ти да не приемаш други хора в твоята а? ИДИОТ. Никога няма да се орпавите останалите в БГ простаци! Научете се да приемата хората

Ок, можеш да кажеш, че не си съгласен, без да го наричаш "ИДИОТ". Въобще, в този, а и в други форуми, хората трябва да могат да разменят мнения да си нанасят лични обиди. Обидите отместват същността на тезата. В допълнение, не мога да поставя плюс на мнението, заради личните обиди, които ще излезе, че подкрепям.

Принципно е прав! Аз като проевропейски настроен направо завиждам на страни като Япония, Корея, че дори и Албания с 99%] чистота на населението. Не може да пускаш всеки вкъщи и не би го направил, нали? Не всеки ти е приятел, не всеки ти мисли добро, нито с всеки би могъл да живееш. България не трябва да пуска от кол и въже емигранти, а много строго да ги подбира. Имаме си достатъчно цигант.

Едно е толерантност. Българите между другото са много толерантни и дипломатични хора! Друго е държавен обществен и икономически интерес! пп. пример: Германците знаят добре английски, но отказват да говорят на английски. Мислите си , че като са пуснали турци да работят черната работа там ги обичат. Нееее там нещата просто излязоха от контрол. Мислите си , че като пускат чехи, и поляци ги обичат. Не, опитват се да оправят горепосочения проблем с изкуствен прираст. Трябва да се учим от грешките на другите за да не ги допускаме. Или накратко: Прост народ, слаба държава! :)

Най-напред искам да кажа, че съм много добър в представянето на сложни проблеми в кратък и разбираем вид. Когато нашите военни момчета ходят по света за да участват в подпалени от американците воини и да защитават чужди интереси, тогава те са много лоялни и смели съюзници. Но когато един от тези момчета облече цивилни дрехи и отиде за американска визи, тогава те му отказват, понеже им се вижда съмнителен. Отделно попълването на документи е сложно а самото кандидатстване скъпо по нашите стандарти. А самите въпроси в молбата унизителни. Те така виждам аз нещата-неравноправно и унизително партньорство.

единият от ,,сарафовската сага,, не беше ли ,,канадец,,!!! влезна си тук като в канада!!!

Всички заплашват с вето, ако не им махнат визите, само нашите михлюзи нямат национално достойнство.

Ами много е лесно значи. Този път нашите политически представители (които и да са те) трябва да кажат че няма да им ратифицират търговското споразумение ако няма визи за българи и готово.

ТАТКО МИ ОБЕЩА КОЛЕЛО , НО ЩЕ МИ КУПИ ДРУГ ПЪТ !

Както е тръгнало, в скоро време България ще има излаз на още един океан. Започна да ми става тясно в Европа.:)

ДЪРВОТО Е ДЪРВО КОГАТО ИМА КОРЕН .... ... А ТОВА ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ БИЛА ХУБАВА И БИЛА БЕДНА - АМИ ВИЕ СТЕ СИ ВИНОВНИ .... ПОСЛЕДНИТЕ БАНДИТИ И ДЕЦАТА НА ПАРТИЙНИТЕ ЧИНОВНИЦИ ВИ УПРАВЛЯВАТ И КРАДАТ , ЗАЩОТО ВИЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАТЕ .... ...

Е ти нали уж пишеш от Детройт, там ли ти е коренът?!

Забрави да уточниш, че потомствено се назначават след 9.9.44-та от чизмарския окупатор, комуту служат вярно и коленопреклонно - последното доказателство катебанк ???

А ТИ ЗАБРАВИ ЧЕ ПРЕДИ 9ТИ 1944 ДЕМОКРАТИТЕ ВКАРАХТЕ БЪЛГАРИЯ В 3 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ , ПЛАТИХМЕ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ , ФРАНЦИЯ И АНГЛИЯ 743 ТОНА ЗЛАТО (2.5 МИЛИАРДА ЗЛАРНИ ФРАНКА) ... И ЗА КАПАК ОТРЯЗАХА ГЛАВАТА НА АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ КОЙТО НЕ БЕШЕ КОМУНИСТ !

Аз съм живял доста години в Канада и имам план как по-бързо да се оправи България. Всеки пълнолетен БГ гражданин до 35 години да бъде изпратен там за 2 години, както едно време беше в казармата, но да важи и за жените сега. И да изкара задължително 2 пълни зими там, по възможност в Манитоба или Саскачеуан. Нямате на идея какъв ефект ще се постигне от това мероприятие.

ХХАХАХАХХАХАА там само до - 50 стига нали?! И какво защо се върна след като си бил...

Кажи какъв ефект! Не крий! Ако е заради студа - ей го де е Сибир на една крачка, а и на руски говорят.

".. ех Канада, ще прдам червената си ладааа, ще продам последната си риза за билет до Монреал и Визааа.." Обаче приемат емигранти само там дето по принцип няма хора. И зимата по тези места е към "- 50" градуса. Иначе Канада си е супер, номера е че пускаме много лесно разни мазни, от разни балубски държави и после от тука та там ще отидат. Затова и има визи за нас. Иначе на бели хора се радват и даже ги приветстват, за рядко населените райони...

Силно се надявам, че държавата в която живея, никога няма да отмени визите за български простаци, тарикати, чалгари и простаци. Да си стоят в територията резерват, и да протестират и гонят всички чужденци попаднали там!

Едва ли има български политик, който да не подпише споразумение между ЕС и Канада заради визите. Просто на нашите политици не им дреме за общите блага - ще ви обяснят, че така било редно, че било нормално да ни третират различно, че е проява на патриотизъм да работиш за местния феодал срещу къшей хляб...

Напълно съм против да се допускат балкански подчовеци в северната ни съседка Канада !

Агрее

До USA: Ами ти какъв си бе? Балкански над-човек ли? За мен ти си долен безроден боклук!!

Ако стане ще е много добре. Малко след това ще паднат и визите за САЩ.

Сега всички селяци ше се юрнат на гурбет :) Хубавото е, че е по-далече и рядко ще се връщат :)

А баш селяците ще останат, за да гласуват за БСП.

защото нямат пари за билет

Де е Канада? Де е Канада? Ще продам червената си Лада, Ще продам последната си риза, за билет до Монреал и виза...

ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПРОФЕСОР В КАНАДА РАЗПРАВЯ - В УНИВЕРСИТЕТА ПРИ ТЯХ 60% ДЕЦА НА БОГАТИ КИТАЙЦИ И АЗИАТЦИ :))) ... ... А НАШИТЕ БЪЛГАРЧЕТАТА ПОДСМЪРЧАТ КАТО ЦИГАНЧЕТА :))

Напразни са опасенията на канадците - поне за България. Нашите управници са винаги готови на всичко, щом иде от запад и щом има благословията на еврогейовете. И срещу великото благоволение да се премахнат визите и известен брой българи да емигрират, трябва да ратифицираме заробващото срозумение за свободна търговия с Канада, което улеснява следващото такова с УСА. Те вече окончателно ще ликвидират жалките остатъци от суверенитет и химерите за икономическо възраждане и развитие на нацианална икономика - у нас и в цяла Европа.

Ех каква несправедливост, а? Заробващо споразумение за безмитна търговия - е по-голяма глупост не бях чувал. И кое точно е лошото, ако канадските стоки (до колкото ги има) са без мито и са по-евтини в България, а нашите, до колкото ги произвеждаме, е по-лесно да се продадат там? Или всички трябва да сме на социални помощи, които да се плащат от държавата и ни трябват мита? Еми да беше учил нещо, та да не чакаш на държавата!

Когато решиш да се пообразоваш и прочетеш на какви принципи се основават тези т.н. трансатлантически споразумения, ще разбереш за какво става дума; а ако си бизнесмен, ще проплачеш. Не пиши глупости, без да си наясно. А що се отнася до мен, аз съм дал и продължавам да давам в пъти повече на държавата, отколкото съм получил - както и стотици хиляди хора като мен.

Много сте заблудени бе хора, какво пречат визите на емиграцията??? Мислите че не е възможно да се емигрира с визов режим ли? Пфффффф

май само чехите знаят как да си отстояват интересите и имат достойнство. в тоя преход тия продажни политици, да се чудиш на коя държава служат :(

Това, че ми е изтрит коментара показва какви слуги сме и не се разрешава да си каже всеки мнението. ЗАЩО ?????

чекай чекай малко

НАРОДЕ! ЮРУУУУУУУУШ! ДА БЕГАМЕ ОТ КЕНЕФА!!

Ами тръгвай бе ко чакаш ? Ний нали тва искаме да са махате от тука да си напрайма нашта даржава турция тука бес да ни пречат разни ганюфци прости !

Социал, социал, ама някой трябва и да бачка!

"Някои дипломати се страхуват, че Румъния и България могат да блокират ратифицирането на споразумението за свободна търговия между Канада и Европейския съюз, ако визовият режим за техните граждани не бъде отменен. " Както неведнъж е доказано, българите са дупедавци. Дано покрай румънците успеем да се оправим. От повече от десетина години секна емигрантската вълна към Северна америка. Защо да ходят хората там, когато имат отворена Европа? Същата тази Европа към която гледат жадно североамериканците.

Много правилно, дано румънците се възпротивят, че в БГ всички като видят чужденец и се о*Т от щастие. И за Европа си прав- стандарта в запядна Европа е определено по-добър от Квебек, Канада примерно. Поздрви!

Ами въпроса е само принципен. В действителност Канада изпитва отчаяна нужда за обучени имигранти. Хора с всякакви професии. Там бих търсила причината за вдигането на визите.